גם לחיפה אין סיכוי לעלות.
גם ראיתי את באיירן ויובה כבר בארץ.

בית המוות? תתפלאו - ליברפול, ליון (אחת הקבוצות שאני הכי מתלהב מההתחדשות שלהן) ופיורנטינה. כל אחת מהן יכולה להיות מקום ראשון.
נו באמת איזו קטנוניות! ריאל מדריד השקיעה הקיץ יותר מ- 250 מליון יורו כן כן זה הסכום.DanielK כתב:מה לעשות שבארסה הם חבורה של צבועים, איך שאמר לאפורטה את כל הקשקושים של "אנחנו לא קונים כוכבים, אנחנו מייצרים אותם" ושהם לא יבזבזו כסף על רכישות גדולות.
והנה- 25 מיליון בשביל פאקינג בלם רביעי אחרי פיקה מארקז ופויול ? מה הפואנטה?
25 מיליון שריאל מכרה את אריין רובן שווה לצ'יגיקקי הזה ??
עצוב לי שאין לכם שידורים. באנגליה או שרואים בבית ב-SKY SPORTS (למי שיש), או שהולכים לפאב, כי כל פאב משדר היום ליגה אנגלית וספרדית, או שפשוט רואים דרך האינטרנט באיכות מעולה (מה שאני עושה כמעט כל הזמן).ועוד משהו מתסכל: ערוץ הספורט כרגע לא משדר את המשחקים. אין עדכון, אין ידיעה על זה, פשוט כלום. כמו שטל אמר - בסוף יישארו עם דוקים.
אני חושב שלא הרבה פה ראו את ארסנל של 2003/04, הקבוצה הטובה בהסטוריה של המשחק הזה, עונה שלמה ומרשימה ללא הפסד בליגה הטובה ביותר בעולם!וכל הקנאים שצרה עינם מלראות את הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של המשחק הזה- תאכלו את הלב עוד עונה חברים
כן היה גועל נפש, יונייטד לא עשו כלום כל המשחק, ארסנל שיחקו טוב יותר, ועדיין ארסנל הפסידו, בגלל השופט יימח שמו וזכרו!ilai fields #7 כתב:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא ראיתי את המשחק אבל לפי מה שהבנתי היה גועל נפש....