watcher כתב:אני יודע שלכולם פה יש אייפון ובכל זאת אני אנסה...
מישהו יכול להמליץ על אפליקציות טובות\מגניבות\יעילות לאנדרואיד?
אנדרויד... נדבר על זה עוד 3 שנים, יש חוזה... http://revision3.com/ אחד האתרים הכי טובים ברשת, במועדפים שלי, זה בעצם ערוץ אינטרנט, עם מלא תוכניות שעוסקות בטכנולוגיה, מחשבים, אינטרנט, משחקים, בידור. (הממשיך של techTV ז"ל שהיה ביס, הייתי צופה בו כל הזמן) היה פה אשכול על הערוץ נראה לי. אז יש שם תוכנית שנקראת appjudgment על אפליקציות לאייפון ולאנדרויד, ביקורות וכו'. תחפש שם. ויש גם אתר זניח שנקרא יוטיוב...
למרות שהוא לא אייפון קילר, יש לו משמעות רבה והוא מאוד מעניין.הוא הרבה יותר זול, אפשר להשיג אותו סימפרי, יש לו אינטגרציה מעולה עם תוכנות של גוגל. בחסרון אין לו מולטיטאץ', בטריה שלו לא הכי חזקה. במחיר של 500$ הוא מתקרב להיות סמארטפון להמונים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
DivineComedy כתב:למרות שהוא לא אייפון קילר, יש לו משמעות רבה והוא מאוד מעניין.הוא הרבה יותר זול, אפשר להשיג אותו סימפרי, יש לו אינטגרציה מעולה עם תוכנות של גוגל. בחסרון אין לו מולטיטאץ', בטריה שלו לא הכי חזקה. במחיר של 500$ הוא מתקרב להיות סמארטפון להמונים.
למה? דווקא סוללה של 1400 אמורה להיות מאוד טובה, יומיים עבודה במכשיר עם מסך כזה זה בסדר גמור.
ד"א אני תוהה מה קורה עם הN900 וה-N920 של נוקיה שהם האס שלהם עד שהסימביאן ישלים את הפערים שלו, כבר חודשים שאין מילה בנושא שלהם וזה מבאס כי אני מאוד רוצה את אחד מהם.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
המשמעות הרבה היא דווקא יותר של גוגל מאשר הטלפון, שהוא בסך הכל עוד טלפון אנדרואיד, והיא בשיווק החדשני שהם רוצים להנחיל. הלוואי ויצליחו, אולי זה יגיע עוד לישראל אם כן.
ניר, גם אייפון אפשר להשיג סימפרי...
לדעתי הדבר היחיד שחדשני או ממש טוב בנקסוס, שאין באייפון, זה ההפעלה הקולית על הכל.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
התכוונתי לפוטנציאל לא ברמת המימוש של המפתחים, אלא ברמה של הפוטנציאל של כל משתמש להפוך את האייפון שלו למשהו אחר לחלוטין ממה שהוא היה כשהוא יצא מהמפעל, הפוטנציאל של כל לקוח להתאים את המכשיר לעצמו ולהפיק ממנו את המיטב. זה הפוטנציאל שיש בזכות כל האפליקציות.
ןהפוטנציאל של האייפון עדיין לא מוצה.... יש איזה תערוכה, לא זוכר את שמה, שהציגו בה דברים מעניינים. למשל איזה מכשיר קטן שמתחבר לאייפון והופך אותו לשלט אוניברסלי.
חוץ מזה שעוד חצי שנה, שייצא הדור הרביעי של האייפון, שכנראה יהיה מצוייד בחומרה יותר חזקה, גם הפוטנציאל ליישומים מתקדמים יותר יעלה.
ובכלל, הנקסוס הוא לא מכשיר מגע מלא, שבהשוואה לאייפון זה עלוב לדעתי, וכל המאפיינים הקיימים בו הם בכלל המשך של הגל שהאייפון התחיל. הוא לא מהפכני כמו האייפון.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
דמי הקישוריות יתקיירו ב-4% ל-25.1 אגורות לדקה. עליית התעריפים לא תשפיע על הצרכן שנמצא במסגרת חוזה מול המפעיל הסלולרי. מצטרפים חדשים צפויים לשלם את המחיר החדש במלואו
דמי הקישוריות יתקיירו ב-4% ל-25.1 אגורות לדקה. עליית התעריפים לא תשפיע על הצרכן שנמצא במסגרת חוזה מול המפעיל הסלולרי. מצטרפים חדשים צפויים לשלם את המחיר החדש במלואו
זה גרושים יחסית. משרד התקשורת מתכנן קיצוץ רצחני במחירים של הקישוריות, משהו כמו 50 אחוז, אז ירגישו הוזלה אמיתית (מי שמדבר מחוץ לרשת שלו לפחות)
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
שיחקתי עכשיו קצת עם הנקסוס one. סה"כ אחלה טלפון. יש לו בהירות ורזולוציה למסך שעולה על האייפון. הוא מאוד מהיר, גם עם כמה אפליקציות פתוחות. תומך במלטיטסקינג, אבל האפליקציות לא נסגרות ביי דיפולט כשאתה יוצא מהם. הטאץ' שלו טיפה פחות responsive משל האייפון, אבל הרבה יותר טוב מכל טלפון אחרי שאני מכיר. המולטיטאץ' בסדר. כרגע הגרפיקה ב 3D הרבה פחות טובה משל האייפון. סה"כ אני חושה שזו התחלה מצויינת כתחרות לאייפון ולאפל יש כמה טריקים ללמוד לקראת האייפון 4.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."