אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי Sentient 6 »

שכחתי בכלל מהגביע רק עכשיו הגעתי הביתה. מילא להפסיד ועצבים והכל זה לגיטימי אבל אם טשיירה אמר לשופט את מה שאני רואה שאומרים כאן יש מצב שהוא חירבן לעצמו עונה שהייתה עד עכשיו מושלמת. זה לא יקלקל את מה שהיה אבל זה יפגע בחיפה ובמוניטין שלו וחבל, כל העצבים מתפוצצים שם עכשיו והגיע הזמן להירגע ולחזור למסלול הנכון. אין מצב שלוזון לוקח לנו אליפות.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לוזון לא ייקח לכם, הפועל תל אביב תיקח ;-)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תמשיך לחלום.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני חולם על הרבה דברים, שיהיה צדק בכדורגל והפועל ת"א תיקח אליפות (למרות שאני לא אוהד שלהם בכלל) שארסנל תזכה במשהו (כי אני אוהד שלהם), אני חולם שיהיה שלום במזה"ת, אני חולם לבקר בכל מיני מדינות שלא ביקרתי בהן, אני חולם לקנות דירה/בית כשיהיה לי כסף.
אני גם חולם שכל מיני אנשים שפעילים בפורום יירשמו למועדון שלנו ויעזרו לנו להתקיים, אבל גם זה נשאר כרגע בגדר חלום ;-)
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

למה אליפות של הפועל זה יותר צדק משל קבוצה אחרת?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:אני חולם על הרבה דברים, שיהיה צדק בכדורגל והפועל ת"א תיקח אליפות (למרות שאני לא אוהד שלהם בכלל) שארסנל תזכה במשהו (כי אני אוהד שלהם), אני חולם שיהיה שלום במזה"ת, אני חולם לבקר בכל מיני מדינות שלא ביקרתי בהן, אני חולם לקנות דירה/בית כשיהיה לי כסף.
אני גם חולם שכל מיני אנשים שפעילים בפורום יירשמו למועדון שלנו ויעזרו לנו להתקיים, אבל גם זה נשאר כרגע בגדר חלום ;-)
לא אתה לא חולם על שלום במזרח התיכון :lol:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Mars Volter כתב:למה אליפות של הפועל זה יותר צדק משל קבוצה אחרת?
כי הפועל ת"א משחקת את הכדורגל הכי יפה ומשכנע בארץ (אני יודע שיש מספיק אנשים בארץ שהחליטו לפני המון שנים שהם שונאים את אלי גוטמן בגלל הסגנון שלו, אבל היכולת של הפועל מראה אחרת העונה).

זברה, אני חולם, בדיוק כמו על זה שאנשים שכותבים פה יירשמו למועדון, כי אני יודע שבשני המקרים זה לא יהיה. ;)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

לא האמת מכבי חיפה הרבה יות משכנעת, מובילה את הליגה כל העונה ומשחקת כדורגל הרבה יותר טוב אבל לא נורא. אלי גוטמן יכול לקפוץ כי עובדה שכבר שנתיים אלישע עושה לו בצפר.

תגידו מה קורה כאן יש משבר פיננסי בפורום? זה מחלחל להמון אשכולות בזמן האחרון... לא נכנסו רווחים מההופעה של דרים? אובמה הבטיח ביטוח בריאות לכולם, זה לא עוזר?
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אני מאד מסמפט את אלישע אבל אני מקווה שגוטמן יצחק אחרון בסוף העונה.

אין משבר פיננסי, פשוט זה מאכזב אותנו שרק בגלל שהייתה הופעה נרשמו הרבה אנשים (אנחנו יודעים למה) ושאחרי זה לא מעט אנשים לא מחדשים את ההרשמה למועדון ושיש כאלה שמבטיחים להירשם אבל אומרים שאין להם כסף ואחרי זה מוציאים 500 ש"ח על מטאליקה ורואים 10 פעמים קאברים לקאמל או קונים תריסר דיסקים. לא קיבלנו שום רווחים מההופעה של דרים כי המועדון הזה לא קם למטרות רווח ואנחנו לא מרוויחים שום כסף מההצטרפות של אנשים למועדון אלא אנחנו יכולים להמשיך את העשייה, להמשיך את הפורום , את ההטבות וכל מה שמסביב. אנחנו היינו הראשונים בארץ שהבאנו את הקונספט הזה (באירופה לכל להקה קיקיונית יש FANCLUB) אבל בארץ אנשים אינטרסנטים ונרשמים רק אם ייצא להם איזה רווח כמו בקסטייג' להופעה, שזה די מצער. אני אישית לא מצפה שיהיו 1000 נרשמים למועדון (כמו כמות הרשומים לפורום) כי ברור לי שלא יהיו, כי לא כל כך אחד אוהב ומשקיע, אבל מבחינתי יש גרעין טוב של אנשים פה וממנו אני מצפה שהרבה יירשמו. אני יודע שלכל אחד יש את השיקולים והעניינים שלו, אבל האינטרס שלי הוא שהמועדון יהיה כמה שיותר פעיל, ואת זה אנחנו יכולים לעשות עם כמה שיותר חברי מועדון. ציפיתי שההופעה בארץ תיתן לנו תנופה להגדיל , אבל במקום כזה נראה כאילו אנחנו חוזרים אחורה, חבל לי כי אנחנו באמת עושים את המקסימום ונותנים מעל ומעבר לחברים שלנו. מה זה לבקש שיהיו 30-40 חברי מועדון, אחרי ש-12,000 היו בהופעה? זה ממש לא דרישה מוגזמת.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

טל רודס כתב:אני מאד מסמפט את אלישע אבל אני מקווה שגוטמן יצחק אחרון בסוף העונה.

אין משבר פיננסי, פשוט זה מאכזב אותנו שרק בגלל שהייתה הופעה נרשמו הרבה אנשים (אנחנו יודעים למה) ושאחרי זה לא מעט אנשים לא מחדשים את ההרשמה למועדון ושיש כאלה שמבטיחים להירשם אבל אומרים שאין להם כסף ואחרי זה מוציאים 500 ש"ח על מטאליקה ורואים 10 פעמים קאברים לקאמל או קונים תריסר דיסקים. לא קיבלנו שום רווחים מההופעה של דרים כי המועדון הזה לא קם למטרות רווח ואנחנו לא מרוויחים שום כסף מההצטרפות של אנשים למועדון אלא אנחנו יכולים להמשיך את העשייה, להמשיך את הפורום , את ההטבות וכל מה שמסביב. אנחנו היינו הראשונים בארץ שהבאנו את הקונספט הזה (באירופה לכל להקה קיקיונית יש FANCLUB) אבל בארץ אנשים אינטרסנטים ונרשמים רק אם ייצא להם איזה רווח כמו בקסטייג' להופעה, שזה די מצער. אני אישית לא מצפה שיהיו 1000 נרשמים למועדון (כמו כמות הרשומים לפורום) כי ברור לי שלא יהיו, כי לא כל כך אחד אוהב ומשקיע, אבל מבחינתי יש גרעין טוב של אנשים פה וממנו אני מצפה שהרבה יירשמו. אני יודע שלכל אחד יש את השיקולים והעניינים שלו, אבל האינטרס שלי הוא שהמועדון יהיה כמה שיותר פעיל, ואת זה אנחנו יכולים לעשות עם כמה שיותר חברי מועדון. ציפיתי שההופעה בארץ תיתן לנו תנופה להגדיל , אבל במקום כזה נראה כאילו אנחנו חוזרים אחורה, חבל לי כי אנחנו באמת עושים את המקסימום ונותנים מעל ומעבר לחברים שלנו. מה זה לבקש שיהיו 30-40 חברי מועדון, אחרי ש-12,000 היו בהופעה? זה ממש לא דרישה מוגזמת.
אל תגזים טל :haha: אתה עדיין בישראל, אנשים דרסו אחד את השני כדי לקנות חולצה בזול ב אייץ' אנד אם, ואתה מצפה שיעזרו לנו במימון של הפורום והמועדון ?
ובקשר לחלום התואר של ארסנל? אני מקווה שבליגה תוכל להגשים אותו ....
ובקשר לגביע אתמול- למי אכפת מהגביע העלוב הזה? בכל מקרה יהיו משחקים עלובים עם רמת כדורגל איומה, ולכן כל מה שמתעסקים בו זה אם מאמן השוערים של הפועל תל אביב ישחק או לא ישחק במדי קביליו יפו.
אני כבר מזמן הבנתי שלראות כדורגל בליגה א'- ג' זה אותה רמת שעמום רק עם יותר שערים, אז למה לטרוח עם ליגת העאלק הזאת?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

צחקתי לגבי זה טל, לא תיארתי לעצמי שהמועדון מקבל אחוזים מהלהקה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

איזה תותח שחר:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1657334
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

איך אסטון וילה מנצחת את מנצ'סטר וחוטפת שבעייה מצ'לסקי בלי דרוגבה?!?!?
מכרו את העונה...
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כל עונה הוילה מתפרקת, זה מה שקורה שמנג'ר כמו מרטין אוניל בונה קבוצה עם 11 שחקנים ובלי ספסל. עונה אחרי עונה, וילה מתפרקת בחלק השני של העונה. יש לוילה הגנה פנטסטית ושוער מעולה , פשוט לא יאומן שהם יספגו שביעייה , לא משנה נגד מי הם שיחקו.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

אתמול בליגת האלופות ליון עם 3:1 על בורדו ובמשחק השני 2:1 דרמטי מאד של באיירן על מנצ'סטר יונייטד (גול בדקה ה-92 של אוליץ', שאולי ממתיק את הגלולה המרה משוד המאה שהתרחש בקמפ נואו ב-1999 למי ששכח או לא ראה). באיירן שיחקו כדורגל עלוב ומשמים כאשר שני החלוצים שלהם יושבים על הספסל כמעט עד סיום המשחק, מנצ'סטר כבשה כבר בהתקפה הראשונה ויכלה לכבוש עוד כי ההגנה של הגרמנים פשוט עלובה, אבל לא הציגה משחק גדול ובמחצית השנייה שיחקה באדישות.

היום המשחק שכל אירופה ובעצם כל העולם מחכים לראות, ארסנל נגד ברצלונה, שתי הקבוצות עם הכדורגל הכי יפה ביבשת. אני מקווה שהמשחק יצדיק את הציפיות הענקיות ממנו.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

הציפייה היחידה שהיא צריכה להצדיק היא שארסנל ייתנו להם בראש :)
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

אני נוסע לאולפן...
מקווה שזיוני השכל של האנשים שם לא יגרמו לי לצעוק עליהם באמצע השידור.
תמונה
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

יאלללללללה ברצלונה!! אבל קודם הפועל ירושלים יותר חשוב! :cheers:
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ilai fields #7 כתב:אני נוסע לאולפן...
מקווה שזיוני השכל של האנשים שם לא יגרמו לי לצעוק עליהם באמצע השידור.
ד"ש לאבי מלר ממני :-)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

חחח באמת?
תמונה
שלח תגובה