אשכול מלש"בים וחיילים.

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

Re: אשכול מלש"בים וחיילים.

שליחה על ידי yyzboy1928 »

סיכום יום המיונים..

היום הייתי במיונים לפני המבדקים בבה"ד 7.. בחנו אותי בראור, שהיה לא רע לדעתי..

2000- 9:40
87 בטן
63 סמיכה

מקווה שזה מספיק טוב..

הייתה פאשלה ואיחרתי במעט לבהד 7.. יתרה מכך, איחרתי להם ארוחת צהרים בגלל אי הבנה.. הם אמרו לכולם עשרה ל1 ואני חשבתי 1 ועשרה.. הייתי צריך לקבל טלפון מהם בשביל להגיע.. :(..
סך הכל הוצאתי ממני את המקסימום היום.. למרות שכולי לא מרוכז ועייף מאוד(נדודי שינה בלילה.. לצערי.. על המחשבה על היום) כתוצאה מכך, כושר הדיבור שלי היה די בעייתי, לא בעייתי לגמרי אבל עדיין..

מה שהיה אחרי הבראור בבוקר זה סימולציות שבין מפקד לפקוד, עבודה בקבוצה, ולחפור על נושאים.. הביאו לי על צנזורה בתקשורת.. חפרתי מעט על זה בצורה הטובה ביותר לדעתי..
עבודה בקבוצה ידעתי להגיד את דעתי שצריך ולהתערב כשצריך כדי שישמעו את מה שיש לי להגיד.. וגם כאילו בתחקיר של המקרה שהביאו לנו בקבוצה.. ידעתי להגיד כל דבר.. כמובן, כושר דיבור היה די בעייתי כאן.. שוב, חוסר הריכוז..
בראיון אמרתי שהמוטיבציה שלי מאוד גבוהה. ואם חלילה אפול, תמיד אני אנסה שוב.. ושאני חתום ר' ושיש לי זמן.. ולמה סימנתי 9 ב"כמה אני נותן מעצמי".. אז אמרתי משו שאני תמיד נותן 100% אבל התחושה הפנימית אומרת שאני יכול לתת עוד..

כולי תקווה שאגיע למבדקים, ובתקווה להעלות לעצמי את המתאם מ0 ל1 או 2.. התחושה אומרת שהייתי בסדר.. אבל הייתי יכול ליותר.. האחרים הראו יותר מנהיגות ממני לצערי.. למרות שגם ידעתי להראות..
כולי תקווה שאאגיע למבדקים.. אחרי זה יש מבחני רף או משו כזה.. מקווה גם לעבור את זה..

ושוב תודה, אשמח לשמוע אתכם מביעים דעה על מה שרשמתי.. אולי אפשר להבין מכאן עם הייתי טוב.. או שבראור זה משו שמסתכלים עליו בצורה רצינית משאר הדברים..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

בראור זה ח-א-ר-ט-ה. הסיבה שעושים בכלל בראור זה רק כדי לנפות אנשים שלא עוברים אותו. ברגע שעברת - נגמר הסיפור, לא מסתכלים על זה יותר. ואני מדבר על קורסים של יחידות שמצריכות הרבה כושר גופני, בשביל קורס קצינים זה בכלל רק כדי לסמן וי. וזה אני יכול לומר לך באחריות.

"כמה אני נותן מעצמי" - מצוין! לא יכולתי לחשוב על דבר יותר טוב לומר! ברור שזה די חארטה - אבל זה בדיוק מה שהם רוצים לשמוע.

לפי מה שאמרת נראה לי די סבבה :)
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יהיה בסדר אל תדאג. ברגע שאמרת להם שהמוטיבציה שלך גבוהה מאד, עברת את המיונים. גם ככה הצבא זקוק נואשות לקצינים והם לוקחים כל מי שמפגין מוטיבציה גבוהה.
Different Freak
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Different Freak »

אני הפגנתי מוטיבציה גבוהה מאוד במהלך השירות שלי לקצונה ואני לא טוב במיונים (כי אני כנה ולא אומר מה שרוצים לשמוע ואמרתי את האמת) ולא עברתי מיוני קצונה... ולפעמים דווקא את האנשים עם המוטיבציה היותר גבוהה הם לא לוקחים, אז זקוקים נואשות כן, אבל לא תמיד עושים בחירות נכונות
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

לאיזו קצונה התמיינת?
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

קיבלתי רב"ט היום, כמה ימים מוקדם יותר בגלל שבועות.

10 חודש בצבא ביום ראשון.

אני לא מאמין שביזבזתי כבר כ"כ הרבה זמן.

צבא מסריח. :(
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

מזל טוב אחי , ואל תשים בחיים את הדרגה הזאתי . חח יחשבו שאתה צעיר .
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אחי, אני לא בקרבי, אני ג'ובניק מת שהולך כל היום על א'. אנחנו שמים רב"ט.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

זה לא משנה , גם בקרבי וגם אצל ג'ובניקים מתייחסים דומה . אבל עזוב זה סתם התעסקות בפרט שולי , צעיר או לא צעיר , העיקר לסיים תשירות כמו שצריך .
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

:roll:

להבדיל מג'ובניקים, מה שתיארת הוא מנטאליות של קרביים ("מתייחסים לזה"), למרות שבהחלט יש מצב שזה קורה גם אצל ג'ובניקים, אבל זה רק אם הם דפ"רים שהדרגה הזו משנה להם באופן שתיארת. אצלנו זה בהחלט לא כ-זה משנה (אצלנו?? אצלי, בזמנו... חח) כאילו פאק... יש דברים חשובים יותר. :)
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

אצל ג'ובניקים זה לא אומר כלום, שום דרגה לא אומרת כלום, זה רק אומר כמה זמן נשאר לך. ושמים את זה כי אנחנו על א' כל היום ולא בא לנו לקבל תלונות ולעשות ריתוקים (מה שאשכרה קורה).
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

זה ממש נכון. אצלנו כל מי שמקבלת סמל זה סמל לקינאה אצל כולם. 3 חודש לשחרור...
כל השירות חיכיתי לסמל הזה והמש"קית המפגרת הזו (אותה אחת שהייתה אחראית על שליחת הבקשה שלי לטיסה לטורקיה) לא טרחה, גם הפעם, לעשות את זה בזמן. קיבלתי סמל לפני שבוע - חודש וחצי לפני השחרור! :x
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
liordavidlior
דרימיסט-על

^ אני תוהה. את משתחררת עוד חודש וחצי (חפש"ש עוד חודש) ומשנה לך הסמל!?!? :?

כוס אומו! אזרחות!!! :party:
תאמיני לי, עושים פה חיים :D
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
RemedyLane
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי RemedyLane »

עיצבן אותי, כי הבחורה הזו פשוט לא מזיז לה. :shrug:

ותאמין לי, אני בספק אם יאשרו לי תחפש"ש המיוחל - לכל המשל"בים אם אתם רואים משרד הביטחון במנילה - תעשו X ותעברו הלאה.

וכן! סוף סוף אזרחות. אני הולכת לעשות לי חופש ארווווך-ארווווווך :yes: :D
תמונה
He pours his soul into the water"
reflecting the mystery
She carries him away
"and the winds die slowly
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

liordavidlior כתב:בראור זה ח-א-ר-ט-ה. הסיבה שעושים בכלל בראור זה רק כדי לנפות אנשים שלא עוברים אותו. ברגע שעברת - נגמר הסיפור, לא מסתכלים על זה יותר. ואני מדבר על קורסים של יחידות שמצריכות הרבה כושר גופני, בשביל קורס קצינים זה בכלל רק כדי לסמן וי. וזה אני יכול לומר לך באחריות.

"כמה אני נותן מעצמי" - מצוין! לא יכולתי לחשוב על דבר יותר טוב לומר! ברור שזה די חארטה - אבל זה בדיוק מה שהם רוצים לשמוע.

לפי מה שאמרת נראה לי די סבבה :)
ליאור דווקא זה לא מדוייק שהבראור ז חרטא, כאילו הצורך שלו אצל קצינים שהם לא לוחמים הוא חרטא אבל הצבא לא מתייחס לזה ככה.
בתור מי שעברה את כל המסלול הזה יש חשיבות מאוד גבוה לבראור ולמבחני חינוך (ידעת הארץ) ואתה יכול להיות שפיץ בדברים "החשובים באמת" כמו ניווטים , מנהיגות , תו"ל וכו אבל אם אתה לא עובר בראור ולא יודע לנקד את התקווה ולדקלם שמות של רמטכלים אתה עף מהקורס.(וכן הם יורדים לרמות של לנקד את התקווה ולדקלם שמות של רמטכלים ,שרי ביטחון וראשי ממשלה והשנים שבהן כהנו) אני ראיתי אנשים שהיו תותחים אבל לא חזקים בכושר גופני ולא עברו בראור ועפו מבה"ד 1 רק בגלל השיטה המטומטמת הזו.

לדעתי ההיתה בסדר גמור אליעד, אני לא יודעת למה הכוונה שאמרת שהכושר דיבור שלך היה לוקה בחסר ואיך זה התבטא אבל נראה שהייתה ממש בסדר גמור פשוט חכה לתוצאות.
והמון בהצלחה
mess whit the best , die like the rest
liordavidlior
דרימיסט-על

^ אוקיי, אז דבר ראשון לא דיברתי על ידיעת הארץ והתקווה וכו'. את צודקת, זה קריטי.
לא רק אצל לא-לוחמים, גם אצל לוחמים בראור זה חרטא. בשביל להתקבל, ואני מדגיש - להתקבל, לקורס קצינים אף של לוחמים צריך רק לעבור בראור. אין ממש חשיבות לציון כל עוד לא נכשלים. נכון - לא עברת אז לא תתקבל, אבל לא צריך ציון גבוה או משהו. גם בד"כ לא משקללים ציוני בראור עם ציונים אחרים (שוב, לקבלה לקורס) - כך שהציון לא ממש משנה. רק משנה לעבור. ואני לא מדבר על לסיים, אלא לעבור בציון מינימום.

בקורס עצמו זה מעט שונה, צריך להראות שיפור אם הציון גבולי ויש שקלול ציונים ושאר ירקות וכמובן מי שלא יעבור בראור לא יסיים קורס קצינים.
meity
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי meity »

^ סבבה בדיוק על זה דברתי , זה לא שמנה באיזה ציון עוברים בראור כל עוד הציון הוא עובר .
אלא אם כן אתה כ"מ 2 (פרופיל 64 ומטה) ואז למעשה יש לך "פטור" מבראור שזה בעצם אתה עושה בראור כמו כולם אבל זה לא משנה עברת \נכשלת העיקר עשית יש לזה סף מאוד נמוך .
mess whit the best , die like the rest
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

קיבלתי את התשובות למיונים לקצונה(לא מבדקים.. מיונים בבהד 7)..

נפלתי :( .. בלי להסביר על מה, בלי כלום.. פשוט, לא עברתי...

בגלל האיחורים, בגלל המתאם.. וזה לדעתי.. לצערי :(

מישהו יודע אולי אני אוכל להבחן גם למיונים במחזור הקקצ הבא??
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

כן אתה יכול, אבל לאור התוצאות האלה לא הייתי ממליץ לך להמשיך לבזבז את הזמן על הצבא הזה.
Different Freak
דרימיסט מתקדם

שליחה על ידי Different Freak »

וואו טל, כנראה הצבא עשה לך ממש עוול...

תבקש לדעת על מה נפלת, לפעמים זה יכול להיות על חוו"ד גרוע של המפקד שלך... והמפקד פחות ירצה להגיד לך שהוא נתן עליך חוו"ד גרוע..
שלח תגובה