פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים

שליחה על ידי DivineComedy »

ועכשיו למחירים האמיתיים של הiPhone החדש באירופה (כלומר כאלה שלא כוללים חוזה לשנתיים): 500 עד 570 יורו.

http://www.engadget.com/2008/06/12/unsu ... -in-europe
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:ועכשיו למחירים האמיתיים של הiPhone החדש באירופה (כלומר כאלה שלא כוללים חוזה לשנתיים): 500 עד 570 יורו.

http://www.engadget.com/2008/06/12/unsu ... -in-europe

סטיב ג'ובס הוא פשוט שקרן. המצגת שלו הראתה בבירור שמחיר האייפון יהיה 200 דולר בלי שום התנייה וגם הוא אמר שזה יהיה ככה המחיר בכל המדינות האחרות (לפי המטבע המקומי שלהן כמובן). צריך להגיש נגדו תביעה ייצוגית על הונאה צרכנית.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

סוף לתוכניות על אייפון...
עידן או מישהו אחר, אני צריך קצת יותר פרטים על התוכנה שהמלצת לי (פרינג. דיברתי עם התמיכה של אורנג' וסידרתי את המסנג'ר כרגע, אבל בא לי לנסות את התוכנה שלך). איך אני פותח "חשבון" ב VoIP?‎‏ ‏למי ואיך אפשר להתקשר עם זה? לכל מספר ואפילו סלולרי או רק לקליינטים אחרים?
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

סוף לתוכניות על אייפון...
ממש לא הסוף, אני בטוח שבסוף יהיה אפשר לקנות בלי התחייבות. יש כבר שמועות ברשת שאפל תבטל את הבלעדיות של AT&T .
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

עוד קצת פרטים על התמחור של הI החדש:

http://gizmodo.com/5014764/iphone-3g-pr ... store-only
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

VODAFONE איטליה הודיעה שהיא תיתן לרכוש את המכשיר ללא התחייבות, אך במחיר 469 יורו!!!
גם חברת o2 האנגלית הודיעה שהיא תיתן לרכוש את המכשיר ללא התחייבות אך לא נקבה במחיר. המחיר הקודם של האייפון אצלה היה 270 פאונד (שווה ערך ל-540 דולר ).

חבל שהאמריקאים כל כך טפשים והם בטח יעמדו בתורים וישנו בחוץ ברחוב, העיקר לקנות ראשונים את האייפון. על הרמאות של סטיב ג'ובס צריך לעשות חרם צרכני ולא לרכוש את האייפון עד שהוא יוריד את המחיר שלו ל-200 דולר (בלי התחייבות) כפי שהציג במצגת.

""AT&T and Apple are working on a form of penalty for users who don't activate their iPhone within 30 days of purchase." "
בושה וחרפה, הלוואי שיחרימו אותם ולא יקנו את המכשירים שלהם.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

כנראה שהוא יעלה 200 דולר אם אתה רוכש אותו דרך חברה סלולרית
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Greenburger כתב:כנראה שהוא יעלה 200 דולר אם אתה רוכש אותו דרך חברה סלולרית
כן ואז מה? תצטרך להתחייב לשנתיים תמורת חבילה של איזה 40-50 דולר, למה מה קרה?!
אם אתם אומרים שאת מוכרים ב-200 דולר, אז תמכרו ב-200 דולר בלי התניות ובלי התחייבויות למיניהן!

נראה את המודעות הצרכנית האמריקאית , אם אנשים יסתערו על החנויות או יחרימו את המוצר בגלל התרמית הזאת.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Finally, a piece of news we can actually do something with. AT&T today announced its pricing structure for the next iteration of Apple's iPhone -- which you can plunk down money for come 8 am, July 11th. There's not much that's surprising here -- new customers and those eligible for an upgrade will be able to nab the phone for $199 (8GB) or $299 (16GB), while "early upgraders" will have to fork over $399 or $499, all with a two year contract and $18 upgrade fee, of course. The telco says a no-commitment version of the phone will be available for $599 and $699, though it looks like that will come after the initial launch. AT&T appears to be leaning pretty heavily towards the all-in unlimited plans, but there are options if you don't want to go that route. We've sorted out the basics after the break, and included AT&T's "iReady" video -- certainly good for a few chuckles.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אני מעוניין לקנות נגן חדש בעל נפח גדול יחסית.
אני יכול להשיג זון של מיקרוסופט 30 ג'יגה ב 750 שקל חדש.
אני לא כ"כ מכיר אותו ורציתי לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לומר לי אם עדיף לי אייפוד טאצ', מי מהם יותר טוב, מה החסרונות והיתרונות שלהם וכ"ו. ממש ממש תודה!
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

אני לא מכירה את הזון אבל אני יכולה להגיד לך שאייפוד טאץ' לא משתלם. רק על המסך נגיעה הזה אתה משלם כפול, על הרבה פחות ג'יגה. יש 8 ג'יגה ו16 ג'יגה שעולים מינימום 1500, שלא נדבר על ה32 החדש שעובר את ה2000 שקל.
לי יש אייפוד קלאסיק 30 ג'יגה שעלה לי 1300 בזמנו אבל אני מאמינה שהמחיר ירד בהרבההה מאוד כי זה היה בתחילת השנה כשהוא היה חדש. ובקלאסיק יש את כל מה שאתה צריך בנגן- וידאו, תמונות, איכות טובה של סאונד, נוח, ולדעתי מסך נגיעה זה לגמרי אוברייטד. למרות שזה יפה וכו' אבל כמעט 3000 שקל על מכשיר 32 ג'יגה שהוא גם יפה, הרוב השפוי יוותר.
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

אבל בקלאסיק אין WiFi.... אחרת הייתי הולך עליו מזמן
סמל אישי של משתמש
Nabo
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Nabo »

תקן אותי אם אני טועה אבל הקטע בלקנות נגן מוזיקה הוא...המוזיקה?
"glitter is like the herpes of arts and crafts"
demitri martin
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

‏ ‏:P‏ ‏את צודקת בעקרון אבל זה סתם חסרון קטן אם אני אגלה שאייפוד הוא בערך באותה רמה כמו של הזון אז אני אלך על הזון נראה לי. זה מחיר מעולה עד כמה שהבנתי. יש לטאצ' יתרון חשוב נוסף שהזכרון שלו הוא פלאש. זאת אומרת שאפשר לרוץ עם הנגן הזה... וכן חסכון עצום בזמן סוללה.
סמל אישי של משתמש
Greenburger
דרימיסט-על

שליחה על ידי Greenburger »

אלו נשמעים כמו יתרונות די חשובים שאתה מעלה.
ה WIFI של האייפוד טאץ' די מגניב, אתה יכול לגלוש דרכו בחינם... זה די שווה.
והרשה לי להציג דיעה הפכוה מזו של נעמה, הטאץ' שולט! הממשק של המסך נגיעה מגניב בטירוף :yes:
הייתי משדרג את האייפוד קלאסיק שלי אם לא 2 דברים:
לטאץ' עדיין יש נפח הארדיסק קטן מדי בשבילי (אם כי לא ידעתי שיצא כבר 32 גיגה, אבל עדיין)
עדיף כבר לקנות אייפון ולשלב את כל המכשירים ביחד במקום להיסחב עם כמה.

אגב, חיסרון אחד שיש לאייפון על פני האייפוד טאץ' הוא שהגלישה בו עולה כסף.

ואתה בהחלט צריך לקחת את המחיר בחשבון, איפוד טאץ' של 16 גיגה עולה 2000 ומשהו (אם כי עכשיו שיצא 32 בטח יירד המחיר).
אבל אין מה לעשות, אפל הם לא סתם החברה המובילה בתחומה, על איכות משלמים :)
Life is what happens while you make other plans

(]/|\[)

Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מזתומרת שבאייפון משלמים על הגלישה?? בשניהם יש WIFI וזה בחינם...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:
Finally, a piece of news we can actually do something with. AT&T today announced its pricing structure for the next iteration of Apple's iPhone -- which you can plunk down money for come 8 am, July 11th. There's not much that's surprising here -- new customers and those eligible for an upgrade will be able to nab the phone for $199 (8GB) or $299 (16GB), while "early upgraders" will have to fork over $399 or $499, all with a two year contract and $18 upgrade fee, of course. The telco says a no-commitment version of the phone will be available for $599 and $699, though it looks like that will come after the initial launch. AT&T appears to be leaning pretty heavily towards the all-in unlimited plans, but there are options if you don't want to go that route. We've sorted out the basics after the break, and included AT&T's "iReady" video -- certainly good for a few chuckles.

נראה את האמריקאים הצרכנים הדגולים והטובים אם הם יקנו כמו טמבלים את האייפון החדש או לא. במחירים כאלה אני אישית מחרים את האייפון ולא קונה לאחר מצג השווא והרמאות של סטיב ג'ובס.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כן אבל תחשוב רגע למה שאמריקאים ייקנו את האייפון במחיר מלא אם גם ככה הם חייבים להשתמש בAT&T? :)
הם ייקנו אותו ב200 או ישדרגו את הנוכחי וזהו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בכל מקרה אין סיבה לקנות אותו במחירים כאלה, כי גם במחיר "קומבינה" של ה-200 דולר, אתה באמת צריך להתחייב לשנתיים לחברת AT&T, כך שמי שלא רוצה להתחתן עם חברת סלולאר לשנתיים ,לא יקנה את זה.
שלח תגובה