אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

סליחה...? :shrug:
העיקר שצ'לסי הדוחים האלה יפסידו כבר!!! :irked: איך הם עם מאזן מושלם?!?! :puke:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

אני חייב להגיד- המשחק של פיכסה נגד שחטאר היה המשחק הכי משעמם שראיתי בכל ימיי.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

אל אל ישראל :haha: :haha: איזה משחק מביך... אבל ככה קשטן ילך הביתה מהר יותר ואולי יבוא מישהו שידע לעשות משהו עם הסגל הכל כך מוכשר של הנבחרת.
עצוב אבל לפחות משהו אחד טוב יצא מזה...
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אבי לוזון לא אמר לפני שנה ומשהו שאנחנו עולים בטוח מהבית הזה ושלטביה לא שווה כלום? מגיע לו לעסקן העלוב הזה שרק הורס את הכדורגל בארץ. לפני שקשטן הולך הביתה, לוזון צריך לרוץ הביתה! :haha:
סמל אישי של משתמש
DanielK
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי DanielK »

לא ראיתי בכלל תמשחק כי הייתה לי תחושה חזקה שזה בדיוק מה שיקרה :faint:
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מכבי חיפה מכרו 34 אלף מנויים לליגת האלופות :wow:
בהתחלה חשבתי שזה טעות כתיב.

מצחיק שצ'יזיק אומר שהתחילו לבנות את האיצטדיון החדש אבל במקום שהוא יהיה, שנמצא מול הבית שלי, עדיין אין אפילו דחפור :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל הכבוד לחיפה, ברור שהכמות היא בגלל שמדובר בצ'מפיונס ליג ובגלל היריבות שיגיעו לארץ. לליגת העלק הם לא מסוגלים למכור כמות כזאת כמובן!

בקשר לאצטדיון החדש, בטח הניחו "אבן פינה" אז מבחינת צ'יזיק הבנייה התחילה.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טור מעולה, על הזלזול הישראלי המצוי ביריבות הספורטיביות עימן הקבוצות הישראליות מתמודדות:
http://sports.walla.co.il/?w=/329/1574996
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הגיע הזמן להחיות את האשכול הזה.

הייתי אמש במשחק גביע הליגה בין ארסנל-ווסט ברומיץ', כרגיל ונגר במפעל הזה נותן לדור הבא של התותחנים את ההזדמנות להוכיח את עצמם.

תמונות מהמשחק:

ארסנליזציה
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

לפני המשחק
תמונה

קרליטוס
תמונה

תותחנים צעירים
תמונה

מארט פום מאמן השוערים (שוער העבר שלנו ושל אסטוניה) בשיחה מרתקת עם דין קיילי
תמונה

הספסל
תמונה

ורמאלן מרווה את צמאונו
תמונה

נאסרי,ארשבין,ורמאלן,רוסיצקי ואדוארדו
תמונה

עולים למגרש
תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

ג'ק וילשייר עם כדור חופשי
תמונה
סמל אישי של משתמש
ויקי לוי
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי ויקי לוי »

מרשים!!!.... :o
כמה צופים היו??
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כמעט 57,000 מתוך תכולה של 60,000, שזה נתון מדהים בהתחשב שזה משחק כמו של "גביע הטוטו" והיריבה היא מליגת המשנה. רק באנגליה כמובן, אם זה היה בספרד הייתם רואים אצטדיון עם קרחות :-)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

כמובן ההשוואה הזאת לספרד :whistle:
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל אוהב את הליגה הספרדית כל כך שהוא חייב להזכיר אותה בכל הזדמנות. :haha:
רק חבל שהיתרון היחיד של הליגה האנגלית זה בכמות של הקהל, כי ברמת הכדורגל אין מה להשוות.
בארסה שוב פירקה, ריאל שוב גימגמה וניצחה בעזרת השופט, ובן סהר נתן סיפתח מרשים- איזו ליגה נהדרת :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

עד עכשיו לא ממש לקחתי צד בוויכוח, אבל מתן, עשה לי טובה... בספרד אין כלום חוץ מבארסה וריאל, הכל ידוע מראש, אנחנו אחרי 4 מחזורים ושני המקומות הראשונים לא ישתנו עד סוף העונה... איזה מין ליגה זאת?

באנגליה, גרמניה ואפילו צרפת יש יותר עניין. כמה שאני מת על ריאל, מאוד ירד לי מהליגה הספרדית השנה.
השנה אני אעקוב בעניין אחרי הליגה הצרפתית, ואחרי מנצ'סטר סיטי שממנה יש לי תקוות גדולות (בעקבות ניבוי של Football Manager 2009) :haha:
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

רק חבל שהיתרון היחיד של הליגה האנגלית זה בכמות של הקהל, כי ברמת הכדורגל אין מה להשוות.
צודק באמת אין מה להשוות, הקצב בליגה הספרדית הוא איטי, ההגנות זה בדיחה (5 מגנים של סנטאנדר מצלמים את זלאטן כמו צלמי חתונות באמצע הרחבה...) , והכל מוכרע מראש, אין מתח ואין שום עניין.

סוף סוף אוהד של הליגה הספרדית (ניר) מודה באמת המרה, ליגה לא תחרותית שאין בה שום עניין. מה מעניין לראות את ברצלונה או ריאל מפרקות כל קבוצה 4:0 במחצית? בריל, הרי אתה מטיף לנו כל השנים נגד חוסר התחרותיות שמכבי ת"א עושה בכדורסל בארץ, אז למה דעתך משתנה כשמדובר בליגה הספרדית בכדורגל? אין שום הבדל, גם שם וגם פה, הקבוצות הרלוונטיות זוכות לחוזי שידור ענקיים שמפלים לרעה את שאר הקבוצות, גם שם וגם פה הן קונות מכל הבא ליד, ולקבוצות הקטנות ולשאר הליגה אין שום סיכוי.

עדיף לעשות כמו ב-NBA סדרה של הטוב מ-7, שבעה משחקי סופר-קלאסיקו שהמנצחת בהם תהיה אלופת ספרד. בשביל מה צריך ליגה?!

בריל, כדאי לך להסתכל על הליגה הגרמנית שהיא פי כמה וכמה יותר מעניינת מהליגה הספרדית, המון שערים, כדורגל נהדר והרבה מתח ודרמות!
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
צודק באמת אין מה להשוות, הקצב בליגה הספרדית הוא איטי, ההגנות זה בדיחה (5 מגנים של סנטאנדר מצלמים את זלאטן כמו צלמי חתונות באמצע הרחבה...) , והכל מוכרע מראש, אין מתח ואין שום עניין.

סוף סוף אוהד של הליגה הספרדית (ניר) מודה באמת המרה, ליגה לא תחרותית שאין בה שום עניין. מה מעניין לראות את ברצלונה או ריאל מפרקות כל קבוצה 4:0 במחצית? בריל, הרי אתה מטיף לנו כל השנים נגד חוסר התחרותיות שמכבי ת"א עושה בכדורסל בארץ, אז למה דעתך משתנה כשמדובר בליגה הספרדית בכדורגל? אין שום הבדל, גם שם וגם פה, הקבוצות הרלוונטיות זוכות לחוזי שידור ענקיים שמפלים לרעה את שאר הקבוצות, גם שם וגם פה הן קונות מכל הבא ליד, ולקבוצות הקטנות ולשאר הליגה אין שום סיכוי.

עדיף לעשות כמו ב-NBA סדרה של הטוב מ-7, שבעה משחקי סופר-קלאסיקו שהמנצחת בהם תהיה אלופת ספרד. בשביל מה צריך ליגה?!

בריל, כדאי לך להסתכל על הליגה הגרמנית שהיא פי כמה וכמה יותר מעניינת מהליגה הספרדית, המון שערים, כדורגל נהדר והרבה מתח ודרמות!
איזה שטויות אתם מדברים! פשוט גיבוב של דברים שנובעים מקנאה נטו.
מה ההבדל בין ברצלונה של השנה לבין זו של שנה שעברה? שחקן אחד! ופתאום הכל לא תחרותי? די כבר עם הקשקוש הזה.ברצלונה בנוייה בבסיס שלה על שחקני בית ולא רצה לקנות מכל הבא ליד.
בכלל מה עדיף? לראות 22 שחקנים מרביצים אחד לשני כל המשחק? איפה שחקני הבית בליגה האנגלית? יודעים רק לקנות שחקנים מה?
די כבר עם השטות הזאת של הליגה הטובה בעולם- ליגה של זרים שהולכים בה מכות כל הזמן! איזו הגנה ואיזה נעליים.
ניר- לא הייתי חושב שתיפול למלכודות האלה של שונאי הכדורגל היפה והטכני.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני ממש לא נופל למלכודת ולא הושפעתי מטל. אין ספק שיש כדורגל ברמה גבוהה בספרד ואני חושב שהשנה יש שם את שתי הקבוצות הטובות בעולם, אבל הליגה כליגה פשוט לא מעניינת. אין מה לעשות, יש שם שתי קבוצות ששולטות לא רק בכדורגל אלא גם בעסקנים, במדיה בבנקים ובמה לא. יש שם שני corporates ענקיים, כל השאר זה פיונים שלא ממש משפיעים. דווקא בשנות התשעים הרגשתי את זה פחות, היו שם כמה קבוצות נוספות שנתנו פייט והיו כמה עונות מדהימות. יכול להיות שמתחת לשטח זה היה אותו הדבר ורק אני לא ראיתי. אני עדיין אוהד את ריאל, היא הקבוצה שלי בכל העולם אבל מהליגה פשוט קשה לי להתלהב.
(ואני לא יודע איך קנאה נוגעת לפה, אני לא יוצא נגד בארסה פה ולא נגד מדיניות כזו או אחרת של הקבוצות)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

DivineComedy כתב:אני ממש לא נופל למלכודת ולא הושפעתי מטל. אין ספק שיש כדורגל ברמה גבוהה בספרד ואני חושב שהשנה יש שם את שתי הקבוצות הטובות בעולם, אבל הליגה כליגה פשוט לא מעניינת. אין מה לעשות, יש שם שתי קבוצות ששולטות לא רק בכדורגל אלא גם בעסקנים, במדיה בבנקים ובמה לא. יש שם שני corporates ענקיים, כל השאר זה פיונים שלא ממש משפיעים. דווקא בשנות התשעים הרגשתי את זה פחות, היו שם כמה קבוצות נוספות שנתנו פייט והיו כמה עונות מדהימות. יכול להיות שמתחת לשטח זה היה אותו הדבר ורק אני לא ראיתי. אני עדיין אוהד את ריאל, היא הקבוצה שלי בכל העולם אבל מהליגה פשוט קשה לי להתלהב.
(ואני לא יודע איך קנאה נוגעת לפה, אני לא יוצא נגד בארסה פה ולא נגד מדיניות כזו או אחרת של הקבוצות)
מסכים. אי אפשר לקבוע מהי הליגה הטובה בעולם, כי טיב הוא משהו משתנה - האם כמות הגולים היא הקובעת? אז זו הליגה הגרמנית. האם זה איכות הקבוצות? אז אם ב-2003 הליגה האיטלקית שמה 2 קבוצות בגמר האלופות - היא הייתה הטובה ביותר? אני בספק. בכל מקרה, כמו שניר אמר - ניתן לקבוע מהי ליגה יותר מעניינת. בעיני, כמו ניר וטל, זוהי הליגה האנגלית. מצד שני, אם אני מזפזפ בין ערוצים שבכולם יש משחקים של קבוצת צמרת מול קבוצת תחתית - אני תמיד אעדיף לראות את ברצלונה משחקת, נראה לי שהדברים הכי מעניינים יקרו שם.
ומשפט לחשוב עליו לסיום - הדיון פה כל הזמן מתנהל בין קבוצות כמו בארסה, ריאל, יונייטד, ארסנל, סיטי וכו'. אני אישית מאמין שאוהד כדורגל יתעניין הרבה יותר בליגה מסויימת ככל שיהיו בה יותר הפתעות, ככה שהקבוצות האלה יוצרות עניין - אבל יש לו גבול מסויים.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מה ההבדל בין ברצלונה של השנה לבין זו של שנה שעברה? שחקן אחד! ופתאום הכל לא תחרותי? די כבר עם הקשקוש הזה.ברצלונה בנוייה בבסיס שלה על שחקני בית ולא רצה לקנות מכל הבא ליד.
בכלל מה עדיף? לראות 22 שחקנים מרביצים אחד לשני כל המשחק? איפה שחקני הבית בליגה האנגלית? יודעים רק לקנות שחקנים מה?
די כבר עם השטות הזאת של הליגה הטובה בעולם- ליגה של זרים שהולכים בה מכות כל הזמן! איזו הגנה ואיזה נעליים.
כן גיבוב של שטויות אבל אתה לא מתייחס עניינית לשום דבר שנכתב פה. מדברים איתך על חוסר העניין והמתח בליגה הספרדית ואתה זה שמגבב את השטויות על כיסוחים ופיזיות, "שונאי כדורגל יפה וטכני". מה אני אגיד לך, בתור אוהד שרוף של ארסנל אני "שונא כדורגל יפה וטכני" נכון?
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:
כן גיבוב של שטויות אבל אתה לא מתייחס עניינית לשום דבר שנכתב פה. מדברים איתך על חוסר העניין והמתח בליגה הספרדית ואתה זה שמגבב את השטויות על כיסוחים ופיזיות, "שונאי כדורגל יפה וטכני". מה אני אגיד לך, בתור אוהד שרוף של ארסנל אני "שונא כדורגל יפה וטכני" נכון?
לא, אבל האהבה העיוורת לליגה האנגלית מרתיחה אותי. הליגה האנגלית ברובה משעממת, מלאה באלימות שוקראים לה "הגנה חזקה" אבל היא פשוט אלימות נטו. וזה לא שלא ניסיתי לראות אותה, פשוט מבחינתי מלבד ל-3 קבוצות אין מה לראות בליגה האנגלית. אז מה ההבדל בינה לספרדית מבחינת תחרותיות? אז באנגליה יש את צ'לסי ויונייטד, והיום את סיטי שהשקיעה מבחינה כספית לא פחות (אני מצטער אבל ארסנל לצערי הרב לא תיקח אליפות גם השנה). אבל טל לא הסברת לי איך אתה מסביר את החוסר המוחלט בשחקני בית אנגלים בליגה הטובה בעולם? איפה נעלם הכדורגל האנגלי?
ואני לא מסכים שבליגה הספרדית יש 2 קבוצות השנה. סה"כ עברנו 3 מחזורים וכבר כולם מכריזים הכרזות שאין ליגה. איזה שטויות אלו, הרי ולנסיה קבוצה מצויינת, וגם ויאריאל קבוצה מצויינת, ואתלטיקו קבוצה מצויינת, וסביליה ולה קורוניה. אתם מדברים על קבוצות שנמצאות דרך קבע בליגת האלופות והגיעו לשלבים מאוד גבוהים שם, ולא קוראים להם בארסה או ריאל.
אז בואו ניכנס לפורפורציות- בארסה וריאל לא סגרו את הליגה ולא שולטות בצורה מוחלטת בליגה הספרדית. גם אם השנה זה יהיה מאבק ביניהן, זה לא אומר כלום לשנה הבאה או לשנתיים הבאות, וזה לא אומר שמשחק בין ולנסיה לסביליה לדוגמה הוא לא מעניין- תשבו ותראו.
בסופו של דבר אני מאמין שטל לא יתנגד לראות את ארסנל קורעת את הליגה האנגלית בכדורגל יפה עם שחקנים ביתיים, וגם ניר לא יתנגד לראות את ריאל שוחטת את הליגה עם שחקני בית, ולכן גם לי אין מה להתנגד כשבארסה עושה את זה כרגע.
אז כדאי להנות ממה שיש עכשיו, כי הכדורגל ברמה שלא נראתה באירופה שנים, ולא לבכות כל הזמן.
שלח תגובה