הייתה לי תחושה שנשמע בטור הזה את אנדר איי גלאס מון (לא סתם כתבתי שאני רוצה את זה באחד הפוסטים). 2 השירים האחרים קצת פחות מספקים. לא שהם שירים רעים, אבל בסט ליסט של 14-16 שירים (זה מה שאני חושב שיהיה), אז אני מעדיף לשמוע שירים אחרים, בטח אם זה טור שלא מתרכז בדיסק אחד, אלא בכל הקריירה של דרים.
בכל מקרה, צריך כמה הופעות בשביל גם לראות אם הם ילכו לפי השיטה של מייק, שכל פעם משנים סט ליסט (בהתאם להופעה הקודמת באותו מקום), או שהם ילכו עם סט ליסט קבוע.
"השיטה של מייק" היא מזמן כבר לא שיטה. מייק דיי התחיל סתם לומר זאת בכל פעם שהוא התראיין, ובפועל הרוטציה הייתה מאוד מאוד "לא-רוטצית" במיוחד, ובטח שלא מהופעה להופעה (כמו שזה היה), אלא נהפכה להיות מ-לג ל-לג, וכן, מסבב לסבב.
לא יודע... תראה, ברור שבטור עם מיידן למשל או בפסטיבלים (שאלה היו התאריכים האחרונים של דרים), הם הופיעו עם סט ליסט קבוע, כי אלה היו שירים לקהל של "מטאל" וסט ליסט קצר, אבל בעיקר בהופעות באירופה, דווקא כן היה גיוון. אני לא חושב שהם ישנו עכשיו את כל השירים ואני בטוח שיהיו 7-8 שירים קבועים, אבל אני מקווה שה- 7-8 האחרים יהיו הרוטציה.
ד"א, ההופעה באיטליה ממשיכה עם אנדלס סקריפייס!
נערך לאחרונה על ידי seby ב ב' יולי 04, 2011 8:18 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Idan, not accurate.
They had a skeleton of set, and the rotated many of the other songs from show to show.
After seeing many shows this year, I can say DT's method is used by other bands, but it's not that common.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."