YtseJam כתב:לסיים לכתוב את הסמינריון האחרון של התואר.
איזו הרגשה טובה מזל טוב
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סוף כל סוף התחילה הליגה בכדורסל. אתמול הייתי במשחק בראשון לציון והבנתי כמה היה חסר לי לראות כדורסל, יאללה יום רביעי חוזרים למקום הקבוע במלחה!!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
ufomatan כתב:סוף כל סוף התחילה הליגה בכדורסל. אתמול הייתי במשחק בראשון לציון והבנתי כמה היה חסר לי לראות כדורסל, יאללה יום רביעי חוזרים למקום הקבוע במלחה!!
איפה המשחק היה?
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
ufomatan כתב:סוף כל סוף התחילה הליגה בכדורסל. אתמול הייתי במשחק בראשון לציון והבנתי כמה היה חסר לי לראות כדורסל, יאללה יום רביעי חוזרים למקום הקבוע במלחה!!
איפה המשחק היה?
בראשון לציון
איפה המשחק היה?
בראשון לציון
חח ידעתי שהייתי צריכה לנסח את השאלה בצורה אחרת..
איפה בראשון לציון?
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
טל רודס כתב:באולם החדש של מכבי ראשל"צ ליד התחנה המרכזית החדשה, בקיצור 5 דקות מהבית שלך ולא הלכת
חח באתי להתלונן על זה שבריל היה חמש דקות מהבית שלי ולא ניצל את ההזדמנות
פעם עוד אהבתי כדורסל, היום אין לי שום קשר לספורט תחרותי שכזה
בפעם הבאה...