אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

The Wonder of You , ההמנון שלנו שמושמע לפני תחילת כל משחק בית. צילמתי עם המצלמה באייפון, אווירה מדהימה , לכל חיכה אתמול צעיף אדום-לבן על הכיסא , וזה יצר מחזה נפלא:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pTGzuN28gU4[/youtube]
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

בהחלט מחזה נפלא!
נראה לי ממש כיף להיות במשחק כזה... חבל שלא יצא לי בזמן הקרוב :( (אלא אם הטריפ שאני, אמא שלי ואח שלי מתכננים שהוא ישתרר מהצבא ואני אסיים בית ספר לראות משחק של מנצ'סטר באולד טרפורד באמת יצא לפועל...)
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

אין מילים!! איזה קהל נפלא!! איזו קבוצה נפלאה... לא היה משחק גדול בכלל אבל מכבי חיפה עמדה על המגרש כמו קבוצה גדולה. שוב כל הכבוד לאלישע לוי. עכשיו מחכים להגרלה. כל מי שבא ברוך הבא (חוץ מקבוצה אחת שאני לא רוצה לראות פה)
יאללה איזה כיף!!!!!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

חזרתי מרמת גן.. מדהים מדהים מדהים..

תענוג!! :D .. גאדיר, שחקן עם עתיד ענק!!
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

אם מסתכלים קדימה, חייבים שחקן בתפקיד של קולמה שיודע גם לבנות ממשחק ולתת פס אחד התקפי, חייבים עיבוי להגנה, לפחות ברמה שניתן יהיה לעשות רוטציה בלי לפגוע בהגנה, חייבים שבוקולי יחזור להיות בוקולי, וחייבים שגולסה יתחיל לתת הצגות במשחקים גדולים. אין ספק שעל הנייר הקבוצה ששיחקה בליגת האלופות לפני 7 שנים הייתה יותר טובה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להוציא משהו גדול ממה שיש היום. והעתיד נראה ממש טוב!
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

תענוג.

מטורף שאומנם הקבוצה של אז הייתה יותר טובה על הנייר אבל הפעם זו קבוצה צעירה ורעבה לא פחות ומוכשרת לא פחות. צריך להשאיר בינתיים את בלו שיתחרה על התפקיד ברחבה וידרבן את דברלשווילי וגדיר וישאיר עומק להרכב כי הוא אחלה של חלוץ בסופו של דבר, פשוט נמצא בזמן הלא נכון. אלברמן יכול באמת לעבות את הקישור ואם השמועות נכונות אז אחלה של דבר. עם כל הרצון הטוב אין צורך בעוד בלם, פשוט צריך להוריד את טשיירה לספסל קצת ושישתפשף בליגה כי הוא לא ברמה הזאת. מימון לעומת זאת יכול לעשות עבודה קצת יותר טובה עם קינן. הבן אדם פשוט עלה כמו נמר בפעם הראשונה שלו!!!!

גדיר לא יחזיק בחיפה הרבה זמן, הוא בדרך לרמות הכי גבוהות וצריך להתרכז טוב טוב ולזכור כל גול שלו. מלך. קצת יותר מרוכז מגולסה שימשיך לעשות חייל יחד עם רפאלוב. העתיד רק מחכה להם אז שלא יברחו לשום מקום.

ודבר אחד אחרון... לא יודע מה יהיה עם אלון חרזי אבל הבן אדם הזה הוא השריד האחרון מהקבוצה שהפסידה לקזינו זלצבורג בזמנו ומגיע לו כפיים על קריירה מדהימה. בלי ויכוח שחקן ההגנה (גם חלוץ ושוער אם צריך) הכי מסור והכי גדול שהיה במכבי חיפה. אייקון.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

DivineComedy כתב:אם מסתכלים קדימה, חייבים שחקן בתפקיד של קולמה שיודע גם לבנות ממשחק ולתת פס אחד התקפי, חייבים עיבוי להגנה, לפחות ברמה שניתן יהיה לעשות רוטציה בלי לפגוע בהגנה, חייבים שבוקולי יחזור להיות בוקולי, וחייבים שגולסה יתחיל לתת הצגות במשחקים גדולים. אין ספק שעל הנייר הקבוצה ששיחקה בליגת האלופות לפני 7 שנים הייתה יותר טובה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להוציא משהו גדול ממה שיש היום. והעתיד נראה ממש טוב!
יש לנו 3 בלמים סבירים++.. טיישיריה מתחיל להראות כמו בלם סופסוף..
חייבים להביא קיצוני ימיני בדמות יואב זיו, שגם יכול להוות רוטציה למגן שמאלי במידה ומסיללה יועדר. קשר אחורי בדמות גל אלברמן.. ההתקפה שלנו טובה, רק צריך לעבות אותה עם איזה אלירן עטר קטן.. רק שלא ישדוד בחו"ל :roll: .
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

מזל טוב לחיפה שהוכיחה שוב שאם יש קבוצה אחת ברמה אירופית בישראל זה רק הם! לביט"ר ,מכבי תל אביב, נתניה, וכל מיני המצאות אחרות נותר רק לקנא.
רק חבל שבליגה חיפה לא נונים רבע מהיכולת שלהם באירופה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מזל טוב לחיפה, הם עשו את שלהם , יקבלו הרבה כסף משלב הבתים ומזכויות השידור ל-6 המשחקים. עכשיו הם יכולים לחזור להתרכז בליגה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

1. כל הכבוד לחיפה, הוכיחו שאת הקבוצות שהם קיבלו אפשר לעבור בעזרת מוטיבציה והכנה נכונה.
2. תפסיקו להמליך כל ילד שעשה 4-5 משחקים טובים. היו פה שחקנים שעשו יותר מגאדיר והתרסקו. רוצים רשימה? ראובן עובד, ברוך דגו, אלי ביטון, לירן כהן, מאור מליקסון, שלומי ארבייטמן (מי שאומר לי שהוא מימש את הפוטנציאל חי בקוקוס), ערן לוי, שי בירוק. לדעתי הבאתי פה דוגמאות רק ממכבי, חיפה וביט"ר. לצערי יש עוד. :haha:
הבעיה האחרונה בכדורגל הישראלי היא חוסר בכישרון, אחת הבעיות הראשונות זה איך לבטא אותו בצורה יעילה על המגרש.
3. רוסו, ז'וטאוטאס, יעקובו, קטן, פראליה, באדיר בעונות הגדולות, בנאדו, בואנה אפילו אג'יופור נראה כרגע כבלם יותר מוכח מטשיירה. מתן, איך אפשר בכלל להשוות בין הקבוצה ההיא לקבוצה הנוכחית? תעבור שחקן שחקן, בלי להגיד "הוא יכול להיות יותר טוב", אני לא רואה מצב ש-4 שחקנים מההרכב הנוכחי יותר טובים מההרכב ההוא.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:1. כל הכבוד לחיפה, הוכיחו שאת הקבוצות שהם קיבלו אפשר לעבור בעזרת מוטיבציה והכנה נכונה.
2. תפסיקו להמליך כל ילד שעשה 4-5 משחקים טובים. היו פה שחקנים שעשו יותר מגאדיר והתרסקו. רוצים רשימה? ראובן עובד, ברוך דגו, אלי ביטון, לירן כהן, מאור מליקסון, שלומי ארבייטמן (מי שאומר לי שהוא מימש את הפוטנציאל חי בקוקוס), ערן לוי, שי בירוק. לדעתי הבאתי פה דוגמאות רק ממכבי, חיפה וביט"ר. לצערי יש עוד. :haha:
הבעיה האחרונה בכדורגל הישראלי היא חוסר בכישרון, אחת הבעיות הראשונות זה איך לבטא אותו בצורה יעילה על המגרש.
3. רוסו, ז'וטאוטאס, יעקובו, קטן, פראליה, באדיר בעונות הגדולות, בנאדו, בואנה אפילו אג'יופור נראה כרגע כבלם יותר מוכח מטשיירה. מתן, איך אפשר בכלל להשוות בין הקבוצה ההיא לקבוצה הנוכחית? תעבור שחקן שחקן, בלי להגיד "הוא יכול להיות יותר טוב", אני לא רואה מצב ש-4 שחקנים מההרכב הנוכחי יותר טובים מההרכב ההוא.
מסכים איתך לגמרי. לדעתי ההגנה של חיפה היא מסכנה מאוד. איטית מאוד ומסורבלת, ואני מקווה שהם יחזקו קצת שם.
סחתין על ה-ביט"ר :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

באמת כל הכבוד לחיפה על העפלה לשלב הבתים של ליגת האלופות, נהניתי מאד אתמול מהמשחק, הייתי בכלל בטוח שהיא תסתגר בחצי המגרש שלה ותרחיק כדורים לאורך כל המשחק ותקווה לתיקו ללא שערים, ולבוא ולקבל תוצאה כזאת זה פשוט מאד יפה.
כל הכבוד, ושיהיה בהצלחה באלופות, מול כל אחת שתצא בהגרלה מחר, אפילו מול ריאל מדריד (קבוצתי האהודה ביותר באירופה) ;).
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:1. כל הכבוד לחיפה, הוכיחו שאת הקבוצות שהם קיבלו אפשר לעבור בעזרת מוטיבציה והכנה נכונה.
דגו חירבן לעצמו את הקריירה עם נסיגה אחרי נסיגה וכל שאר הילדים האלו פשוט לא הצליחו להמריא או שיש להם מנטליות יותר מחורבנת משלי יש. חלק מהם עדיין עובדים באמצע קריירה על שיקום עצמי אבל חלק מהם גמורים. שי בירוק למשל וראובן עובד שלמד איתי באותו היסודי ונראה לי שהוא לקח את המנריזמות הדפוקות מהילדות הערסית שלנו לקריירה שלו במקום להתעלות אבל שיהיה. הרס לעצמו את הקריירה וחבל. ראיתי אותו פעם גונב לילד אופניים וזה קצת נחרט לי בראש.
ערן לוי למשל נמצא עכשיו בדיוק כמו שלומי ארבייטמן בתהליך של התבגרות, רק שהוא בניגוד לארבייטמן בחר לסגת ולהתחיל מההתחלה במקום להתמיד וללכת עם הראש בקיר עד שזה יעבוד ברמה הכי גבוה.

ילדים לקחו את חיפה לצ'מפיונס, שוב מול אלופת אוסטריה והפעם פירקו אותה בניגוד למשחק המאוד קשה שהיה ב2002 שאם אני זוכר נכון קייסי ניצח בדקות האחרונות (יעקובו חטף אדום אני חושב ובגלל זה לא שיחק מול מנצ'סטר) והחזרה מהגהנום הזה שהגיע עם הקזחים היא לא דבר שאפשר לשכוח מהר גם אם רוצים. ההתעלות הזאת, לא רגעית, אלא מחושבת, חסרת פחד, היכולת הזאת להתעלות על עצמך גם שאתה מרגיש הכי מיואש היא דבר שנדיר למצוא בשחקנים בני 18-17 שעדיין צריכים להוכיח את עצמם בשביל מקום בהרכב. אז כן, אני חושב שמול ז'וטא ורוסו ופראליה שבת'כלס עזבו את חיפה כמו טיל אחרי זה ולא יזכרו בתור האייקונים הכי גדולים, מוחמד גדיר ואייל גולסה, כולה שני ילדים, הם שחקנים לא פחות טובים, אומנם לא מנוסים אבל הם הולכים לחטוף crash course ברמות הכי גבוהות של הכדורגל וככל שהם יתאמצו להגיע לשם שוב ושוב זה רק ישתלם להם יותר ועוד 6-7 שנים ג'ובני רוסו יזכר בתור הרוב שניידר של הכדורגל הישראלי, אומנם כשרון אבל לא ממוצה בכלל כשאייל גולסה יחתום על מיליונים בליגות הכי חזקות ויוביל את נבחרת ישראל. אז זהו, לא יודע אם אנחנו מסתכלים על אותם האנשים אבל חיפה לא עברה כאן בקושי איזה קבוצה דרג ז' בשביל לקבל כותרות מפקפקות אלא בעטה להגרלה הכי קשה שיכלה לקבל באשכים והרוויחה את זכות הקיום שלה באירופה.

אז כן, לא פחות מוכשרים, עם כל הקריירה לפניהם, מהשחקנים הגדולים ביותר שיזכרו במכבי חיפה עוד הרבה הרבה זמן.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני חושב שמול ז'וטא ורוסו ופראליה שבת'כלס עזבו את חיפה כמו טיל אחרי זה ולא יזכרו בתור האייקונים הכי גדולים
פראליה,ז'וטאוטס ורוסו הם לא מהגדולים ששיחקו בחיפה? :shock:

הרבה מההודעה שלך נשמעת כמו התקשורת הישראלית שממליכה מלכים אחרי משחק אחד והופכת אותם לכלום אחרי הכשלון שמגיע במשחק הבא. לפני שנותנים תארים לגדיר וגולסה המכובדים , צריך לתת להם לקרוע כמה זוגות נעליים במשך כמה עונות ולראות מה הם שווים. גם יניב קטן נתן משחק אחד נגד פריס סן-ז'רמן, ומה הוא עשה מאז?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:
אני חושב שמול ז'וטא ורוסו ופראליה שבת'כלס עזבו את חיפה כמו טיל אחרי זה ולא יזכרו בתור האייקונים הכי גדולים
פראליה,ז'וטאוטס ורוסו הם לא מהגדולים ששיחקו בחיפה? :shock:

הרבה מההודעה שלך נשמעת כמו התקשורת הישראלית שממליכה מלכים אחרי משחק אחד והופכת אותם לכלום אחרי הכשלון שמגיע במשחק הבא. לפני שנותנים תארים לגדיר וגולסה המכובדים , צריך לתת להם לקרוע כמה זוגות נעליים במשך כמה עונות ולראות מה הם שווים. גם יניב קטן נתן משחק אחד נגד פריס סן-ז'רמן, ומה הוא עשה מאז?
קרע את התחת כמו חמור עד שהוא קיבל את הסרט קפטן מחרזי והיום הוא הברומטר של הקבוצה ואיזה מזל שיש להם את קטן שיתן להם את הנסיון שלו כמו שהוא מקבל מחרזי. זו השמחה הקטנה שלנו, שחקנים כמו קטן שאני באמת מקווה שימצא לנכון להישאר כל הקריירה בכרמל. אפילו בנאדו שמזגזג בין חוזים ונאמנויות על בסיס חודשי ישפט על שנים טובות ואליפויות וקריעת תחת בשביל הקבוצה ולא על הנוד שהוא השאיר מאחוריו כשהוא עזב אבל בסדר, דקל קינן יהיה צומח להיות בלם לא פחות טוב.
האינטרס שלי הוא שחיפה תצליח נטו אז עזוב את השטויות, אני רוצה לראות את גדיר וגולסה צומחים ונהיים כל מה שהם יכולים להיות והכדורגל הישראלי כולו ירוויח מהם, הם תענוג לעיניים. כשגולסה היה כבר רגל וחצי בחוץ אתמול הוא החליט לשגר את הכדור הלא קשור הזה שאשכרה נכנס. מה לעשות, לילד הזה הכל עובד בינתיים אז תפדאל.

וכן לגבי השלושה שלמעלה, שחקנים מעולים ושיבורכו לעד על התרומה שלהם לחיפה אבל הם נעלמו כמו שהם באו מה לעשות והם שם שנחמד לדבר עליו אבל הם לא יהיו סמלים ועובדה שאלון חרזי גדל בכלל בהכח רמת גן והוא האמא של כל שחקני הבית של מכבי חיפה ואחד מהסיבות שיש כוכב שמסמל עשר אליפויות מעל הסמל היום אז הוא באמת שיבורך. אין אשליות שלא מדובר באינטרסים אישיים בסופו של דבר כי הם בני אדם וזו התעסוקה שלהם אבל ההיסטוריה תדע לשפוט כבר כל אחד ואחד.

והתקשורת הישראלית אוהבת להיות גם party poopers והתקשורת הישראלית אשמה בהכל אז זובי אאובי על התקשורת ועל כל השטויות והיידה חיפה, תודה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

טוב, לא נתווכח על איכות הקבוצה ההיא והקבוצה היום. אבל כן חשוב לציין שהכדורגל הישראלי היה במצב הרבה יותר טוב בתחילת המילניום מאשר עכשיו. ואם מכבי חיפה לקחה 5 אליפויות ב-6 שנים, כשאת היחידה שהיא מפסידה היא מאבדת בגלל הפרש שערים - אני חושב שזה מדבר בעד עצמו.
לגבי ההגרלה - תשמע, מכבי חיפה בפוקס הייתה מדורגת. אומנם קיבלה את ההגרלה הכי קשה מבין הלא-מדורגות. אבל לעניות דעתי כל הקבוצות המדורגות (למעט לבסקי סופיה) יותר טובות מזלצבורג. ושטורם גראץ של 2003 יותר טובה מזלצבורג. Hell... אקטובה שיחקה יותר טוב ממנה.
מה שדי מפריע לי במה שאתה כותב מתן הוא שאתה מצייר את התסריט הכי אופטימי בעולם. גם בברצלונה לא כל השחקנים בעלי הפוטנציאל והאיכות מגיעים לממש אותו, ובטח שלא בארץ. אתה מדבר פה על מצב שבו כל הצעירים של חיפה מגיעים למה שחושבים היום שיצא מהם (מצב שבו, דר"א, רובם לא יהיו בארץ). הלוואי וגולסה וגאדיר יצליחו כמו שמצפים מהם, אבל אל תשכח שהם תקועים בארץ 3-4 שנים נוספות (ההתאחדות ממש לא הולכת להילחם על חוק סהר מול הצבא), וזה ידידי - לא מקדם.
ובלי קשר למה שדיברנו, אבל עם קשר לחיפה: http://www.one.co.il/Article/143190.html
בדרך-כלל אני לא אוהב את הצהובון ONE, ובפרט את מה שרוזן כותב. אבל אני פשוט מסכים עם כל מילה. השחקנים האלה הם ספורטאים לכל דבר וזה המקצוע שלהם. ההצלחה שלהם לא נמדדת בלהצטלם עם רונאלדו, אלא בלנצח כל משחק.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

אני מסכים עם חלק מהדברים ,
אבל בסוף הוא רשם "בית עם דינמו קייב אלקאמאר ופ.צ ציריך" - בית שכמובן לא יכול לקרות.
ציריך מהדרג הרביעי, ואין לו שום קבוצה מהדרג הראשון. אז הוא עדיין יוצא קצת אהבל :)
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מקווה להגרלה של:

ארסנל
ריינג'רס
בורדו
סטנדרד ליאז'

אני מקווה בשביל מכבי חיפה שיקבלו את ריאל מדריד או ברצלונה, ככה יוכלו לעשות יופי של קופה מהמשחק בארץ ומזכויות השידור.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טל רודס כתב:אני מקווה להגרלה של:

ארסנל
ריינג'רס
בורדו
סטנדרד ליאז'

אני מקווה בשביל מכבי חיפה שיקבלו את ריאל מדריד או ברצלונה, ככה יוכלו לעשות יופי של קופה מהמשחק בארץ ומזכויות השידור.
טוב בסוף קיבלנו כמו שרציתי את סטנדרד ליאז' אבל גם את אלקמאר ואולימפיאקס, הגרלה נוחה מאד לארסנל, אני לא רואה סיטואציה אחרת מאשר שנסיים בקלילות במקום הראשון.

אטו ואיברהימוביץ' ייפגשו עם האקסיות \בארסה ואינטר) וגם קאקא יחזור לביקור בסאן סירו עם ריאל מדריד, נהדר בשביל הפיקנטריה.

אה וכן ומכבי חיפה קיבלה את באיירן מינכן, יובנטוס ובורדו. לפחות חיפה תרוויח כסף טוב מזכויות השידור ומהכרטיסים באצטדיון רמת גן, אני מאמין שהירוקים יסיימו במקום האחרון בבית כי הם הקבוצה החלשה בבית. הזדמנות לחובבי הכדורגל לראות בארץ את דל פיירו רגע לפני הפרישה וגם את ריברי,טוני, שויינשטייגר, לאהם,קלוזה וגורקוף.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

הגרלה בסדר גמור!
יהיו משחקים גדולים ומעניינים!
מנצ'טסר גם קיבלה הגרלה יחסית קלה...
בית ב' - מנצ'סטר יונייטד, צסק"א מוסקבה, בשיקטאש, וולפסבורג.

בית ז' - סביליה, ריינג'רס, שטוטגרט, אוניראה אורזיצ'ני.
גם בית די מעניין לא? אני לא כ"כ עוקב אחרי הגרמנית והסקוטית אבל שלשות הקבוצות בערך באותה רמה לא?

אין כ"כ בית מוות... די מאכזב.
תמונה
שלח תגובה