אמרתי נאחס?!?! הנה כמה מהדברים שהשדרים אמרו בסוף המשחק של מנצ'סטר אתמול (ראיתי את המשחק עכשיו):
"סוף המשבר"
"משחק של אליפות"
"כשמנצ'סטר תיקח אליפות הם יזכרו במשחק הזה"
אני שונא אותם!!!!!!!!!!!!!!!
תפסיקו לעשות נאחס!!!!!
נ.ב
גול מדהים של מקדה בדקה ה-93! פשוט מדהים! איזה יופי של ביצוע!
דרך אגב, הוא בגיל שלי!
טל רודס כתב:אה כן, הליגה שנדב החרגול משדר וצורח כל שבת ב-12 בלילה (כי המשחק בספרד מתחיל ב-11 שעון ישראל) על כל הוצאת חוץ, ומעיר את כל השכונה.
אני מצטער טל, לא הוצאת חוץ, אמור "סאקה אלבאנדה"
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
ההגנה של יונייטד נראית איום ונורא, אבל זה עוד צעד בדרך לנטרול האנגליות בחצי גמר.
ויאריאל הוכיחה שהיא לא באה כדי לחטוף והראתה גם משחק טוב ויצירתי מול ארסנל שלדעתי הייתה חלשה.
נראה מה יביא היום...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ויאריאל-ארסנל: שתי מחציות שונות לגמרי, בראשונה ויאריאל שלטה והייתה צריכה להבקיע כמה שערים, בשנייה ארסנל שלטה והייתה צריכה להבקיע. סה"כ 1:1 זה תוצאה טובה מאד עבור ארסנל ואני מאמין שנסיים את הסיפור בבית, כשרובין ואן פרסי ואדוארדו יוכלו לשחק. הגולים , גם של סנה וגם של אדבאיור פשוט אדירים.
אני עוד לא חוגג מהתיקו 2:2 של פורטו למרות שזאת תוצאה מצוינת עבורם וגרועה עבור יונייטד, כי ליונייטד יש יותר מדי מזל ואי אפשר להספיד אותם.
יונייטד כל העונה לא מרשימה, והיא במקום הראשון רק בגלל החולשה היחסית של היריבות שלה לצמרת. אני מקווה שליברפול תצליח לעקוף בפוטו-פיניש ולהביא אליפות לאוהדים הכי טובים באנגליה אחרי 19 שנה של יובש.
העונה החלה בצורה מבישה, צודק.
אבל בסביבות ינואר פברואר כולם חשבו שהם הולכים לשבור שיא עולם, ומתי שהם הובילו 7 נקודות עם משחק חסר כולם אמרו שזה גמור.
כאוהד מנצ'סטר אני יכול להגיד ששום דבר לא גמור עד שזה לא גמור, אבל סיפור ליגת האלופות נראה גמור עבור היונייטד.
להוציא ניצחון בפורטו שהם לא הפסידו שם איזה 30 שנה?! (בכוונה הגזמתי, אני לא זוכר כמה בדיוק אני רק זוכר שזה הרבה זמן)
טל רודס כתב:יונייטד כל העונה לא מרשימה, והיא במקום הראשון רק בגלל החולשה היחסית של היריבות שלה לצמרת. אני מקווה שליברפול תצליח לעקוף בפוטו-פיניש ולהביא אליפות לאוהדים הכי טובים באנגליה אחרי 19 שנה של יובש.
מאז רוני רוזנטל הם לא לקחו אליפות אם אני זוכר נכון
^
אה-הא.. אם הם לוקחים אליפות אז יוסי יוצא משיח
חברה, הימורים על היום!
אם בניטס יוכל לנצל את המומנטום שבקבוצה והוא לא יפחד לשחק קצת פתוח, אין סיבה שליברפול לא תצא מנצחת הערב.
וגבי ברצלונה-באיירן, המשחק בקאמפ נאו, כמעט בלתי אפשרי שבאיירן ינצחו שם, לדעתי משחק עם הרבה שערים אבל הניצחון יהיה של ברצלונה. רק שלא יחטפו יותר מדי שערים כי אז בגומלין הם יכולים להיות בצרות.
משחק כמעט מושלם של ברצלונה אתמול. באיירן הגיעה למצב אחד בקושי כל המשחק, כשכל התקפה כמעט של ברצלונה נגמרת קרוב לשער או בשער. קבוצה כמעט מושלמת שמשחקת את הכדורגל הכי יפה שנראה באירופה כבר הרבה מאוד שנים.
ממש חבל לי על ליברפול שלא השכילו להוציא תוצאה טובה באנפילד וכנראה סיימו את דרכם (שוב לפגוש את צ'לסי בשלב הבא, באסה)
טוב אז יש לנו כמעט בוודאות 3 עולות לחצי הגמר: ברצלונה, צ'לסי, ארסנל, כאשר הרביעית עוד לא סגורה. אני בטוח שיהיה מפגש של 2 אנגליות בחצי הגמר, זה כל כך ברור.