אשכול פוליטיקה ואקטואליה
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה
איזה כיף "הכנסנו" לאירגון בצלם, עכשיו ליבנו נרגע, כי לא אנחנו הרגנו משפחה אלא החארות מהצד השני.

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בארץ יש צו איסור פרסום, אך בארה"ב אין 
פרטים לגבי איש העסקים האמריקאי שחשוד בכך ששיחד את אולמרט בעת שהיה ראש עיריית ירושלים:
http://www.nypost.com/seven/05062008/ne ... 109573.htm

פרטים לגבי איש העסקים האמריקאי שחשוד בכך ששיחד את אולמרט בעת שהיה ראש עיריית ירושלים:
http://www.nypost.com/seven/05062008/ne ... 109573.htm
-
- דרימיסט מתקדם
אני לא מבין מה השוס הגדול. זה לא שונה מכל שאר החשדות. אפילו לא ידוע אם זה שוחד. סתם העברת כספים חריגה לבינתיים.
I'll commit suicide or die trying
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אין שום שוס, זה כל הבלוף. התקשורת מסיתה כנגד ראש הממשלה, הציבור מוסת בקלות ומאמין לכל הכותרות המפציצות של החדשות, ובסוף לא ייצא כלום כמו כל שאר החקירות שהתנהלו כנגד אולמרט.
-
- דרימיסט-על
מה האינטרס של התקשורת לפי דעתך?טל רודס כתב:אין שום שוס, זה כל הבלוף. התקשורת מסיתה כנגד ראש הממשלה, הציבור מוסת בקלות ומאמין לכל הכותרות המפציצות של החדשות, ובסוף לא ייצא כלום כמו כל שאר החקירות שהתנהלו כנגד אולמרט.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- MrReD
- שגריר האופת'
^
חח די ברור, ליצור כותרות>יותר אנשים קוראים>יש להם יותר קוראים>עושים יותר כסף מפרסומות.
חח די ברור, ליצור כותרות>יותר אנשים קוראים>יש להם יותר קוראים>עושים יותר כסף מפרסומות.
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
רק זה?? אני מכיר עוד מקרה שחיטות גדול של אולמרט.. פשוט, לכתוב את זה זה יהיה סיכון 

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3540568,00.html
איזה יופי שצריכה להיות קביעה שהשוטרים לא מעל החוק
אני שמח שהספק הוסר
איזה יופי שצריכה להיות קביעה שהשוטרים לא מעל החוק

אני שמח שהספק הוסר

"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
יש פוליטיקאי בארץ שהוא לא מושחת? מי שרוצה לשרוד בפוליטיקה הישראלית בסופו של דבר חייב להיות כזה. מי שפורש ממנה (כמו יוסי שריד) הוא כזה שפשוט לא יכול היה להישאר בכל הביצה המסריחה.yyzboy1928 כתב:רק זה?? אני מכיר עוד מקרה שחיטות גדול של אולמרט.. פשוט, לכתוב את זה זה יהיה סיכון
- yyzboy1928
- דרימיסט-על
אוקי...
אולמרט מושחת בן מושחת.. אני מקווה שיוגש הכתב אישום, הוא יתפטר ויביא לנו אחלה מתנה ליום הולדת ה60 למדינה.. עם כל הכבוד שיש לי לציפי ליבני, ויש לי הרבה כבוד אליה, היא לא צריכה להחליף אותו אם הוא יתפטר.. אלא לפרק את הממשלה וללכת לבחירות, כמה שזה עצוב.. וזה כנראה מה שיהיה.. צריך לתת לבנאדם עם ניסיון לנהל את המדינה הקשה לניהול הזאת.. אם זה ברק או עם זה ביבי(כמובן שהנני נוטה לצד ביבי)...
אולי תצחקו עליי חלקכם, אבל אני חושב שביבי למד מהכהונה האחרונה שלו.. וידע לנהל את המדינה הזאת בצד הטוב ביותר.. נכון, השחצנות שלו זה לא הצד החזק שלו.. אבל אין מישהו יותר טוב.. בגלל ברק הייתה את מלחמת לבנון השניה, בגללל שהוא יצא מלבנון בלי הסכם עם החיזבאללה והאום.. הסכם כזה היה מונע את המלחמה ואיתו את כל מאות ההרוגים והחללים שהביא עימו..
אחרי המלחמה, למדינה יש צד אחד כרגע.. וזה צד ימין.. וזה לא רק בגלל המלחמה.. גם בגלל מה שקורה בימים אלו ברצועת עזה והישובים שעוטפים אותה..
ממשלה, לא משנה באיזה צד, יותר חזקה אם היא נוטה אך ורק לצד אחד.. ממשלת אחדות לא מחזיקה הרבה זמן מעמד בגלל הבדלי הדעות הגדולים.. סוציאליזם מול קפיטליזם או ויתור שטחים מול אי ויתור שטחים.. ממשלה בעלת דעה אחת, השקפת עולם אחת, יכולה להחזיקק מעמד זמן.. וזה לפי דעתי מה שיהיה בבחירות האחרונות..
מעל ל30 מנדטים לליכוד, סביבות ה20 מנדטים לאיחוד הלאומי/מפדל/ליברמן וכו' ועוד 10 בערך לחרידיות ועוד מפלגה מפתיעה(לדעתי זה יהיה עלה ירוק) עם 2 מנדטים..
ממשלה כזאתי, תגרום לאנשים לברוח מישראל לצערי בגלל הימניות שלה, אבל זאת ממשלה שלא מפחדת משום דבר ובעלת דעה אחת.. וזה מה שיהיה אם נרצה או לא נרצה ואם נתמוך או לא.. בגלל המצב של השנים האחרונות, שאם המצב הזה יישאר ככה, המצב יתדרדר יותר ויותר.. הטילים לא רחוקים מכפ"ס לצערי(בשל קרבתה לקו הירוק בצד איוש)..
אה, ובקשר לביבי ולמדיניות ההפחדה שלו כמו שאהבו להגיד בבחירות.. הוא היחיד שהעיז להגיד שטילים הולכים ליפול על חיפה.. לצערי הרב, ולצער כולנו, הוא צדק..
אולמרט מושחת בן מושחת.. אני מקווה שיוגש הכתב אישום, הוא יתפטר ויביא לנו אחלה מתנה ליום הולדת ה60 למדינה.. עם כל הכבוד שיש לי לציפי ליבני, ויש לי הרבה כבוד אליה, היא לא צריכה להחליף אותו אם הוא יתפטר.. אלא לפרק את הממשלה וללכת לבחירות, כמה שזה עצוב.. וזה כנראה מה שיהיה.. צריך לתת לבנאדם עם ניסיון לנהל את המדינה הקשה לניהול הזאת.. אם זה ברק או עם זה ביבי(כמובן שהנני נוטה לצד ביבי)...
אולי תצחקו עליי חלקכם, אבל אני חושב שביבי למד מהכהונה האחרונה שלו.. וידע לנהל את המדינה הזאת בצד הטוב ביותר.. נכון, השחצנות שלו זה לא הצד החזק שלו.. אבל אין מישהו יותר טוב.. בגלל ברק הייתה את מלחמת לבנון השניה, בגללל שהוא יצא מלבנון בלי הסכם עם החיזבאללה והאום.. הסכם כזה היה מונע את המלחמה ואיתו את כל מאות ההרוגים והחללים שהביא עימו..
אחרי המלחמה, למדינה יש צד אחד כרגע.. וזה צד ימין.. וזה לא רק בגלל המלחמה.. גם בגלל מה שקורה בימים אלו ברצועת עזה והישובים שעוטפים אותה..
ממשלה, לא משנה באיזה צד, יותר חזקה אם היא נוטה אך ורק לצד אחד.. ממשלת אחדות לא מחזיקה הרבה זמן מעמד בגלל הבדלי הדעות הגדולים.. סוציאליזם מול קפיטליזם או ויתור שטחים מול אי ויתור שטחים.. ממשלה בעלת דעה אחת, השקפת עולם אחת, יכולה להחזיקק מעמד זמן.. וזה לפי דעתי מה שיהיה בבחירות האחרונות..
מעל ל30 מנדטים לליכוד, סביבות ה20 מנדטים לאיחוד הלאומי/מפדל/ליברמן וכו' ועוד 10 בערך לחרידיות ועוד מפלגה מפתיעה(לדעתי זה יהיה עלה ירוק) עם 2 מנדטים..
ממשלה כזאתי, תגרום לאנשים לברוח מישראל לצערי בגלל הימניות שלה, אבל זאת ממשלה שלא מפחדת משום דבר ובעלת דעה אחת.. וזה מה שיהיה אם נרצה או לא נרצה ואם נתמוך או לא.. בגלל המצב של השנים האחרונות, שאם המצב הזה יישאר ככה, המצב יתדרדר יותר ויותר.. הטילים לא רחוקים מכפ"ס לצערי(בשל קרבתה לקו הירוק בצד איוש)..
אה, ובקשר לביבי ולמדיניות ההפחדה שלו כמו שאהבו להגיד בבחירות.. הוא היחיד שהעיז להגיד שטילים הולכים ליפול על חיפה.. לצערי הרב, ולצער כולנו, הוא צדק..
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
גם ביביטו מושחת בן מושחת, כמו כל הפוליטיקאים "הדגולים" של המדינה הזאת. לא צריך לתת לנהל את המדינה בבחירות הבאות לא לברק ולא לביבי, שניהם לא מתאימים יותר. עדיף לתת למישהי כמו ציפי לבני, אבל נראה בכלל מה יהיה גורלה של קדימה בבחירות הבאות ואם בכלל מישהו ייתן ללבני להוביל מפלגה (אהמ אהמ, שובניזם גם בפוליטיקה הישראלית).yyzboy1928 כתב:אוקי...
לפי התחזית שלך של המנדטים, יישארו במדינה רק חרדים וימנים קיצוניים. מדיניות ההפחדה של ביבי לא הייתה רק בתחום הבטחוני, הוא יצא במסע הסתה כנגד המשטרה ובתי המשפט (כמו במשטרים אפלים באירופה במאה ה-20).
בקיצור, רק לא ביבי. גם אני לא מרוצה מהתנהגות הממשלה בפאן הבטחוני וחושב שצריך להגיב באגרסיביות ולדאוג קודם לבטחון תושבי המדינה מאשר לדעת הקהל בעולם.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
ואתה לא רואה בעייה עם 60 מנדטים של ימנים קיצוניים מתחרדים?
החופש האישי שלך כמו שאת הנהנה ממנו, בסכנה גדולה אם כך. הורג אותי שאנשים לא מבינים את זה.

החופש האישי שלך כמו שאת הנהנה ממנו, בסכנה גדולה אם כך. הורג אותי שאנשים לא מבינים את זה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
ניר, נחבר את זה לאשכול "60 שנה למדינה". אני מאחל לך ולי שבבחירות הבאות כבר לא נהיה פה, כך שהבעיות והדאגות האלה לא יהיו נחלתנוDivineComedy כתב:ואתה לא רואה בעייה עם 60 מנדטים של ימנים קיצוניים מתחרדים?![]()

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3541930,00.html
מי זה האפס הזה שבכלל יפתח פה על הצבא?!?!? כאילו WTF!!!!
מי זה האפס הזה שבכלל יפתח פה על הצבא?!?!? כאילו WTF!!!!
- MrReD
- שגריר האופת'
כל הכתבה הזאת היא זיון שכל ענקי, עם מילה אחת מאחוריה, שוביניזם.
כמה בזבוז היה לקרוא את זה.
כמה בזבוז היה לקרוא את זה.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
"אסור להשאיר את הנישואין בידי הדתיים"
http://news.walla.co.il/?w=//1280068
מה שנכון, נכון!!! הגיע הזמן שבמדינה שמחשיבה את עצמה למודרנית ומערבית (למרות שבתכל'ס היא רפובליקת בננות) לאנשים שרוצים להתחתן תהיה את אפשרות הבחירה אם לעשות טקס דתי או אזרחי.
אני אישית כך או כך, לא מתכנן להתחתן בטקס דתי כלשהו (גם אם זה יהיה בארץ או בחו"ל).
http://news.walla.co.il/?w=//1280068
מה שנכון, נכון!!! הגיע הזמן שבמדינה שמחשיבה את עצמה למודרנית ומערבית (למרות שבתכל'ס היא רפובליקת בננות) לאנשים שרוצים להתחתן תהיה את אפשרות הבחירה אם לעשות טקס דתי או אזרחי.
אני אישית כך או כך, לא מתכנן להתחתן בטקס דתי כלשהו (גם אם זה יהיה בארץ או בחו"ל).
- MrReD
- שגריר האופת'
למרות שאני לא מתכנן להתחתן בשנים הקרובות
שאני יתחתן, יכול להיות נחמד לעשות גם את החתונה המסורתית (שהיא הקטע הרוחני), כי בסה"כ זה טקס יפה וגם לעשות חתונה אזרחית.
אני מאוד בעד הפרדה כזאת, הקטע זה שצריכים לעשות חוקה והפרדה בין דת למדינה ואני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב או בכלל.

שאני יתחתן, יכול להיות נחמד לעשות גם את החתונה המסורתית (שהיא הקטע הרוחני), כי בסה"כ זה טקס יפה וגם לעשות חתונה אזרחית.
אני מאוד בעד הפרדה כזאת, הקטע זה שצריכים לעשות חוקה והפרדה בין דת למדינה ואני לא רואה את זה קורה בזמן הקרוב או בכלל.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
- MrReD
- שגריר האופת'
ראיתי זה חחח.. כל כך צחקתי..
היי רבין התפטר על 100 דולר של אישתו, אז הקטע עם אולמרט חמור לא פחות.
היי רבין התפטר על 100 דולר של אישתו, אז הקטע עם אולמרט חמור לא פחות.