ilai fields #7 כתב:Mars Volter כתב:באמא שלי, יש פה אנשים שצריכים ללכת לעבוד ב-CIA. כ"כ הרבה ניתוחים על כ"כ מעט אינפורמציה ממשית.
הו אורקלים מוזיקליים שכמותכם... מה עוד אומרת לכם אבן הפרוג הלא-קיימת/קיימת באיזה משחק פנטזיה שאתם מפתחים במרתף?
מה יש לך? חלק מהעניין זה להעלות ספקולציות והשערות. אתה לא אוהב את זה אל תיכנס לאשכול כי אני מבטיח לך שזה לא יפסק
לך מותר לספקלץ כמו שלי מותר לצחוק על זה. כל עוד זה בגדר הטעם הטוב. אתה לא אוהב את זה שאני צוחק על זה? אתה יודע את ההמשך...
טל, אני מאוד אוהב לקרוא חפירות וגם חופר חובבן לעת מצוא. אבל בחייאת, תקרא את האשכול של BCSL, יש שם אשכרה בחור שהמציא תיאוריה שהאלבום הוא בעצם על תקופת הרנסאנס וכו' ואנשים אח"כ אומרים לו: "וואי, אתה גאון... מדהים" כאילו, כל הכבוד על הדימיון, אבל יש הרגשה מאוד חזקה שהאשכולות האלו הופכים למשדר חדשות על אירוע מסויים. באיזשהו שלב אתה לא מקבל אינפורמציה חדשה אז אתה ממציא לעצמך אינפורמציה, מתחיל לכתוב תסריט אפשרי ופיתולים בעלילה, ועל העלילה הזו עוד אנשים מוסיפים סיפורי משנה. בסוף מסתבר שלא זה ולא זה התרחשו... אתה אוהב את זה? ליגה, אני מרגיש צורך ללגלג על היוהרה לנתח שיר על בסיס השם שלו.