אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Idan_Floyd »

צפיתי במשחק.
אני יכול להגיד שצ'לסי מבחינתה עשתה את העבודה והוציאה תוצאה מצויינת בקאמפ נואו.
ברצלונה נתנה אחלה הצגה, אבל בחייאת ישבתם לצ'לסי כל המשחק על הגרון ושער אחד מסכן לא יכולתם לתת? איפה כל הפסים של
מסי, אטו, הנרי? מסתבר שאת מסי צ'לסי הצליחה להרדים באגף שלו, חוץ מזה שצ'לסי הגיעה למספר מצבים דיי טובים ונגישים, ההגנה הייתה מצויינת ביחד עם הקישור שתפקד בצורה מעולה.

רק לסיכום אני אגיד:
שאחרי כמעט כל העונה כולם כבר הכתירו את בארסה לקבוצה הטובה ביותר ובלה בלה, בא המשחק הזה שלדעתי היה המבחן הגדול של בארסה עד כה, היא הצליחה להתקשות מול יריבה דיי שקולה וזה רק מראה שלא צריך להיסחף ברמות שכאלו.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אמנם תוצאה טובה אבל בלי שער חוץ לצ'לסי, אני לא אופטימי. הינידק חייב להוריד אותם לקרקע עכשיו ועוד יותר חשוב שבארסה לא תכבוש שער חוץ.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ניר, אל תדאג, הידינק יעשה את מה שהוא צריך לעשות ,בדיוק כמו עם תוכנית המשחק של הערב. אני משוכנע שצ'לסי תבקיע בבית, במיוחד לנוכח העובדה שגם פויול וגם מרקז לא ישחקו, ותכריע את ההתמודדות. כמו שזה נראה כרגע, גם השנה צפוי לנו גמר כל-אנגלי :cheers:

אני מקווה שהתותחנים יוציאו תיקו באולד-חרא, אבל זה יהיה קשה כי ההגנה שלנו רעועה - לפחות מבחינה התקפית אנחנו שווים שער בכל משחק ומול כל יריבה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל- מה שאני כותב עכשיו הוא רציני לגמרי ולא כדי לעורר איזה ויכוח חסר משמעות.
צ'לסי אתמול לטעמי ביישה את הכדורגל האנגלי! זה הכדורגל שאתה בוחר לשבח ולהלל? כדורגל שאין בו כשרון, כדורגל שיש בו רק עצירת היריב באלימות פיזית, על ידי תיקולים מאוחרים מחוץ לטווח הראייה של השופט. כל מתפרצת נעצרה בבעיטות לרגליים ומרפקים לראש.
צ'לסי קבוצה גועלית ומסריחה שבאה להרוס לכל הצופים בעולם את המשחק היפה. עשתה בונקר 80 דקות, חבל שבארסה ב-4 מצבים (שהיא הגיעה אליהם בקלות) לא השכילה לנצח.
אני מצטער אבל אני לא ראיתי שום הבדל בין הכדורגל הבונקריסיטי של יוון שכולם מתעבים ואוהבים לרדת עליו, לאיך שצ'לסי שיחקו אתמול.
אבל בגלל שקוראים לזה צ'לסי וזה כדורגל אנגלי אז כולם מתפעלים מהמאמן, מהנחישות. הרי אם זה היה יוון כולם היו יורדים על דרך המשחק הזאת.
צביעות יש בכל מקום, אבל אם זה הכדורגל האנגלי שכולם מהללים ומשבחים- אז אני מצטער אבל בשבילי זה לא כדורגל! זה בהחלט ובאמת בושידו במסווה.
אני מתפלל עד הגומלין ששחקני צ'לסי יעברו כמה שיותר מזל רע, פציעות וחוליים כדי להעניש אותם על המשחק הבאמת מגעיל שהם נתנו אתמול.
מי שמסוגל לראות ככה כדורגל ולהנות יש לו בעייה קשה!
יאללה ארסנל שתתן ליונייטד בראש היום אולי נצא בהרגשה טובה מכל המחזור הזה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ufomatan כתב:טל- מה שאני כותב עכשיו הוא רציני לגמרי ולא כדי לעורר איזה ויכוח חסר משמעות.
צ'לסי אתמול לטעמי ביישה את הכדורגל האנגלי! זה הכדורגל שאתה בוחר לשבח ולהלל? כדורגל שאין בו כשרון, כדורגל שיש בו רק עצירת היריב באלימות פיזית, על ידי תיקולים מאוחרים מחוץ לטווח הראייה של השופט. כל מתפרצת נעצרה בבעיטות לרגליים ומרפקים לראש.
צ'לסי קבוצה גועלית ומסריחה שבאה להרוס לכל הצופים בעולם את המשחק היפה. עשתה בונקר 80 דקות, חבל שבארסה ב-4 מצבים (שהיא הגיעה אליהם בקלות) לא השכילה לנצח.
אני מצטער אבל אני לא ראיתי שום הבדל בין הכדורגל הבונקריסיטי של יוון שכולם מתעבים ואוהבים לרדת עליו, לאיך שצ'לסי שיחקו אתמול.
אבל בגלל שקוראים לזה צ'לסי וזה כדורגל אנגלי אז כולם מתפעלים מהמאמן, מהנחישות. הרי אם זה היה יוון כולם היו יורדים על דרך המשחק הזאת.
צביעות יש בכל מקום, אבל אם זה הכדורגל האנגלי שכולם מהללים ומשבחים- אז אני מצטער אבל בשבילי זה לא כדורגל! זה בהחלט ובאמת בושידו במסווה.
אני מתפלל עד הגומלין ששחקני צ'לסי יעברו כמה שיותר מזל רע, פציעות וחוליים כדי להעניש אותם על המשחק הבאמת מגעיל שהם נתנו אתמול.
מי שמסוגל לראות ככה כדורגל ולהנות יש לו בעייה קשה!
יאללה ארסנל שתתן ליונייטד בראש היום אולי נצא בהרגשה טובה מכל המחזור הזה.
Come on stop moaning, finally your team had to face a serious opponet and couldn't manage to score.
The game proved that Barca isn't that great as some try to presnet it. If Chelsea were doing a bunker, then Barca wouldn't have a couple of chances, and also Chelsea won't have their own. Every season in the semi-finals we see a tactic game (Do you remember the Man Utd-Barca game last year in Camp Nou?)

Chelsea is not ugly, it's just efficient (You can't compare it to Greece, after all there some top-players in Chelsea like Lampard, Drogba, Ballack, Terry, Cech...)

Come on you GUNNERS
:yes:

P.S:
Barca need to wake up, before it will finish the season with nothing. the game on Saturday is their most important of the season.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אני מסכים עם שניכם.
צ'לסי אכן שיחקה בונקר ושיחקה את הכדורגל שלה כדי להוציא את התוצאה הכי טובה שיכלה!
אבל, צ'לסי גם שיחקה משחק שאני כבר לא יכול לקרוא לו אגרסיביות טובה.
זה היה משחק אלים מאוד מצידה של צ'לסי!
השופט שרק איפה שלא צריך לשרוק ולא שרק איפה שצריך, לא הוציא צהובים ברורים בעבירות של צ'לסי, ונתן למשחק לזרום יותר מידי.
בארסה גם כן שיחקה קצת מגעיל.. היא ראתה שיש שחקן של צ'לסי שוכב ברחבה של צ'ך ובכל זאת המשיכה לתקוף ולתקוף ושוב טעות של השופט שלא עצר את המשחק שמחובתו לעצור את המשחק שיש פגיעת ראש!

משחק מגעיל, משעמם ולא הגיע לשום מקום.
מספר קטן ומצומצם של הזדמנויות ובעיטות שלער.
ציפיתי לראות את זה מצ'לסי שזה היה ברור שהיא באה להוציא תיקו אפס בקאמפ נואו.

אה כן, ומסי... סוף סוף ראה מה זה משחק אגרסיבי (אוקי, אלים) ופחד אפילו להחזיק בכדור שלא נדבר על להעז ליצר משהו!
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

איך אתם יכולים להצדיק את המשחק של צ'לסי?! זה היה הכי אנטי כדורגל שראיתי בחיים שלי! השחקן היחידי של צ'לסי שהיה בצד של בארסה רוב המשחק היה דרוגבה. אין דרך לתרץ, צ'לסי קבוצה שאם היא רוצה, אז יש לה יכולות התקפיות מטורפות אבל הם בחרו לעשות בונקר מגעיל. באתי להקיא אחרי המשחק, לא האמנתי שככה נראה חצי גמר בליגת האלופות (וטל אל תביא לי את זיון השכל שמנקודה טקטית זה הגיוני מה שהם עשו, מה שהם כן עשו זה הרסו את הערב לעשרות מיליונים).

המשחק נגד צ'לסי לא הוכיח כלום שכן היו כבר קבוצות ששיחקו בבונקר מטורף והצליחו לעצור את בארסה. מתי שקבוצה אנגלית תציג את הכדורגל הטכני והפיזי שטל כה מהלל, אני יוריד את הכובע ויגיד שהוא צודק. אבל ביינתים במשחק מול צ'לסי, צ'לסי שיחקה הכי מלוכלך שיש, השופט הוא חתיכת בנזונה שזה לא יאומן, הוא פשוט הצדיק את המכות של צ'לסי והצהובים שברצלונה קיבלה היו כל כך מיותרים, לא על עבירות אפילו, אלא בגלל שהם בכו לשופט על זה שהוא פשוט נותן לצ'לסי להכנס בבראסה כאילו שאנחנו באיזו זירת אגרוף (אפילו שם היו אומרים שצ'לסי משחקת מלוכלך).

אני עכשיו ממש חושש מהגומלין, בעיקר בגלל ההגנה של בארסה, אין את פויול בגלל צהוב שלישי ומארקז סיים את העונה. עכשיו פפ יהיה חייב לשים את קאסרס בהגנה, שלרוב במשחקים גדולים הוא נהיה חתיכת פלופ שזה לא יאומן. מתי שהוא רגוע הוא דווקא מגן מעולה. מהצד השני, אני מקווה שהמחסור במגנים נורמליים יעודד את צ'לסי ולתקוף ואז המשחק יפתח כמו שצריך.

הערות אחרונות, יש לי גם כמה תלונות מבארסה:
אפילו שצ'לסי שיחקו בונקר, בארסה לא התאימה את עצמה מספיק לסגנון המשחק, היא נתנה לבאלאק לסגור את הקישור של בארסה, צ'אבי כמעט לגמרי נכנע לזה ואינייסטה עוד ניסה אבל עדיין יכל יותר.
מסי אכזב אותי, הוא גם נתן לצ'לסי לנצח אותו מנטלית. אטו אני בכלל לא יודע איפה הוא חושב שהוא נמצא, יפה שהוא מבקיע בצרורות בליגה, אבל יאללה שימכרו אותו לסיטי וזהו. והנרי, לו לדעתי עוד יש תקווה, למרות שבמשחק אתמול הוא היה נראה גמור ההתחלה ואחרי שהוא קיבל את המכה בראש הוא בכלל כבר ראה כוכבים.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Someone that I know wrote that yesterday afternoon:
פרסום ראשון ובלעדי!!! כך יראה הערב אולפן ליגת האלופות:

21:00-מערכון פתיחה, מודי בדמות של ציוני נלהב עם נאום שמשלב את הכרזת העצמאות עם התייחסות למשחק הערב.
21:02-פתיח.
21:03-חוזרים לאולפן, כולם עם כובעים כחול-לבן, דגלי ישראל, פטישים מפלסטיק וספריי.
21:05-החידה של נדב יעקובי, הפעם קשה במיוחד: "מי יוצא דופן: קווין דיוויס, שון דיוויס, סטיבן דיוויס ואלירן עטר". מודי חוזר 300 פעם על הפרס-פחית בירה ודיסק.
21:10-מודי מתחיל לעשות מנגל בשידור חי.
21:15-האוכל מוכן, חברי האולפן מתחילים לאכול ולצחוק.
21:17-יעל בן דב מגיעה עם הפינה שלה. והפעם: שידור בלעדי של קרב אבן נייר ומספריים בין גארי נוויל ופיל נוויל, שחקן בליגה האלבנית נאכל ע"י נשר תוך כדי משחק, וחרישה בפעם ה-300 על הדמויות המצוירות של בארסה.
21:20-כתבה עם הקריין המעצבן שמסבירה למה בארסה היא הקבוצה הכי גדולה אי פעם, משווה בין גווארדיולה לאלברט איינשטיין ובין מסי לפיקאסו, וחוזרת 10 פעמים על זה שאם בארסה תפסיד לצ'לסי יקרה אסון וסוף העולם יגיע.
21:25-מודי מזכיר לכולם שיש סופר קלאסיקו בשבת ושאפשר לראות אותו ב-HD.
21:30-כתבה מיוחדת על כך שאשתו של אשלי קול נבחרה לאשה הכי סקסית בעולם ע"י צהובון בריטי.
21:35-נזכרים שיש משחק, איציק זוהר מזכיר כמה צ'לסי הייתה גדולה עם גרנט וגרועה בלעדיו.
21:36-מסיימים לבזבז זמן עם דיבורים על המשחק, עוברים בשידור חי לאחד הכתבים שנמצא באחת מבימות הבידור ומדווח בפירוט מה הולך שם ואיך האווירה.
21:40-תבלו.
:haha: :haha: :haha:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: גדול!!!

טל, ראית שאתה מפסיד בויכוח אז שינית נושא אהה... :haha:

אלי, המשחק בסטמפורד ברידג' יהיה הרבה יותר פתוח גם מבחינתה של בארסה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

מתן! עילי עבר למחנה שלנו!!!!!!!!!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

רק פנאטים של כדורגל אנגלי יכולים לומר שמה שהיה אתמול זה משחק טוב של צ'לסי, ושככה נראית קבוצה חזקה בליגה האנגלית.
בארסה נכנעה למכות שהם חטפו מצ'לסי (שהחליטה לגמור לשחקנים את העונה כמו שקרה עם מארקס ומזל שזה נגמר רק בו). בלאק עשה עבודה מצויינת בסגירות שלו, אבל גם הוא לא חף מאלימות במגרש אתמול.
מה שכן- אני מסכים עם הביקורת על מסי- במקום לבכות כמו כל הארגנטינאים, הוא היה צריך לבוא ולקבל כדור בכל מצב ולא להשאיר את המשחק לאחרים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

צ'לסי לא צריכה לתרץ שום דבר. היא באה לעשות את מה שהיא הייתה חייבת לעשות כדי להוציא תוצאה טובה.
במצב הפוך בארסה הייתה עושה אותו הדבר. אז די כבר עם ההתבכיינויות, אכלו לי, שתו לי... Man up and face the music.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:צ'לסי לא צריכה לתרץ שום דבר. היא באה לעשות את מה שהיא הייתה חייבת לעשות כדי להוציא תוצאה טובה.
במצב הפוך בארסה הייתה עושה אותו הדבר. אז די כבר עם ההתבכיינויות, אכלו לי, שתו לי... Man up and face the music.
+1000000
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:צ'לסי לא צריכה לתרץ שום דבר. היא באה לעשות את מה שהיא הייתה חייבת לעשות כדי להוציא תוצאה טובה.
אחי אני מחזיק ממך מבין בכדורגל- אתה ראית את בארסה באה למשחק ככה כל העונה הזאת? אין סיכוי!!בארסה היא קבוצה שמפארת את הכדורגל ההתקפי והמבריק, היא לא באה לשום משחק כדי להרביץ ולהוציא תיקו 0 מכוער ומגעיל.
כדורגל זה הנאה ולא סבל ומי שחושב אחרת יכול להמשיך לראות כדורגל אנגליכס :cheers:
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בואו נסביר את זה ככה, את מתן ואותי לא מעניין המעמד או העובדה שקבוצות מסוימות רצות לעבור לשלב הבאה בלי להראות דרך. אנחנו רוצים לראות בידור, כדורגל טוב!
עכשיו נזכרתי במשחק בונקר שדווקא כן היה טוב, הסופר קלאסיקו האחרון. ריאל מדריד היו חייבים להסתגר כי לבארסה היו דקות כל כך חמות שזה היה מטורף, והם הגנו בצורה פשוט הרואית. כשקבוצה באה מראש להסתגר (צ'לסי עבדו עליי, הייתי בטוח שהם באו לשחק כדורגל לשם שינוי), זה פשוט מגעיל.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בשבילי צ'לסי עושה 0-0 בבארצלונה זה בידור מצויין!!

ומתן אני אמרתי במצב הפוך... לא טענתי שבארסה באה ככה למשחק העונה.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DivineComedy כתב:בשבילי צ'לסי עושה 0-0 בבארצלונה זה בידור מצויין!!

וגם היא לא תבוא למשחק ככה אף פעם, כי ככה לא מחנכים שם שחקני כדורגל!
זה ממש מעציב לראות אנשים משבחים את המשחק של צ'לסי, זה מעודד עוד ועוד קבוצות לשחק בצורה מחפירה כזאת.
עוד פעם- כשיוון עושה את זה אז הם אסון לכדורגל, אבל כשצ'לסי עושה את זה אז הם גאונים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מי שיבח את המשחק של צ'לסי? הם באו לשחק על תוצאה והשיגו מה שהם רצו מבחינה טקטית. הבעיה שלך ושל שאר אוהדי בארסה זה שאתם מפונקים (כמו השחקנים). במקום להתעסק במשחק, השחקנים של בארסה רצו להתבכיין לשופט על כל נגיעה, גם גווארדיולה במסיבת עיתונאים אחרי המשחק ,במקום לדבר על מה הוא יעשה בשבוע הבא, היה מריר.

אגב הבנתי שהשידור בארץ אתמול היה פשוט זוועת עולם, הנה כמה דברים שקראתי:
ערוץ הספורט אותו ערוץ שהעלה כתבה לפני כמה שבועות שאם בערסה לא תזכה בכל התארים השנה זה יהיה אסון לכדורגל.
עצוב עצוב לראות איך ערוץ הספורט מטפל בביצת הזהב הכי גדולה שלו- זכויות השידור של ליגת האלופות.
שידור מוטה לטובת קבוצת הבית, פרשנות מוטה באופן מוגזם ולא מתוחכם, כמעט שאין דיונים מקצועיים וכשיש גם הם רדודים עד מבוכה. מי שהיה מקשיב לשידור היום בלי לראות את המשחק היה חושב ששחקני צ'לסי הם רוצחים שכירים והתגלמות הרוע,מזל שיש תמונה שמספרת סיפור אחר. רמי ויץ אמר בסיום "יכול להיות שחלקכם מאוכזבים שברצלונה לא ניצחה". עצוב...
לא מצליח הבוקר למצוא אפילו מילה אחת טובה על השידור האומלל אמש ,הצמד שנסע לנואו קאמפ ,הרגיש אתמול בעמדת השידור שהם ביציע עם שאר התיירים שבאו לראות את ה0-4 הקבוע ולתפוס תמונות למזכרת ,כשזה לא הסתדר כבר בדקה 20 שגיא האשים את השופט שהפך לחלק משיטת המשחק של צלסי ,על כל גילגול בדשא הוא דרש צהוב , רמי כמעט בכה בשריקה - ביזיון !
שמעתי את איציק זהר במחצית מפרשן כדורסל , הייתי במטבח וחשבתי שאני לא שומע טוב , הכל אמיתי , הגברת כבר עלתה לי על כל העצבים, החידה של נדב בושה וחרפה , מודי וכנסיית השכל דיי דיי כבר
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

אני דווקא חושב ש"המצטיין" של השידור אתמול היה שגיא כהן. כדור חופשי לצ'לסי, שגיא מציין (יש לציין שהוא רואה טוב למרות שיש לו עיניים של כלב פקינז סיני) שאלכס פנוי, הכדור מורם לשחקן אחר. השוט הבא - הידינק מתעצבן. שגיא בתגובה: "הנה הוא אומר לך - אלכס פנוי!".
כבר הבנתי שכל פרשן ניחן ביכולות של ראיית הנסתר וקריאת מחשבות... אבל תודו שזה קצת מוגזם.

מה שלי היה לא כ"כ ברור אתמול זה גווארדיולה. כל העולם ידע שצ'לסי הולכת לשחק בונקר (שלי דר"א אין כ"כ בעיה אידאולוגית עם זה... כל עוד קוראים לילד בשמו ולא מתחבאים מאחורי מילים גדולות כמו "טקטיקה" ו"לשחק על תוצאה"), אז למה לא לחדש? מה הוא חשב שהידינק לא יודע שבארסה היא מניעת הכדור הכי טובה בדורה?
בארסה מעולה במה שהיא עושה, יש שיגידו הטובה אי-פעם, אבל הידינק חשף אולי (בדגש על המילה אולי) שלגווארדיולה אין כ"כ שפנים בכובע.
מדהים שעד עכשיו אף אחד לא עלה על זה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ufomatan כתב:
DivineComedy כתב:בשבילי צ'לסי עושה 0-0 בבארצלונה זה בידור מצויין!!

וגם היא לא תבוא למשחק ככה אף פעם, כי ככה לא מחנכים שם שחקני כדורגל!
זה ממש מעציב לראות אנשים משבחים את המשחק של צ'לסי, זה מעודד עוד ועוד קבוצות לשחק בצורה מחפירה כזאת.
עוד פעם- כשיוון עושה את זה אז הם אסון לכדורגל, אבל כשצ'לסי עושה את זה אז הם גאונים.

ואגב חשבתי לעצמי מה היה קורה אם זאת לא הייתה קבוצה שאני לא סובל (בארסה) אלא נגיד ריאל, והבנתי שזה בכלל לא היה משנה. הייתי כועס על ריאל ולא על צ'לסי. אם בארסה כל כך טובה, היא הייתה צריכה לכבוש ואפשר להאשים רק אותה.
שלח תגובה