קצת תמונות:
חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
- Bootvi
- דרימיסט מתקדם
Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה
היה מדהים!!!
קצת תמונות:

קצת תמונות:
-
- דרימיסט מתחיל
זה לא,DanielK כתב:כן היה שם מלא דחיפות מקדימה ואני די התעצבנתי.. אבל אחרי BTL זה כבר עבר והקהל היה מעולה.
הייתי שם עד TSCO שבאמת כבר לא יכולתי לסבול את זה והלכתי אחורה.
בכל מקרה,
לא בא לי להתעסק בקהל (בחלקו), זה מבאס וזה לא העיקר,
הדבר החשוב אלה חמשת המופלאים.
-
- דרימיסט שרוף
רק שלוש מילים יש לי על ההופעה:
הבא נגילה!
מטורפים.
הבא נגילה!
מטורפים.
- MrReD
- שגריר האופת'
היה פשוט מטורף, ממש חוויה אלוהית. מתי שניגנו את המדלי (למרות שלא חשבתי שהוא יהיה משהו), אני ממש הרגשתי צמרמורת, כנ"ל בהתחלה של ההופעה ובBTL. אנשים היו ממש מגניב, הקהל שיתף פעולה בטירוף, הוצאתי את הנשמה בצרחות.
אפילו הצלחתי לגרום לכל הקהל למחוא כפיים בשיר הראשון וליאור הוא העד שלי!
חצי מההופעה הייתי ממש קרוב לבמה, בערך 5 שורות מהכי קדימה וגם מצאתי את עמית שם! תודה אחי שממש חיפית עליי שם!
כל הלהקה נתנה הופעה מדהימה, כולם הרשימו בצורה שאי אפשר לתאר ואפילו לאברי שלא הייתי אופטימי הצליח לרגש ושיר בצורה די מדויקת רוב ההופעה.
הדבר היחידי ששמתי לב שקצת הפריע, ובאמת שממש קצת, זה שהרבה אנשים ממש לא קשורים באו להופעה, אלא סתם בואו כדי לבוא לעשות בלאגן וגם חלק פשוט באו במטרה ללכת מכות.
ד"א מתי שניגנו את הקטע של צ'יינג' פשוט הרגשתי אורגזמה מוסיקלית.
אפילו הצלחתי לגרום לכל הקהל למחוא כפיים בשיר הראשון וליאור הוא העד שלי!
חצי מההופעה הייתי ממש קרוב לבמה, בערך 5 שורות מהכי קדימה וגם מצאתי את עמית שם! תודה אחי שממש חיפית עליי שם!
כל הלהקה נתנה הופעה מדהימה, כולם הרשימו בצורה שאי אפשר לתאר ואפילו לאברי שלא הייתי אופטימי הצליח לרגש ושיר בצורה די מדויקת רוב ההופעה.
הדבר היחידי ששמתי לב שקצת הפריע, ובאמת שממש קצת, זה שהרבה אנשים ממש לא קשורים באו להופעה, אלא סתם בואו כדי לבוא לעשות בלאגן וגם חלק פשוט באו במטרה ללכת מכות.

ד"א מתי שניגנו את הקטע של צ'יינג' פשוט הרגשתי אורגזמה מוסיקלית.
-
- דרימיסט מתחיל
אני אמנם לא רושם הרבה בפורום אבל הפעם לרגל המאורע אגיב, ההופעה והסטליסט היו אדירים לטעמי
הסאונד יחסית למקום פתוח היה מעולה ובאמת שלא ניתן היה לבקש יותר.
אני הופתעתי שהיו ממש לא מעט "ישראלים מכוערים" ולי זה ממש פגע בחוויה ואי אפשר להתעלם מזה.
השקעתי, הגעתי מוקדם, עמדתי בתור ובסופו של דבר עמדתי יחסית מקדימה רק בשביל שערסים ידחפו אותי, ילדים אהבלים יעשו עליי פוגו ובקיצור ישתינו על עצם הקיום של הקהל שאוהב לשמוע מוזיקה טובה ולהתלהב בלי לחטוף מכות...לא מבין מאיפה או למה האנשים האלה באו. אחרי שממש התעצבנתי התרחקתי מהבמה ויכולתי להנות מהמוזיקה אם לא לראות ממש טוב, אבל לפחות ליהנות
שורה תחתונה אחלה הופעה, פעם הבאה אני מקווה שיהיה באולם סגור ולא על דשא.
הסאונד יחסית למקום פתוח היה מעולה ובאמת שלא ניתן היה לבקש יותר.
אני הופתעתי שהיו ממש לא מעט "ישראלים מכוערים" ולי זה ממש פגע בחוויה ואי אפשר להתעלם מזה.
השקעתי, הגעתי מוקדם, עמדתי בתור ובסופו של דבר עמדתי יחסית מקדימה רק בשביל שערסים ידחפו אותי, ילדים אהבלים יעשו עליי פוגו ובקיצור ישתינו על עצם הקיום של הקהל שאוהב לשמוע מוזיקה טובה ולהתלהב בלי לחטוף מכות...לא מבין מאיפה או למה האנשים האלה באו. אחרי שממש התעצבנתי התרחקתי מהבמה ויכולתי להנות מהמוזיקה אם לא לראות ממש טוב, אבל לפחות ליהנות
שורה תחתונה אחלה הופעה, פעם הבאה אני מקווה שיהיה באולם סגור ולא על דשא.
-
- נעם
Re: חלום בהתגשמותו - חוויות ותמונות מההופעה
ערב טוב לכולם,
לכל מי שלא מכיר אותי, אני הייתי חלק מהמשלחת האחרונה לטורקיה. אני מעריץ את הלהקה מזה כ-6 שנים וחבר מועדון בכחצי מהתקופה הזאת. בתקופה שלפני הצבא עבדתי במיוחד כדי להשיג מספיק כסף למימון הטיסה שלי לטורקיה. הרמתי 2 ערבי מחווה ללהקה ואני משתדל לעזור איפה שרק אפשר, כאשר האינטרס שלי הוא אותו האינטרס של כולנו - לקבל כמה שיותר הכרה והערכה מהלהקה עצמה, דבר שהתגשם במלואו הערב.
ולמרות כל זה, הערב ראיתי את הלהקה ממרחק של בערך 70-80 מטר, מאחורי המגדל ממנו צולם הוידאו. לא ראיתי כמעט כלום.
התגובה הראשונית תהיה "איך זה קורה? לא יכלת להגיע בזמן, כדי להכנס מהראשונים?". אז האמת היא שלקחתי לעצמי שבוע חופש מהצבא, כדי שלא יקרה מצב שבו משחררים אותי מאוחר ואני נכנס בדקת איחור. הגעתי למקום בשעה 15:00, ומצאתי את שערי הכניסה הראשונית ריקים מאנשים. יכולתי לעמוד שם, או לפחות קרוב לשם. אבל חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
כשהגעתי, עידן אמר לי שהוא צריך לדבר עם בחור בשם ניב מהדרן, שיעביר לקב"ט במקום את האישור להכניס את חברי המועדון בזמן המובטח. אבל ניב לא עונה. אז מה עושים? התחלתי לרדוף אחרי הקב"ט ההוא, שלא הסכים לדבר איתי. ניסיתי לדבר עם אנשים נוספים מהדרן, שלא יכלו או לא רצו לעזור - בזמן שכל חברי המועדון יושבים להם בשאננות על הדשא ומצטלמים, או עושים מה-בזין-שלהם, או עומדים בתחילת התור הראשוני לכניסה - כל זה, במקום להרים את התחת ולעזור.
כמובן שלא עזר בית-דין וב17:30 (אגב, כמקובל במדינת ישראל, שלא כפי שנקבע מראש - בשעה 18:00) נפתחו השערים. אני ומריאנה, שהחלטנו לוותר על הכניסה שלנו לבקסטייג' בתמורה לכניסה מוקדמת, נפלנו בין הכיסאות - ולא קיבלנו לא זה, ולא זה. ולא בגלל שלא יכולנו. יכולנו בכל זמן להגיד "שיתפוצצו שאר חברי המועדון, אנחנו עומדים ראשונים". אבל במקום לעשות את זה, רצנו אחרי אנשים. רציתי להגיד לכם שאני לוקח בחזרה את מה שאמרתי באשכול שפתח טל אתמול. התאכזבתי מאד מהשאננות של כולכם. שאננות, חוסר אכפתיות, כיסויי-תחת או איך שלא תרצו לקרוא לזה... שלא לדבר על אנשים שאמורים לאחד אותנו ולדאוג לנו כמועדון, שנקבל את מה שהובטח לנו. ולא, אני לא מדבר על עידן, שעשה מעל ומעבר בשבילנו ורץ ממקום למקום.
הלוקיישן, החולצות המזויפות של הטור, בירה - בכניסה, 22 שקלים, ביציאה, 10 שקלים, ההתנהלות של הדרן, ההתנהלות של חברי מועדון המעריצים, ההתנהלות של מועדון המעריצים אל מול הלהקה ואל מול הדרן, השאירו לי מהערב הזה זכרון של ניחוח ישראלי חריף באוויר. אתם עלובים, ואפילו קצת עלוב שהלהקה האדירה הזאת הניחה את רגלה בבוץ המסריח הזה. מזל שהפרפורמנס והלהקה היו אדירים, ומזל שהיה לי את מריאנה איתי, שהפכה את החוויה לבלתי נשכחת. אחרת, אני לא יודע מה היה קורה.
אתם בהחלט בהחלט עלובים.
לכל מי שלא מכיר אותי, אני הייתי חלק מהמשלחת האחרונה לטורקיה. אני מעריץ את הלהקה מזה כ-6 שנים וחבר מועדון בכחצי מהתקופה הזאת. בתקופה שלפני הצבא עבדתי במיוחד כדי להשיג מספיק כסף למימון הטיסה שלי לטורקיה. הרמתי 2 ערבי מחווה ללהקה ואני משתדל לעזור איפה שרק אפשר, כאשר האינטרס שלי הוא אותו האינטרס של כולנו - לקבל כמה שיותר הכרה והערכה מהלהקה עצמה, דבר שהתגשם במלואו הערב.
ולמרות כל זה, הערב ראיתי את הלהקה ממרחק של בערך 70-80 מטר, מאחורי המגדל ממנו צולם הוידאו. לא ראיתי כמעט כלום.
התגובה הראשונית תהיה "איך זה קורה? לא יכלת להגיע בזמן, כדי להכנס מהראשונים?". אז האמת היא שלקחתי לעצמי שבוע חופש מהצבא, כדי שלא יקרה מצב שבו משחררים אותי מאוחר ואני נכנס בדקת איחור. הגעתי למקום בשעה 15:00, ומצאתי את שערי הכניסה הראשונית ריקים מאנשים. יכולתי לעמוד שם, או לפחות קרוב לשם. אבל חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
כשהגעתי, עידן אמר לי שהוא צריך לדבר עם בחור בשם ניב מהדרן, שיעביר לקב"ט במקום את האישור להכניס את חברי המועדון בזמן המובטח. אבל ניב לא עונה. אז מה עושים? התחלתי לרדוף אחרי הקב"ט ההוא, שלא הסכים לדבר איתי. ניסיתי לדבר עם אנשים נוספים מהדרן, שלא יכלו או לא רצו לעזור - בזמן שכל חברי המועדון יושבים להם בשאננות על הדשא ומצטלמים, או עושים מה-בזין-שלהם, או עומדים בתחילת התור הראשוני לכניסה - כל זה, במקום להרים את התחת ולעזור.
כמובן שלא עזר בית-דין וב17:30 (אגב, כמקובל במדינת ישראל, שלא כפי שנקבע מראש - בשעה 18:00) נפתחו השערים. אני ומריאנה, שהחלטנו לוותר על הכניסה שלנו לבקסטייג' בתמורה לכניסה מוקדמת, נפלנו בין הכיסאות - ולא קיבלנו לא זה, ולא זה. ולא בגלל שלא יכולנו. יכולנו בכל זמן להגיד "שיתפוצצו שאר חברי המועדון, אנחנו עומדים ראשונים". אבל במקום לעשות את זה, רצנו אחרי אנשים. רציתי להגיד לכם שאני לוקח בחזרה את מה שאמרתי באשכול שפתח טל אתמול. התאכזבתי מאד מהשאננות של כולכם. שאננות, חוסר אכפתיות, כיסויי-תחת או איך שלא תרצו לקרוא לזה... שלא לדבר על אנשים שאמורים לאחד אותנו ולדאוג לנו כמועדון, שנקבל את מה שהובטח לנו. ולא, אני לא מדבר על עידן, שעשה מעל ומעבר בשבילנו ורץ ממקום למקום.
הלוקיישן, החולצות המזויפות של הטור, בירה - בכניסה, 22 שקלים, ביציאה, 10 שקלים, ההתנהלות של הדרן, ההתנהלות של חברי מועדון המעריצים, ההתנהלות של מועדון המעריצים אל מול הלהקה ואל מול הדרן, השאירו לי מהערב הזה זכרון של ניחוח ישראלי חריף באוויר. אתם עלובים, ואפילו קצת עלוב שהלהקה האדירה הזאת הניחה את רגלה בבוץ המסריח הזה. מזל שהפרפורמנס והלהקה היו אדירים, ומזל שהיה לי את מריאנה איתי, שהפכה את החוויה לבלתי נשכחת. אחרת, אני לא יודע מה היה קורה.
אתם בהחלט בהחלט עלובים.
. .- - + -- -.-- + .- ... ... + .- -. -.. + -... .- .-.. .-.. ...
-
- דרימיסט מתקדם
קודם כל, אהלן, אני דיי בטוח הודעה ראשונה שלי בפורום (או שכתבתי עוד כמה שאני לא זוכר?)
בקיצור, זה יום שאני יזכור עד הקבר. ד"א, אם מישהו זוכר, אני עידו, הייתי עם חולצה לבנה (אני כזה עם קוצים) והייתי ככה שורה שנייה~שלישית עד שכל מיני חולי דחיפות ופוגו העיפו אותי אחורה.
זה היה כל כך טוב, סטליסט מעולה, אני פשוט צרחתי כל ההופעה והיד שלי לא ירדה. אני מקווה שחוץ מתמונות יהיו גם סרטונים אם אפשר (ואם צלמתם), אבל גם אם לא, את הזכרון הזה אני לא מוחק כל כך בקלות.
אנשים תודה, כבר כמה שבועות שאני מתחמם לקראת ההופעה לא רק מבחינה מוזיקלית ואני יודע שאפשר להגיד שהם הגיעו בזכותכם (מועדון המעריצים). אתם לא מבינים כמה טוב זה היה.
ורגע, אני לא מבין, מייק וג'יימס דיברו על "הפעם הבאה" או משהו? O_O
אגב, אם למישהו יש את הסטליסט כמו שהוא היה, אני ישמח לקבל אותו. יש לי נטייה לשכוח סטליסטים של הופעות בערך דקה אחרי שאני יוצא משם XD
בקיצור, זה יום שאני יזכור עד הקבר. ד"א, אם מישהו זוכר, אני עידו, הייתי עם חולצה לבנה (אני כזה עם קוצים) והייתי ככה שורה שנייה~שלישית עד שכל מיני חולי דחיפות ופוגו העיפו אותי אחורה.
זה היה כל כך טוב, סטליסט מעולה, אני פשוט צרחתי כל ההופעה והיד שלי לא ירדה. אני מקווה שחוץ מתמונות יהיו גם סרטונים אם אפשר (ואם צלמתם), אבל גם אם לא, את הזכרון הזה אני לא מוחק כל כך בקלות.
אנשים תודה, כבר כמה שבועות שאני מתחמם לקראת ההופעה לא רק מבחינה מוזיקלית ואני יודע שאפשר להגיד שהם הגיעו בזכותכם (מועדון המעריצים). אתם לא מבינים כמה טוב זה היה.
ורגע, אני לא מבין, מייק וג'יימס דיברו על "הפעם הבאה" או משהו? O_O
אגב, אם למישהו יש את הסטליסט כמו שהוא היה, אני ישמח לקבל אותו. יש לי נטייה לשכוח סטליסטים של הופעות בערך דקה אחרי שאני יוצא משם XD
-
- דרימיסט מתחיל
כמו רוסיה,Schwimmer כתב:אגב, אם למישהו יש את הסטליסט כמו שהוא היה, אני ישמח לקבל אותו. יש לי נטייה לשכוח סטליסטים של הופעות בערך דקה אחרי שאני יוצא משם XD
מופיע פה באשכולות הסמוכים.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
חתוליס כתב:ערב טוב לכולם,
אתם בהחלט בהחלט עלובים.

נעם, אני ממש מצטער!!!
אם היית מבקש הייתי קם מבלי לחשוב בכלל.
אבל מי אני? מבין כל הסמכויות שדיברו איתם... איך הייתי תורם?
אני מאוד מאוד מצטער ואני מבין את ההאכזבה, הכעסים והעצבים עלינו!
אפילו באתי ושאלתי אותך כמה פעמים "מה קורה?" "מה אתם הולכים לעשות?".
אתם אנשים טובים, אתה ומריאנה, וממש לא מגיע לכם יחס כזה ואני אישית מאוד מתנצל!

- Nabo
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
אין לי מילים אחרי ערב כזה
היה ממש כיף לראות את כולכם לפני ההופעה סופסוף, והיה עוד יותר תענוג לשמוע את לאברי היום! הוא ממש הפתיע אותי לטובה והגיע לכל הגבהים ועוד יותר הפתיע אותי שראיתי את טייק דה טיים בלייב!!!! זהו אני יכולה למות מאושרת. זה היה פשוט מושלם, וגם סוליטרי של ממש הפתיע אותי..היו לידינו כל הזמן פוגואים מיותרים אבל חנן וגיא הגנו עליי
וכן ידעתי שיהיו קטעי ישראלי מכוער, כלמיני אנשים דוחפים ובהמות, אבל לא נתתי לזה להרוס לי
הבה נגילה חברים, בשנה הבאה בת"א הבנויה שוב אמן

הבה נגילה חברים, בשנה הבאה בת"א הבנויה שוב אמן

"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
demitri martin
- MrReD
- שגריר האופת'
נעם אני ממש חבל לי שלא נהנת, באמת היה ניחוח ישראלי חריף בהופעה אבל תנסה לקחת את הקטעים הטובים שהיו.
לפחות השגתי לכולם את הסטליסט לפני ההופעה
לפחות השגתי לכולם את הסטליסט לפני ההופעה

- DanielK
- דרימיסט מתקדם
וואלה ?Kingalpaca כתב:זה לא,DanielK כתב:כן היה שם מלא דחיפות מקדימה ואני די התעצבנתי.. אבל אחרי BTL זה כבר עבר והקהל היה מעולה.
הייתי שם עד TSCO שבאמת כבר לא יכולתי לסבול את זה והלכתי אחורה.
בכל מקרה,
לא בא לי להתעסק בקהל (בחלקו), זה מבאס וזה לא העיקר,
הדבר החשוב אלה חמשת המופלאים.
בכל מקרה איפה שאני הייתי (והייתי די מקדימה, ראיתי את הלהקה מצוין) זה נפסק אחרי BTL .
כן הם אמרו שהם לא יכולים לחכות לפעם הבאה והם מבטיחים שזה יהיה בקרוב.ורגע, אני לא מבין, מייק וג'יימס דיברו על "הפעם הבאה" או משהו? O_O
חתוליס- אל תתן לזה להרוס לך את החוויה ..

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
קודם כל, תמלא לך כוס מים, תשתה ותירגע לפני שאתה פולט סתם שטויות ותסכולים על המקלדת.חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
אתם בהחלט בהחלט עלובים.
"הדרן" לא הבטיחו לך ולאף אחד אחר שום דבר, "הדרן" הבטיחו לנו שלחברי מועדון המעריצים תינתן האפשרות להיכנס בצורה מוקדמת לפני שאר הקהל. אני הייתי בקשר טלפוני כל הזמן עם עידן ומתן מחו"ל ועשיתי עשרות שיחות במהלך כל היום (כן, בזבזתי כסף על חשבוני כדי לראות שהכל עובד כשורה, כי מה לעשות ואיכפת לי למרות שלא הייתי על הדשא...). אני מאד הצטערתי לשמוע שהדבר הזה לא התממש, לא רק אתה ושאר האנשים שהיו צריכים ליהנות מההטבה הזאת.
עידן ומתן עשו מעל ומעבר, ואני יכול להגיד לך את זה, כי אני מעורב אישית בכל הניהול והארגון של כל מה שמסביב להופעה. אם יש לך טענות ואכזבות כלשהן, הן צריכות לבוא רקלהדרן. להגיד על האנשים האלה ועל אחרים שהם שאננים, כסת"חים ועלובים, זה לא ראוי ולא יאה, בטח שלא פה, כי אתה לא יורק לבאר ממנה אתה שותה!
אני מבין את האכזבה שלך ואתה לא היחיד פה , אבל התסכולים שלך בהחלט לא במקום ואני חושב שיש מקום שתחזור בך מהדברים הקשים שכתבת.
לילה טוב!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נאבו, אני שמח שסוף סוף זכית לזה, אני מכיר את ההרגשה של לראות את TTT בלייב ולמות מאושרוהיה עוד יותר תענוג לשמוע את לאברי היום! הוא ממש הפתיע אותי לטובה והגיע לכל הגבהים ועוד יותר הפתיע אותי שראיתי את טייק דה טיים בלייב!!!! זהו אני יכולה למות מאושרת.

- Sunny
- דרימיסט-על
היה מדהים מדהים מדהים. כל הופעה מעכשיו תתגמד לעומת זאת ואפילו אין טעם לדבר על השלילי כי הכל נעלם בזמן ההופעה. מיקום מעולה וראות ושמיעה גם טובים.
סט ליסט פשוט חלומייי פורטנוי אשכרה השקיע בנו!!
לאברי הטריף אותי פשוט וכ"כ שמחתי שהוא נשמע ככה. היה מצויין.
פטרוצ'י כרגלו מדהים מדהים
מיונג רץ על הבמה והיה באטרף מולי בהתחלה
ג'ורדן היה מעולה
ופורטנוי בחיים לא ירק כ"כ הרבה.
יש לי כ"כ הרב מה להגיד אבל אין לי מילים.
הבה,נגילה הבה...
וגם אפרת לא היו כ"כ רעים. הזמר הזכיר לי את Daniel Gildenlöw
בקיצור, להתראות עד הפעם הבאה.
סט ליסט פשוט חלומייי פורטנוי אשכרה השקיע בנו!!
לאברי הטריף אותי פשוט וכ"כ שמחתי שהוא נשמע ככה. היה מצויין.
פטרוצ'י כרגלו מדהים מדהים
מיונג רץ על הבמה והיה באטרף מולי בהתחלה
ג'ורדן היה מעולה
ופורטנוי בחיים לא ירק כ"כ הרבה.
יש לי כ"כ הרב מה להגיד אבל אין לי מילים.
הבה,נגילה הבה...
וגם אפרת לא היו כ"כ רעים. הזמר הזכיר לי את Daniel Gildenlöw
בקיצור, להתראות עד הפעם הבאה.
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- MrReD
- שגריר האופת'
- Mari
- דרימיסטית-על
אני כותבת בהמשך לתגובה של נעם... שעם חלק ניכר ממנה אני מזדהה מאוד.
נכון, ההופעה הייתה מדהימה. הן מבחינת חברי הלהקה, שנתנו שואו מטורף, והן מבחינת הקהל.
יצאתי מההופעה בתחושה שאני מרומה. פשוט ככה.
ואתם יודעים מה? אולי אפשר לומר שאנחנו סתם מתקטננים, אבל ההתקטננות היא עקרונית ותו לא.
מה שכואב זה שאחרי כל העבודה המרובה של המועדון שהביאה אותנו עד הלום, כפי שנאמר... התחושה הכללית שקיבלנו היא שלא שמו עלינו זין ושכל אחד דאג לתחת של עצמו.
וחוץ מזה, רציתי רק לציין שעידן לא מקבל מספיק קרדיט לדעתי על העבודה שהוא עושה במועדון.
לכן בהזדמנות זו אני מוסרת לו תודה ענקית.
בקיצור - חלום בהתגשמותו - כן, אבל היה כרוך ביותר מדי תסכולים.
נכון, ההופעה הייתה מדהימה. הן מבחינת חברי הלהקה, שנתנו שואו מטורף, והן מבחינת הקהל.
יצאתי מההופעה בתחושה שאני מרומה. פשוט ככה.
ואתם יודעים מה? אולי אפשר לומר שאנחנו סתם מתקטננים, אבל ההתקטננות היא עקרונית ותו לא.
מה שכואב זה שאחרי כל העבודה המרובה של המועדון שהביאה אותנו עד הלום, כפי שנאמר... התחושה הכללית שקיבלנו היא שלא שמו עלינו זין ושכל אחד דאג לתחת של עצמו.
וחוץ מזה, רציתי רק לציין שעידן לא מקבל מספיק קרדיט לדעתי על העבודה שהוא עושה במועדון.
לכן בהזדמנות זו אני מוסרת לו תודה ענקית.
בקיצור - חלום בהתגשמותו - כן, אבל היה כרוך ביותר מדי תסכולים.
I've been trying to justify you
In the end I will just defy you...
In the end I will just defy you...
-
- דרימיסט מתחיל
הייתה אחלה הופעה הבסים קצת מהדהדים בראש אבל בכללי היה חלומי ואני לא רוצה לישון רק להמשיך לחלום
אגב אני ההוא שהיה עם הסטיקלייט הכחול שקשרתי לאנטנה של רדיו חחח
אגב אני ההוא שהיה עם הסטיקלייט הכחול שקשרתי לאנטנה של רדיו חחח

נערך לאחרונה על ידי avi_u2 ב ג' יוני 16, 2009 10:53 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מי בדיוק דאג לתחת של עצמו? עידן ומתן התרוצצו בשמש כדי שהכל יעבוד כשורה. מה זאת אשמתם או אשמת המועדון שהדרן לא קיימו את חלקם בהבטחה? אני מאד מצטער שזה מה שאת מרגישה, אבל לגבי התלונות על הדרן, אני מציע לך ולנועם לדבר איתנו בפרטי ולא על גבי הפורום, כי זה בהחלט לא המקום.מה שכואב זה שאחרי כל העבודה המרובה של המועדון שהביאה אותנו עד הלום, כפי שנאמר... התחושה הכללית שקיבלנו היא שלא שמו עלינו זין ושכל אחד דאג לתחת של עצמו.
- MrReD
- שגריר האופת'
גם אני חייב לומר שאין מילה רעה למנהלים. אם היה משהו לא בסדר בארגון או באנשים זה לגמרי לא באשמתכם. בכלל תודה וכל הכבוד על הכל.
אה ואפרת היו כאלה גרועים, גם לא עיניינו אף אחד וזה פשוט הרגיש כמו בזבוז זמן. זאת הופעה שהייתה צריכה להיות בלי חימום מיותר, ד"א איזו מענטזת הזמרת שלהם
אה ואפרת היו כאלה גרועים, גם לא עיניינו אף אחד וזה פשוט הרגיש כמו בזבוז זמן. זאת הופעה שהייתה צריכה להיות בלי חימום מיותר, ד"א איזו מענטזת הזמרת שלהם