עשיתי זום בגלל זה זה נראה ככה.. יש שם אפילו ל15 אלף..ilai fields #7 כתב:^ זאת גם השאלה שלי...
אולי לא רואים את גודלו האמיתי של הדשא בתמונות אבל איך לעזאזל אמורים להיכנס לשום 10,000 איש?!

עשיתי זום בגלל זה זה נראה ככה.. יש שם אפילו ל15 אלף..ilai fields #7 כתב:^ זאת גם השאלה שלי...
אולי לא רואים את גודלו האמיתי של הדשא בתמונות אבל איך לעזאזל אמורים להיכנס לשום 10,000 איש?!
עכשיו עוד קצת פחות מ 24 שעותויקי לוי כתב:פאקקקקקקקק עוד 24 שעות!!!!!!!!!!!
דרים? להקת מטאל צרחנית? ללבוש שחור?jesters_tear82 כתב:מממ יהיה קצת מרחב בין הכסאות VIP ככה שאנשים יוכלו לקפוץ/לנפנף וכו'??
אגב משהו שגיליתי עכשיו במקרה ועצבן אותי:
בפנאי פלוס של שבוע שעבר רשמו על כל האומנים שמגיעים בקרוב והזכירו את דרים,
אבל מה? כינו אותם "להקת מטאל צרחנית", ובסיבות אם כדאי ללכת או לא רשמו בסיבה בעד:
"הזדמנות ללבוש שחור".. מה אתם רציניים? הפכו אותם ללהקת death metal או משהו..
שום מילה על תרומתם לסצינת הפרוג המוערך כסיבה טובה להגיע. לרוב הלהקות האחרות החמיאו.. די ברור שהבנאדם
לא מבין על מה הוא מדבר!![]()
ובמדד התרגשות נתנו 3 וחצי כוכבים - רואים שהם לא מכירים את הפורום כי פה המדד עבר את ה-5 מזמן
אני חוזר לנתניה.Sunny כתב:יש פה מישהו שיש לו מקום באוטו בדרך חזרה לכיוון השרון? נתניה כפ"ס כזה?
די דחוף
זהירות.ויקי לוי כתב:לבנים הנמוכים צאו מהארון/תתבאסו בשקט.
אני חוזר לנתניה.Kingalpaca כתב:Sunny כתב:יש פה מישהו שיש לו מקום באוטו בדרך חזרה לכיוון השרון? נתניה כפ"ס כזה?
די דחוף
תלך ברגל אחי.. זה 10 דק'!arik100 כתב:קודם כל הצלחתי לקבל אישור לצאת יותר מוקדם מהצבא!
דבר שני , מחר זה קורה!!
דבר שלישי , יש פה מישהו שחוזר לכיוון רמת גן-מכון מור, קניון איילון , משהו באזור?
צור קשר - 0545701055
אריאל
לא .. זה לא הקישור היחידTheLight כתב:אהרון לא יודע?