פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
- Greenburger
- דרימיסט-על
Re: פלאפונים וגאדג'טים סלולאריים
אוקי, אז מה דעתך על הסידיה הזאת? שווה את זה?
נראה לי שכדאי שנפתח אשכול איפון נפרד...
נראה לי שכדאי שנפתח אשכול איפון נפרד...
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן אני רק אחדד את זה שלא יהיה בילבול. מבחינת החברות, ברגע שאתה פורץ מכשיר להן, הוא מאבד לחלוטין מהאחריות ולא ניתן לתקן אותו. מבחינתם הוא בסטטוס טוטאל לוס ומעבדה תוציא אותו בלי לגעת בו והחברה תציע לך שדרוג, משמע רכישה חדשה והתחייבות חדשה. זה בידיים שלכם אבל גם אם הוא עובד, תהיו מודעים להשלכות מבחינת החברה. אף חברה סלולרית לא תהיה מוכנה לגעת במכשירים פרוצים.Plaschkes כתב:נכון, ונכון.
לכל התהליך הפריצה יכולות להיות השלכות לא נעימות אם לא מתעסקים בו בזהירות.
באופן עקרוני גם, כמובן, זה מסיר לך את האחריות, אבל אם אתה פורץ רק את הSoftware ולא פורץ את המודם (מה שאין סיבה שתעשה, זה נחוץ רק לאנשים שקונים מכשירים שאינם Simfree ורוצים להשתמש בו מחוץ לרשת המיועדת), אז תוכל לעשות Restore, מה שמוחק את כל המידע מהאייפון ומתקין את התוכנה מחדש, ולא משאיר שום זכר לפריצה (לפי מה שידוע לי, אני לא לוקח פה שום אחריות).
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
דעתי על הסידיה היא שאין לי אייפון. 
והחברות כמובן לא יגעו במכשירים פרוצים, אבל שוב, למיטב הבנתי במידה ומדובר אך ורק בפריצה תוכנתית, ברגע שעושים ריסטור אין אפשרות לגלות אם המכשיר היה פרוץ או לא.

והחברות כמובן לא יגעו במכשירים פרוצים, אבל שוב, למיטב הבנתי במידה ומדובר אך ורק בפריצה תוכנתית, ברגע שעושים ריסטור אין אפשרות לגלות אם המכשיר היה פרוץ או לא.
- Greenburger
- דרימיסט-על
המשחקים לאייפון אדירים....
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נכון הוא שהחברות חייבות לפתוח את האייפון לסימפרי אם אני מבקש?
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
בתשלום סימלי (פחות מ100 ש"ח).
אגב, מסתבר שיצאה אפליקציה חינמית לעיר ת"א, שכוללת מאגר ענק של מסעדות, פאבים, בתי קפה, הופעות, ומה שנראה לי הכי שימושי, כספומטים, תחנות דלק, קווי אוטובוס וחניונים, והכל לפי מיקום מהGPS.
האפליקציה נקראת TLV.
אגב, מסתבר שיצאה אפליקציה חינמית לעיר ת"א, שכוללת מאגר ענק של מסעדות, פאבים, בתי קפה, הופעות, ומה שנראה לי הכי שימושי, כספומטים, תחנות דלק, קווי אוטובוס וחניונים, והכל לפי מיקום מהGPS.

האפליקציה נקראת TLV.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
http://wisemobile.co.il/tlv/Home.html
הרשימה החינמית של המקומות לא כוללת את כל הרשימה. אפשר לשדרג כל פיצ'ר בה לרשימה המלאה שמתעדכנת כל הזמן עבור 0.99 דולר, או את הכל עבור 3 דולר (מן הנחה כזו). משתלם ליושבי האיזור.
עכשיו נראה אם יתגלה פרצופם של הישראלים או לא.
זו נראת כמו אפליקציה שווה ביותר (מלבד המפות).
שלחתי להם בקשה לפיצ'ר - לחיצה על שם מיקום במפה המסופקת (מכיוון והיא לא משהו) תעתיק את הכתובת הזו אל אפליקציית ה-GPS המותקנת ותבנה נתיב ממני למקום הנבחר. שימצאו את הפיתרון הטכני עבור זה. (עריכה: חזרו אלי מהר... לא אפשרי על פלטפורמת האייפון מממ).
הורדתי.
למקרה שאי-פעם אעבור לאיזור (למרות שיש לזה שימוש גם למי שלא גר באיזור אבל מגיע לאיזור)
הרשימה החינמית של המקומות לא כוללת את כל הרשימה. אפשר לשדרג כל פיצ'ר בה לרשימה המלאה שמתעדכנת כל הזמן עבור 0.99 דולר, או את הכל עבור 3 דולר (מן הנחה כזו). משתלם ליושבי האיזור.
עכשיו נראה אם יתגלה פרצופם של הישראלים או לא.
זו נראת כמו אפליקציה שווה ביותר (מלבד המפות).
שלחתי להם בקשה לפיצ'ר - לחיצה על שם מיקום במפה המסופקת (מכיוון והיא לא משהו) תעתיק את הכתובת הזו אל אפליקציית ה-GPS המותקנת ותבנה נתיב ממני למקום הנבחר. שימצאו את הפיתרון הטכני עבור זה. (עריכה: חזרו אלי מהר... לא אפשרי על פלטפורמת האייפון מממ).
הורדתי.

-
- פלשקס
- יצירת קשר:
טוב חברים, גם אני הצטרפתי לחגיגה, פוסט ראשון מהאייפון. 

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מעולה.Plaschkes כתב:טוב חברים, גם אני הצטרפתי לחגיגה, פוסט ראשון מהאייפון.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
נראה לי כבר אפשר לפתוח אשכול אייפון , יש לנו מניין בפורום ,לא? 

-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
תתחדש. גם אני התחדשתי iphone 3gs 32gb בשחור היוםPlaschkes כתב:טוב חברים, גם אני הצטרפתי לחגיגה, פוסט ראשון מהאייפון.

מכשיר מרשים ביותר, אחרי שטלפון הישן שלי שיש לי כבר 3 שנים זה שידרוג גדול, איזה כיף לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה באייפוד עם ה coverflow והממשק המהיר והמרהיב, חבל"ז. עדיין לא פרצתי, הורדתי מלא אפליקציות חינמיות, מישהו יודע מה ה jailbreak הכי אמין ועדכני כרגע? ואם בכלל זה תומך בגרסא שחברות הסלולר מוכרות?
music4ever prog4life
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תתעדכן דרך האתר www.iphones.co.il , יש פורומים ומדריכים מצוינים לפריצות,התקנות ושאר ירקות.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני ממש לא אוהב את שני האתרים הישראלים הללו, iphones ו-ipsf. נראה כאילו כל הכותבים שמה עילגים ולא רק זה - כל החדשות שמה לעיתים מגיעות באיחור של לא מעט ימים. עדיף כבר להתעדכן באתרים המובילים באנגלית, ובאתרים הרשמיים של כלי הפריצה.
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מדריכי תיקון מלאים ומפורטים למכשירי אפל, ביניהם גם מדריך מלא לאייפודים ואייפון.
http://www.ifixit.com
האנשים האלו ידועים ביכולתם לפרק כל מכשיר עד לבורג האחרון ולהחזיר אותו למצב כשיר.
http://www.ifixit.com
האנשים האלו ידועים ביכולתם לפרק כל מכשיר עד לבורג האחרון ולהחזיר אותו למצב כשיר.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
אפליקציות
לכל מי שמשתמש בסמארטפון עם סימביאן או ווינדוס מובייל (ובקרוב גם באייפון, אנדרואיד, וטאבלט פיסי), ומעוצבן על זה שאין לאופרה מיני ומובייל החדשים תמיכה בעברית, הנה פתרון: http://www.dasur.co.il/Product/SlideIT/SlideIT.php
זוהי בעצם מקלדת חדשה וחדשנית שמחליפה את המקלדת המובנית במכשיר. במקום להקיש על כל אות אחת אחרי השנייה אתם פשוט מחליקים את האצבע דרך כל האותיות שמרכיבות את המילה שאתם רוצים להקליד, והתוכנה תכניס את המילה בשלמותה. יש חפילת שפה עברית שכוללת גם מילון מצויין (להשלמת מילים מהירה) למי שאוהב את הפיצ'ר הזה.
אני ניסיתי וזה עובד מצויין והאופרה משתמש במקלדת הזו במקום במקלדת המובנית בו.
זוהי בעצם מקלדת חדשה וחדשנית שמחליפה את המקלדת המובנית במכשיר. במקום להקיש על כל אות אחת אחרי השנייה אתם פשוט מחליקים את האצבע דרך כל האותיות שמרכיבות את המילה שאתם רוצים להקליד, והתוכנה תכניס את המילה בשלמותה. יש חפילת שפה עברית שכוללת גם מילון מצויין (להשלמת מילים מהירה) למי שאוהב את הפיצ'ר הזה.
אני ניסיתי וזה עובד מצויין והאופרה משתמש במקלדת הזו במקום במקלדת המובנית בו.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
אני שמח שמצאת פיתרון צד ג' שפועל טוב. 
לצערי אופרה לא תביא את המוצרים שלה לאייפון כל עוד אפל לא מאפשרת ליצרני דפדפנים אחרים להוסיף את המוצרים שלהם ל-App Store (מכיוון וזה מייצר תחרות לפיצ'ר קיים (ספארי...) ואפל הם דיי נבזים בקטע הזה, ולא מקבלים אפליקציות שמייצרות "כפילות פיצ'רים". במילים אחרות - הם מפחדים מתחרות שיכולה גם לזלוג אל תוך שוווקים אחרים שלהם וכו').
אגב, יש כבר אפליקציה קיימת לאנדרואיד שמביאה את צורת הכתיבה הזו.
יהיה מעניין להשתמש בזה באייפון. זה נראה מאוד אינטואיטיבי.

לצערי אופרה לא תביא את המוצרים שלה לאייפון כל עוד אפל לא מאפשרת ליצרני דפדפנים אחרים להוסיף את המוצרים שלהם ל-App Store (מכיוון וזה מייצר תחרות לפיצ'ר קיים (ספארי...) ואפל הם דיי נבזים בקטע הזה, ולא מקבלים אפליקציות שמייצרות "כפילות פיצ'רים". במילים אחרות - הם מפחדים מתחרות שיכולה גם לזלוג אל תוך שוווקים אחרים שלהם וכו').
- avrahamshuk
- דרימיסט-על
זו דוגמא מצויינת למדיניות של אפל שאני כל כך לא אוהב. בשביל לעשות קוסטומיזציה אתה חייב לפרוץ את אמא שלהם.YtseJam כתב:אני שמח שמצאת פיתרון צד ג' שפועל טוב.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
יאמר לזכותם שהם כן נפתחים לאט-לאט... וכיום ניתן להוסיף ל-App Store הרבה אפליקציות שלא ניתן היה בעבר.
עדיף לאט מאשר כלום.
עדיף לאט מאשר כלום.