משחק מרכזי: אברטון-ארסנל, וגם עוד משחק מרתק צפוי בלול בין טוטנהאם-ליברפול!
אז תהנו

ועוד איזה מחזור פתיחה זה היה, המון דרמות , נצחונות חוץ והרבה שערים אדירים. צ'לסי פיגרה בבית מול האל , אבל הפכה את הפיגור עם שני שערים אדירים של דרוגבה, אחד בבעיטה חופשית ועוד אחד בהקשתה בזמן פציעות , הקשתה שהפכה בלי כוונה לשער יפה. וויגאן הדהימה בחוץ את אסטון וילה 2:0 (שער פנטסטי של רודייגה), מי היה מאמין?? עוד נצחון חוץ היה בפורטסמות', שם פולהאם האורחת ניצחה 1:0 את פומפי, ארסנל שלא הציגה משחק גדול דרסה ללא רחמים את אברטון בחוץ 6:1 (שער אדיר של דנילסון, צמד של ססק, וגם גאלאס,אדוארדו ו-ורמאלן משתתפים בחגיגה), מנצ'סטר סיטי ניצחה אף היא בחוץ את בלקבורן 2:0 עם שער בכורה נהדר לאדבאיור ו-7000 אוהדי חוץ שליוו אותה, סנדרלנד עם המנג'ר החדש סטיב ברוס ניצחה גם היא בחוץ את בולטון, ווסטהאם ניצחה בחוץ את העולה החדשה וולבס 2:0 ואילו סטוק גברה 2:0 על עולה חדשה אחרת, ברנלי. היום יונייטד ניצחה בקושי את בירמינגהאם 1:0 באולד-חרא וטוטנהאם ניצחה בצדק את ליברפול 2:1 (שער אדיר של אסו-אקוטו).טל רודס כתב:מחר הליגה הטובה בעולם,פרמיירליג חוזרת לפעולה!
משחק מרכזי: אברטון-ארסנל, וגם עוד משחק מרתק צפוי בלול בין טוטנהאם-ליברפול!
אז תהנו
אני חושב שחוץ מהמוקדמות, השיטה לא שונתה. תקן אותי אם אני טועה.עדיין קבוצה שיכולה להתאים לשיטה החדשה והטובה לדעתי של ליגת האלופות..
אכן כן, יש את הליגה הגרמנית , שלא רק שיש בה את הצילום הכי טוב ומגישים לך מוצר משובח, אלא גם אני חושב הכי הרבה שערים באירופה מכל הליגות. כדורגל פשוט נהדר ודינאמי, אני משתדל כמעט כל שבוע לראות משחק אחד או לפחות את תקצירי המחזור של הבונדסליגה. הליגה האיטלקית אותי אישית לא מעניינת, והליגה הצרפתית וההולנדית לא מעניינות אותי ממש.להזכירכם, יש עוד ליגות מלבד האנגלית והספרדית
קרא לזה הלקאה עצמית, קרא לזה חוסר פטריוטיות, אבל איך שהכדורגל הישראלי נראה כרגע - אסור שנגיע למונדיאל.Sentient 6 כתב: יש לנו את כל הכלים בשביל להגיע ל2014. אולי אני סתם רומנטיקן אבל לחיות בשביל לראות את בניון מוביל את גולסה, כיאל, רפאלוב, גדיר, אלירן עטר, שי אבוטבול, עידן ורד, ברוכיאן, יצחקי ומוגרבי למרקנה זה פשוט הפסגה של כל מה שהכדורגל שלנו יכול להיות ואני מאמין שעוד יהיה. זו מחשבה מדהימה, אני מייחל ליום הזה. דווקא ברזיל ב-2014, דווקא שם אנחנו צריכים להראות לעולם מה הכדורגל שלנו יכול לעשות, אין זמן ומקום יותר ראויים.