אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל רודס כתב:
עדיין קבוצה שיכולה להתאים לשיטה החדשה והטובה לדעתי של ליגת האלופות..
אני חושב שחוץ מהמוקדמות, השיטה לא שונתה. תקן אותי אם אני טועה.
להזכירכם, יש עוד ליגות מלבד האנגלית והספרדית
אכן כן, יש את הליגה הגרמנית , שלא רק שיש בה את הצילום הכי טוב ומגישים לך מוצר משובח, אלא גם אני חושב הכי הרבה שערים באירופה מכל הליגות. כדורגל פשוט נהדר ודינאמי, אני משתדל כמעט כל שבוע לראות משחק אחד או לפחות את תקצירי המחזור של הבונדסליגה. הליגה האיטלקית אותי אישית לא מעניינת, והליגה הצרפתית וההולנדית לא מעניינות אותי ממש.
טל התכוונתי לשיטה של החלוקה לרמות בפלייאוף, אלופות חזקות בליגות חזקות, ואלופות פחות חזקות מאלה מליגות פחות חזקות(כמו מכבי חיפה). אני מאמין בשיטה הזאת.

טל, שאמרתי שיש עוד ליגות מלבד האנגלית והספרדית, התכוונתי לכל הליגות החזקות באירופה עד השבדית אפילו.

אתה לא חייב לתפוס אותי בקטנות :irked:
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא תפסתי, פשוט השארת את הנושא פתוח לפירוט, אז פירטתי :-)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

Mars Volter כתב:
Sentient 6 כתב: יש לנו את כל הכלים בשביל להגיע ל2014. אולי אני סתם רומנטיקן אבל לחיות בשביל לראות את בניון מוביל את גולסה, כיאל, רפאלוב, גדיר, אלירן עטר, שי אבוטבול, עידן ורד, ברוכיאן, יצחקי ומוגרבי למרקנה זה פשוט הפסגה של כל מה שהכדורגל שלנו יכול להיות ואני מאמין שעוד יהיה. זו מחשבה מדהימה, אני מייחל ליום הזה. דווקא ברזיל ב-2014, דווקא שם אנחנו צריכים להראות לעולם מה הכדורגל שלנו יכול לעשות, אין זמן ומקום יותר ראויים.
קרא לזה הלקאה עצמית, קרא לזה חוסר פטריוטיות, אבל איך שהכדורגל הישראלי נראה כרגע - אסור שנגיע למונדיאל.
הכדורגל שלנו חולה, ורק ימים טובים מדי פעם (אוסטריה בר"ג, חיפה והפועל באירופה, יוסי בניון) גורמים לנו לראות שאם לא היה כדורגל שמנוהל, משוחק ונצפה ע"י, ותסלחו לי על הכנות, ערסים - היינו היום ברמה גבוהה (אולי אפילו ב-6 הגדולות באירופה :roll: ).
מעבר לכך, יוסי בניון לא נתן משחק גדול בנבחרת מאז המעבר לליברפול, מה גורם לך לחשוב שהוא יעשה את זה בגיל 34? חוצמזה שחצי מהשחקנים שציינת משחקים בעמדות של יוסי, אז אני לא רואה את כולם (מה גם ששכחת את בוזגלו, נאתכו ועוד כמה) באותו סגל, שלא נדבר על אותו הרכב.
1) יוסי היה ונשאר השחקן הכי מצליח והכי טוב שיצא מכאן, גדלתי עליו ואני מאמין בו ב-100 אחוז. דרך כל הקשיים והאכזבות שיכולות להיות בדרך.
2) מבחינת העמדות, אני לא רואה מה רע בעובדה שיש לך כל כך הרבה כשרונות מטורפים לבחור מהם, מבורך. שאלו יהיו הצרות.
3) מבחינת הערסים... אנחנו חיים במדינת ישראל ואפשר לרצות אבל עד שימציאו מכונה שהופכת את כל הישראלים לג'נטלמנים מנומסים, כנראה שאלה מי שאנחנו (בריל בכיף ימציא כזאת מכונה. תחסוך לו את הצמיגים החתוכים והכרטיסים לכיוון אחד לברלין :)
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מסכים עם הרוב, חוץ מדבר אחד:
לדעתי, אייל ברקוביץ' הוא השחקן הכי מוכשר שנולד בישראל.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

הערסיזם בישראל היא מכה קשה.. משתלטים לנו על הכדורגל והמוסיקה(קובי פרץ שמדבר וצוחק על קרן פלס שהיא כותבת שירים גרוע ושהוא תוך כדי שהוא מרואיין הוא כותב שירים כמו שיש לה בלי לחשוב יותר מידיי.. חוצפן).
ואכן, הכדורגל מנוהל על ידי ערסים עבריינים בעלי אינטרסים כמו לוזון שצריך לפנות את עצמו הביתה.. הוא הבטיח להתחיל לשפץ את איצטידיון רמת גן.. הוא עושה מאיתנו צחוק?
הגדלת הליגה, מעשה טוב לדעתי.. נותן הזדמנות לצעירים שלא מקבלים דקות בקבוצות אחרות לקבל דקות.. תורם גם לצמצום הפער החברתי-ספורטיבי.
אבל למה לעזאזל לקצץ בחצי את הנקודות לכולם בסיבוב השלישי??? מה הוא מפגר?? להוסיף עניין?? קבוצות יכולות לאבד אליפות על שום דבר!!! איזו זוועה!!!!!!!!!!!!!! לבטל ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה גם שבישראל לא משקיעים בעמדות אחוריות ורק בעמדות קדמיות כמו חלוץ וקשר.. אין מגנים קיצונים נורמלים בישראל.. היה אחד כזה.. אבל תמיד זר הועדף על פניו ללא שום הצדקה.. קוראים לו עומרי אפק..
בלמים איכשהו חיפה מצליחה עם זה הכי טוב.. דקל קינן שהוא שומר מעולה וסוגר מעולה שחקנים ומחלץ מעולה עם משחק ראש פנטסטי.. רק שהוא אחד האייטים, אבל בזה הוא מתחיל להראות שיפור קל מאוד בתחילת העונה.. אני זוכר שבמשחק של ישראל הצעירה נגד צרפת הצעירה הוא שיתק את בנזמה ולא נתן לא לזוז.. איפה הוא ואיפה בנזמה היום(ריאל מי שלא יודע :haha: ).
שי מיימון הצעיר מראה שהוא עוד בלם לנבחרת.. אם הייתי אלישע לוי, להעיף את טיישירה ולתת לשי מיימון לשחק עוד ולחזק את הדברים החלשים אצלו..
שוערים????? יש שוערים צעירים??? הלו!!!! :roll:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הגדלת הליגה היא רעיון רע, שכל תכליתו היא למנוע את האפשרות שמכבי פתח תקווה תרד ליגה. גם ככה איכות הכדורגל ירודה, איכות המגרשים היא זוועתית ברובה והקהל מדיר את רגליו מהמגרשים. מה בדיוק ייתן להביא לליגת "העלק" קבוצה שכל האוהדים שלה מגיעים במונית אחת (רעננה) או קבוצה כמו עכו? זה רק יוריד עוד יותר הרמה (לא שיש הרבה עוד לאן לרדת...)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אתה יודע מה ג'יימי, בוא נניח לרגע שאני תומך ברעיון של 16 קבוצות (מה גם שאתה נתת את הטיעון היחיד בעד ההגדלה שאני מסכים איתו), תראה מה לוזון אומר: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 52&lang=HE
בהתחלה הוא עוד אמר שייבחנו את השיטה אחרי שנתיים, עכשיו זה כבר הוחלט - 16 קבוצות גם אם כל משחק ייגמר 1-0 כל העונה. (הניחוש שלי לאיך הליגה הזו תיראה). הולך לנו באירופה? מי זה לנו? שלוש הקבוצות היחידות שהן גם שפויות וגם נותנת קצת כדורגל טוב, ועוד מול מי??? גלנטורן, אקטובה, פאסוס, תפליצבה או איך שלא קוראים לגוש חרא הזה ששיחק אתמול מול הפועל.
אנחנו עצלנים, בליינים, שכונתיים, מושחתים, קומבינטורים - אנחנו ישראלים, וזה הכדורגל שיש לנו.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נכון.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 64273.html

אחד ההזויים! מה הקשר לאורן?
אני נגד משתי סיבות:
1. מהו קודרו. למכבי אין ניסיון מוצלח עם so called כוכבים. אני מאמין כי בסופו של דבר מה שמביא את השחקנים האלה לארץ זה הכסף, ויש לי הרגשה שהמחוייבות שלהם, עם כל המקצוענות שהם מביאים, היא אפסית.
2. הוא היה שותף ללינץ' שעשו לרוד באולד טראפורד אחרי שהוא החטיא את הפנדל הגורלי (כן טל, הרגע המאושר בחייך :haha: :haha: :haha: )
למי שלא מכיר - דקה 2:50:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2aW1FlvO1n8[/youtube]
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מגעיל אותי לראות את הדברים האלה... לא משנה באיזה משחק או בין איזה יריבות. :yuck:
למרות שהמוזיקה ששמו בסרטון הזה ממש טובה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

אני בעד להחליף את לזון להבראת הכדורגל שלנו....

הייתי שם את אייל ברקוביץ בתור יור ההתאחדות..
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Mars Volter כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.64273.html

אחד ההזויים! מה הקשר לאורן?
אני נגד משתי סיבות:
1. מהו קודרו. למכבי אין ניסיון מוצלח עם so called כוכבים. אני מאמין כי בסופו של דבר מה שמביא את השחקנים האלה לארץ זה הכסף, ויש לי הרגשה שהמחוייבות שלהם, עם כל המקצוענות שהם מביאים, היא אפסית.
2. הוא היה שותף ללינץ' שעשו לרוד באולד טראפורד אחרי שהוא החטיא את הפנדל הגורלי (כן טל, הרגע המאושר בחייך :haha: :haha: :haha: )
למי שלא מכיר - דקה 2:50:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2aW1FlvO1n8[/youtube]

בהחלט הזוי, אבל לאורן הוא בשלהי הקריירה. מגן ענק, היה חלק מקבוצת ה- INVINCIBLES שלנו שזכתה באליפות ללא הפסד. הוא לא יכול לעשות כסף בארץ אחרי שהיה באנגליה. לדעתי זה שטות של מכבי כי בעמדות האלה אין מה להביא שחקני חיזוק.

2. אכן רגע נפלא ממשחק נהדר, כשרוד ואן איכסלרוי החטיא את הפנדל בדקה ה-90 , ואז קיאון,לאורן וקשלי קול קופצים על הצוללן ההולנדי.

אני מת על התמונה הזאת:
תמונה

אם יהיה לנו את הרוע הזה בקבוצה, אז גם נזכה בתארים.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

ושוב... :puke: :yuck:
זה לא כדורגל, זה בושידו!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עד מתי צעירים יעלוזו.... חמוד, זה חלק מהיריבות הענקית שיש בין ארסנל למנצ'סטר יונייטד, אתה כנראה לא רואה כדורגל אנגלי מספיק שנים כדי להבין את הדברים האלה. מה אם אירועי המנהרה (לא של ביבי) בין ויירה ורוי קין? מה עם חילופי ההאשמות בין פרגוסקאם לונגר?
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

צודק, לא רואה כדורגל אנגלי יותר מידי זמן...
אבל זה לא מצדיק התנהגות כזאת של לעשות לינץ' לשחקן אחרי שהוא מחמיץ פנדל?!
טייייייייייייפ טיפה מוגזם אם אתה שואל אותי.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי היום בקונצרט של ארסנל על פורטסמות' 4:1 , נהניתי מכל רגע. הנה קצת תמונות:

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

וואו, ארסנל מפחידים! אני לא רוצה לדעת מה הולך להיות שבוע הבא שהם ישחקו נגד הינייטד...
אומנם 5-0 על וויגאן אבל הם נראים כמו חבורה של בחורות בכיתה ג' (לפחות במחצית הראשונה).
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

עילי, ארסנל היא אלופת אנגליה, אלופת אירופה ומחזיקת הסופר-קאפ עד ינואר כבר שנים. אם אתה זוכר את השנה הראשונה ללא הנרי, ארסנל הייתה מדהימה וכולם ניבאו לה ריצה על כל התארים... איפה זה נגמר?
ארסנל, כמו כל קבוצות הפרמייר-ליג הקשוחה, סובלת מפציעות. הפציעות אצל ארסנל מורגשות יותר מבמקום אחר, כי אין שם מספיק שחקנים לחפות על הפצועים. יונייטד (לדוגמא) בשנה שעברה החסירה לתקופה לא קצרה את רונאלדו, הארגריבס, ריו, נוויל, וידיץ', נאני ואלה רק from the top of my head, ועדיין לקחה אליפות.
לטעמי, הדבר היחיד שיגרום לארסנל לרוץ חזק השנה זה אם רמזי, ווילשייר, ולה ושאר הצעירים יפתחו קצת אשכים ויקבלו ביטחון כמחליפים ראשונים, מה שימנע קריסה טוטאלית כל פעם שססק, אדוארדו, גאלאס, ואן-פרסי או שחקן מרכזי אחר יפצעו.
שלא יבינו (טל) אותי לא נכון, ארסנל בעיני יותר מוכשרת מליברפול או צ'לסי, אבל הרזון הזה בספסל גורם לה להיות לא עקבית.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אם מישהו לוקחת שהיא לא מנצ'סטר אני מעדיף את ארסנל...
צריך להיות משחק בן זונה שבוע!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הפציעות אכן בעוכרינו בכל אחת מהעונות האחרונות, כי אין לנו מספיק נסיון בסגל וכשהשחקנים הבכירים נפצעים והעול נופל על הצעירים, זה לא מספיק. חוץ מזה צריך גם קצת מזל בכדורגל, ולארסנל לא היה מספיק מזל בעונות האחרונות. שבוע הבא יהיה משחק ענק, ואני דווקא שמח שזה בתחילת העונה.
שלח תגובה