בוא לא נתחיל את ההשוואת למגהדת', טוב? מטאליקה בליגה אחרת לגמרי. אפשר לפתוח אשכול ולדבר גם על מסטיין.mentalstamina כתב:הלהקה הזו הייתה כל כך גדולה וכל כך מעולה מסיבה אחת (ואני אומר הייתה כי לדעתי גם מבחינת מוזיקה, וגם ממה שראיתי בהופעות ההרכב הזה מת):
הם נגנים הרבה פחות טובים ועם הרבה פחות פוטנציאל מלהקות כמו מגהדת' ואחרות אבל הסיבה שהם מתעלים מעל כולם היא שפשוט במוזיקהשלהם ובהם היה כמויות אדירות ומטורפות של מוג'ו. אין לי שום הסבר אחר.
אשכול מטאליקה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול מטאליקה
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- בריל!
חבר'ה די כבר עם ההשוואות שכבר נעשו כאן אינספור על אינפור פעמים וויכוחים אינסופיים.DivineComedy כתב:בוא לא נתחיל את ההשוואת למגהדת', טוב? מטאליקה בליגה אחרת לגמרי. אפשר לפתוח אשכול ולדבר גם על מסטיין.mentalstamina כתב:הלהקה הזו הייתה כל כך גדולה וכל כך מעולה מסיבה אחת (ואני אומר הייתה כי לדעתי גם מבחינת מוזיקה, וגם ממה שראיתי בהופעות ההרכב הזה מת):
הם נגנים הרבה פחות טובים ועם הרבה פחות פוטנציאל מלהקות כמו מגהדת' ואחרות אבל הסיבה שהם מתעלים מעל כולם היא שפשוט במוזיקהשלהם ובהם היה כמויות אדירות ומטורפות של מוג'ו. אין לי שום הסבר אחר.
אתם רוצים להתדיין ביניכם על האלבום החדש של מטאליקה- סבבה בכיף!
אם אתם רוצים לפתוח מחדש את הויכוח העתיק הזה יש אינסוף אשכולות שנפתחו ונעלמו עם השנים- תמצאו אחד פתוח ותחזירו אותו!
בתודה, אני.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נו ומה אני אמרתי??ufomatan כתב:חבר'ה די כבר עם ההשוואות שכבר נעשו כאן אינספור על אינפור פעמים וויכוחים אינסופיים.DivineComedy כתב:בוא לא נתחיל את ההשוואת למגהדת', טוב? מטאליקה בליגה אחרת לגמרי. אפשר לפתוח אשכול ולדבר גם על מסטיין.mentalstamina כתב:הלהקה הזו הייתה כל כך גדולה וכל כך מעולה מסיבה אחת (ואני אומר הייתה כי לדעתי גם מבחינת מוזיקה, וגם ממה שראיתי בהופעות ההרכב הזה מת):
אתם רוצים להתדיין ביניכם על האלבום החדש של מטאליקה- סבבה בכיף!
אם אתם רוצים לפתוח מחדש את הויכוח העתיק הזה יש אינסוף אשכולות שנפתחו ונעלמו עם השנים- תמצאו אחד פתוח ותחזירו אותו!
בתודה, אני.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
מקווה שבאלבום החדש יהיה את No Leaf Clover ו- Human.
אם כי ב- NLC חצי מהמוזיקה זה הסימפוניה, אבל עדיין.
אם כי ב- NLC חצי מהמוזיקה זה הסימפוניה, אבל עדיין.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- erezcarmel
- דרימיסט מתקדם
כל מילה בסלע. מצטרף לאותה תחושה.DwAs כתב:אין ספק שמדובר באחת הלהקות הכי חשובות במטאל בהיסטוריה, ואחת הלהקות שאפשר למצוא את ההשפעות שלהם על כל כך הרבה סגנונות ולהקות. בשבילי, הם תמיד יהיו אלילים. אני פחות מעריך אותם מבעבר בגלל מקרים כאלה או אחרים, אבל תמיד הצלחתי להתחבר לכל אלבום שהם הוציאו, ותמיד אוהב אותם, אין מה לעשות.
לגבי ההשוואות בין הלהקות, זה באמת נלעס כבר לאורך השנים, עוד רגע תחזירו אותי לתחילת שנות ה-90 ותשוו בין Gun'N'Roses
ומטאליקה, ומי גיטריסט יותר "טוב", סלאש או קירק...

-
- דרימיסט-על
הי הי... היום שמעתי באוזניות Kill em All ואחד שאיתי בדירה שאל אותי מה אני שומע אז אמרתי לו. והתגובה שלו הייתה: "KEM? מה אתה בן 16?"
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- MrReD
- שגריר האופת'
הרבצת לו?lior.davidlior כתב:הי הי... היום שמעתי באוזניות Kill em All ואחד שאיתי בדירה שאל אותי מה אני שומע אז אמרתי לו. והתגובה שלו הייתה: "KEM? מה אתה בן 16?"
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
למה שירביץ לו הוא בן 16 .. חחח סתם ליאור .
ליאור ( ומיקי ) - אני הולך להוריד את הדיסק האהוב עליכם -And Justice For All
.
ליאור ( ומיקי ) - אני הולך להוריד את הדיסק האהוב עליכם -And Justice For All

-
- דרימיסט-על
תגיד לי מה אתה חושב עליו אחרי שתשמע אותוOzerivarium כתב:למה שירביץ לו הוא בן 16 .. חחח סתם ליאור .
ליאור ( ומיקי ) - אני הולך להוריד את הדיסק האהוב עליכם -And Justice For All.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
- Instrumedley
- דרימיסט מתקדם
אחת הלהקות האהובות עליי.
מבחינתי הם היו תותחי על מאלבומם הראשון ונותרו כאלה גם לאחר St. Anger הבינוני.
מטאליקה זו אגדת מטאל שעודנה חיה ובועטת.
מדובר בלהקה ששינתה את הז'אנר, חשפה אותו לקהל הרחב יותר מכל להקת מטאל אחרת ומהווה מושא לחיקוי בקרב להקות רבות (ביניהן דרים שלנו).
כל שנותר לי לומר הוא

מדובר בלהקה ששינתה את הז'אנר, חשפה אותו לקהל הרחב יותר מכל להקת מטאל אחרת ומהווה מושא לחיקוי בקרב להקות רבות (ביניהן דרים שלנו).
כל שנותר לי לומר הוא

JP + MP + JR + JL +JM = Perfection
- yakim
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
Instrumedley כתב:אחת הלהקות האהובות עליי.
כל שנותר לי לומר הוא![]()
![]()
מסכים איתך בכל מילה פרט ל7 המילים הבולטות.
איך אתה יכול לומר שהם מותרו טובים היום.
קניתי את סיינט אנגר בתקופה שכ"כ אהבתי אותם וכגודל הציפייה כך גודל האכזבה. שמעתי את הדיסק רק פעם אחת.
אין ספק שחמשת הדיסקים הראשונים הם משהו מטורף ואתה יודע מה...אני גם נמנה מאלה שמחבבים את load וreload
אבל סיינט אנגר-בינוני??? אפילו "רע" לא הייתי מגדיר אותו.ואני כן בן אדם של "כל אחד וטעמו שלו" אבל לא במקרה של הדיסק הנ"ל

"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
-JP regarding the way his bank presets are arranged
- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מאיזה סרט כל הקטעים בone?
הקליפ מצמרר
הקליפ מצמרר
-
- דרימיסט-על
הסרט נקרא: "Johnny got his gun". סרט שיצא ב71' ומבוסס על ספר אנטי-מלחמתי שיצא בתקופת מלחה"ע ה-2.WannaBeGuitarPro כתב:מאיזה סרט כל הקטעים בone?
הקליפ מצמרר
השיר במקור נכתב ע"י הלהקה אחרי שצפו בסרט והוא הוכנס לקליפ לכשנעשה.
הקליפ הכי טוב שראיתי בחיים.
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
+1liordavidlior כתב:הסרט נקרא: "Johnny got his gun". סרט שיצא ב71' ומבוסס על ספר אנטי-מלחמתי שיצא בתקופת מלחה"ע ה-2.WannaBeGuitarPro כתב:מאיזה סרט כל הקטעים בone?
הקליפ מצמרר

- WannaBeGuitarPro
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
כן..liordavidlior כתב:הסרט נקרא: "Johnny got his gun". סרט שיצא ב71' ומבוסס על ספר אנטי-מלחמתי שיצא בתקופת מלחה"ע ה-2.WannaBeGuitarPro כתב:מאיזה סרט כל הקטעים בone?
הקליפ מצמרר
בסוף הצלחתי לברר את זה לבד
הזמנתי את הספר

-
- דרימיסט-על
עדכונים על האלבום החדש שיצא לאור בספטמבר:
שם האלבום שוחרר. ייקרא: Death Magnetic
(שם די מעאפן לטעמי, אבל לא רלוונטי)
יצא קטע עם סמפלים קצרים מהאלבום (נשמע מעודד מאוד!):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSZf7ltqaN8[/youtube]
שם האלבום שוחרר. ייקרא: Death Magnetic
(שם די מעאפן לטעמי, אבל לא רלוונטי)
יצא קטע עם סמפלים קצרים מהאלבום (נשמע מעודד מאוד!):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FSZf7ltqaN8[/youtube]
- B-Boy
- דרימיסט מתקדם
אני חושב שזה האלבום שיחזיר את מטאליקה חזק לתודעה של אנשים שכבר הספידו אותה.
לחכות עד ספטמבר עכשיו?
לחכות עד ספטמבר עכשיו?
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
לא ידעתי שהם עוד כותבים חומרים... חשבתי שהם נעלמו.
כמה שבלוניים אפשר להיות? מה הקטע של להקות המטאל עם המוות? מגה מוות, מוות מגנטי, מוות מטוגן ומה עוד?
כמה שבלוניים אפשר להיות? מה הקטע של להקות המטאל עם המוות? מגה מוות, מוות מגנטי, מוות מטוגן ומה עוד?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
-
- דרימיסט-על
שוקי עוד הודעה כזאת ואני מעלה אותך על המוקד
האמת שאם תסתכל על העבר של מטאליקה, היא לא ממש להקת "מוות", היא יותר להקת מחאה.
מצד שני, כל מה שמייחד את המטאל הוא העיסוק בטאבו. העיסוק בדברים האפלים שלא מרבים להתעסק בהם: מוות, פחדים, יצרים אפלים. למה פופ עוסק באהבה כל הזמן? המטאל הוא האנטיתזה לתרבות המיינסטרים, לכן לנצח הוא יהיה אלטרנטיבה, אנדרגראונד. זה לא אומר שהאנשים האלה רוצים למות, מדוע אנשים מסוימים אוהבים סרטי אימה? האנדרנלין והתחושה המיוחדת, מצמררת משהו, שמעביר הסרט. תחשוב שהמטאל (לפחות ביסודו הראשוני) הוא סרט אימה שתורגם למוזיקה - האפקט הוא אותו אפקט. זה פשוט ממאפייני ז'אנר הז'אנר. השיר הראשון של בלאק סאבאת' ממחיש זאת ואף נבנה כך בדיוק. אם תרצה להבין זאת יותר לעומק, יצא על זה אפילו סרט שמרחיב בעניין: Metal - A headbangers journy סרט חובה.
ווףףף, איזה סיעור מוחין

האמת שאם תסתכל על העבר של מטאליקה, היא לא ממש להקת "מוות", היא יותר להקת מחאה.
מצד שני, כל מה שמייחד את המטאל הוא העיסוק בטאבו. העיסוק בדברים האפלים שלא מרבים להתעסק בהם: מוות, פחדים, יצרים אפלים. למה פופ עוסק באהבה כל הזמן? המטאל הוא האנטיתזה לתרבות המיינסטרים, לכן לנצח הוא יהיה אלטרנטיבה, אנדרגראונד. זה לא אומר שהאנשים האלה רוצים למות, מדוע אנשים מסוימים אוהבים סרטי אימה? האנדרנלין והתחושה המיוחדת, מצמררת משהו, שמעביר הסרט. תחשוב שהמטאל (לפחות ביסודו הראשוני) הוא סרט אימה שתורגם למוזיקה - האפקט הוא אותו אפקט. זה פשוט ממאפייני ז'אנר הז'אנר. השיר הראשון של בלאק סאבאת' ממחיש זאת ואף נבנה כך בדיוק. אם תרצה להבין זאת יותר לעומק, יצא על זה אפילו סרט שמרחיב בעניין: Metal - A headbangers journy סרט חובה.
ווףףף, איזה סיעור מוחין