אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

השידור בארץ מזעזע, זה לא חדש. הערוצים האלה עסוקים בחנפנות למן יו או כל קבוצה אחרת שישראלי עבר במקרה ליד האיצטדיון שלה.
השדרים, אני לא אתחיל אפילו.
אישית אני לא משלם לערוצים האלה, נכון שאני מפסיד משחקים, אבל אם היה מעניין אני רואה ביוטיוב את התקציר חצי שעה אחרי.
יש גבול.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:השידור בארץ מזעזע, זה לא חדש. הערוצים האלה עסוקים בחנפנות למן יו או כל קבוצה אחרת שישראלי עבר במקרה ליד האיצטדיון שלה.
אישית אני לא משלם לערוצים האלה, נכון שאני מפסיד משחקים, אבל אם היה מעניין אני רואה ביוטיוב את התקציר חצי שעה אחרי.
יש גבול.
מסכים לחלוטין עם שניכם. בגלל זה לא משלמים! מושג שלא מכירים בארץ- "חרם צרכנים" אז לא רואים את כל המשחקים, לא קרה כלום!העיקר לא לממן את הגניבה הזאת באיכות הירודה של צ'ארלטון.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:השידור בארץ מזעזע, זה לא חדש. הערוצים האלה עסוקים בחנפנות למן יו או כל קבוצה אחרת שישראלי עבר במקרה ליד האיצטדיון שלה.
יש גבול.
מסכים איתך, יש גם פתרון לכל נושא הסחטנות של שידורי הספורט, צפייה דרך האינטרנט. MARS VOLTER, כל שידורי הספורט בארץ הפכו לחובבנים, צהובים ופשוט תת-רמה. אולפן ליגת האלופות שהיה ספינת הדגל הידרדר לשפל חסר תקדים בעונות האחרונות, כאשר מה שמעניין את קברניטי הערוץ זה שיעל בן דב (מה הקשר שלה לכדורגל?!) תספר בדיחות על נודים, ואיציק זוהר,אלי אוחנה שאין להם מושג בכדורגל אירופאי ישתמשו בקלישאות הכי נבובות שיש. צ'רלטון זה גם בדיחה, לירן שכנר (אוהד יונייטד ידוע), לא רק שאין לו מושג בכדורגל הוא גם לא מנסה להסתיר את אהדתו ליונייטד, מעוות שמות שחקנים על ימין ועל שמאל והופך כל שחקן בפרמיירליג עם השם הפרטי סטיב לחבר שלו: " סטיבי" , סטיבי ג'רארד, סטיבי טיילור, סטיבי קופל וכן הלאה וכן הלאה - אליו מצטרפים כל מיני מאמנים תת-רמה (דרור קשטן, את מי הוא אימן? בית"ר כפר סבא?) שאין להם מושג וידע בכדורגל אירופאי בכלל ומשליכים קלישאות כדורגל ישראלי וחובבנות. שרון ניסים, משדרן קווים בליגת העל, הוא "שודרג" לשדר במשחקי ליגה האנגלית - זאת הרמה של צ'רלטון ושידורי הספורט בארץ (תת-רמה).

הצרכנים בארץ הם פשוט בדיחה, בוכים שדופקים אותם וגוזלים להם כסף, אבל סוף משלמים כמו גדולים לצ'רלטון ולערוצי הבלוף של 5 לייב וגולד. אם לא היו משלמים, הערוצים האלה היו יורדים. אני בפרינציפ לא שילמתי ולא אשלם (לא בארץ ולא בחו"ל).

כל משחק כדורגל בליגות הגדולות אפשר לראות פה: www.myp2p.eu עם התוכנות המיוחדות שאפשר להוריד שם. לוקחים כבל 15 פינים שעולה בערך 30-35 שקל בארץ, מחברים לפלזמה או לטלויזית LCD בבית ורואים כמו מלכים את המשחק, חלק ונקי, בלי שדרן ישראלי עלוב ו"פרשן" שאין לו מושג.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מזל שאני לא משלם על הערוצים האלה :yes:
תודה לך קיבוץ געש! :haha:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

יאללה מכבי חיפה!!!!!!!!!!! :D

ראול ניקנק את סביליה, לא שזה יעזור להם אבל בכל מקרה כיף להכניס את ברצלונה ללחץ. :D
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ראיתי את כל המחצית השניה של הדרבי התל אביבי.
עכשיו אני מבין למה אני כ"כ שונא את הכדורגל הישראלי!!! :irked:
משחקים רק, רק, רק לרוחב, אין שום כדור עומק!
99.9% מהמשחק מתקיים במחצית המגרש ושום דבר לא זז!! :roll:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:ראיתי את כל המחצית השניה של הדרבי התל אביבי.
עכשיו אני מבין למה אני כ"כ שונא את הכדורגל הישראלי!!! :irked:
משחקים רק, רק, רק לרוחב, אין שום כדור עומק!
99.9% מהמשחק מתקיים במחצית המגרש ושום דבר לא זז!! :roll:
רק בגלל זה אתה שונא כדורגל ישראלי? אולי בגלל כי 90 דקות השחקנים עסוקים בלשכב על הדשא ובלהעביר את הזמן. כסף הם רוצים להרוויח כמו באירופה, אבל להתאמץ ולהיות מקצוענים כמו באירופה? מה פתאום.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:אני חושב שבמצב היום שזה כבר סוף העונה, וכל משחק חשוב לריאל, 10 משחקים הרחקה זה עונש מספק! זה פוגעא בריאל ובשחקן ואני בטוח שהוא ילמד את הלקח.
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1475624
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

אין פפה חתיכת טיפש, אהבתי את הסוף של הכתבה שאומר שאם הקבוצות יקחו עמדה יחד עם ההתאחדות כשדברים כאלה קורים (גם מקרים של גזענות או אלימות בכל צורה), אולי יצליחו להעלים את האלימות מהספורט.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

עמדתו של צ'אבי בויכוחם המפורסם של טל ומתן: :haha:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 57936.html
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Idan_Floyd כתב:עמדתו של צ'אבי בויכוחם המפורסם של טל ומתן: :haha:

"מפתיע" שזה באתר של ערוץ הספורט... הרי זאת הרי הליגה האחרונה שנשארו להם הזכויות שידור שלה. אף אחד לא ציפה שמישהו יביא ציטוט הפוך של דרוגבה ויעשו מזה כתבה. פעם ערוץ הספורט היה ערוץ 5 יונייטד (כשעוד היה את הליגה האנגלית) , אבל בשנים האחרונות ובמיוחד בליגת האלופות הוא הפך לערוץ 5 ברצלונה וריאל (עם נטייה מובהקת לעודד את ברצלונה). מזל שאני לא צריך יותר לצפות בזה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
Idan_Floyd כתב:עמדתו של צ'אבי בויכוחם המפורסם של טל ומתן: :haha:

"מפתיע" שזה באתר של ערוץ הספורט... הרי זאת הרי הליגה האחרונה שנשארו להם הזכויות שידור שלה. אף אחד לא ציפה שמישהו יביא ציטוט הפוך של דרוגבה ויעשו מזה כתבה. פעם ערוץ הספורט היה ערוץ 5 יונייטד (כשעוד היה את הליגה האנגלית) , אבל בשנים האחרונות ובמיוחד בליגת האלופות הוא הפך לערוץ 5 ברצלונה וריאל (עם נטייה מובהקת לעודד את ברצלונה). מזל שאני לא צריך יותר לצפות בזה.
:haha: :haha: מעולה!! איי צ'אבי אין כמוך בעולם- תותח על!
מה לעשותטל לאט לאט תישאר בדעת מיעוט בעולם הזה, תתחיל להתרגל לטורבנים במגרשים :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני בטוח שאם תשאל את ג'רארד, למפארד או סקולס איזה ליגה יותר טובה אני בטוח שהם יגידו שהפרמייר ליג...
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:אני בטוח שאם תשאל את ג'רארד, למפארד או סקולס איזה ליגה יותר טובה אני בטוח שהם יגידו שהפרמייר ליג...
ברור, למה שיגידו משהו אחר?
לצערי המשחק ה"אגרסיבי" (אלים במכבסת המילים של אנגליה) שלהם מביא אותם לתוצאות בליגת האלופות
(כמו שפנחס "מוקה,האדמו"ר עושה הניסים, חוני המעגל" גרשון אמר פעם - תעשה 20 עבירות ישרקו לך 20 עבירות, תעשה 50 ישרקו גם 20).
נקווה שכבר הערב בארסה תוריד לצ'לסי את הראש.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

לזה גם אני מקווה...
ומה לעשות שיש יותר אגרסיביות (כן! אגרסיביות, לא אלימות!) בליגה האנגלית והם עושים בחוכמה שהם מיישמים את זה גם בליגת האלופות.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

ilai fields #7 כתב:לזה גם אני מקווה...
ומה לעשות שיש יותר אגרסיביות (כן! אגרסיביות, לא אלימות!) בליגה האנגלית והם עושים בחוכמה שהם מיישמים את זה גם בליגת האלופות.
:cheers: כל אחד וההגדרות שלו. גם אנחנו בארץ לא מחסלים אלא עושים "סיכול ממוקד" לא?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני דווקא מגדיר את זה כהתנקשות :haha:
אבל עכשיו שאני חושב על זה, מה שפפה עשה זה אלימות חד וחלק!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה לעשותטל לאט לאט תישאר בדעת מיעוט בעולם הזה, תתחיל להתרגל לטורבנים במגרשים
איזה דעת מיעוט, רק אלה ששטפו להם את המוח בארץ הגודש שהליגה הספרדית היא הטובה בעולם, באמת מאמינים לזה. הם גם מאמינים לכל שטות שאיציק זוהר ואלי אוחנה אומרים באולפן ליגת האלופות.

עשה לי טובה, כל ההצגות של בערסה היו מול קבוצות חלשות כי הליגה הספרדית חלשה לעומת האנגלית. נראה אותה מול יריב אמיתי ורציני כמו צ'לסי. ברצלונה חייבת מבחינתה לנצח ולשמור על רשת נקייה, העניין הוא שההגנה של בערסה לא מהאימתניות באירופה (בוודאי שיש ליצן בשער בשם ואלדז), וצ'לסי קבוצה מאד יעילה (במיוחד מאז שהידינק מונה למנג'ר הזמני).
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

עד עכשיו לבארסה לא היו יותר מדי בעיות בהגנה, אני לא יודע אם זה בגלל שההגנה ממש טוב השנה או בגלל שההתקפה כל כך שוטפת שההתקפות של היריבות לא מצליחות להיות יעילות בפעם הנדירה שבארסה מאבדת כדור. אני מניח שהיום נגד צ'לסי נגלה :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כצפוי, בארסה פגשה קבוצה שלא באה לפתוח את הרגליים ולתת למסי לשחק חופשי, והתוצאה 0:0 בקאמפ נואו (משחק מצוין של פטר צ'ך). אני מעריך שצ'לסי תעלה לגמר לאור התוצאה.
שלח תגובה