אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
-
- דרימיסט מתקדם
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
חוץ מהקטע של ה racing שאהבתי, הכל שטויות. אם זה לא היה isometric מבחינתי זה לא היה דיאבלו ו blizzard זאת החברה האחרונה שתעשה משחקים בשביל נטו כסף. אין חברה שמשקיעה ואוהבת את המשחקים שלה כמוה ואני לא חושב שיש לי צורך להוכיח את זה.
I'll commit suicide or die trying
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
סליחה!! blizzard והMP בתשלום שלה זו אחת הגניבות הגדולות בתולדות משחקי המחשב. זה שינה לרעה ולתמיד את הענף הזה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
למה? Multiplayer בהחלט לא היה המצאה של Blizzard... אתה רוצה להאשים אותם על בניית משחק (Warcraft) מצליח כלכלית, וחיבורו עם מודל עסקי אחר מצליח? למה? הם לא הראשונים ולא האחרונים... והשוק מראה זאת.
-
- דרימיסט מתקדם
אולי. אני אף פעם לא התעניינתי ב MP אז לא ממש איכפת לי.
I'll commit suicide or die trying
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כן! זה הרס לעולם את ענף הMP והרבה יוצר אולי את ענף הSPYtseJam כתב:למה? Multiplayer בהחלט לא היה המצאה של Blizzard... אתה רוצה להאשים אותם על בניית משחק (Warcraft) מצליח כלכלית, וחיבורו עם מודל עסקי אחר מצליח? למה? הם לא הראשונים ולא האחרונים... והשוק מראה זאת.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מה? למה? 
ראה לדוגמה את Blizzard עצמם. הם לא זונחים כלל וכלל את ה-SP של המשחקים שלהם, למרות כל עניין ה-MP אצלם, הם אפילו משקיעים בהם יותר בעזרת שילוב מתמיד של טכנולוגיות חדשות (מספיק להסתכל על מה ש-SC2 ו-D3 מציעים), תשומת לב לפרטים ויחד עם עלילות מורכבות יותר מאי-פעם (אני יודע שאתה אישית לא אוהב או מוצא בזה עניין, עניין של טעם אישי), אז איך אפשר לומר שמשהו פה נזנח... כנ"ל גם עם הרבה חברות [איכותיות] אחרות שמוסיפות מרכיב MP למשחקים שלהם... ה-SP אף פעם לא נשאר מאחור. ראה את iD ו-Velve - חברות גדולות מאוד, שמשקיעות המון ב-MP שלהם. היית מצפה שהם ישקיעו רק בזה, ויעשו אפילו עוד יותר כסף, אבל... הן לא. הן משקיעות גם ב-SP, כי זה ה-SP שבסופו של דבר יביא את השחקנים ל-MP (זה בעצם מעגלי). תשווה את המשחקים האלו, שהתחילו מ-SP ועברו ל-MP, ובו-בעת ממשיכים עם ה-SP, לעומת משחקים שהם רק MP - אלו מצליחים פחות, כי יש פחות following או fanbase.
אני באמת שלא רואה את זה קורה. אולי אתה מאוכזב מהחברות שמפתחות משחקים לקונסלות - פלטפורמה שחייבת MP הרבה יותר מאשר ה-PC. כי זה buzz טוב לענף. לפחות ככה אני רואה את זה.
ואגב, שום דבר לעולם לא יצליח ללא עלילה מושכת, בין אם ב-MP או SP. ואם זה קיים, אז הכל יהיה בסדר בסופו של דבר.

ראה לדוגמה את Blizzard עצמם. הם לא זונחים כלל וכלל את ה-SP של המשחקים שלהם, למרות כל עניין ה-MP אצלם, הם אפילו משקיעים בהם יותר בעזרת שילוב מתמיד של טכנולוגיות חדשות (מספיק להסתכל על מה ש-SC2 ו-D3 מציעים), תשומת לב לפרטים ויחד עם עלילות מורכבות יותר מאי-פעם (אני יודע שאתה אישית לא אוהב או מוצא בזה עניין, עניין של טעם אישי), אז איך אפשר לומר שמשהו פה נזנח... כנ"ל גם עם הרבה חברות [איכותיות] אחרות שמוסיפות מרכיב MP למשחקים שלהם... ה-SP אף פעם לא נשאר מאחור. ראה את iD ו-Velve - חברות גדולות מאוד, שמשקיעות המון ב-MP שלהם. היית מצפה שהם ישקיעו רק בזה, ויעשו אפילו עוד יותר כסף, אבל... הן לא. הן משקיעות גם ב-SP, כי זה ה-SP שבסופו של דבר יביא את השחקנים ל-MP (זה בעצם מעגלי). תשווה את המשחקים האלו, שהתחילו מ-SP ועברו ל-MP, ובו-בעת ממשיכים עם ה-SP, לעומת משחקים שהם רק MP - אלו מצליחים פחות, כי יש פחות following או fanbase.
אני באמת שלא רואה את זה קורה. אולי אתה מאוכזב מהחברות שמפתחות משחקים לקונסלות - פלטפורמה שחייבת MP הרבה יותר מאשר ה-PC. כי זה buzz טוב לענף. לפחות ככה אני רואה את זה.
ואגב, שום דבר לעולם לא יצליח ללא עלילה מושכת, בין אם ב-MP או SP. ואם זה קיים, אז הכל יהיה בסדר בסופו של דבר.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כבר לא נכון שSP מושך MP... פעם זה היה ככה היום זה כבר לא נכון, שתי דוגמאות בולטות הן Battlefield וUnreal Tournament (שזנחו את Unreal לטובתו. הרבה יותר קל לפתח משחקי MP, אתה בונה מפה שם שחקנים ונשקים והם יורים אחד בשני. לא כך במרכיב SP שבו אתה צריך להשקיע בסיפור, בשלבי משחק שמתחברים, בVoice Acting, וכו'. SP צריך לתת ערך שהMP לא ייתן. אם אתה מוסיף לזה MP בתשלום בכלל הפכת את החיים קלים! והופס הלך הSP, בדיוק כמו שקורה יותר ויותר בימים אלה.
- Greenburger
- דרימיסט-על
היי היי!
אמנם אני מאוד אוהב SP, אולי אפילו יותר ממולטי, אבל לא להשמיץ את אנריל!
משחק אדיר שלומר עליו שהוא לא מושקע זה ממש לא נכון. הם משקיעים בו מאוד אפילו שהוא לא SP. וזה גם דוגמא למשחק שנותן לך חווייה שונה במולטיפלייר מאשר בשחקן יחיד, ממש משחק אחר לגמרי, שגם לא תוכל לקבל אותה בשחקן יחיד, אז זה לא נכון לומר שהם צריכים לעשות גם SP מושקע, כי זה פשוט המתכונת של המשחק.
אמנם אני מאוד אוהב SP, אולי אפילו יותר ממולטי, אבל לא להשמיץ את אנריל!
משחק אדיר שלומר עליו שהוא לא מושקע זה ממש לא נכון. הם משקיעים בו מאוד אפילו שהוא לא SP. וזה גם דוגמא למשחק שנותן לך חווייה שונה במולטיפלייר מאשר בשחקן יחיד, ממש משחק אחר לגמרי, שגם לא תוכל לקבל אותה בשחקן יחיד, אז זה לא נכון לומר שהם צריכים לעשות גם SP מושקע, כי זה פשוט המתכונת של המשחק.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- AlucarDT
- דרימיסט-על
- Greenburger
- דרימיסט-על
וואי ראיתי עכשיו סרטון של RA3 שמראה את הסיעה השלישית, היפנים, והם נראים כ"כ מגניב! בעיקר בגלל שיש להם רובוטים (שאני מאוד אוהב) שגם משנים צורה! 

(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Greenburger
- דרימיסט-על
Ozerivarium כתב:אין לי מושג בדיאבלו . אבל ראיתי סרטון של Diablo 2 - Expansion Set , וזה באמת נראה טוב .
תגיד עידן , מה הקטע של המטאור הזה ? מה הולך שמה ?????
ואם כבר בליזארד , War Craft 3 והפרוזן ת'רון זה פשוט חסד לעולם המשחקים והאסטרטגיה . פשוט משחק שהוצאתי לו את כל המיצים
יאללה עוזרי, אני מזמין אותך לקרב בוורקרפט 3!

מישהו שיחק בנינג'ה גיידן?
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
אבל .. אין לי את המחשק , שניהם אצל חבר שלי , ובכל מקרה זה קצת בעיה להתקין את ה- TCPIP -הגרסת הפרוצה של הרשת . עזוב , וגם אם אני אוכל לשחק איתך , אני מפחד להתמכר , כבר הייתה לי תקופה של התמכרות קשה למשחק הזה , בכלל אני מעדיף לא לגעת במשחקי מחשב כי אין לי גבולות בקטעים האלה .
- Greenburger
- דרימיסט-על
משחקי מחשב- פשוט תגיד לא
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Rock Band
אחד הדברים הכי מעולים שיצאו אי פעם!!!!!!

אחד הדברים הכי מעולים שיצאו אי פעם!!!!!!

- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
כשמדברים על פירטיות, בדר"כ לא נוטים "להתחשב" בדעת אלו שפורצים או מורידים משחקים מהרשת, וכו'. לפני מספר ימים החליט אחד מייסד חברת משחקים (אם כי לא מ"החברות הגדולות", אלא indie developer) כן להאזין. הוא העלה לבלוג שלו "מכתב פתוח" בו הוא ביקש לשמוע את דעתם של אלו.
המכתב: http://positech.co.uk/cliffsblog/?p=76 (אם זה לא פועל אז תיגשו לבלוג עצמו ולא לכתבה הספציפית)
ועכשיו כעבור מספר ימים, הוא החזיר תשובה לנקודות שהועלו בהמון אימיליים ותגובות בבלוג, בפורומים ובשאר האתרים שהמכתב פורסם בהם.
התגובה: http://www.positech.co.uk/talkingtopirates.html
מי יודע, אולי המהלך הזה יגרום לשינוי תפיסתי בשוק המשחקים, לשני הצדדים (כנראה שלא).
המכתב: http://positech.co.uk/cliffsblog/?p=76 (אם זה לא פועל אז תיגשו לבלוג עצמו ולא לכתבה הספציפית)
ועכשיו כעבור מספר ימים, הוא החזיר תשובה לנקודות שהועלו בהמון אימיליים ותגובות בבלוג, בפורומים ובשאר האתרים שהמכתב פורסם בהם.
התגובה: http://www.positech.co.uk/talkingtopirates.html
מי יודע, אולי המהלך הזה יגרום לשינוי תפיסתי בשוק המשחקים, לשני הצדדים (כנראה שלא).
- Ashleadt
- דרימיסטית שרופה
- יצירת קשר:
קניתי משחק של הארי פוטר 5! איזה כיף זה
למרות שלפעמים משגע...

למרות שלפעמים משגע...
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אתמול סיימתי חצי מSingle Player Campaign של Gears of War 2, למרות שהוא יוצא רק ב7 לנובמבר. 

- MrReD
- שגריר האופת'
אני עדיין צריך להוריד את הראשון.. אבל נראה לי שאני ישחק בשני וזהו
אני ביינתים ממשיך בהתמכרות שלי לFifa 09 שפשוט קורעת לPES את הצורה השה.

אני ביינתים ממשיך בהתמכרות שלי לFifa 09 שפשוט קורעת לPES את הצורה השה.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
אל תהיה אפס, תוריד את הראשון קודם, להתחיל מהשני זה ממש מעפן... יש הרבה עלילה.
חוץ מזה שיש לך בטח איזה שנה עד שהוא יוצא לPC.
חוץ מזה שיש לך בטח איזה שנה עד שהוא יוצא לPC.