נכון! נורא נורא כיף לנגן אותו. נוכל לעשות אותו פעם ביחד אם אתה יודעilai fields #15 כתב:שיר אדיר אוסגוד!!!
Symphony X - Paradise Lost (האלבום, אני עכשיו בסוף DOMINATION!!!!!!!)

Andromeda - In the End
נכון! נורא נורא כיף לנגן אותו. נוכל לעשות אותו פעם ביחד אם אתה יודעilai fields #15 כתב:שיר אדיר אוסגוד!!!
Symphony X - Paradise Lost (האלבום, אני עכשיו בסוף DOMINATION!!!!!!!)
לאומת זאת...כמה אנרגיות אחרי שהחרא נגמר(הביצוע לאוברטורה)!!!!gils77 כתב:Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence
מSCORE.
DAMN! למה התזמורת עושה כל כך הרבה טעויות באוברטורה?!?!?!
אחד הביצועים הכי טובים של דרים אי פעם לדעתי, איך אני אוהב את זה שהם מנגנים אלתור לאיזה 5 דקות ואז משום מקום חוזרים לשיר בתיאום מושלם.Instrumedley כתב:Dream Theater - Beyond This Life
בהופעה חיה מה"בודוקאן"!
אחי , אני לא שמעתי שום טעות מהתזמורת .gils77 כתב:Dream Theater - Six Degrees of Inner Turbulence
מSCORE.
DAMN! למה התזמורת עושה כל כך הרבה טעויות באוברטורה?!?!?!
זה הכינוי שלי, חח. אם אתם עוד לא יודעים, גם עילי וגם אני גרים בקיבוץ געש.. אז ככה הוא והרבה אנשים אחרים קוראים לי.Ozerivarium כתב:WhoIsMax כתב:ilai fields #15 כתב:שיר אדיר אוסגוד!!!
למה הכוונה אוסגוד ?
Necrophagist - Epitaph
זוכר את עומר שכטר? זה בא ממנו חח..ilai fields #15 כתב:![]()
לא שמעתי על ה"בן נעליים"
Trivium - The Crusade
איזה אינסטרומנטאלי נהדר!!!!!!!! פשוט יצירת מופת!!!
לא שמתי לב שהקרן יצאה מכיוון .gils77 כתב:אחי אולי זה בגלל שאני גם מנגן בכלי תזמורתי ואני שומע הרבה תזמורות טובות או לא טובות, אולי בגלל זה אני ביקורתי...אבל ככה זה באמת.
העיבוד נחמד+ והביצוע חלש ביותר, יש כניסות לא מתואמות, יציאות מכיוון(בעיקר הקרן, לא מאשים אותו), וקיקסים שלא אמורים להיות אצל נגנים מקצועיים.
פילהרמונית? התזמורת הזאת אם אני לא טועה הורכבה במיוחד לאירוע ולא תזמורת שקיימת ועומדת בפני עצמה, כך שפילהרמונית היא לא.
ואי אם הכינורות היו מנגנים יחד עם פטרוצ'י ורודס זה היה יכול להיות מדהים לגמרי!!! אבל הם ניגנו בטמפו מטורף שם בהופעה, ונגני התזמורת הולכים לפי המנצח, כך שלהיות מתואמים עם פטרוצ'י ורודס יהיה קשה בטירוף, אולי בלתי אפשרי.