אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ilai fields #7 »

מחצצית ראשונה בשליטה מוחלטת של מנצ'סטר והם פשוט פראיירים שהם לא עלו ליתרון של 2-0 לפחות!!
מקווה מאוד שהם יצליחו להוציא מהמשחק הזה משהו ואז בשבוע הבא נגד הגועל נפש הכחולים להחזיר לעצמם את המקום הראשון.
מה שאני בספק שיקרה כי במשחקים האחרונים צ'לסי לא מביקעה פחות מ-3 שערים במשחק...
שמישהו יעצור אותם כבר!!! :irked:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

צ'לסי פשוט מגעילה ומנצחת, אבל אל תדאג עילאי. בינואר דרוגבה,קאלו,אסיין יעלמו ויילכו לאליפות אפריקה, וצ'לסי תתחיל לקרוס בגלל שיש לה סגל זקן.

הנה תמונת היום
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מקווה מאוד שאתה צודק! **סמיילי מחזיק אצבעות**
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

עזוב טל בחייך, וונגר היה צריך ללכת מזמן, הוא שכח לאמן....
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מישהו אמר שונגר שכח לאמן? ונגר המנג'ר הגדול ביותר בתולדות המועדון אבל ונגר צריך ללכת כי הוא מיצה את עצמו בארסנל. הוא עדיין לא טרח להביא חיזוק להגנה שלנו ולקישור האחורי למרות שכולם דיברו על הצורך בכך, וכמות הספיגות שלנו רק מחזקת זאת, הוא ממשיך בניהול משחק שערורייתי (לדוגמא ווסטהאם), מתנהל בעקשנות וביהירות למרות שהוא יודע שהוא טועה. הנצחון הנפלא בדרבי לא ישנה את הבעיות היסודיות שיש לנו בסגל ושבגללן אנחנו לא נזכה באליפות.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:yuck: :puke: :yuck: :puke: :yuck: :puke: :yuck: :puke: :yuck: :puke: :yuck: :puke
:

צ'לסי = הקבוצה הכי מגעילה שאי פעם דרכה על מגרש כדורגל!!!! :evil: :evil: :irked: :irked:
מנצ'סטר פשוט זיינו אותם כל המשחק!!! ההחזקה בכדור בכל שניה במשחק הייתה לטובת מנצ'סטר!
הגול המגעיל שהם הקבקיעו היה:
א) גניבה
ב) לא חוקי! דרוגבה היה בנבדל והוא כן הפריע למהלך כי הוא הפריע לואן דר סאר! :irked:
השופט הגרמני הזה גם גנב פנדל וגם המהלך של הגול התחיל מטעות שלו ששרק לפאול של פלטצ'ר שממש לא היה!!

אני כ"כ שונא את הקבוצה הגנבת הזאת!!!! :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :irked: :irked: :irked: :puke: :puke: :puke:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אין ספק שיונייטד שיחקה היום טוב יותר מצ'לסי, אין ספק שצ'לסי נראתה נוראי, אין ספק שצ'לסי היא הקבוצה הכי יעילה ומגעילה בפרמיירליג (ליד הכדורגל שהציגה היום, סטוק נראית פשוט ברצלונה) ולכן כנראה גם תזכה באליפות העונה. קבוצה שלא עשתה כלום במשחק משחק שלם , הבקיעה ממצב נייח שלא ממש הגיע לה, וסגרה אחרי זה את המשחק כדי לשמור על תוצאה.
ביום שארסנל תהיה מסוגלת להיראות כך, אני אדע שאנחנו בשלים לאליפות.

לגבי הגול, דרוגבה לא הפריע לשוער וגם לא נגע בכדור. אם היה נוגע בכדור, אז אכן היה צריך להישרק נבדל.

בכל מקרה אין לך שום זכות להתלונן על גניבות, הקבוצה שלך עשתה אליפויות על גבי אליפויות ממתנות מהשופטים, אינספור גולים בדקה ה-98 של המשחק - כולל העונה מה שמחזיק את יונייטד זה טעויות ומתנות שיפוט, וכמה גולים עצמיים. אתם הולכים להיכנס לכמה שנים שחונות ביותר כשגיגס יפרוש וסקולס יצטרף אליו. ולנסיה זה לא רונאלדו ושאר שחקני הקישור מאד אפורים (פרט לאוברטן הצעיר שנראה מבטיח).

אני מקווה שנכניס את צ'לסי למשבר עוד 3 שבועות באמירויות (חייבים לנצח את הקבוצה המגעילה הזאת) ושהמשבר שלהם יימשך בינואר כאשר דרוגבה,קאלו ואסיין יהיו באליפות אפריקה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שמע... גולים בדקות הסיום זה לא גניבה אם הגיע להם לנצח.
תן דוגמה של מתנות של שופטים (כמובן שלא מחפיש את מה שאתה אומר, אני סתם לא זוכר מקרים).

דרוגבה הטעה את ואן דר סר, אני חושב שזה נחשב להפרעת מהלך!

אני באמת מעדיף כל קבוצה, כל קבוצה שלא תיהיה רק שהגועל נפש לא יקחו אליפות!!

אוברטן שחקן ממש טוב ומבטיח! אני מאוד מקווה שפרגוסון רואה את זה וייתן לו יותר דקות!
היה לו איזה מהלך יפה ממש בדקות הסיום שהוא עבר את גרמנינוביץ' (איונוביץ') על הקו באיזה טריק עם העקב... משהו מדהים!
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מתנות של שופטים? הפנדל נגדנו באולד טראפורד, שום מגע בין אלמוניה ורוני, רוני התחיל את הצלילה הרבה לפני זה. תוספת הזמן בדרבי נגד מנצ'סטר סיטי, אחרי שהשופט הוסיף 4 דקות, הוא הוסיף עליהן עוד 2 דקות כדי לעזור ליונייטד לנצח את המשחק (בפעם ה-1000 שזה קורה באולד-חרא).

אוברטן הזה שחקן-שחקן, גם ונגר היה מאד מעוניין בו, אז אתה יכול להיות רגוע שעשיתם רכש טוב לעתיד.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אכלו לי שתו לי, מן יו אחרונים שצריכים לפתוח את הפה.
יופי של ניצחון היום!!! נכון צ'לסי לא שיחקו טוב אבל העונה הם הוכיחו שהם יודעים לתת הצגות גדולות עם דרוגבה המלך.
אין ספק יום מאושר, עכשיו שוונגר יעבור את מן יו ובכלל יהיה טוב.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

"יופי של ניצחון"?!?! :haha: :haha:
איך אפשר להגיד את זה אחרי מה שהיה??
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

מן יו הפסידו? מה פה יכול להיות לא יפה? :cheers:
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:roll:

זה דווקא היה די מצחיק... :D
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 353733.stm

רוברט אנקה, שוער נבחרת גרמניה, התאבד הערב כשהחנה את רכבו על מסילת רכבת. טרגדיה נוראה לכדורגל הגרמני ולעולם הכדורגל בפרט. אנקה היה שוער נהדר (אני לא מאמין שאני מדבר עליו בלשון עבר) שהיה פשוט חסר מזל שהיה בדורו את אוליבר קאן ולכן לא קיבל את הצ'אנסים שיכלו להגיע לו בנבחרת, הוא הספיק להיות עונה אחת אפילו בברצלונה. חוסר המזל המשיך גם בנסיבות משפחתיות, בתו נולדה עם דופק לא סביר ונפטרה לפני שנתיים.

יהי זכרו ברוך!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טיירי הנרי איבד אתמול הרבה מהכבוד שהיה לי אליו, עם מעשה רמאות שהעלה את צרפת למונדיאל ועשה אי-צדק מוחלט עם אירלנד. האירים הגיעו למשחק אחרי שהפסידו 1:0 בבית במשחק הראשון, ונתנו משחק פנטסטי בפריז והובילו 1:0 בתום 90 הדקות. באמצע ההארכה, הנרי קיבל כדור ברחבה (בזמן המסירה היה בנבדל פאסיבי), עצר אותו פעמיים במתכוון עם היד, ומסר לגאלאס שדחק מקו השער את השוויון, שהעלה את הצרפתים. הנרי רץ וחגג את השער, ובסיום המשחק הודה שנגע ביד ובא לנחם את ריצ'רד דאן האירי.

בושה וחרפה, ואם למישהו יש ספק שהשופט העלים עין, אז לא קוראים לי טל. פיפ"א הוא ארגון מושחת ורקוב בראשות ספ בלאטר ואחרי שהשופט היה כל כך טוב במשחק הזה, לא יכול להיות שרק הוא פספס את נגיעת היד המכוונת. דיברתי פה בעבר על הרמאויות של מסי, רונאלדו וגם הנרי עכשיו לא חף מפשע. מגעיל! שיכניסו כבר טלויזיות לכדורגל.

תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

העיקר שצרפת עלתה למונדיאל :party:
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:טיירי הנרי איבד אתמול הרבה מהכבוד שהיה לי אליו, עם מעשה רמאות שהעלה את צרפת למונדיאל ועשה אי-צדק מוחלט עם אירלנד. האירים הגיעו למשחק אחרי שהפסידו 1:0 בבית במשחק הראשון, ונתנו משחק פנטסטי בפריז והובילו 1:0 בתום 90 הדקות. באמצע ההארכה, הנרי קיבל כדור ברחבה (בזמן המסירה היה בנבדל פאסיבי), עצר אותו פעמיים במתכוון עם היד, ומסר לגאלאס שדחק מקו השער את השוויון, שהעלה את הצרפתים. הנרי רץ וחגג את השער, ובסיום המשחק הודה שנגע ביד ובא לנחם את ריצ'רד דאן האירי.

בושה וחרפה, ואם למישהו יש ספק שהשופט העלים עין, אז לא קוראים לי טל. פיפ"א הוא ארגון מושחת ורקוב בראשות ספ בלאטר ואחרי שהשופט היה כל כך טוב במשחק הזה, לא יכול להיות שרק הוא פספס את נגיעת היד המכוונת. דיברתי פה בעבר על הרמאויות של מסי, רונאלדו וגם הנרי עכשיו לא חף מפשע. מגעיל! שיכניסו כבר טלויזיות לכדורגל.

תמונה
אתה רואה זה לא רק ארגנטינאים :haha:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

וטל, כאילו שאתה הייתה עושה משהו שונה עם היית במקומו שם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

DivineComedy כתב:וטל, כאילו שאתה הייתה עושה משהו שונה עם היית במקומו שם.
הכל תלוי במידת ההרתעה. מאחר ולשחקנים אין שום עונשים מרתיעים, אז כולם מרמים, ללא יוצא מן הכלל. גועל נפש שדומנק האפס הזה מצליח לעלות למונדיאל, לא מגיע לו ובוודאי שלא לצרפת. אתם לא יכולים להגיד שבתור אוהד ארסנל יש לי איזה אנטי לצרפתים או משהו בסגנון :)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

רק אותי מעצבן שערוץ הספורט קורא לבארסה - ריאל סופר קלאסיקו? זה אל קלאסיקו.
(נראה לי זה בגלל שאלי אילדיס ועוד כמה אנשים מאוד מעצבנים קוראים לזה ככה)
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
שלח תגובה