הוא באמת הושפע ממה שהמעריצים המקוריים יחשבו, אישית אם הייתי שומע את השיר פעם ראשונה עם גראולר מהרכב אחר זה היה הקטע הבולט בשיר בשבילי גם אם מדובר ב20 שניות. במקום שמענו קטע שגם אנחנו יכולים ליהנות ממנו, מעריצים שאוהבים גראולים ייהנו ממנו ומעריצים חדשים שבאים מרקע של מטאל ייהנו ממנו עוד יותר.Plaschkes כתב:אני לא מודאג, פשוט חבל לי, לאור הדברים האחרונים שפורטנוי אמר, שהלהקה דואגת יותר לתדמית שלהם מול המעריצים הקבועים ונותנת לזה להשפיע על האג'נדה המוזיקלית שלהם, בזמן שבעצם השיר הזה כ"כ כבד ואפל שבת'כלס בשביל רוב המעריצים שבשבילם הגראול היה יוצא Too Much הוא במילא לא בדיוק הנקודה הכי מעניינת באלבום.
לפחות ככה זה נראה. לא?
השיר הזה לא כבד ואפל מספיק לדעתי כדי שאני לפחות לא אוהב אותו, בעיקר אחרי ששמעתי את TOT וSC שלדעתי רוב הקטעים המטאליים שם משתווים אליו או יותר (מבחינת כמה הם כבדים).
אה, ומן הסתם, כולם ציפו לשמוע את TCOT וידענו שזה יהיה השיא של האלבום בעיקר כי מדובר בעוד EPIC מדרים. זה כמו לשמוע את 8V באלבום 8V, או את ITPOE בSC, לא בטוח שהם הכי טובים, אבל הם יקבלו את אור הזרקורים ברוב הנושאים על האלבום.
אז כן, ANTR זה לא שיא האלבום, אבל בלי להחשיב את TCOT זה לא כל כך רחוק מהתואר. סה"כ זה אלבום מאוד מאוזן, כמו שמשתמש כאן באיזשהו נושא חילק את השירים בו, אפשר לחלק את זה לשלוש קבוצות: השיר הכי טוב/שירים טובים באותה מידה/השיר הכי פחות טוב.