מקווה מאוד שהם יצליחו להוציא מהמשחק הזה משהו ואז בשבוע הבא נגד הגועל נפש הכחולים להחזיר לעצמם את המקום הראשון.
מה שאני בספק שיקרה כי במשחקים האחרונים צ'לסי לא מביקעה פחות מ-3 שערים במשחק...
שמישהו יעצור אותם כבר!!!

אתה רואה זה לא רק ארגנטינאיםטל רודס כתב:טיירי הנרי איבד אתמול הרבה מהכבוד שהיה לי אליו, עם מעשה רמאות שהעלה את צרפת למונדיאל ועשה אי-צדק מוחלט עם אירלנד. האירים הגיעו למשחק אחרי שהפסידו 1:0 בבית במשחק הראשון, ונתנו משחק פנטסטי בפריז והובילו 1:0 בתום 90 הדקות. באמצע ההארכה, הנרי קיבל כדור ברחבה (בזמן המסירה היה בנבדל פאסיבי), עצר אותו פעמיים במתכוון עם היד, ומסר לגאלאס שדחק מקו השער את השוויון, שהעלה את הצרפתים. הנרי רץ וחגג את השער, ובסיום המשחק הודה שנגע ביד ובא לנחם את ריצ'רד דאן האירי.
בושה וחרפה, ואם למישהו יש ספק שהשופט העלים עין, אז לא קוראים לי טל. פיפ"א הוא ארגון מושחת ורקוב בראשות ספ בלאטר ואחרי שהשופט היה כל כך טוב במשחק הזה, לא יכול להיות שרק הוא פספס את נגיעת היד המכוונת. דיברתי פה בעבר על הרמאויות של מסי, רונאלדו וגם הנרי עכשיו לא חף מפשע. מגעיל! שיכניסו כבר טלויזיות לכדורגל.
הכל תלוי במידת ההרתעה. מאחר ולשחקנים אין שום עונשים מרתיעים, אז כולם מרמים, ללא יוצא מן הכלל. גועל נפש שדומנק האפס הזה מצליח לעלות למונדיאל, לא מגיע לו ובוודאי שלא לצרפת. אתם לא יכולים להגיד שבתור אוהד ארסנל יש לי איזה אנטי לצרפתים או משהו בסגנוןDivineComedy כתב:וטל, כאילו שאתה הייתה עושה משהו שונה עם היית במקומו שם.