אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
ufomatan
בריל!

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי ufomatan »

Mars Volter כתב:רק אותי מעצבן שערוץ הספורט קורא לבארסה - ריאל סופר קלאסיקו? זה אל קלאסיקו.
(נראה לי זה בגלל שאלי אילדיס ועוד כמה אנשים מאוד מעצבנים קוראים לזה ככה)
:cheers: :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אוי לא, בטח טוחנים לכם בערוץ הספורט 24 שעות של פרומואים של "משחק העונה"... הרי אין להם מה לשדר. איזה ערוץ פאתטי זה נהיה. מי הפראיירים שמזמינים 5 לייב כאשר אין שום תכנים בערוץ הספורט? תאמינו לי, תראו הכל באינטרנט, היום עם כבל שמחבר את המחשב/לפטופ לטלויזיה אפשר לראות כמו גדולים ולא לשלם שום דבר.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

Fuck the system אהה טל? :haha:

וכן, אני ממש מסכים איתך לגבי זה שצריך להכניס טלוויזיות למגרשים!
דיברתי על זה אתמול עם חבר שלי והוא אמר שאפילו כבר בפוטבול מאמן יכול לערער על מהלך שהיה נראה לו לא חוקי ובסוף המהלך בודקים אם אכן היה משהו לא חוקי.
השופטים יכולים לפסול את המהלך....
זה בדיוק מה שצריך!!!!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

טל, תשובה יותר מתחמקת ודיפלומטית לא הייתי מקבל גם מביביטו :haha:

אל קלאסיקו, סופר קלאסיקו... שניהם שמות מעצבנים... אבל ללא ספק משחק העונה.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

לפחות אתמול, הליגה הספרדית הפסידה גם איפה שהיא הובילה בגאון על האנגלית - איכות המשחקים. גם בארסה וגם ריאל בתצוגות כדורגל שעדיף לשכוח. אבל מה זה משנה? במילא ערוץ ה(מראים-דברים-טובים-רק-לאנשים-שיש-להם-כסף-למרות-שלנו-אין)ספורט ייטחן את המשחקים האלה כאילו זה מינימום גמר ליגת האלופות.
ומה אתם אומרים על צ'לסי? אני מאוד חושש שגם בעשור הבא הם ומן-יו ישחקו פינג-פונג על האליפויות.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

החארות האלה פשוט לא מפסידים נקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :irked: :irked: :evil:

מנצ'סטר עם תצוגת כדורגל נפלאה! בדיוק כמו שאני אוהב!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

המממ צ'לסי ניצחה 4-0 בתצוגת כדורגל יפה.
ארסנל הפסידה 1-0, ואנשים ממשיכים לא לקחת ברצינות את מן סיטי... שימשיכו להתרכז בליברפול.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

איך אפשר לקחת את מנצ'סטר סיטי ברצינות העונה? הם כל הזמן עושים רק תוצאות תיקו וסופגים שערים ללא הפסקה, למרות שקנו שני בלמים שעלו להם ביחד כ-40 מיליון ליש"ט? לדעתי הבעיה היא בעמדת המאמן, יוז לא מספיק טוב כדי לשדרג את סיטי ל-TOP 4.

התאכזבתי מאד אתמול מההפסד של ארסנל, בעיקר מהתצוגה האנמית והחלשה שלנו שבה כמעט לא ייצרנו שום מצבים, פבריגאס היה איום ונורא, וכמעט אין לי שום מילה טובה להגיד על הקבוצה. מותר להפסיד, אבל לא להיראות כמו שנראינו. כפי שציפיתי, יהיו משחקים בהם לא נוכל להבקיע בקלות אבל נצטרך לשמור על רשת נקייה, ואנחנו לא מסוגלים כי כמו שאמרתי פה הרבה פעמים יש לנו בעיות כרוניות בהגנה ובעמדת השוער, אתמול הגול באשמתו של ורמאלן שאיבד את דארן בנט, וגם אלמוניה הליצן שיצא מהשער וחזר בקרן (פעם 20,000 שהוא עושה את זה ותמיד זה עולה לנו ביוקר).

לגבי צ'לסי, המשחק של אתמול הוא לא קנה מידה כי מדובר בקבוצת צ'מפיונשיפ שחטפה בבית רביעייה גם מארסנל ביום לא מרהיב. אני חושב שהמבחן הגדול של צ'לסי יהיה בינואר כשדרוגבה אסיין,קאלו ומיקל יהיו באליפות אפריקה. צ'לסי חייבת לקנות עוד חלוץ רציני לסגל כדי לעבות את הרוטציה. יום ראשון הבא אנחנו משחקים נגד צ'לסי (אני הולך למשחק), אסור לנו להפסיד את המשחק הזה. השחקנים יודעים שהם צריכים לנצח את המשחק בין היתר בשביל האוהדים אחרי הבזיון אתמול בסנדרלנד.

אגב, מישהו ראה היום את טוטנהאם הוטספר? ניצחו 9:1 את וויגאן, מדהים!
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מה?!?!?! 9:1?!
וואו!!! זה פשוט לא קורה!
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

ממש חוכמה להוציא חצי קבוצה ולהגיד שזה יהיה המבחן שלהם :haha:
ברור שהם ייחלשו, אני מקווה שארסנל וסיטי יידעו לשמור את יו רחוק מהצמרת.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

זה בהחלט חוכמה, כי דרוגבה ואסיין זה חצי קבוצה. קאלו ומיקל לא כאלה שחקנים חשובים, אבל הם עדיין חלק מהסגל שיחסר להם.
אחד מהדברים הטובים שיצאו לנו מהמכירה של קולו טורה והחלאה למנצ'סטר סיטי, זה שהם לא יחסרו לנו כאשר תהיה אליפות אפריקה. רק סונג יחסר לנו (חסרון משמעותי ביותר) וחבל שונגר לא טרח להביא קשר אחורי שיהיה גיבוי.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עלינו לשלב הנוקאאוט והבטחנו את המקום הראשון בבית אחרי 2:0 נהדר על סטנדרד ליאז' , עם הפנים למשחק מול הרוסים ביום ראשון.

בינתיים שימו לב לידיעה הבאה:
http://sports.walla.co.il/?w=/316/1613301&m=1&mid=79104

הארט פוטר, גרנט מועמד להתמנות. כאילו שזה לא היה כתוב על הקיר ברגע שגרנט ארגן לעצמו את הג'וב של הדירקטור הטכני בפורטסמות'... בדיוק כמו בצ'לסי, מסע השתדלנות,הליקוקים והחתרנות הוביל לפיטורים של פול הארט המסכן. דווקא לפני כמה מחזורים הארט השיג נצחון חוץ, והקבוצה התחילה לשחק כדורגל יפה אך נאיבי (מול טוטנהאם היא הפסידה אחרי שהגיע ל-2 מצבים מול שער ריק והחטיאה, בשבת האחרונה החמיצה פנדל אחרי שהתחיל המשחק) וזאת לא קבוצה שצריכה לרדת ליגה למרות שהיא נחלשה בקיץ מבחינת הסגל.

עכשיו, אם גרנט יירד ליגה בסוף העונה הוא יבוא ויגיד :" עשיתי את המקסימום אבל זה היה בלתי אפשרי במצב הנתון". אם יצליח להשאיר את הקבוצה בליגה הוא יגיד: "כשקיבלתי אותם הם היו ממוקמים מקום אחד מהסוף עם 8 נקודות ב-13 משחקים, בזכותי הם סיימו את העונה עם 14 נקודות ב-38 משחקים". בכל מקרה גרנט כבר מכין מראש את התירוצים והסיפורים , הוא הרי רב-אומן בזה.

מילא, אם היה זוכה בתפקיד מנג'ר בליגה הטובה בעולם על סמך ההישגים שלו כמאמן כדורגל, אבל פעם אחר פעם הוא מצליח להפעיל את "האשראם של אברם" ולקבל ג'ובים שזה פשוט מחליא ודוחה. עכשיו בטח ישדרו בארץ כל משחק של פורטסמות'... :puke:
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

ושום מילה על ליברפול שהודחה מהאלופות היום?
כמה פתטי!
טוב נו לפחות הם נשארו עם הליגה האירופית בכיס, הפועל תל אביב צריכה להתחיל לפחד עכשיו :haha: :haha:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אם היו אוהדי ליברפול בפורום אז הייתי כותב על זה בהרחבה. יום עצוב לסקאוזרים אבל רובם מעדיפים את זה כי זה כנראה יזרז את הפיטורים של בניטז. עונה שעברה ליברפול בחצי שני של העונה בליגה הייתה צריכה לקחת אליפות (מנצ'סטר גנבה לה את האליפות). בקיץ במקום להביא מחליף רציני ושותף לטורס, בניטז מכר את אלונסו וארבלואה, הביא מגן ימני (גלן ג'ונסון) ב-18 מיליון ליש"ט (סכום מטורף בשביל מגן ימני) והחליט שהוא בונה על לוקאס הגרוע במרכז השדה עד שאקווילאני יחלים. מדהים גם אחרי שאקווילאני בכושר מלא, הוא לא מקבל מבניטז אפשרות לפתוח בהרכב בליגה, והתוצאה היא שליברפול ב-10 המשחקים האחרונים ניצחה רק פעם אחת, היא הספיקה להפסיד יותר מדי פעמים בליגה ויצאה ממירוץ האליפות מוקדם מדי. אולי בניטז הביא לליברפול את תואר הצ'מפיונס בגמר בלתי נשכח, אבל המועדון הזה כבר 20 שנה בלי אליפות וזה מה שמעניין את האוהדים של ליברפול (הצ'מפיונס הוא רק בונוס).
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

:haha: :haha: "גנבו להם את האליפות".... מנצ'סטר הביאה עונה קרוב למושלמת!! גנבה זה ממש לא היה!

בכל מקרה אני שמח לראות את ליברפול מחוץ לליגת האלופות :yes:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

עונה מושלמת בעונה הקודמת? עונה חלשה להחריד, שכרגיל בזכות שופטים והרבה מזל יונייטד זכו באליפות. ליברפול פתחו ליונייטד את הצורה באולד-חרא עם 4:1 בסיבוב השני, רונאלדו לא היה במיטבו בעונה שעברה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

טל, אני לא מסכים עם עילי, אבל אתה חייב להודות שמנצ'סטר פשוט לא נופלת איפה שליברפול (והקבוצה שלך, שהיא פשוט מומחית בזה) נופלות - להפסיד נקודות מול הקטנות.
הנה, יונייטד ניצחה בקושי את ארסנל וסיטי, הפסידה לצ'לסי וליברפול (בחוץ, יש לציין) ועדיין - רוב הסיכויים שבפברואר היא תסתכל גם על הבלוז מלמעלה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לליברפול שנה שעברה פשוט לא היה מזל, מבחינת יכולת הגיעה להם האליפות לאור השיא אליו הם הגיעו בסיבוב השני מבחינת ההצגות.
ליונייטד, אל תשכח, יש את השופטים שנתנו לה נצחונות מול ארסנל וסיטי, אם יונייטד לא הייתה מנצחת העונה את המשחקים האלה כל העונה יכלה להיראות אחרת.

לארסנל חסר את הרוע שיש ליונייטד ולצ'לסי, ובשביל זה לא זכינו בתארים בשנים האחרונות. מבחינת יכולת וכשרון אין שום קבוצה בליגה שמתקרבת לארסנל, אבל זה לא מספיק בשביל לזכות באליפות.

אני לא חושב שיונייטד תסתכל על הרוסים מלמעלה מפברואר, הכל יהיה תלוי איך צ'לסי תעבור את ינואר ללא דרוגבה,אסיין מיקל וקאלו. יונייטד בעוד עונה לא משכנעת, מצליחה לגרד את הנצחונות, אבל צריך לקוות שגם ההפסדים יגיעו אינשאללה. חס וחלילה שאף וויסקי יזכה 4 פעמים רצוף באליפות.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

:haha: מצחיקים אתם, בכל מקרה אף קבוצה אנגלית לא תיקח השנה את האלופות...
בארסה הראתה למוריניו מאיפה משתין הכדור, ופשוט ביטלה את אינטר לגמרי. קבוצה שמובילה את הליגה האיטלקית לא מצליחה להעביר 3 פסים רצופים- מביך!
נקווה שבארסה התעוררה לקראת ה-משחק ביום ראשון.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ברצלונה שלך בינתיים בכלל לא מרשימה, אולי ביום ראשון היא תתעורר בבית מול ריאל מדריד.
הליגה האיטלקית נחלשה מאד בשנים האחרונות, כולם חושבים ככה חוץ מאבי רצון שעדיין מעדיף לראות משחק בין לוצ'זה לקרמונזה על פני משחק בין צ'לסי-ליברפול.
שלח תגובה