סטמפורד ברידג', אם כבר. ליברפול בחיים לא תנצח 3:0 שם, בטח שלא נגד טקטיקן כמו הידינק.yyzboy1928 כתב:אני מאמין שליברפול יכולים להוציא משהו מסטנפורד בריג' שבוע הבא..
3-0 מספיק בשביל לנצח?אפשרי..
אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
- MrReD
- שגריר האופת'
צ'לסי וברצלונה בטוח בחצי גמר. וממש לא בטוח שארסנל שארסנל תעלה, למרות שהיא הפייבוריטית, ויאריאל היא קבוצה שיכולה לעקוץ, לעשות שער מהתקפה מתפרצת ולחסל את ארסנל.
ו.. אמן, אמן, אמן, אמן, אמן, אמן שמנצ'סטר יאכלו אותה בפורטוגל.
ו.. אמן, אמן, אמן, אמן, אמן, אמן שמנצ'סטר יאכלו אותה בפורטוגל.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אני אומר יהיה גמר ברצלונה ארסנל.
בארסה מעיפים את צ'לסי בחצי גמר וארסנל מעיפיים את פורטו.
חוזרים לגמר 2006 רק שהפעם זה יגמר בתוצאה יותר גבוהה מ 2-1.
ספק אם מנצ'סטר יוציאו ניצחון בפורטו והסיכוי שליברפול ינצחו 3-0 את צ'לסי בברידג' קטן יותר מהסיכוי שמנצ'סטר מנצחים...
בארסה מעיפים את צ'לסי בחצי גמר וארסנל מעיפיים את פורטו.
חוזרים לגמר 2006 רק שהפעם זה יגמר בתוצאה יותר גבוהה מ 2-1.
ספק אם מנצ'סטר יוציאו ניצחון בפורטו והסיכוי שליברפול ינצחו 3-0 את צ'לסי בברידג' קטן יותר מהסיכוי שמנצ'סטר מנצחים...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ברצלונה תפגוש את צ'לסי בחצי הגמר (חצאי הגמר הוגרלו מראש יחד עם רבע הגמר) וארסנל צפויה לפגוש את המנצחת בין פורטו לחלאות. לפי ההגרלה, סיכוי סביר ביותר שיהיה לנו שחזור של הגמר של 2006 והזדמנות של ארסנל לנקום 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
מדהים איך בכדורגל המודרני, כשאין הרבה סודות וההגנות הרבה יותר מאורגנות מפעם, יש קבוצה שהיא לא רק הכי טובה בעולם אלא גם שהיא משאירה קבוצות מאוד בכירות (באיירן, ליון, ולנסיה, אתלטיקו ואפילו ריאל) חסרות אונים מולה.
בניגוד לדעות שנכתבו כאן, אני דווקא גורס כי לויאריאל יש סיכוי יותר טוב להפתיע מיונייטד, עם כל האהבה שלי אליה.
האמירויות לא התגלה כמבצר שהייבורי היה (5 תיקו - אחד מהם באלופות והפסד להאל), וויאריאל בסיבוב הקודם התעלתה מול פאו בחוץ דווקא.
קשה לראות כרגע את יונייטד לא סופגת בדרגאו, אבל הקבוצה הזו מפתיעה גם אותי השנה, לטוב ולרע.
בניגוד לדעות שנכתבו כאן, אני דווקא גורס כי לויאריאל יש סיכוי יותר טוב להפתיע מיונייטד, עם כל האהבה שלי אליה.
האמירויות לא התגלה כמבצר שהייבורי היה (5 תיקו - אחד מהם באלופות והפסד להאל), וויאריאל בסיבוב הקודם התעלתה מול פאו בחוץ דווקא.
קשה לראות כרגע את יונייטד לא סופגת בדרגאו, אבל הקבוצה הזו מפתיעה גם אותי השנה, לטוב ולרע.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ארסנל כבר כמה עשרות משחקים לא הפסידה כמדומני בליגת האלופות. יצא לי להיות נוכח בהפסד האחרון של התותחנים וזה היה 3:0 בבית מול אינטר (צמד של אובפמי מרטינס ועוד אחד של אנדי ון דר מיידה), זה היה לפני 5 עונות, כשאחרי זה נתנו להם בראש בסאן-סירו 5:1 . גם בלי להיות אוהד ארסנל ,אני חושב שהסיכויים של ויאריאל מאד קלושים, בעיקר כי היא ספגה שער בבית וזה מטה את המאזניים לכיוון ארסנל.
- MrReD
- שגריר האופת'
חחח עלק ארסנל ינקמו בגמר
אבל גמר יותר טוב לא יכול להיות.

אבל גמר יותר טוב לא יכול להיות.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
כשאני חושב על זה, אני לא כ"כ רוצה שמנצ'סטר יגיעו לגמר...
כי אם הם יגיעו זה יהיה מול בארסה ואז ההשפלה תיהיה כ"כ כואבת שאני לא אצא מהבית...
כי אם הם יגיעו זה יהיה מול בארסה ואז ההשפלה תיהיה כ"כ כואבת שאני לא אצא מהבית...

- MrReD
- שגריר האופת'
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1466438
טל, סיבה לדאגה?
אני יודע שאתה שונא את אלמוניה וחושב שסבתא שלך תהיה שוערת יותר טובה, אבל מה לגבי גאלאס?
טל, סיבה לדאגה?
אני יודע שאתה שונא את אלמוניה וחושב שסבתא שלך תהיה שוערת יותר טובה, אבל מה לגבי גאלאס?
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ממש לא, את אלמוניה אני לא שונא, אני פשוט חושב שהוא שוער בינוני לרמות האלה ולא יציב. נסתדר בלעדיו וגם בלעדי גאלאס, השחקן הכי לא לויאלי שאני זוכר בארסנל בשנים האחרונות.MrReD כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/316/1466438
טל, סיבה לדאגה?
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אז ליברפול יצאו מהמשבר הקטן הזה בניצחון 3-0 על בלקבורן שלא הייתה במשחק.
מקאדה עם עוד גול מנצח לזכות היונייטד נגד סנדרלנד במשחק מאוד שקול.
פחות מדקה הוא היה על המגרש והבקיע... הילד הזה מדהים!
צ'לסי הובילה 4-0 אחרי 70 דקות שבולטון לא הייתה במגרש וברבע שעה האחרונה בולטון הצליחו להבקיע 3.
2 קרנות בדקה ה-93 שמהם כמעט יצא הגול הרביעי לבולטון אבל הכדור לא נכנס והשאיר את צ'לסי בתמונת האליפות...
מקאדה עם עוד גול מנצח לזכות היונייטד נגד סנדרלנד במשחק מאוד שקול.
פחות מדקה הוא היה על המגרש והבקיע... הילד הזה מדהים!
צ'לסי הובילה 4-0 אחרי 70 דקות שבולטון לא הייתה במגרש וברבע שעה האחרונה בולטון הצליחו להבקיע 3.
2 קרנות בדקה ה-93 שמהם כמעט יצא הגול הרביעי לבולטון אבל הכדור לא נכנס והשאיר את צ'לסי בתמונת האליפות...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כמה מזל יש לחלאות , לא יאומן פשוט.
4:1 לארסנל אחרי פיגור 1:0 במחצית. מאז שדנילסון יצא, ארסנל התחילה לשחק כדורגל, ארשבין בבישול ראשון גאוני, היה מעורב גם בבישול השני, הבקיע את השלישי ובעצם די חתום על הנצחון שלנו למרות שהוא לא בלט במשחק. סונג עם המסמר הרביעי בארון של הלאטיקס אחרי מבצע סולו נהדר! עם הפנים לויאריאל ברביעי.
4:1 לארסנל אחרי פיגור 1:0 במחצית. מאז שדנילסון יצא, ארסנל התחילה לשחק כדורגל, ארשבין בבישול ראשון גאוני, היה מעורב גם בבישול השני, הבקיע את השלישי ובעצם די חתום על הנצחון שלנו למרות שהוא לא בלט במשחק. סונג עם המסמר הרביעי בארון של הלאטיקס אחרי מבצע סולו נהדר! עם הפנים לויאריאל ברביעי.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
טור שכתב אוריאל דסקל , כתב הספורט של כלכליסט

זה הולך להיות קצר.
היום כמעט ולא הסתכלתי על אתרי הספורט הישראלים. אתמול כמעט ולא היה איכפת לי איך נגמרו המשחקים. הבוקר קראתי כתבה אחת בעיתונות הספורט הישראלית - על ברצלונה בידיעות אחרונות.
הכדורגל הישראלי מתרחק ממני ומכל מי שאני מכיר. למעט מדי אנשים איכפת ממנו והוא הפך לעניין של משוגעים לדבר.
משוגעים לדבר, אגב, הם משוגעים.
בכל מקרה, לפני כמה רגעים פתחתי אתר ספורט ישראלי וראיתי ביקורות סוחפות על השיפוט - שוב.
על מה ולמה? אבי נמני שוב הורחק. חפרתי וגיליתי שהוא שוב רתח על השיפוט נגד מכבי תל אביב, שוב גידף, שוב קילל, שוב התפרע. הוא גם צבט (בפטמה?) שופט. ואז חשבתי, איזה מגעיל הוא. איזו מגעילה העובדה שהוא מאמן את המועדון הכי מפואר בישראל.
חשבתי לעצמי, באיזו עוד ליגה יש מישהו שהוא כל כך גס רוח, כל כך בוטה, כל כך פוליטיקאי, כל כך קשור לגורמים בעולם התחתון ובכל זאת הוא מקבל גיבוי כמעט מלא מהתקשורת.
.חשבתי, איכס, איך זה יכול להיות שהבנאדם הזה כשל כג'נרל מנג'ר ועכשיו הוא נכשל כמאמן.
חשבתי גם שהוא לא יודע יותר מדי. שהוא בחיים לא יילך לקורס מאמנים מתקדם ושהוא בחיים לא ייצא להשתלמות. הוא הרי למד הכל אצל אברם. חשבתי לעצמי הוא נולד, גדל, חי וצמח בביצה ושם הוא יישאר עד מותו.
חשבתי עוד כמה דברים. למשל שאביב בושינסקי השווה אותו לפפ גווארדיולה.
ההבדל בין נמני לגווארדיולה הוא ההבדל בין מכבי לברצלונה.
ובגלל ההבדל הזה כבר לאף אחד לא איכפת מהכדורגל הישראלי.
נמני, שתוק כבר יא מגעיל. תן לראות את בארסה בשקט

- yyzboy1928
- דרימיסט-על
^חחחח
מישהו ראה את הגול של משומר נגד הפועל פ"ת?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lla9Gbppk84[/youtube]
מישהו ראה את הגול של משומר נגד הפועל פ"ת?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lla9Gbppk84[/youtube]
- MrReD
- שגריר האופת'
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא ניצחה שלוש אפס, אבל כבשה 4 שעריםטל רודס כתב:סטמפורד ברידג', אם כבר. ליברפול בחיים לא תנצח 3:0 שם, בטח שלא נגד טקטיקן כמו הידינק.yyzboy1928 כתב:אני מאמין שליברפול יכולים להוציא משהו מסטנפורד בריג' שבוע הבא..
3-0 מספיק בשביל לנצח?אפשרי..

רק חבל שגם צ'לסי עשה 4 שערים גם..
וואי, זה היה משחק ממש טוב

לא יכול לחכות לצ'לסי ליברפול.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
עוד הוכחה לאלה שמסרבים להבין מדוע הליגה האנגלית היא הטובה בעולם. איזה משחק קלאסי היה היום בסטמפורד ברידג', היה הכל במשחק הזה, כמעט כמו קרב אגרוף כאשר שני המתמודדים חובטים אחד בשני ומסרבים ליפול. ליברפול יכולה רק להתאכזב, להבקיע 4 שערים בסטמפורד ברידג' (אני לא זוכר מתי קבוצה עשתה את זה באירופה) ולא לנצח או לעלות שלב, זה פשוט שברון לב. כואב לי על האוהדים של ליברפול, אוהדים ענקיים, אבל הם יכולים להיות גאים בקבוצה שלהם שנלחמה כמו אריה!
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
איזה משחק מדהים!!!!!!
חבל שלא היו פצועים
היה כבר צ'לסי ליברפול בליגה בסיבוב השני?
חבל שלא היו פצועים

היה כבר צ'לסי ליברפול בליגה בסיבוב השני?

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
חבל שלא היו פצועים?? דבר מוזר לאחל 

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."