העיקר שצ'לסי הדוחים האלה יפסידו כבר!!!

צודק באמת אין מה להשוות, הקצב בליגה הספרדית הוא איטי, ההגנות זה בדיחה (5 מגנים של סנטאנדר מצלמים את זלאטן כמו צלמי חתונות באמצע הרחבה...) , והכל מוכרע מראש, אין מתח ואין שום עניין.רק חבל שהיתרון היחיד של הליגה האנגלית זה בכמות של הקהל, כי ברמת הכדורגל אין מה להשוות.
איזה שטויות אתם מדברים! פשוט גיבוב של דברים שנובעים מקנאה נטו.טל רודס כתב:צודק באמת אין מה להשוות, הקצב בליגה הספרדית הוא איטי, ההגנות זה בדיחה (5 מגנים של סנטאנדר מצלמים את זלאטן כמו צלמי חתונות באמצע הרחבה...) , והכל מוכרע מראש, אין מתח ואין שום עניין.רק חבל שהיתרון היחיד של הליגה האנגלית זה בכמות של הקהל, כי ברמת הכדורגל אין מה להשוות.
סוף סוף אוהד של הליגה הספרדית (ניר) מודה באמת המרה, ליגה לא תחרותית שאין בה שום עניין. מה מעניין לראות את ברצלונה או ריאל מפרקות כל קבוצה 4:0 במחצית? בריל, הרי אתה מטיף לנו כל השנים נגד חוסר התחרותיות שמכבי ת"א עושה בכדורסל בארץ, אז למה דעתך משתנה כשמדובר בליגה הספרדית בכדורגל? אין שום הבדל, גם שם וגם פה, הקבוצות הרלוונטיות זוכות לחוזי שידור ענקיים שמפלים לרעה את שאר הקבוצות, גם שם וגם פה הן קונות מכל הבא ליד, ולקבוצות הקטנות ולשאר הליגה אין שום סיכוי.
עדיף לעשות כמו ב-NBA סדרה של הטוב מ-7, שבעה משחקי סופר-קלאסיקו שהמנצחת בהם תהיה אלופת ספרד. בשביל מה צריך ליגה?!
בריל, כדאי לך להסתכל על הליגה הגרמנית שהיא פי כמה וכמה יותר מעניינת מהליגה הספרדית, המון שערים, כדורגל נהדר והרבה מתח ודרמות!
מסכים. אי אפשר לקבוע מהי הליגה הטובה בעולם, כי טיב הוא משהו משתנה - האם כמות הגולים היא הקובעת? אז זו הליגה הגרמנית. האם זה איכות הקבוצות? אז אם ב-2003 הליגה האיטלקית שמה 2 קבוצות בגמר האלופות - היא הייתה הטובה ביותר? אני בספק. בכל מקרה, כמו שניר אמר - ניתן לקבוע מהי ליגה יותר מעניינת. בעיני, כמו ניר וטל, זוהי הליגה האנגלית. מצד שני, אם אני מזפזפ בין ערוצים שבכולם יש משחקים של קבוצת צמרת מול קבוצת תחתית - אני תמיד אעדיף לראות את ברצלונה משחקת, נראה לי שהדברים הכי מעניינים יקרו שם.DivineComedy כתב:אני ממש לא נופל למלכודת ולא הושפעתי מטל. אין ספק שיש כדורגל ברמה גבוהה בספרד ואני חושב שהשנה יש שם את שתי הקבוצות הטובות בעולם, אבל הליגה כליגה פשוט לא מעניינת. אין מה לעשות, יש שם שתי קבוצות ששולטות לא רק בכדורגל אלא גם בעסקנים, במדיה בבנקים ובמה לא. יש שם שני corporates ענקיים, כל השאר זה פיונים שלא ממש משפיעים. דווקא בשנות התשעים הרגשתי את זה פחות, היו שם כמה קבוצות נוספות שנתנו פייט והיו כמה עונות מדהימות. יכול להיות שמתחת לשטח זה היה אותו הדבר ורק אני לא ראיתי. אני עדיין אוהד את ריאל, היא הקבוצה שלי בכל העולם אבל מהליגה פשוט קשה לי להתלהב.
(ואני לא יודע איך קנאה נוגעת לפה, אני לא יוצא נגד בארסה פה ולא נגד מדיניות כזו או אחרת של הקבוצות)
כן גיבוב של שטויות אבל אתה לא מתייחס עניינית לשום דבר שנכתב פה. מדברים איתך על חוסר העניין והמתח בליגה הספרדית ואתה זה שמגבב את השטויות על כיסוחים ופיזיות, "שונאי כדורגל יפה וטכני". מה אני אגיד לך, בתור אוהד שרוף של ארסנל אני "שונא כדורגל יפה וטכני" נכון?איזה שטויות אתם מדברים! פשוט גיבוב של דברים שנובעים מקנאה נטו.
מה ההבדל בין ברצלונה של השנה לבין זו של שנה שעברה? שחקן אחד! ופתאום הכל לא תחרותי? די כבר עם הקשקוש הזה.ברצלונה בנוייה בבסיס שלה על שחקני בית ולא רצה לקנות מכל הבא ליד.
בכלל מה עדיף? לראות 22 שחקנים מרביצים אחד לשני כל המשחק? איפה שחקני הבית בליגה האנגלית? יודעים רק לקנות שחקנים מה?
די כבר עם השטות הזאת של הליגה הטובה בעולם- ליגה של זרים שהולכים בה מכות כל הזמן! איזו הגנה ואיזה נעליים.
ניר- לא הייתי חושב שתיפול למלכודות האלה של שונאי הכדורגל היפה והטכני.
לא, אבל האהבה העיוורת לליגה האנגלית מרתיחה אותי. הליגה האנגלית ברובה משעממת, מלאה באלימות שוקראים לה "הגנה חזקה" אבל היא פשוט אלימות נטו. וזה לא שלא ניסיתי לראות אותה, פשוט מבחינתי מלבד ל-3 קבוצות אין מה לראות בליגה האנגלית. אז מה ההבדל בינה לספרדית מבחינת תחרותיות? אז באנגליה יש את צ'לסי ויונייטד, והיום את סיטי שהשקיעה מבחינה כספית לא פחות (אני מצטער אבל ארסנל לצערי הרב לא תיקח אליפות גם השנה). אבל טל לא הסברת לי איך אתה מסביר את החוסר המוחלט בשחקני בית אנגלים בליגה הטובה בעולם? איפה נעלם הכדורגל האנגלי?טל רודס כתב:כן גיבוב של שטויות אבל אתה לא מתייחס עניינית לשום דבר שנכתב פה. מדברים איתך על חוסר העניין והמתח בליגה הספרדית ואתה זה שמגבב את השטויות על כיסוחים ופיזיות, "שונאי כדורגל יפה וטכני". מה אני אגיד לך, בתור אוהד שרוף של ארסנל אני "שונא כדורגל יפה וטכני" נכון?איזה שטויות אתם מדברים! פשוט גיבוב של דברים שנובעים מקנאה נטו.
מה ההבדל בין ברצלונה של השנה לבין זו של שנה שעברה? שחקן אחד! ופתאום הכל לא תחרותי? די כבר עם הקשקוש הזה.ברצלונה בנוייה בבסיס שלה על שחקני בית ולא רצה לקנות מכל הבא ליד.
בכלל מה עדיף? לראות 22 שחקנים מרביצים אחד לשני כל המשחק? איפה שחקני הבית בליגה האנגלית? יודעים רק לקנות שחקנים מה?
די כבר עם השטות הזאת של הליגה הטובה בעולם- ליגה של זרים שהולכים בה מכות כל הזמן! איזו הגנה ואיזה נעליים.
ניר- לא הייתי חושב שתיפול למלכודות האלה של שונאי הכדורגל היפה והטכני.