אני ממליץ לך לתת כמה שמיעות לאלבום In A Flesh Aquarium, בחצי שנה האחרונה כמעט כל יום אני שומע את האלבום הזה, ולא נמאס לי.
אלבום ענק, הקודמים קצת פחות.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
אוי עכשיו שמעתי קצת מאין א פלאש אקוואריום של אנקספט...
זה פשוט גדול,אני לא מאמין שפיספסתי דבר כזה.
פשוט גרם לי לחייך בלי הפסקה.
ואני כל כך לא מתכוון להתחיל להאזין לזה,אני יודע שזה ימכר אותי בטירוף וכרגע אני צריך להתרכז בדברים אחרים.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
יאללה משלחת ללונדון, בטוח תהיה לפחות הופעה אחת של הפרוגרסיב ניישן פה.
לונדון? אולי ברלין, למה לנסוע ללונדון האפורה?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
לונדון לא תהיה מקום אידיאלי מבחינה פיננסית לרוב חברי הפורום שירצו אולי להצטרף למשלחת כזו...
עדיף הופעה כלשהי באירופה, ולאו דווקא של PN. מה קרה, פתאום לא מפריע לאף אחד פחות "זמן דרים"?
YtseJam כתב:לונדון לא תהיה מקום אידיאלי מבחינה פיננסית לרוב חברי הפורום שירצו אולי להצטרף למשלחת כזו...
עדיף הופעה כלשהי באירופה, ולאו דווקא של PN. מה קרה, פתאום לא מפריע לאף אחד פחות "זמן דרים"?
תכלס אם אני אסע זה כדי לראות את unexpect במיוחד
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
YtseJam כתב:לונדון לא תהיה מקום אידיאלי מבחינה פיננסית לרוב חברי הפורום שירצו אולי להצטרף למשלחת כזו...
Why not? We had almost 50 members in our trip in January 2004, and now when the pound is weak it's a great chance. Also London is very attractive to tourists etc. and there are loads of things to do and see.
Why not? We had almost 50 members in our trip in January 2004, and now when the pound is weak it's a great chance. Also London is very attractive to tourists etc. and there are loads of things to do and see.
אני זוכר שהם עשו קאבר לQUEEN, DEATH ON TWO LEGS.
זה היה בדיוק בהתחלה של התור של טריין אוף תות. כמדומני ההופעה הראשונה או השניה בהאמרסמית' המפורסם. זה בתקופה של השוורצים וכל אלה. גם טדי שריקי היה
וואו, זה היה מזמן .
* band history video (intro tape)
* As I Am
* Beyond This Life (w/ extended improv section)
* Endless Sacrifice
* Caught in a Web (w/ drum solo)
* This Dying Soul
* The Great Debate
* Finally Free
* ~~~intermission~~~
* Piano solo/
* Death On Two Legs (Queen)
* Honor Thy Father
* Another Day
* Only a Matter of Time
* AMind Beside Itself: