אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי DivineComedy »

ההתאחדות: "טרם הגיע הזמן בו עטר יוכל לייצג את ישראל"

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1531960

כך ייעשה לפושע. אני מצדד בהחלטה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

תמונה

עם בקארי סאניה

תמונה

עם רובין ואן פרסי :yes:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MrReD כתב:צ'לסי קבוצה חזקה, אבל יש לה נטייה ללוזריות ברגעים החשובים. הם גם נוטים לאבד את המומנטום. אם אנצ'לוטי יצליח להשתלט על זה אז יש לנו מועמדת חזקה לאליפות.
לצ'לסי בעונה הקודמת היו חסרים חלוצים, מבחינת קישור והגנה הם חזקים מאד. מהרגע שהגיע הידינק, דרוגבה התחיל לפרוח. אני חושב שהם מועמדים רציניים לאליפות.
ליברפול חייבת חיזוק, במיוחד בצד ההתקפה. טורס כמה שהוא מוכשר, לא מסוגל להחזיק את הקבוצה וצריך חלוץ נוסף שיתפקד מחליף וגם כחלוץ שני. גם קיצוני נוסף יעזור. לדעתי אפילו אם ליברפול יפתחו טוב את העונה, ברגע ששחקנים יתחילו להפצע, הם יאכלו אותה.
ליברפול תצטרך למצוא מחליף הולם לאלונסו (במידה והוא עובר לריאל כצפוי). השיטה שלהם עבדה מעולה בחלק השני של העונה, ופרט לכמה פספוסים הם יכלו לקחת אליפות. כמובן שחלוץ נוסף בהחלט יעזור להם כמו עוד עונת שיא של ג'רארד כמו האחרונה.
הבעיה המרכזית בארסנל היא ונגר, העונה לדעתי הוא הגיע לשיא חדשה בעיקשות שלו נגד שחקנים יקרים. אין שוער, אין מרכז הגנה, הקישור לא מספיק בשל (וונגר החכם מביא את ווירה כאילו שהוא לא שחקן גמור). וההתקפה לוקה בחסר. העניין הוא שחסרים שחקנים מנוסים בארסנל שיתנו יציבות לאורך העונה. הקבוצה עצמה יכולה להתעלות במשחקים מסוימים לנצח כל קבוצה אחרת בעולם, אבל אין יציבות ולכן ברור שארסנל ככל הנראה לא תתמודד באמת על שום תואר העונה.
מסכים, השוער בינוני, מרכז ההגנה חלש וכל היריבות יודעות את זה חוץ מונגר העקשן. דווקא בהתקפה אני מאמין שנסתדר יש לנו חלוצים מעולים וגם ההגעה של ארשבין והחזרה של רוסיצקי מחזקים אותנו מאד. אם לא נביא בלם רציני וקשר אחורי רציני (לא ויירה, אני נגד ההחתמה הזאת), אנחנו לא נתמודד על שום דבר העונה וחבל כי אנחנו עדיין נמשיך לשחק את הכדורגל הכי יפה באנגליה.
מנצ'סטר מה לעשות היא קבוצה ווינרית, אולי השנה הם טיפה יותר יתקשו אבל אם אף אחת משאר 4 הגדולות לא ממש תתעלה לאורך העונה, יש להם סיכוי מצוין לזכות באליפות נוספות. אבל בליגת האלופות לדעתי יותר רחוק מרבע גמר לא יגיעו.
אני לא חושב שהיונייטד יזכו השנה באליפות רביעית ברציפות. החסרון של רונאלדו משמעותי מאד והקבוצה שבעה מתארים, מה גם שאת האליפות האחרונה הם לקחו בקושי.
הסיטי קבוצה מתפתחת עם רכש מעולה בהתקפה, אם הם יקנו עוד בלם אחד לדעתי זה יספיק לעונה מוצלחת (כלומר כניסה למוקדמות ליגת האלופות). עם עוד כמה עונות של גיבוש בין השחקנים, החלפת מאמן והימנעות להפוך לגדוד צבאי יותר מאשר קבוצת כדורגל **שיעול** צ'לסי **שיעול**. יש לסיטי את הסיכוי להפוך לקבוצת צמרת. כל זה תחת ההנחה של שייחים לא ישתעממו מהקבוצה ויעזבו אותה :haha:
שאלת השאלוות של העונה היא האם סיטי תתברג לטופ 4. במידה והיא תחזק את מרכז ההגנה אז כן, כי שילוב של לסקוט-טורה, יחד עם הקישור וההתקפה שכבר יש לסיטי, זה מתכון לקבוצת צמרת.
טוטנהאם שוב הפעם תפשל, אסטון וילה לא יצליחו להתעלות על העונה שעברה, ואברטון עלולה להיות הפתעה נעימה העונה.
טוטנהאם לוקה עדיין במרכז ההגנה, גם אצלה זה חלק בעייתי וגם הציפיות של האוהדים שלה כל עונה לא ריאליות. אם הארי רדנאפ יקשקש פחות בתקשורת ויתעסק במה שהוא יודע לעשות טוב, אימון, הוא יכול להוציא מהשחקנים שלו מקום בליגה האירופית כי בכל ההגינות לטוטנהאם יש שחקנים נהדרים: קין, מודריץ' (הייתי מת לראות אותו אצלנו), לנון, דפו.

אני מהמר על ליברפול כאלופה, מגיע לאוהדים הכי טובים באנגליה לזכות במשהו אחרי 20 שנות יובש.
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

DivineComedy כתב:ההתאחדות: "טרם הגיע הזמן בו עטר יוכל לייצג את ישראל"

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1531960

כך ייעשה לפושע. אני מצדד בהחלטה.
שהבנאדם יחליט ללכת בדרך הנכונה ולא בדרך הפשע, אז הוא יזומן לנבחרת ויתחיל להתקדם בחיים.. שחקן עם פוטנציאל אדיר רק חבל שהוא ככה.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

חיפה - אקטובהריום (האלבום קצת יותר טוב מהקבוצה הזאת :D ): המשחק הזה פשוט זיקק את מהות הכדורגל הישראלי ב-90 דקות - מניה-דיפרסיה אחת גדולה. מפסידים - אז כולם צריכים ללכת הביתה, מנצחים - עם ישראל חי, יש אלוהים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

איזה משחקק אדייייייייירר!!
ואללה איך נהניתי!!! איזה יופי, הזכיר לי את המשחק נגד פאריס סן ז'רמן.
ועכשיו שאני גר בחיפה אין כיף כמו לשמוע את השכנים צועקים מכל עבר ואת המכוניות צופרות בסוף המשחק :party:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וידאו מסשן השאלות ותשובות שהיה היום אחה"צ עם רובין ואן פרסי, גייל קלישי ובקארי סאניה:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l4pHxHO6dGg[/youtube]
Black Rose Immortal
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Black Rose Immortal »

משחק פשוט ענק.
הפסקתי לראות אותו בדקה ה-15 מהבושה/הלם, וחזרתי לראות אחרי השער השני של חיפה, פשוט בלתי יאמן המהפך הזה.
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious

תמונה
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

^ ממש ככה גם ככה היה אצלי, מטורף לגמרי,
למרות שאין לי שום אהדה כל שהיא לחיפה בליגה, אני מאד רוצה שהיא ושאר הישראליות יצליחו באירופה.

מחכה בקוצר רוח ליום שישי...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בלי קשר לחיפה, בושה וחרפה איך שפלאטיני הורס את הכדורגל האירופאי, היה שחקן גדול והפך לעסקן קטן - אבי לוזון של אירופה.

כל שינוי שיטת המוקדמות בליגת האלופות רע מיסודו. ביום שישי ההגרלה, וארסנל למשל יכולה לפגוש או את טימישוארה (הרומנית), או את סלטיק, אנדרלכט,פיורנטינה או אתלטיקו מדריד. איזה הגיון יש פה כשהקבוצות הגדולות בסכנה שלא ישתתפו בשלב הבתים ובמקומן תהיינה כל מיני קבוצות דייגים? מה זה נותן לאיכות ורמת המשחק באירופה? כלום!

מקווה לטימישוארה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני אטען מה שאני תמיד טוען, אם קבוצה גדולה מספידה ליותר קטנה, אז מגיע לה, גם לגדולה וגם לקטנה להיות למעלה.
כל השיטה הזאת של ליגת האלופות כמו שהיא קיימת בעשור האחרון מגעילה מיסודה בעיניי ונועדה להכניס כסף ממשחקים "גדולים" ולא נותנת צ'אנס אמיתי לפעמים לקבוצות שמגיע להם. אם ארסנל שסיימה מקום רביעי (נגיד) מעיפה את אלופת הולנד או שבגמר משחקות שתי קבוצות שסיימו מקום הרביעי בארצן אז כל הערך של ליגת האלופות שווה לתחת (excuse my french) לפחות בעיניי... ואני יודע שאני במיעוט.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברור שליגת האלופות מבוססת על הרבה כסף ועל מועדונים גדולים והיא כבר לא מועדון רק של קבוצות אלופות אלא גם של סגניות ומתחת (במיוחד בליגות הגדולות והחשובת באירופה). אין הרי סיכוי שיחזירו את המפעל למתכונת הישנה שהוא יהיה רק של אלופות, אבל חייבים לעשות סינון רציני של הקבוצות. מה שמכבי חיפה עוברת בשביל לשחק בליגת האלופות זה פשוט בדיחה, וההכנסה של קבוצות כאלה לליגת האלופות תהפוך את שלב הבתים לעוד יותר לפרוטוקול בלבד עבור הקבוצות הטובות.
הרי כל אחת מהקבוצות שארסנל יכולה לפגוש בהגרלה, תעיף בלי בעיות מיוחדות את מכבי חיפה. אין שום הגיון בשיטה הנוכחית של פלאטיני. אם לקבוצות קטנות מגיע להיות בליגת האלופות, הן צריכות לעבור בשביל זה קבוצות מדורגות ויותר חזקות מהן.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

איתי שכטר הוא פשוט בבואה מושלמת של הכדורגל הישראלי - המון כישרון, מעט שכל. ואת כל הכישרון הוא מייעל לפוזות, משחק מלוכלך ונפילות ברחבה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני חושב שזאת השנה הראשונה שבה אני יכול פרגן לכל הקבוצות הישראליות באירופה ובמילים אחרות מכבי ת"א ובית"ר השנואות לא שם :)
כל הכבוד לבני יהודה והפועל ת"א!
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

DivineComedy כתב:אני חושב שזאת השנה הראשונה שבה אני יכול פרגן לכל הקבוצות הישראליות באירופה
כל הכבוד לבני יהודה והפועל ת"א!
+1

בהחלט כל הכבוד
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מכבי חיפה תשחק נגד רדבול זלצבורג האוסטרית. למי ששכח בשנות ה-90 זאת אותו הקבוצה שנקראה קזינו זלצבורג, שהעיפה את מכבי חיפה (למיטב זכרוני המאמן שלהם דאז היה אוטו באריץ' הידוע לשמצה).

ארסנל שלי קיבלה את סלטיק (משחק ראשון בחוץ), הגרלה קשה, אבל אנחנו צריכים לעבור את הסקוטים.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מטופש מאוד שקבוצה כמו ארסנל או סלטיק לא תיהיה בליגת האלופות ומכבי חיפה או זלצהגבבאויובר האלה יהיו... :doh2:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

בכלל לא מטופש!
קבוצה שלא לקחה אליפות, כדאי שתעבוד קשה לפני שתגיע לליגת האלופות (אלופות להזכירכם זה אלה שלקחו אליפות בארצן, לא כאלה שסיימו במקומות 2 עד 4). מה שכן עוזר לקבוצות האלה (וזאת עזרה מספיקה) ובדצק היא שהן מדורגות גבוהה בגלל הישגי עבר. בסופו של דבר זה טוב למפעל ויכול לבנות קבוצות במשך הזמן להצטרף למועדון הסגור הזה. באמת כל הכבוד לפלאטיני על השינוי!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בוא נעשה סקר באירופה את מי יותר מעניין לראות: מכבי חיפה או את אתלטיקו מדריד, ונראה מה יהיו התשובות. ממש חוכמה להשתתף בליגת האלופות אחרי שמנצחים את המשפחה של בוראט ועוד איזה קבוצה קיקיונית אחרת. אם פלאטיני העסקן רוצה להכניס קבוצות אחרות לליגת האלופות, לא עושים זאת בדרך הנוכחית שרק מורידה את הרמה ואת העניין בטורניר, הרי אף אחת מהקבוצות הקיקיוניות האלה לא תעבור את שלב הבתים, אז בשביל מה בכלל להכניס אותן, כדי להגיד שיש קבוצות חדשות בליגת האלופות?! בהחלט החלטה מטופשת של אבי לוזון האירופי.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

חשוב להכיר שמקור השינויים המבניים בליגות האירופאיות נובע מהבטחה של פלאטיני למדינות הקטנות בבחירות לראשות אופ"א, והן אלה שנתנו לו את הניצחון.
תראה טל, אין עוררין על זה שבסופו של דבר כולנו רוצים אנגליות-ספרדיות-גרמניות-איטלקיות בשלבים המאוחרים של המפעלים האירופים. אבל מבחינתי פמגוסטה, קלוז', מונאקו ב-2004, ארטמדיה, גלטסראי שהגיעה לרבע הגמר בשנת 2000 - זה סיפורים מדהימים שגם הם מרכיב אינטגרלי בליגת האלופות.
תמונה
שלח תגובה