אני דווקא חושב שTCOT השיר הכי טוב באלבום .NamelessATM כתב:זה גם השירה של לאברי שאני מרגיש שבאופן כללי ויתר לעצמו באלבום הזה יותר מידי,למרות שבהחלט יש קטעים יפים שלו ב-ANTR/Wither/TSF, גם העובדה שמתוך 6 שירים באלבום 2 מהם אני בכלל לא שומע (AROP ו-TBOT), שבאמת, חוץ מהסולואים AROP לא הכי מעניין (למרות שהסולו גיטרה של פטרוצ'י מעולה!) וחוץ מהקטע משנכנסות הגיטרות עד שלאברי מתחיל לשיר ב-TBOT השיר לא כל כך מעניין - כן, אפילו הסולו בסוף, כולם כל כך מתלהבים מימנו אבל אותי הוא די משעמם.
וזה גם העובדה שלדעתי TCOT לא כל כך מדהים כמו שכולם עושים מימנו וחוץ מה-3 דקות הראשונות שבו שהן באמת מעולות ומהטובות שדרים כתבו והסולו
לא רק 3 הדקות הראשונות באלבום מעולות אלא כל מה שקורה מדקה 10 והלאה , עם הכניסה המלכותית/מפחידה / מפעימה נקרא לזה , סוג של דימוי לסיום באוקטסריום .
גם מה שבא אחרי זה - השקט הטבעי הזה שרק פטרוצ'י מככב בו ( שגם הוא מזכיר לי איזו יציאה שדומה ל Trial of Tears שימו לב להופעה ב Chaos In Motion) .
ובכלל הסוף , אחח הסוף של האלבום , אחת הדקות היפות ביותר שדרים כתבו .
בכללי אני לא מוצא את עצמי מכור לאלבום הזה , הוא עשוי טוב , באמת - אני מסוגל לשמוע אותו בכיף אבל הוא לא גגרם לי איזושהיא התמכרות מטורפת .
מבחינת הוקאלז אני חושב שג'יימס לברי במיטבו כאן , קצת מפריע לי שאין את הרגעים האלו של פעם - שהוא היה מגיע לטונים מאוד גבוהים ( כמו ב Images ).
קצת מפריע לי שאין טיפה יותר תחכום בימים עברו , הם צריכים לשבת קצת יותר זמן על האלבום הבא ולעבוד בלי לחץ כדי להפיק אלבום שבאמת יפיל אותי מהרצפה , נכון שהם צריכים ללכת עם מה שהם מרגישים וזה בסדר גמור -
תאמת שהיום חשבתי על המהלך שהם עשו ב-2 האלבומים האחרונים - אולי אחת הסיבות שהם עשו את האלבומים ליותר נגישים היא כדי להכניס מעריצים חדשים ( והרבה ) לתודעת הדרימו-מאניה וכדי שייחשפו ליצירות מופת יותר ישנות שלהם , ככה הדור החדש יותר ידע באמת עד כמה הלהקה הזו היא אחת החשובות בהיסטוריה