אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Mars Volter »

ההגרלה הכי מבאסת שיכולה להיות בשבילי.
גם לחיפה אין סיכוי לעלות.
גם ראיתי את באיירן ויובה כבר בארץ.
:x
בית המוות? תתפלאו - ליברפול, ליון (אחת הקבוצות שאני הכי מתלהב מההתחדשות שלהן) ופיורנטינה. כל אחת מהן יכולה להיות מקום ראשון.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

האנגליות קיבלו טיול בפארק.
יופי של הגרלה לחיפה, עכשיו צריך לבוא בצורה חיובית ולנסות לנצח כל משחק. אין פה משחק של פחדנים, צריך להיות פה משחק שבאים לתקוף כדי לנצח ולעלות.
בורדו, אחת הקבוצות המלהיבות באירופה לדעתי, אני עוקב אחריה בשנים האחרונות.
סה"כ הגרלה קשה אבל צפויים משחקים מטורפים! :D
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

ממש ככה, מאד התלהבתי מההגרלה, חוץ מזה שמכבי תל אביב קיבלה כבר את הבית הזה ב 90 אחוז, ולכן רציתי שינוי, אבל אני עדיין מצפה למשחקים טובים, וחגיגה מושלמת.

אני ממש לא מסכים עם זה שהאנגליות באו לטייל, למעט מנצ'סטר וארסנל, צלסי וליברפול קיבלו בתים מאד קשים.
יווו אני כל כך מחכה למפגש בין צ'לסי לאתלטיקו..
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

הספרדית מתחילה השבוע, ריאל מחר מול לה-קורוניה, בארסה מול גיחון בשני (בגלל הסופר-קאפ).
הקרב הגדול השנה יהיה האגו של ריאל מול החיבור של זלאטן בברצלונה. אם הכוכבים של מדריד יעבדו כקבוצה, יהיה קשה לקחת מהם אליפות.
ראיתי את הסופר-קאפ הספרדי בראשון, ותכל'ס... למרות שצריך לתת לזה זמן וכל הבולשיט, פשוט רואים שזלאטן לא מתאים לקבוצה הזו. כולם יודעים שהסיבה העיקרית לכך שהעיפו את אטו זה עניינים של אישיות, לא יכולת על המגרש, וזה נראה כאילו בארסה בכוח רצו להביא כוכב שימלא את החסר, פחות חשוב מי זה יהיה. גם ההחתמה ההזויה הזו של צ'יקרגינסקי - 25 מיליון יורו על בלם? תתרמו לעניים במקום. אני חושב שקון היה יכול להתאים יותר. ועוד משהו מתסכל: ערוץ הספורט כרגע לא משדר את המשחקים. אין עדכון, אין ידיעה על זה, פשוט כלום. כמו שטל אמר - בסוף יישארו עם דוקים.
חוצמזה? הגאנרז מול השדים... משחק בעיקר על אופי, פחות על נקודות. השאלה הזהה מופנית לשתי הקבוצות: האם ארסנל/יונייטד מסוגלת בהרכבה הנוכחי לנצח את הגדולות באמת?
הימורים? anyone?
:)
תמונה
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

מה לעשות שבארסה הם חבורה של צבועים, איך שאמר לאפורטה את כל הקשקושים של "אנחנו לא קונים כוכבים, אנחנו מייצרים אותם" ושהם לא יבזבזו כסף על רכישות גדולות.
והנה- 25 מיליון בשביל פאקינג בלם רביעי אחרי פיקה מארקז ופויול ? מה הפואנטה?
25 מיליון שריאל מכרה את אריין רובן שווה לצ'יגיקקי הזה ??
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

DanielK כתב:מה לעשות שבארסה הם חבורה של צבועים, איך שאמר לאפורטה את כל הקשקושים של "אנחנו לא קונים כוכבים, אנחנו מייצרים אותם" ושהם לא יבזבזו כסף על רכישות גדולות.
והנה- 25 מיליון בשביל פאקינג בלם רביעי אחרי פיקה מארקז ופויול ? מה הפואנטה?
25 מיליון שריאל מכרה את אריין רובן שווה לצ'יגיקקי הזה ??
נו באמת איזו קטנוניות! ריאל מדריד השקיעה הקיץ יותר מ- 250 מליון יורו כן כן זה הסכום.
ברצלונה לעומתה השקיעה הקיץ פחות מ- 50 מליון יורו, ועדיין אתה מדבר על צביעות? קשקוש אחד גדול!
הרי בארסה רוצה אליפות בספרד השנה, ולכן היא חייבת להתחזק בעמדות מסויימות שאין בהן שחקני נוער מוצלחים, והשוק בספרד מאוד מאוד יקר, בטח כשסוכנים עומדים מול בארסה ומנסים להוציא כמה שיותר.
הרי לא יתכן שריאל תוציא סכומים כאלו ותרכוש שחקנים אדירים, ובארסה תשב בצד ולא תעשה כלום? אז יאשימו אותה בזלזול והפקרה של האליפות בספרד.
איזו שטות- צביעות? 250 אל מול פחות מ-50 כמה ההפרש יוצא? :haha: :haha:
שימותו הקנאים!
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מה הקשר קנאים ומה אתה בכלל משווה? ידוע לכל מה ריאל עושה ואיך. לעומת זאת בארסה "אנחנו לא מוציאים כסף" הראתה בדיוק מי היא.
קבוצה דוחה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

גוטמן אחרי ההגרלה של הפועל ת"א: "בית של ליגת האלופות לכל דבר" ו "המבורג יותר קשה מבאיירן"
כאילו מה הבעייה של הבנאדם, יש לך חוסר ביטחון כזה שאתה חייב לפזול לכיוון מכבי חיפה וליגת האלופות? סתום את הפה ותתרכז הליגה האירופית.
ובאמת אני מאחל להם בהצלחה!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מאמין שברצלונה תזכה גם השנה באליפות הליגה הספרדית בגלל שהיא קבוצה טובה יותר. בריאל יש אסופת כוכבים עם יותר מדי אגו ואי אפשר לקחת אליפות עם קבוצת שחקנים שאין ביניהם שום קשר. גם אני לא חושב ששהחתמה של זלאטן היא החתמה טובה וברצלונה תתגעגע לאטו, אבל ברצלונה הייתה קצת צריכה לרענן את השורות אחרי עונה עם 3 תארים. אני חושב שבמקום זלאטן הם היו צריכים להביא את קארים בנזונה (בנזמה), אבל ריאל פשוט הציעו יותר כסף.

מחר מפגש הענקיות מנצ'סטר יונייטד מול ארסנל, כרגיל אנחנו מגיעים עם גדוד של פצועים למשחק: רוסיצקי,נאסרי,וולקוט, ראמזי וגם ססק פבריגאס - 4 מתוכם יכולים להיות חוליית קישור אימתנית בכל קבוצה בעולם. החסרון של ססק הוא הכי משמעותי, אני מניח שנראה 4-5-1 של ארסנל מחר עם דיאבי-סונג-דנילסון באמצע, ארשבין באחד האגפים ואדוארדו/אבואה באגף השני. המשחקים בין הקבוצות תמיד נותנים המון מתח ומדובר לטעמי במפגש הכי מרתק בליגה האנגלית. זה לא משנה מי ינצח במשחק, כי המשחק הזה לא קובע את האליפות, את האליפות לוקחים בנצחונות על קבוצות מגעילות כמו בולטון, בירמינגהאם וסטוק.
ועוד משהו מתסכל: ערוץ הספורט כרגע לא משדר את המשחקים. אין עדכון, אין ידיעה על זה, פשוט כלום. כמו שטל אמר - בסוף יישארו עם דוקים.
עצוב לי שאין לכם שידורים. באנגליה או שרואים בבית ב-SKY SPORTS (למי שיש), או שהולכים לפאב, כי כל פאב משדר היום ליגה אנגלית וספרדית, או שפשוט רואים דרך האינטרנט באיכות מעולה (מה שאני עושה כמעט כל הזמן).
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מה זה ערוץ הספורט? יש את ספורט 1 ו-2 שמשדרים, לא?!
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אתמול ראו בדיוק למה זלאטן הוא אפס מאופס שלא שווה שקל מהכסף שמשלמים לו. הלואי והוא יוכיח הפוך, אבל הוא שחקן עצלן, אגואיסט, לא מסוגל למסור מסירה אחת מדוייקת. איזה רכישה איומה של אחד החלוצים הכי לא אטרקטיבים שיש בשוק!
כמה מצבים לכיבוש ולבישול היו לו והוא החמיץ את כולם. אני מקווה שפפ יודע בדיוק מה הוא עושה.
וכל הקנאים שצרה עינם מלראות את הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של המשחק הזה- תאכלו את הלב עוד עונה חברים. גם הכסף האדיר של ריעל מדריד לא יעזור להם.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

:haha:
איזה דיבור של ערס... אתה בטוח שאתה לא אוהד בית"ר?
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

http://sports.walla.co.il/?w=/162/1544908

ראיתם את הכתבה הזאת השבוע של הליגה הספרדית?
האמת זה קצת הוריד לי את החשק מהליגה הזאת. לא היה לי ברור שכך הדברים מתנהלים.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

וכל הקנאים שצרה עינם מלראות את הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של המשחק הזה- תאכלו את הלב עוד עונה חברים
אני חושב שלא הרבה פה ראו את ארסנל של 2003/04, הקבוצה הטובה בהסטוריה של המשחק הזה, עונה שלמה ומרשימה ללא הפסד בליגה הטובה ביותר בעולם!

The INVINCIBLES
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1PJOn31H5BU[/youtube]

ניר לגבי הכתבה שהבאת זה עניין ידוע ועוד סיבה מדוע הליגה הספרדית היא לא מעניינת ותחרותית כמו הליגה האנגלית. ברגע שברצלונה וריאל מדריד יצאו מהסכם זכויות השידור ומקבלים סכומים מופרזים בעוד האחרות מסתפקות בפירורים, זה רק מחזק את ההגמוניה שלהם ומוציא את העניין והתחרותיות מהליגה ( באנגליה החלוקה יותר הוגנת ונעשית לפי המיקום בטבלה) . ברצלונה וריאל לא ממש צריכות להתאמץ כדי לסיים במקומות הראשונים. חוץ מזה, למי ששכח לריאל מדריד היו חובות של מאות מיליונים אבל המדינה עשתה קומבינה כדי שריאל תמשיך להתקיים ו"העלימה" את החובות.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

חברים, אף אחד לא ראה פה את ריאל לוקחת 6 אליפויות אירופה, את קרויף לוקח עם ברצלונה כל תואר אפשרי, מעטים כאן ראו את "גראנדה מילאן" של סוף שנות ה-80, את ברזיל של 1962/1970/1982. על סמך עונה אחת לדעתי אי אפשר לקבוע שזו הקבוצה הגדולה בהיסטוריה, כי עונה אחת, כמו במקרה של ארסנל, היא תוצאה של כמה משתנים (חוזק היריבות, כושר השחקנים, כימיה קבוצתית). טל, גם אתה יודע שאם הקבוצה ההיא של ארסנל הייתה מתמודדת מול יונייטד וצ'לסי של היום, היא אולי הייתה אלופה, אבל לא בלתי-מנוצחת (מה גם שלא נכנס לזה, אבל כשכמעט שליש מהמשחקים הם תיקו, זה קצת עבודה בעיניים לקרוא להם אינבינסבלס).
לפחות כרגע, נשגב מבינתנו להכריע מיהי הקבוצה הגדולה בהיסטוריה.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:haha: :haha: :haha: איך הדלקתי את כולם!
ובבקשה, לשייך אותי עם המילה ביט"ר? כמו שאומרים בצד שלהם- "שקול מילים או שקול שיניים" :haha: אנחנו עדיין ירושלמים, גם אם אדומים! :evil:
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

חבל מאוד על ארסנל, ראיתי עד השוויןן אבל עד אז הגיע להם לנצח. הפנדל בכלל לא היה ומן יו לא עשו כלום. חבל חבל.

מכבי חיפה לעומת זאת הראתה לכולם בליגה מה קורה אם מעירים אותה משנתה. שיחקה זוועה עד שניערו אותה עם הגול. :D
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

MIKE DEAN IS A FUCKING CUNT!!!

מנצ'סטר לא עשו כלום כל המשחק, שלטנו במרכז השדה, הגענו ליותר מצבים, הובלנו והיינו קרובים ל-2:0, ואז האפס הזה נותן ליונייטד פנדל אחרי צלילה של רוני (לא משנה שאף אחד לא ידבר על זה אחרי המשחק אבל על הצלילה של אדוארדו ישעו את הקרואטי...) ושינה את המומנטום של המשחק. כמובן שאחרי זה הגיע שער עצמי אומלל שניצח לשדים העלובים את המשחק. פשוט בא לי להקיא :puke:

יונייטד זה בדיוק כמו מכבי בכדורסל, תמיד יגיע הסמי בכר שיעזור לתוצאה הסופית הרצויה. שיפוט בזיוני ועלוב של דין היום, צהובים מיותרים לארסנל, פנדל שלא היה, הרחקה בזיונית של ונגר בסוף המשחק, פסילת שער חוקי בדקה ה-95.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
:party: :party: :party: :party: :party:
:D :D :D :D :D

לא ראיתי את המשחק אבל לפי מה שהבנתי היה גועל נפש....
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב::haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
:party: :party: :party: :party: :party:
:D :D :D :D :D

לא ראיתי את המשחק אבל לפי מה שהבנתי היה גועל נפש....
כן היה גועל נפש, יונייטד לא עשו כלום כל המשחק, ארסנל שיחקו טוב יותר, ועדיין ארסנל הפסידו, בגלל השופט יימח שמו וזכרו!
שלח תגובה