אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

אני לא מבין מה אתה משווה אותו לוונגר או פרגוסון??? הוא סה"כ 3 חודש בצ'לסי! מי בכלל השווה?
הרי לא משנה איך צ'לסי הייתה משחקת או כמה היא הייתה מצליחה, לא היית אומר מילה אחת טובה עליו.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

עזבו אותכם גרנט פרגוסון ארסנל וכו'..

מחר חיפה תנצח את אשדוד.. יום רביעי ננצח את הערבים מהצפון ונקח את גביע הטוטו :)
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:אני לא מבין מה אתה משווה אותו לוונגר או פרגוסון??? הוא סה"כ 3 חודש בצ'לסי! מי בכלל השווה?
הרי לא משנה איך צ'לסי הייתה משחקת או כמה היא הייתה מצליחה, לא היית אומר מילה אחת טובה עליו.
בטח שאני אשווה, כי אנשים פה מסומאים ממה שהתקשורת מוכרת להם וכל יחסי הציבור שגרנט מסדר לעצמו דרך עיתונאי החצר. בוודאי שמשנה איך צ'לסי משחקת, כי הרי איך שפיטרו את מוריניו ישר גרנט דאג לעקוץ אותו ולהגיד שבעתיד צ'לסי תשחק התקפי. אני לא אוכל את הלוקשים האלה, לא רק שצ'לסי לא משחקת יותר התקפי (וה-6:0 על מנצ'סטר סיטי לא משנה את דעתי), היא משחקת יותר הגנתי, 4-5-1 עם דרוגבה כחלוץ בודד - זה מערך שמתאים למאמן פחדן, ולא למאמן שיש לו על הספסל את שבצ'נקו ופיזארו. הרי גם בגביע הליגה ,התחת עלה עם ההרכב הכי חזק של צ'לסי, בעוד שקבוצות אחרות נותנות לשחקנים צעירים הזדמנות. צ'לסי לא הצליחה בינתיים העונה, כשתסתיים העונה ונראה באיזה מקום היא תסיים ובכמה תארים היא תזכה, אז נוכל להגיד משהו על הצלחה.
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

yyzboy1928 כתב:עזבו אותכם גרנט פרגוסון ארסנל וכו'..

מחר חיפה תנצח את אשדוד.. יום רביעי ננצח את הערבים מהצפון ונקח את גביע הטוטו :)
לא צריך לדבר לא יפה, הם כמעט שכנים שלי :lol:
והלוואי וחיפה תמשיך בתקופה הטובה ובמגמת ההשתפרות.. יהיה קשה נגד סכנין, כמו ביום ראשון החולף..
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

במשך 70 דקות מהגול הראשון עד הגול השני קיללתי היום את מכבי חיפה, איך הם לא עוברים את החצי!!! ועוד עם 11 מול 10 שחקנים!!!

אבל אני חייב לציין את מסיללה... פשוט שחקן תותח ולא רק בגלל הגול. מגן מעולה ונותן את הנשמה!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

היכולת היום בהחלט הייתה אכזבה גדולה, כי המשחק היה יכול בקלות להגמר בהפרש מטורף.
אבל חיפה אנמית, עצלנית, מסתפקת במועט.... לפחות ניצחו.. :)
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

כן.. משחק גרוע של חיפה.. אני מקווה שזה יספיק ביום רביעי למשחק נגד סכנין.. ניקח את התואר הראשון העונה..

העיקר, 3-0, מקום שלישי.. ורק שביתר תפסיד מחר לאדומים וזה יהיה תענוג לחיך :cheers:

ואכן, מסיללה, הוא פשוט מגן שמאלי אולטימטיבי.. סוס, מהיר, שליטה טובה בכדור, הגנה טובה.. לא צריך יותר מזה.. וגילינו היום שהוא גם יודע לצאת לפעמים לאמצע כדי לכבוש :D
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
kawkaz
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי kawkaz »

מה זה יודע? הוא שעט שם כמו ילד באפריקה שבורח מנמרים.. :D
תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

איזה משחק אתמול לבארסה! אטו חזר כמו גדול עם שתי גולים ופשוט קרעו את הצורה לולנסיה..
רק חבל שמסי נפצע וכנראה לא יהיה בסופר קלאסיקו..
תמונה
grande_alex
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי grande_alex »

קיבינימט עם מנצ'סטר החארות האלה...שוד לאור יום. נכון,ליברפול לא מבריקה מקדימה, אבל עדיין היא שטפה את המגרש בעיקר במחצית השניה ומנצ'סטר לא עשתה כלום ועדיין יצאה עם ניצחון...גרררר...מעצבן.
מקווה שארסנל ינצחו היום.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

grande_alex כתב:קיבינימט עם מנצ'סטר החארות האלה...שוד לאור יום. נכון,ליברפול לא מבריקה מקדימה, אבל עדיין היא שטפה את המגרש בעיקר במחצית השניה ומנצ'סטר לא עשתה כלום ועדיין יצאה עם ניצחון...גרררר...מעצבן.
מקווה שארסנל ינצחו היום.
אין מה לעשות שמנצ'סטר יש את טבז הגדול!!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מחצית ראשונה לא משהו של ארסנל, השער הגיע משום מקום, טעות איומה של צ'ך, ובוודאי שאם טרי היה על המגרש, גאלאס לא היה יכול לנגוח מעל בן חיים העגלה. מחצית שנייה סיפור שונה לגמרי, שליטה מוחלטת של ארסנל, התוצאה משקרת כי המשחק היה צריך להיגמר ב-4 או 5:0 לטובתנו.

אלמוניה - 7 - לא הרבה עבודה, אבל נתן 3 עצירות טובות ולא עשה שטויות לשם שינוי.
סאניה - 7 - סולידי ,נלחם היטב מול ג'ו קול.
גאלאס - 7 - כמה אירוני שדווקא הוא זה שהבקיע מול קבוצתו לשעבר, עשה טעות אחת בהגנה שכמעט עלתה בשער של רייט פיליפס.
קלישי - 6.5 - לא תמך מספיק בהתקפה אבל עשה עבודה טובה על רייט פיליפס וגם כמה סגירות אלכסוניות טובות.
אבואה - 6 - קבלת החלטות לא נכונה ואיבודי כדור מיותרים בגלל סתם כדרורים.
פלאמיני - 8 - רוח הלחימה שלו הייתה חסרה לנו במשחקים האחרונים, היה בכל מקום על המגרש
פבריגאס - 6 - המון איבודי כדור, החמצות איומות ועצבים מיותרים.
רוסיצקי - 7 - משחק טוב של תומאס, סוף סוף לקח יוזמה, עשה כמה פריצות טובות ובעט פעם אחת לשער, יכול היה לבשל במחצית הראשונה אלמלא היה מנסה ברגל שמאל ולא עם הפאלש הימני.
חלב - 7 - הניע היטב את הכדור ויצר כמה מצבים, הורגש שכנראה לא החלים ב-100 אחוזים מהפציעה, אבל היה טוב בחלק ההתקפי.
אדבאיור - 7 המון עבודה שחורה מול אלכס,בן חיים וטרי. נגזל ממנו שער אחרי שבן חיים חיבק אותו במאבק על כדור.

ואן פרסי - 7- תוך 2 דקות ,2 בעיטות מסוכנות לשער, כמה חסרנו את ההולנדי המעופף!
ג'ילברטו - 6 - לא תרם ממש למשחק.

GOOD OLD ARSENAL
WE'RE PROUD TO SAY THAT NAME
WHILE WE SING THE SONG
WE WIN THE GAME

ניצחנו את הרוסים ואת התחת, איזה כיף! :yes: :party: :cheers:

יום שבת החלאות באים לבקר אצלנו, גם אותם צריך לנצח!
grande_alex
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי grande_alex »

אבואה היה ממש מעצבן היום...בכלל אני לא מת על התפקוד שלו כקשר. אשמח לראות את רובין חוזר להרכב על חשבונו בהמשך.
מסכים עם הסיכום של טל...מחצית ראשונה לא משהו, מחצית שניה טובה יותר והמון החמצות בסיום.
בסה"כ ניצחון חשוב וטוב.
שכחתי להגיד לגבי המשחק של ליברפול שג'ררד היה פנטסטי...בעיקר מחצית שניה...הוא היה בכל מקום במגרש.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברגע שרובין חוזר אז ארסנל גם תחזור ל-4-4-2 הקלאסי, ואבואה יחזור לספסל. בכל מקרה, אבואה מתח את הרצועות בברך היום, וארסן אמר שתוך 48 שעות ידעו מה חומרת הפציעה. אבואה כקשר ימני לא מתאים ולא תורם, אין לו את הבנת המשחק והדריבל הדרוש לשחקן בעמדה הזאת. כמגן ימני שעולה למעלה הוא מצוין, אבל כקשר לא.

ג'רארד היה בהחלט ענק היום, וגם ליברפול הייתה טובה יותר מיונייטד אך הייתה חסרת מחץ.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

טוב אז מה יש עוד להוסיף..?!
ניראה כמו עוד משוכה מאד קלה בדרך לאליפות שניה ברצף לבייתרים.
הפועל-תל אביב, עם משחק חסר כול תועלת ויופי,
הגנה: חושך
התקפה: אין
ביתר לאורך כול המשחק מגיעה חופשי למצבים
והפועל רק לאיזה מצב אחד בודד
היה צריך להיגמר 5-0 לפחות
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

טוב אני אקח את הדברים המעטים הטובים שקרו היום.... מן יו לא עברו את ארסנל וריאל ניצחה את אוסאסונה בשקט בשקט כאשר הקרקס הליצנים ממשיך לקרקר סביב בארסה.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

וביינתים אינטר מגדילה את הפער מרומא ל7 נקודות אחרי שרומא יצאה עם תיקו ואינטר ניצחה..
אני אומר לכם, השנה אינטר לוקחת את האליפות ואת ליגת האלופות.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

היא אולי תיקח באיטליה, אבל את ליגת האלופות לדעתי היא לא תיקח.
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

טל רודס כתב:היא אולי תיקח באיטליה, אבל את ליגת האלופות לדעתי היא לא תיקח.
את הליגה לדעתי היא בטוח לוקחת, ואת הצמפ'יונס לדעתי היא בעלת הסיכויים הטובים ביותר.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אני מצטער מאוד טל וכל חובבי הליגה האנגלית, אבל אתמול ראיתי את שני המשחקים הכי גדולים של הכדורגל האנגלי ורציתי לקבור את עצמי מהשעמום!!
השחקנים שיחקו כדי לפגוע אחד בשני ולא כדי להבקיע אחד לשני- המשחק התנהל ברובו במרכז השדה בתיקולים קשים ואגרסיבים ובמסירות הגבהה חסרות תכלית.
נכון שארסנל יותר יפה לעיין מכל שלושת הקבוצות האחרות (מנצ'סטר, ליברפול וצ'לסי) אבל המשחק עצמו לא התרומם גבוה.
כמו שציינתי קודם גרנט יבחן מול הקבוצות הגדולות וכרגע הוא במאזן של 0:2 כשמנצ'סטר וארסנל ניצחו את צ'לסי בצורה מכרעת.
בקשר למסי וברצלונה- יש באמת יותר מדי קרקס מסביב לקבוצה, וכל פעם שחושבים שיוצאים מאיזה משבר בא משבא אחר מכיוון לא צפוי. אז עכשיו גם מסי וגם הנרי פצועים, רונאלדיניו כבר עם הראש במקום אחר, ריאל עושה את העבודה שלה בשקט בשקט וכבר 4 נקודות פור. הגיע הזמן שבברצלונה יחליטו מה קורה עם רונאלדיניו- אם משחררים אותו צריך לקחת את הכסף ולהביא עוד שני שחקנים אפורים ויעילים (כמו יאיא טורה) למכרז ההגנה ולקישור ההגנתי. אם לא משחררים אותו הוא חייב לחזור לשחק כמו שהוא יודע, ולא לשחק משחקים של כבוד ואגו בזמן שהוא גוזר את הקופון על כל הפרסומות שהוא עושה.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
שלח תגובה