דאמיט איזה אדיר הוא. הייתי שורה ראשונה בול באמצע ולכן אני הראשון אי פעם שראה את זילטויד כי המראות והצלילים הגיעו אליי קודם!!! אני הכי טוב והכי מסור לזילטויד!!! בכל מקרה, suck on that, fag nipples!!!
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
ובכן היפי יקר, קשה לתאר ולכתוב כשאין לך ראש עקב זה שהוא התפוצץ מרוב הופעות מטורפות לחלוטין אבל כשאני אחזור מארץ המטאל והקציצות אני אשיג לי אחד חדש (יותר טוב מהקודם!) ואני אכתוב על הכל עם תמונות. שמתי באשכול פוגו תמונה של דווין בלי מכנסיים, שיהיה על מה להזיל את הריר (:
דווין מעדכן בטוויטר על Ghost האלבום השלישי מתוך הארבעה של הפרוייקט.
הנה כמה ציטוטים
Wow, Ghost is wonderful
Ghost seems like the music I should be making. The uncertanty of doing it came from it being a leap of faith. Mkes Ki seem like Death Metal
dvntownsend First night of recording for ghost! It is in the process of deciding if it wants to be overwhelmingly beautiful or unexpectedly dark
2:50 AM Jul 31st via Twitter for iPhone
לפי מה שהבנתי האלבומים נהיים כבדים בהדרגה, אז גוסט עומד להיות SYL-E כזה? זה יהיה חבל
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.
בדיוק ההפך הוא אומר שזה ממש "רך" ויפה וגורם לקי להישמע כמו דת' מטאל, יענו אלבום פולק עם קטעים סוחפים ומלודיים כמו שהוא אמר שזה יהיה.
דיקונסטרשן יהיה כבר פיצוץ לפנים!!!
הוא אמר שהוא ניסה להשיג כמה מתופפים לדיקונסטרקשן אבל בגלל התקציב זה לא התאפשר אז "ריאן יהיה על המיד טמפו והדברים הפרוגיים וDirk Verbueren מסוילוורק אחראי על הגריינד"
ריאן ואן פודארייאן כזה סוס.
אוקיי הגעתי לסוף תקופת האלבום Alien של SYL ותכלס מה שעושה את המוזיקה שלו לכל כך טובה וקיק-אס זה הסאונד עתיר הground breaking bass ,בכלל בכל אלבום שדווין מעורב בו איכות הסאונד היא בהחלט מהמשובחות והמקצועיות ששמעתי .
ב - Love ? למשל אפשר להרגיש את הויברציות האלימות של הגיטרה בדקה 2:53 . חוץ מלאב שתפס אותי גם 'זן' בנוי טוב , ואחד הריפים הטובים ששמעתי מאז ומעולם קורה בסוף של Shitstorm .
למי שעדיין לא שמע את האלבום, תתכוננו לשיר האחרון כי אתם הולכים להכנס אל תוך נבכי נפשו של האדון דווין טאוסנד -Info Dump זה רצועת נויז יפיפיה שנשמעת לנו כמו איזושהיא טעות בהורדה אבל הכל בסדר . באחד הראיונות הוא מספר שהרצועה האחרונה אמורה לתאר את המצב הנפשי שלו בלי הכדורים שייצבו אותו (הוא היה מטופל במוסד פסיכיאטרי) - וזה לדעתי ההפתעה והפנינה של האלבום ונחשב לאחד מהרצועות המעניינות ששמעתי . שורה תחתונה לאלבום יש פה ושם רגעים טובים (כולל קאבר מגניב ל- Melvins) , אבל אני נותן לו ציון 8 .
נערך לאחרונה על ידי Ozerivarium ב ב' ספטמבר 20, 2010 11:51 pm, נערך 8 פעמים בסך הכל.