אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

מי אמר שאין קשר בין פרוג וכדורגל? נייק משתמשים בפרסומת החדשה בקטע Hocus Pocus של להקת הפרוג ההולנדית Focus. אגב אני זוכר פעם שמודי בר-און אמר שהוא מאד אוהב את הלהקה הזאת (טעם טוב יש לבחור).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=idLG6jh23yE[/youtube]
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חברי התותחן עדי מאירי כתב טור על לכי תזדייני ברצלונה :-)
ולא, זה לא כמו "לכי תזדייני, תל אביב". כי ברצלונה עיר מדהימה, עשירה ומרתקת. אבל בדומה לתל אביב, יש לה קבוצת כדורגל שגורמת לך רק לומר דבר אחד:

לכי תזדייני, ברצלונה.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הדרך חסרת הבושה שבה את רודפת אחרי ססק פברגאס, עם השיטות המלוכלכות לערער את המעמד של השחקן בארסנל, עם השימוש הזול בתקשורת. לכו תזדיינו פויול, פיקה, צ'אבי, לאפורטה וכל המועמדים לנשיאות עם ה-DNA של בארסה שיש לכם.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הצדקנות ותחושת העליונות המוסרית המזויפת שמאפיינת אימפריאליסטים כוחניים ומעוררי בחילה כמוך. את הלאומיות הקטלונית או הערכים הפסבדו-ליברליים שלך, את יודעת לאן את יכולה לדחוף. בדבר אחד את צודקת: ברצלונה היא בהחלט "יותר ממועדון", היא השטן בתחפושת של מלאך.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הניסיון הפאתטי שלך להציג את עצמך כשונה מריאל מדריד, כאיזו אלטרנטיבה מרעננת. 489 מיליון יורו חובות, 80 מיליון שזרקת על איברהימוביץ', ואחר כך את עוד באה לעולם ומתגאה שאת לא כמו המדרידיסטים הבזבזנים. Newsflash: גם את עושקת את קבוצות הליגה הספרדית, מדלדלת אותן ממשאביהן והופכת במו ידך את הלה-ליגה לפח זבל.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם יחסי הציבור הבלתי נגמרים שאת עושה לעצמך, עם המסחור הבלתי נגמר שהפך את האיצטדיון שלך לאולם קונצרטים לאוהדים מפונקים ו/או למכונת פרסומות אחת גדולה. העיקר שאת תורמת ליוניצ"ף עם הספונסרשיפ על החולצה, צדקנית פאתטית.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם התשקורת הלקקנית והביטאונים הקטלוניים שלך שאת כ"כ נהנית להשתמש בהם. וכן, זה כולל גם את ערוץ הספורט הידוע גם בתור "קטלוניה TV פלוס גולד לייב". יורם ארבל, שמעת? שגיא כהן, הבנת?

לכי תזדייני, ברצלונה, עם המודל הניהולי ה"דמוקרטי" שלך, שהוא מפגן פאתטי של פופוליזם גס ונלעג (בטח כל פעם כשיש בחירות). קידום עסקנות פוליטית בשקל במסווה של שיתוף אוהדים.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם הלה-מאסיה שלך. אפשר לחשוב שאת לא שודדת קבוצות בספרד מהכשרונות שלהן ובכל רחבי העולם כדי לחפש את הילדים, ורומסת את כל מי שבדרך כדי להשיג אותם. באמת, מזל שאת יכולה לבוא בטענות לקבוצות האנגליות!

לכי תזדייני, ברצלונה, עם כל ילדי-מסי המתלהבים שפתאום יצאו מהחורים כאוהדי בארסה בשנתיים האחרונות, ובקושי יודעים מי זה מיגל אנחל נדאל, למשל.

לכי תזדייני, ברצלונה, עם כל הפטפטת שלך על כדורגל התקפי ועם ההתבכיינות הפאתטית על כך ש"אינטר עשו בונקר". כולי דמעות, ממש (יותר גרוע מהטענות של ונגר שקבוצות באות לסגור את ארסנל). בניגוד לאמונה הרווחת בתקשורת הישראלית, את לא המצאת את הכדורגל וגם לא את הכדורגל היפה. בוודאי שאין לך מונופולין על אסתטיקה. ואגב, לא כולם חייבים להנות לראות משחקים של 90 אחוז פוזשן ו-700 מסירות בין צ'אבי לדני אלבס מול ספורטינג דה חארטה, מותר גם לשחק אחרת.

לכי תזדייני, ברצלונה, את והרמאויות שכבר מזמן הפכו אצלך לדרך חיים. ההתחזויות המגעילות של בוסקטס, קייטה, דני אלבס ומסי הן רחוקות מלהיות סתם גחמות של שחקנים אינדיבידואליים, כולם יודעים שזו השיטה שלך: להתחזות כמה שיותר כדי לקבל הגנה מהשופטים. אבל זה בסדר, את עדיין מאמינה שמותר לך לעשות כל דבר בלתי ספורטיבי בשם היותך שליחת הכדורגל היפה עלי אדמות. וגם תמיד תצאי נקייה, בגלל אנשים כמו יורם ארבל. Same old Barca, always cheating!

לכי תזדייני, ברצלונה. זה גם מה שארסן ונגר וארסנל צריכים לומר לך, לפני שלוקחים את הכסף. פשוט לכי תזדייני. ואם את כבר לוקחת את פבריגאס, קחי איתך במבצע את אלמוניה.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

http://www.one.co.il/Article/159195.html

איך הם הגיעו למספר הזה? בשיא חגיגות האליפות שלהם הם הביאו קצת יותר מ-20,000, לא ברור לי איך שני שליש מהם יעשו מנוי.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אשכול מונדיאל anyone?
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

לא נראה לי צריך לפתוח לזה אשכול...
אותי אישית לא כ"כ מעניין המונדיאל. נבחרות אף פעם לא עשו לי את זה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Mars Volter כתב:אשכול מונדיאל anyone?
yessss
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

מכבי חיפה מכניסה עניינים להילוך גבוה וטוויסט מטורף שמסבך את המצב, אריק בנאדו רוצה עונת פרישה!
קלאסי. אני בעד אם הוא יכבד את המועדון ויבין שהוא שם גם כדי לקדם את טווטאחה ומימון אם הוא איכשהו ישאר בסוף כי זה מה שנראה כרגע. הוא לא ברקוביץ', יש לו עוד מרץ ברגליים ויש לו הרבה כבוד עדיין בחיפה למרות הכל אז למה לא אני מניח כי בית"ר ממילא לא יכולים לעמוד בחוזים שלהם. עידן ורד כן חייב להגיע עם עוד זר איכותי בקישור וכרגע הכל אפשרי.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

אריק בנאדו...

מי אמר עונה פיננסית ולא קיבל? :whistle:
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הוא עדיין מחפש ציפורים?
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

דברים עובדים מהר! אלישע הודיע לו שהוא מגיע על תקן מחליף והילד חוזר הביתה. זה גם בשביל הקהל וזה יפה ומקווה שהוא יתן עונת פרישה טובה, הוא אחד הבלמים הטובים בהיסטוריה של המדינה, מגיע לו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

טוב שלא נסחפת, אחד הבלמים הטובים בהסטוריה של המדינה...
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

אני מסכים שהוא אחד הבלמים הטובים שהיו באזורינו אבל הבעיה היא שהיום אני ממש לא רואה אותו בולם משהו. מכבי חיפה הולכת לאחד העונות הכי מעפנות שלה בשני העשורים האחרונים.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בעונות האחרונות חל פיחות במעמדו של ראול, צעד חכם מבחינתו, גם יקבל משכורת יפה מאד, גם יקבל יותר צ'אנסים וגם ישחק בליגה מעולה.
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

כל הכבוד לו. אני לא ממש מעריך שחקנים שתקועים בקבוצות שהם גדלו בו כל הקריירה שלהם. גם אם מדובר בסמל הכי גדול של הקבוצה שלי.
תודה לך ראול על שנים נפלאות, תהנה בגרמניה.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

^ כל כך מזדהה.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

המצב כנראה קשה בארסנל כך שהתחלנו למכור בחנות האמריקאית הרשמית שלנו, חולצות אליפות של צ'לסי:
http://www.arsenalstoreusa.com/patches- ... idery.html
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

LOL
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

:haha:

קראתי דיווח שווסלי סניידר בדרך למנצ'סטר :? מקווה שזה נכון. הבנאדם בשיא הקרירה שלו.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

ההתנהלות של ברצלונה,שחקניה,עסקניה ומנהליה בחודשים האחרונים לגבי ססק פבריגאס חיסלה גם את טיפות הסימפטיה האחרונות שהיו לי למועדון המטונף הזה שחושב שהוא נמצא מעל החוק ולא בוחל בשום אמצעי מלוכלך. הערב זה הגיע לשיא חדש ומבחיל במסגרת חגיגות הנצחון של נבחרת ספרד, בא ג'רארד פיקה והלביש בכוח על פבריגאס חולצה של ברצלונה. מגעיל,מבחיל ואני מאחל לברצלונה שמוריניו יתקע להם וואחד צינור השנה בליגה.

תמונה
שלח תגובה