מי יחליף את מייק פורטנוי? התשובה: מייק מנג'יני!
- NamelessATM
- דרימיסט-על
Re: מי יחליף את מייק פורטנוי? [[ההכרזה בקרוב]]
דרק רודי הזה לא נשמע כמו החומר שמימנו מורכבת דרים ת'יאטר. כל הזמן מתלונן, הרצפה הייתה עקומה הם הציקו לו בלהבלהבלה. אני מסכים איתו לגבי מה שאמרתי מיליון פעם שלדעתי להקה צריכה לקחת מספיק זמן לכתוב אלבום ולעשות אותו הכי טוב שאפשר, בלי קשר לדרים, אבל חוץ מהחלק הזה כבר מבינים שהוא לא נבחר.
ואם הראיונות מעכשיו, אז זה שפיטר ווילדואר אמר "If those ideas end up on the new DT album " אומר שגם הוא לא נבחר, למרות שנשמע שהלך לו יותר טוב :ם
ואם הראיונות מעכשיו, אז זה שפיטר ווילדואר אמר "If those ideas end up on the new DT album " אומר שגם הוא לא נבחר, למרות שנשמע שהלך לו יותר טוב :ם
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
^^לא דרק רודי ממש לא מתלונן הוא רק אומר שאיכשהו הלהקה עובדת בדרך שלא כל כך מתאימה לו ושהוא רגיל לעבוד בדרכים אחרות...למשל הוא אמר שהם נתנו לו ריפים והם רצו לראות עד כמה מהר הוא יגיב אליהם, תאמת גם אני לא הכי רגיל לעבוד בצורה הזאת....
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
יחי ההבדל הקטן.Dreamthat כתב:^^לא דרק רודי ממש לא מתלונן הוא רק אומר שאיכשהו הלהקה עובדת בדרך שלא כל כך מתאימה לו ושהוא רגיל לעבוד בדרכים אחרות...למשל הוא אמר שהם נתנו לו ריפים והם רצו לראות עד כמה מהר הוא יגיב אליהם, תאמת גם אני לא הכי רגיל לעבוד בצורה הזאת....
דרק מתלונן על הדרך שבה הלהקה עובדת, שלטענתו לא נתנה לו צ'אנס מלכתחילה. תסלח ל-4 החברים האחרים שרגילים לעשות אלבומים באותה צורה כבר 13 שנה, ותנסה להתאים את עצמך למערכת. לא עובד? שתוק, תגיד תודה רבה על ההזדמנות להפוך לאחד המתופפים עם היח"צ הכי טוב בעולם, ולך הביתה.

"The bigger the lie, the more they believe"
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
http://www.drummerworld.com/forums/show ... 093&page=2DanielK כתב:מאיזה מקור הציטוטים לקוחים ?
The hissing subsides, I'm in luck...
- Osiris
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
ממה שכבר נאמר, די ברור שזה לא דרק רודי...
minneman ו-priester נראים די עסוקים:
http://www.aquilespriester.com/ingt/agenda.html
http://marcominnemann.com/dates_currentschedule/
הלהקה רוצה מישהו שהמעריצים אוהבים? זה בטוח Mangini
(סורי על הדאבל)
minneman ו-priester נראים די עסוקים:
http://www.aquilespriester.com/ingt/agenda.html
http://marcominnemann.com/dates_currentschedule/
מה שמשאיר אותנו עם Lang, Donati, Manginiזה שפיטר ווילדואר אמר "If those ideas end up on the new DT album " אומר שגם הוא לא נבחר
הלהקה רוצה מישהו שהמעריצים אוהבים? זה בטוח Mangini
(סורי על הדאבל)
The hissing subsides, I'm in luck...
- Greenburger
- דרימיסט-על
מעניין הסולו של מינמאן ששמו פה.... בחור מוזיקלי.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- דרימיסט מתחיל
האמת שאני ממש לא מת על מיינאמן ואף פעם לא ראיתי קודם סרטון שלו שאהבתי, אבל ספציפית הסרטון הזה ממש יפה. מה שכן, דווקא פה הוא לא מפגין קוארדינציה יוצאת דופן.Ozerivarium כתב:אני לא מדבר על מהירות כטכניקה אלא יותר על השליטה הקוארדינטית המפותחת שלו . אם לא ראית את זה :
http://www.youtube.com/watch?v=ANxVWgBELZA
אבל אתה צודק שיש עוד פקטורים חוץ ממהירות . יכול להיות שאפילו קוארדינציה מדהימה כשלו לא תעזור כי יש עוד פרמטרים כמו תקשורת בין-אישית עם הלהקה , יכולת יצירתית גבוהה וכדו' . אלו מאפיינים שדרושים למוזיקאים כדי לעשות מוזיקה שהיא לא רק מפליאה טכנית אלא שהיא מתאימה בדיוק לשאר הרעיונות של הלהקה . במיוחד בעולם הפרוג' מטאל - שדורש יכולת טכנית גבוהה ויצירתיות בהלחנה .
האמת שלא התכוונתי רק לטכניקה, התכוונתי גם לקוארדינציה כשאמרתי שכל אחד מהם הוא בעל טכניקה עילאית. כל אחד מהמתופפים האלה יכול לנגן כל דבר שהוא רק ירצה, השאלה היא מי מהם יודע לייצר סאונד יפה, ובעיקר כמה כל אחד מהם יציריתי. בעיני טומאס לאנג ומייק מנגיני הם האנתיזה לסאונד טוב ויצירתיות, ולכן אני ממש ממש אתבאס אם אני אגלה שאחד מהם הוא המתופף החדש של דרים.
אגב קואורדניציה, תראו את הסרטון הבא של וירג'יל דונטי. פשוט לא יאמן מה שהבן אדם עושה פה. אני לא בטוח שאנשים שהם לא מתופפים יוכלו להעריך כמה זה מסובך, אבל בכל זאת.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W-2Ut3heVKU[/youtube]
-
- דרימיסט שרוף
- יצירת קשר:
יצירתיות זה וירג'יל דונאטי. הוא ממציא דברים שפשוט נשמעים טוב, אבל בנוסף גם אפשר לחקור אותם תיאורטית ולגלות כמה מקוריים ומדהימים הם (ע"ע Planet X).
מבחינתי הכי טובים לדרים יהיו או דונאטי בגלל מה שנאמר למעלה, או מינמן - גם הוא מקורי מאוד ופשוט שולט בכל המערכת כמו כלום (זה ממש מדהים, כמו שגטרי גובן יודע לרוץ על כל הגיטרה בלי לספור אותה, ככה מינמן על התופים).
מבחינתי הכי טובים לדרים יהיו או דונאטי בגלל מה שנאמר למעלה, או מינמן - גם הוא מקורי מאוד ופשוט שולט בכל המערכת כמו כלום (זה ממש מדהים, כמו שגטרי גובן יודע לרוץ על כל הגיטרה בלי לספור אותה, ככה מינמן על התופים).
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
אני דווקא זוכר שקראתי שמינמן הכריז על כך שהוא לא המתופף החדש של דרים למרות שהייתי מת לזה.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
נכון, זה לא יהיה מינמן.
אני חושב שזה יהיה או תומאס לאנג או מייק מנג'יני, ומביניהם אני מעדיף את לאנג.
אני חושב שזה יהיה או תומאס לאנג או מייק מנג'יני, ומביניהם אני מעדיף את לאנג.

- Ozerivarium
- דרימיסט-על
בדיוק מה שאני חושב .Black Rose Immortal כתב:יצירתיות זה וירג'יל דונאטי. הוא ממציא דברים שפשוט נשמעים טוב, אבל בנוסף גם אפשר לחקור אותם תיאורטית ולגלות כמה מקוריים ומדהימים הם (ע"ע Planet X).
ועל העבודה של דונאטי אני אומר - 'פלאנט איקס : לא נשכח , לא נסלח '

-
- דרימיסט מתקדם
קיצר יש לנו 3 מועמדים: דונאטי,לאנג ומאנגיני. מבחינתי דונאטי מתופף מצויין אבל הוא לא מתאים לדרים תיאטר ואני מקווה שגם הם הבינו את זה, מה שמשאיר אותנו עם לאנג ומאנגיני ופה דווקא הבחירה שלי תהיה לאנג למה זה מתופף שנותן בראש וגם מבחינת סטייל תיפוף וסאונד הוא הכי מתאים.
- Dreamthat
- דרימיסט שרוף
תאמת אני אף פעם לא ממש הקשבתי ללאנג אז אני לא יודע מה להגיד עליו אבל מדונטי או מנגיני אני מעדיף את מנגיני.
- DanielK
- דרימיסט מתקדם
נורא נחמדים הדיונים האלה , אבל זה משאיר אותנו רק עם מנגיני שיהיה המתופף החדש לפי כל השמועות, בינהם מתוכנית הרדיו הזו של אדי טראנק..
אם ייבחר מישהו אחר אני אוכל את הכובע.
אם ייבחר מישהו אחר אני אוכל את הכובע.

- ilai fields #7
- דרימיסט-על
"הבעיה" אצל דונאטי (אם הוא ינגן עם דרים) זה שהוא הרבה יותר פרוג ממטאל. קשה לי לראות אותו מנגן שירים כמו This Dying Soul. אני בטוח שהוא יכול כן, זאת לא הנקודה.
נחיה ונראה.
נחיה ונראה.

- Sunny
- דרימיסט-על
גם אם הוא הרבה יותר פרוג ממטאל, זה כל הרעיון בדרים, לשנות ולגוון ובמקרה שלו יהיה להתאים את עצמו גם במה שלא עולה עליו ב100% מההתחלה. ואם הוא לא יהיה מסוגל לכך הוא לא יהיה המתופף
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!'
Ziltoid the Omniscient.
Ziltoid the Omniscient.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
FYI, תקרא את מה שאחד המתופפים (לא זוכר מי) אמר על הקטעים של האלבום החדש שנתנו לו לנגן, הוא בפירוש אמר שהאלבום החדש יהיה פרוג. שזה אומר כמה דברים:ilai fields #7 כתב:"הבעיה" אצל דונאטי (אם הוא ינגן עם דרים) זה שהוא הרבה יותר פרוג ממטאל. קשה לי לראות אותו מנגן שירים כמו This Dying Soul. אני בטוח שהוא יכול כן, זאת לא הנקודה.
נחיה ונראה.
1. שהתעלמנו לחלוטין מהידיעה הזו בשביל ויכוח פרסונלי וטו לא, שהרי רוב האלבום כבר די מוכן מבחינת כיוון מוזיקלי.
2. שאולי דרים קרובה יותר היום לסגנון של דונאטי ממה שחשבת, ושבתכל'ס יותר חשוב מה הם יכתבו בעתיד עם המתופף ולא איך הוא ינגן את השירים הקיימים.
3. שכנראה שבאמת פורטנוי משך לכיוון המטאל יותר משאר חבריי הלהקה, או לחילופין שרודס תפס את מקומו של מייק כ"מנהיג-שותף" לדרך המוזיקלית של הלהקה לצד פטרוצ'י.

- Greenburger
- דרימיסט-על
דווקא אתה זה שמתעלם מפרט אחד קטן וחשוב... אף אחד לא אמר שזה קטעים מהאלבום החדש.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
"If those ideas end up on the new DT album it will be PROG"
נראה לי (רק נראה לי) שגם אם לא אלו הקטעים הספציפיים שיהיו באלבום, זה הכיוון... תן לי סיבה אחת למה לעשות "הטעיה" למתופפים ולבדוק אותם על חומרים שלא הולכים להיות באלבום הקרוב?
נראה לי (רק נראה לי) שגם אם לא אלו הקטעים הספציפיים שיהיו באלבום, זה הכיוון... תן לי סיבה אחת למה לעשות "הטעיה" למתופפים ולבדוק אותם על חומרים שלא הולכים להיות באלבום הקרוב?