אחרי ההופעה הם בטח יהיו שיכורים, תציע להם סקס, זה לא יכול להיכשל
ותפסיקו כבר עם השריונים שלכם, לא השארתם לי כלום.
החלוקה הראשונה היתה טובה לדעתי, עוזרי- Orchid, אליאל- My Arms, Your Hearse, אני- Morningrise. נתחיל עם זה ואחרי זה נראה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
Greenburger כתב:אחרי ההופעה הם בטח יהיו שיכורים, תציע להם סקס, זה לא יכול להיכשל
ותפסיקו כבר עם השריונים שלכם, לא השארתם לי כלום.
החלוקה הראשונה היתה טובה לדעתי, עוזרי- Orchid, אליאל- My Arms, Your Hearse, אני- Morningrise. נתחיל עם זה ואחרי זה נראה.
מתאים לי כל דבר חוץ מ"סחלב". ואני ממש רוצה לעשות את BWP ואת האלבום החדש שהוא יצא.
ונראה לי שאני באמת פשוט יציע להם סקס.. הם די להקה של גייז, בעיקר מיקאל, פר ומנדז
Biography:
Peter and Mike sat in a sauna, naked. They were very drunk, and therefore decided to form a band named Opeth.
They left the sauna and stumbled home, while on the way met up with others who said they'd join the band. However, Mike lost their phone numbers so they had to settle with Axe, Per, and Mendez (they all served as alter-boys at church every sunday). Peter, suffering from post-maddrunk amnesia, forgot they formed a band, and didn't believe Mike, so Mike found Frederik, mistaking him for a waiter at Applebee's. (read less)
פיטר הוא הגיטריסט שעזב לפני כמה חודשים..
מיקאל - סולן, גיטריסט, כותב 95% מהחומר.
מרטין מנדז - הבאסיסט האדיר.
מרטין "גרזן" - המתופף שהחליף את מרטין לופז האגדי.. אני מניח שבאלבום הקרוב הוא יוכיח אם הוא משתווה אליו.
פר - קלידן.
פרדיק - הגיטריסט שהצטרף.. הוא בא לארץ אנמי. אין מצב בעולם שהוא משתווה לפיטר. אין מישהו בעולם שיכול לחפות על החסרון של פיטר חוץ ממיקאל ואני מקווה שהוא יצליח.
Greenburger כתב:כן, את מיקאל אני מכיר.
וגם את פר, כי הוא קלידן חדש.
מרטין לופז גם אני מכיר, אבל ידעתי שהוא עזב... ממש חבל. מתופף אדיר.
למה פיטר עזב???
ושמע, לא חושב שזה כזה קשה לחפות על פיטר... הוא לא עשה כזה הרבה שם... אם כבר יהיה הרבהההה יותר קשה לחפות על לופז.
ומה הקטע שלהם עם השם "מרטין"??
פיטר הוא כמו הגב של מיקאל.. עדיין לא היה אלבום בלעדיי אז אי אפשר לדעת אם מיקאל יכול להסתדר בלעדיו.
אם אני זוכר לא ממש אמרו למה הוא עזב.. נמאס לו מהלהקה או משהו.
לופז עזב בגלל שיש לו התקפי חרדה והוא פשוט לא יכול להחזיק טורים.. הייתי מת שהוא יחזור כי AXE לא נראה לי מתקרב עליו ביכולות.
והקטע עם מרטין זה כי שניהם Latinos!
למה פיטר עזב???
ושמע, לא חושב שזה כזה קשה לחפות על פיטר... הוא לא עשה כזה הרבה שם... אם כבר יהיה הרבהההה יותר קשה לחפות על לופז.
פיטר הוא כמו הגב של מיקאל.. עדיין לא היה אלבום בלעדיי אז אי אפשר לדעת אם מיקאל יכול להסתדר בלעדיו.
לופז עזב בגלל שיש לו התקפי חרדה והוא פשוט לא יכול להחזיק טורים.. הייתי מת שהוא יחזור כי AXE לא נראה לי מתקרב עליו ביכולות.
רק שזה שלושה מרטין (כולל זה שעזב)!
אני יודע למה לופז עזב... האמת לא בטוח שזה התקפי חרדה, אני זוכר שמיקאל רשם שהוא פשוט ממש לא מרגיש טוב.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
למה פיטר עזב???
רק שזה שלושה מרטין (כולל זה שעזב)!
אני יודע למה לופז עזב... האמת לא בטוח שזה התקפי חרדה, אני זוכר שמיקאל רשם שהוא פשוט ממש לא מרגיש טוב.
אני אומר לך ב100% שזה בגלל התקפי חרדה, היה לו את זה כבר כמה שנים.. הוא בקושי הקליט את Ghost Reveries ובכל ראיון ששואלים מישהו מאופת' למה הוא עזב אומרים שזה בגלל התקפי החרדה שלו וגם בMaking Of Ghost Reveries יש קטע שלם על מרטין שמדברים על התקפי החרדה שלו.
עכשיו בדקתי, זה רשמי וזה יפה!!!!!!!
אני מזה מקווה שעוד איזה חודש הוא ידלוף לרשת כבר..
חח גם בדיוק לפני איזה יומיים חיפשתי באינטרנט אם יצאה כבר העטיפה ולא היה כלום.
העטיפה פשוט נראת קלאסית, אני מקווה שגם האלבום יהיה כזה.