אבי רצון זה אדם עם דעות מאוסות ומטופשות לטעמי. אין לו מושג בספורטטל רודס כתב:ברצלונה שלך בינתיים בכלל לא מרשימה, אולי ביום ראשון היא תתעורר בבית מול ריאל מדריד.
הליגה האיטלקית נחלשה מאד בשנים האחרונות, כולם חושבים ככה חוץ מאבי רצון שעדיין מעדיף לראות משחק בין לוצ'זה לקרמונזה על פני משחק בין צ'לסי-ליברפול.
אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
-
- בריל!
Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
לא רק לטעמך, רוב האנשים במדינה חושבים ככה.
איך אריה מליניאק פעם אמר עליו: " הוא סה"כ היה אוסף עלים בחצר של השגרירות ברומא..."
איך אריה מליניאק פעם אמר עליו: " הוא סה"כ היה אוסף עלים בחצר של השגרירות ברומא..."
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
נאחס!!!!!!!!!!!!Mars Volter כתב:ועדיין - רוב הסיכויים שבפברואר היא תסתכל גם על הבלוז מלמעלה.

אני חושב שהשנה הגועל נפש יקחו אליפות... הם פשוט לא מפסיקים לכבוש שלישיות ורבעיות כל משחק!
אם הם יפלו זה יהיה רק בינואר וגם אז, זאת לא תיהיה נפילה גדול כ"כ!

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
המשחק של מנצ'סטר עוד לצי דקה נגמר בערך ולא יכולתי שלא להגיב פה...
בשיקטאש שיחקה בונקר אחד גדול, לא יותר ולא פחות!!
אבל זה לא מה שמעצבן אותי, מה שמעצבן אותי זה אנשים כמו אייל לחמן ואיזה טמבל אחר שאומרים שהבונקר הזה זאת הגנה מדהימה ששיתקה את מנצ'סטר כל המשחק!
אנשים כמו אייל לחמן שחושבים שאברה זה נאני וממציאים שחקנים כמו לואיס ולניסה!!
"בשיקטאש עושים היסטוריה"...
איזה היסטוריה חתיכת אידיוט!!!!!
הם בהרכב שמיני והבטיחו את העליה!!! גם הניצחון של חיפה על מנצ'סטר זה לא היסטוריה שהם בהרכב תשיעי
פשוט אנשים מטומטמים שלא מבינים משהו מהחיים שלהם משדרים משחקי ספורט!
בשיקטאש שיחקה בונקר אחד גדול, לא יותר ולא פחות!!
אבל זה לא מה שמעצבן אותי, מה שמעצבן אותי זה אנשים כמו אייל לחמן ואיזה טמבל אחר שאומרים שהבונקר הזה זאת הגנה מדהימה ששיתקה את מנצ'סטר כל המשחק!
אנשים כמו אייל לחמן שחושבים שאברה זה נאני וממציאים שחקנים כמו לואיס ולניסה!!

"בשיקטאש עושים היסטוריה"...

הם בהרכב שמיני והבטיחו את העליה!!! גם הניצחון של חיפה על מנצ'סטר זה לא היסטוריה שהם בהרכב תשיעי

פשוט אנשים מטומטמים שלא מבינים משהו מהחיים שלהם משדרים משחקי ספורט!

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
באיזה מערך לחמן אמר שהטורקים שיחקו? בד"כ המערכים שלו נשמעים כמו מספר טלפון: 4-1-1-2-1-2-1-1
גם כשהייתי בארץ, הפסקתי לראות את התת-רמה של השידורים עם "פרשנים" שאין להם מושג בגרוש. הכי טוב, פותחים Sopcast, רואים איזה משחק שרוצים (בלי הכפייה של כל הזמן מנצ'סטר וברצלונה בערוץ 5 יונייטד), עם איזה שדרן שרוצים (ערבי, אנגלי, הולנדי, צרפתי וכו'...) ,מחברים לטלויזיה ובאיכות מעולה צופים בלי לשמוע את הקשקושים והחובבנות של חרלטון או של "פרשנים" דוגמת איציק זוהר או אלי אוחנה.
אין מה לייחס להפסד הזה של יונייטד יותר מדי, הם הבטיחו את העלייה, עלו בהרכב משני. הטורקים מבחינתם יכולים לחגוג נצחון באולד טראפורד, אבל לעלות לשלב הבא הם לא יעלו.
גם כשהייתי בארץ, הפסקתי לראות את התת-רמה של השידורים עם "פרשנים" שאין להם מושג בגרוש. הכי טוב, פותחים Sopcast, רואים איזה משחק שרוצים (בלי הכפייה של כל הזמן מנצ'סטר וברצלונה בערוץ 5 יונייטד), עם איזה שדרן שרוצים (ערבי, אנגלי, הולנדי, צרפתי וכו'...) ,מחברים לטלויזיה ובאיכות מעולה צופים בלי לשמוע את הקשקושים והחובבנות של חרלטון או של "פרשנים" דוגמת איציק זוהר או אלי אוחנה.
אין מה לייחס להפסד הזה של יונייטד יותר מדי, הם הבטיחו את העלייה, עלו בהרכב משני. הטורקים מבחינתם יכולים לחגוג נצחון באולד טראפורד, אבל לעלות לשלב הבא הם לא יעלו.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
יום ראשון סופר קלאסיקו .... גרררר
HALLA MADRID
לכסח את הפלצנים האלה בכחול אדום (פיכס
)
HALLA MADRID
לכסח את הפלצנים האלה בכחול אדום (פיכס

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
אוי זה הולך להיות יום טוב!!!
א) לא לומד, יש לי יום חיילות
ב) טורניר פיפ"א 2010 ב- PS3 על מסך ענק (מקרן)
ג) צ'לסי - ארסנל על מסך ענק
ד) בארסה - ריאל על מסך ענק
א) לא לומד, יש לי יום חיילות
ב) טורניר פיפ"א 2010 ב- PS3 על מסך ענק (מקרן)
ג) צ'לסי - ארסנל על מסך ענק
ד) בארסה - ריאל על מסך ענק

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יום ראשון בהחלט אמור להיות יום טוב, עדיין סופ"ש , אני הולך לאמירויות לראות את ארסנל נגד הרוסים, אחרי זה סופר-חרטטיקו בבית או בפאב (עוד לא החלטתי איפה). מקווה לנצחונות של ארסנל ושל הקטלונים.
-
- בריל!
סוף סוף משפט לטעמיטל רודס כתב:יום ראשון בהחלט אמור להיות יום טוב, עדיין סופ"ש , אני הולך לאמירויות לראות את ארסנל נגד הרוסים, אחרי זה סופר-חרטטיקו בבית או בפאב (עוד לא החלטתי איפה). מקווה לנצחונות של ארסנל ושל הקטלונים.

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אני לא אזכה לראות צ'לסי ארסנל... בצבא..
אבל ריאל-ברצלונה בHD, זה ליגה
..
אבל ריאל-ברצלונה בHD, זה ליגה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כתבה מצוינת של שגיב ברעם על שטיפות המוח של ערוץ הספורט העלוב, שכל מה שנשאר לו זה לשדר ברצלונה-ריאל מדריד:
http://sports.walla.co.il/?w=//1614783&m=1&mid=79104
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
מעניין כמה ישראלים מעודדים את פורט'סמות עכשיו בעקבות גרנט..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני.
כדי לסתום פיות.
כדי לסתום פיות.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
לא בקטע רע ניר.. פשוט, משומה יש תרבות מצד הרבה ישראלים שאשכרה מתחילים לאהוד קבוצה מסויימת שיש בה נגיעה ישראלית.. רק בגלל זה.. אני באופן אישי לא אוהב את זה.. זה שטחי..
אתה אוהד קבוצה בגלל הכדורגל, מסורת ועוד דברים.. משהו שאתה אוהב בה.. כמו מוסיקה, אני לא יאהב את התקופה המוקדמת של צ'ילי פפרס רק בגלל שישראלי ניגן שמה, או אתחיל לשמוע קיס כי סימונס הוא ישראלי..
לפרגן, ברור!! לפרגן תמיד מותר.. אבל לדעתי להתחיל לאהוד זה פטתי..
אתה אוהד קבוצה בגלל הכדורגל, מסורת ועוד דברים.. משהו שאתה אוהב בה.. כמו מוסיקה, אני לא יאהב את התקופה המוקדמת של צ'ילי פפרס רק בגלל שישראלי ניגן שמה, או אתחיל לשמוע קיס כי סימונס הוא ישראלי..
לפרגן, ברור!! לפרגן תמיד מותר.. אבל לדעתי להתחיל לאהוד זה פטתי..
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
נו ההודעה הזאת כאילו אני כתבתי 
אני הראשון שאסכים איתך, וזה ממש לא הסיבה שאני רוצה שגרנט יצליח. אני פשוט לא אוהב ששונאים סתם.
דווקא באנגליה אין קבוצה אחת שאני אוהד מסורתית. את ארסנל אני אוהב בגלל וונגר, את ניוקאסל חיבבתי בגלל קיגן. בליגה הזאת אני די הולך בעקבות מאמנים, אולי דווקא בגלל שלא התחברתי לאף קבוצה בזמנו כמו שהתחברתי לקבוצות בליגות אחרות בעולם.

אני הראשון שאסכים איתך, וזה ממש לא הסיבה שאני רוצה שגרנט יצליח. אני פשוט לא אוהב ששונאים סתם.
דווקא באנגליה אין קבוצה אחת שאני אוהד מסורתית. את ארסנל אני אוהב בגלל וונגר, את ניוקאסל חיבבתי בגלל קיגן. בליגה הזאת אני די הולך בעקבות מאמנים, אולי דווקא בגלל שלא התחברתי לאף קבוצה בזמנו כמו שהתחברתי לקבוצות בליגות אחרות בעולם.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כולם, חייבים לעודד את היהודי בגולה שנלחם נגד גוליית. מישהו אמר פרובינציאליות?yyzboy1928 כתב:מעניין כמה ישראלים מעודדים את פורט'סמות עכשיו בעקבות גרנט..

- DanielK
- דרימיסט מתקדם
אני לא מבין מה מצוין בכתבה הזאת, לא מצאתי בה שום פואנטה.טל רודס כתב:כתבה מצוינת של שגיב ברעם על שטיפות המוח של ערוץ הספורט העלוב, שכל מה שנשאר לו זה לשדר ברצלונה-ריאל מדריד:
זה נשמע כמו סתם קנאה של אוהד פריימר ליג ממורמר.
מה נשאר לערוץ הספורט חוץ מליגת האלופות ומהליגה הספרדית ? כלום ..
אז מה הבעיה בכל הפרומואים והשיווק המאסיבי למשחק שבתכלס נחשב להכי מסקרן בעונה,
הרי ריאל ובארסה זה מעבר למשחק כדורגל פשוט בין 2 קבוצות.
לפסקה על המצב של הקבוצות החלשות אין שום קשר לקלאסיקו ולחשיבות שלו, זה נושא אחר לגמרי.

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
לא יודע אם זה אומר משהו אבל משחק העונה היותר מעניין היה בהחלט בלונדון, צ'לסי פירקו את ארסנל ועכשיו גם אני אומר שעדיף לוונגר לחפש את מזלו במקום אחר, כי גם העונה הזאת הלכה מבחינת הליגה. דרוגבה היה ונשאר אחת הסיבות שאני אוהב לראות את צ'לסי בשנים האחרונות.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
יאללה לא נורא אני יוצא עם ראש מורם
ריאל הייתה טובה יותר בקאמפ נואו, הגיע למצבים וחבל שלא השכילה לכבוש אותם.
בארסה שיחקה איום.
כל אוהדי בארסה השחצנים עוד יקבלו את מה שמגיע להם.
ריאל הייתה שווה ניצחון, ואני גאה להיות אוהד של הקבוצה המדהימה הזאת !
לא נולד עוד שום שחקן בארסה דביל שישנה את זה !
ריאל הייתה טובה יותר בקאמפ נואו, הגיע למצבים וחבל שלא השכילה לכבוש אותם.
בארסה שיחקה איום.
כל אוהדי בארסה השחצנים עוד יקבלו את מה שמגיע להם.
ריאל הייתה שווה ניצחון, ואני גאה להיות אוהד של הקבוצה המדהימה הזאת !
לא נולד עוד שום שחקן בארסה דביל שישנה את זה !

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
הייתי במשחק, עצוב לראות את ארסנל מתפרקים ככה. צ'לסי פשוט קבוצה יעילה, שגם ביום שהיא לא נותנת כדורגל טוב היא מסוגלת להבקיע גול בלי הרבה מאמץ ולסגור טוב ולא לאפשר מצבים ליריבה. ברכות לצ'לסי על האליפות לעונת 09/10 , אין לי ספק שהכחולים השנה יזכו באליפות.DivineComedy כתב:לא יודע אם זה אומר משהו אבל משחק העונה היותר מעניין היה בהחלט בלונדון, צ'לסי פירקו את ארסנל ועכשיו גם אני אומר שעדיף לוונגר לחפש את מזלו במקום אחר, כי גם העונה הזאת הלכה מבחינת הליגה. דרוגבה היה ונשאר אחת הסיבות שאני אוהב לראות את צ'לסי בשנים האחרונות.
לגבי ארסנל, אמרתי כבר מזמן, ונגר צריך ללכת הביתה, הלקחים לא הופקו מהכשלונות בעונות הקודמות ולי אישית נמאס כבר לראות עוד עונה שנזרקת לפח לפני חג המולד. ממש חבל, כי מבחינת כשרון וכדורגל, ברור לכולם שארסנל היא מס' 1 באנגליה, אבל כשאין פיזיות והגנה רצינית, אין גם תארים.
דרוגבה חוגג נגדנו בכל פעם שהוא משחק, שחקן נהדר, חבל רק שתמיד הוא חייב להכניס צלילות והתחזויות.