אשכול Pain of Salvation
-
- דרימיסט מתחיל
Re: אשכול Pain of Salvation
אוף אני כלכך רוצה להיות בהופעה שלהם...עצוב שהם החימום של Apocalyptica, הבעיה היא שלהקות שהם לא מיינסטרים בכל מקרה, צריכות איכשהו למיינסטרם את הסגנון של עצמם כדי לשרוד וזה מתנגש עם הרצון שלהם להיות מגוונים. צריך לחשוב איך לשלב...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בהחלט עצוב שהם החימום של Apocalyptic כי ההופעה של פיין אוף סלביישן הייתה נהדרת, חבל שהיא הייתה רק 45 דקות. את ההופעה של אפוקליפטיקה עזבתי אחרי שעה כי הרגשתי שמיציתי את המוסיקה שלהם.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תמונות של PoS:

- progmental
- דרימיסט מתקדם
איש יקר תודה על התמונות הנחמדות.
נראה בהחלט אינטימי כשכולם מנגנים יחפים....
אשמח אם תוכל לתת סקירה קצרה על ההופעה וגם רשימת שירים במידה ותזכור
חלום חיים שלי שעוד יתגשם לראות אותם לייב ואתה מגשים אותו כבר בפעם השלישית לא ???
תודה

נראה בהחלט אינטימי כשכולם מנגנים יחפים....
אשמח אם תוכל לתת סקירה קצרה על ההופעה וגם רשימת שירים במידה ותזכור
חלום חיים שלי שעוד יתגשם לראות אותם לייב ואתה מגשים אותו כבר בפעם השלישית לא ???
תודה

יצאתי מדעתי-תיכף אשוב.
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
פעם שנייה אבל בפעם הראשונה זה היה הופעה מלאה כמו שצריך! גם אתה תגשים את החלום אחי 
סטליסט:
Of Two Beginnings
Ending Theme
Diffidentia
Linoleum
Ashes
No Way
Of Dust
Kingdom of Loss
ההופעה של PoS הייתה נהדרת ויותר מעניינת מההופעה של אפוקליפטיקה. אני חושב שהייתי היחיד בקהל שבא עם חולצה של PoS (רוב הקהל בא לראות את אפוקליפטיקה), למרות זאת זיהיתי כמה אנשים נוספים שהכירו את השירים.

סטליסט:
Of Two Beginnings
Ending Theme
Diffidentia
Linoleum
Ashes
No Way
Of Dust
Kingdom of Loss
ההופעה של PoS הייתה נהדרת ויותר מעניינת מההופעה של אפוקליפטיקה. אני חושב שהייתי היחיד בקהל שבא עם חולצה של PoS (רוב הקהל בא לראות את אפוקליפטיקה), למרות זאת זיהיתי כמה אנשים נוספים שהכירו את השירים.
- Neydev
- דרימיסט מתחיל
הייתה הופעה מעולה, באמת חבל כי קצת קצרה וגם אפוקליפטיקה היו מעולים ונתנו שאוו שלא ציפיתי לו בכלל!
את אפוקליפטיקה באמת אפשר למצות כהופעת חימום ולא הופעה שלמה אבל לעומת זאת POS השאירו אותי עם הרבה טעם של עוד, אז עם כמה שנהנתי עדיין יצאתי עם טעם מר-מתוק בפה...
את אפוקליפטיקה באמת אפשר למצות כהופעת חימום ולא הופעה שלמה אבל לעומת זאת POS השאירו אותי עם הרבה טעם של עוד, אז עם כמה שנהנתי עדיין יצאתי עם טעם מר-מתוק בפה...

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
סוף סוף גם ל- PoS יש טוויטר:
http://twitter.com/#!/thebestofpain
וגם לגילדי
http://twitter.com/#!/gildenlow
תמונה מתוך הקליפ החדש Where it Hurts

http://twitter.com/#!/thebestofpain
וגם לגילדי
http://twitter.com/#!/gildenlow
תמונה מתוך הקליפ החדש Where it Hurts

- Beren
- דרימיסט מתקדם
שומע פעם ראשונה את The Perfect Element ולמען האמת את PoS. עוד שעה אביע דעה
- Beren
- דרימיסט מתקדם
טוב תאמת.. ציפיתי להרבה כי האלבום הזה נחשב לאלבום פרוגרסיב מטאל מספר 1 ב-progarchives אפילו מעל SFAM ומעל I&W ותאמת שקצת התאכזבתי, אלבום טוב ללא ספק ומעניין נורא אבל לא הייתי שם אותו בטופ 10. אולי לא הייתי צריך להתחיל לשמוע מהאלבום הזה. יש לPoS אלבומים אחרים מומלצים לשמיעה?
- NamelessATM
- דרימיסט-על
או ש, אולי כדאי לא לקבוע דעה על אלבום של 75 דקות עם מוזיקה (יחסית) מורכבת אחרי שמיעה אחת ולתת לו עוד האזנות?
בלי קשר לזה, מבחינת אלבומים... שמעתי את כל האלבומים של POS חוץ מ-one hour... ו-Scarsick, ולדעתי ההכי טובים שלהם זה The Perfect Element, שהיה האלבום השני שלהם ששמעתי, ו-Remedy Lane, שהיה האלבום הראשון שלהם שניסיתי. רמדי ליין הוא יותר נוח להתחלה, כי הוא בכללי יותר קליט, אבל זה לא כזה קריטי, אם כבר הורדת את The Perfect Element תשאר איתו כמה זמן, תן לו עוד שמיעות, תאמין לי שאתה תאהב. לדעתי שני אלה הם גם ההכי טובים של POS, אז אין איפה לטעות פה.
בלי קשר לזה, מבחינת אלבומים... שמעתי את כל האלבומים של POS חוץ מ-one hour... ו-Scarsick, ולדעתי ההכי טובים שלהם זה The Perfect Element, שהיה האלבום השני שלהם ששמעתי, ו-Remedy Lane, שהיה האלבום הראשון שלהם שניסיתי. רמדי ליין הוא יותר נוח להתחלה, כי הוא בכללי יותר קליט, אבל זה לא כזה קריטי, אם כבר הורדת את The Perfect Element תשאר איתו כמה זמן, תן לו עוד שמיעות, תאמין לי שאתה תאהב. לדעתי שני אלה הם גם ההכי טובים של POS, אז אין איפה לטעות פה.
- Beren
- דרימיסט מתקדם
רוב הסיכויים. גם דרים על התחלה לקח לי זמן עד שאהבתי. סתם הייתה לי צפייה ממש מטורפת בגלל שהחשיבו את זה לאבום פרוגרסיב מטאל הכי טוב. אני אתן לזה עוד כמה השמעות
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Remedy Lane הוא אחד האלבומים הטובים ששמעתי אי פעם!
מאוד ממליץ לך לשמוע אותו כמה פעמים, עם המילים ולנסות לעקוב...
האמת שאני אמליץ לך לשמוע את כל מה ש- POS עשו כי אני אוהב הכל, אבל לך לאט לאט..
אחרי Remedy Lane הייתי אומר לך לשמוע את Entropia.
מאוד ממליץ לך לשמוע אותו כמה פעמים, עם המילים ולנסות לעקוב...
האמת שאני אמליץ לך לשמוע את כל מה ש- POS עשו כי אני אוהב הכל, אבל לך לאט לאט..
אחרי Remedy Lane הייתי אומר לך לשמוע את Entropia.

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
תשמע את Remedy Lane, אלבום קונספט ואין סיכוי שלא תאהב. הדירוגים ב-progarchives לא מדויקים כי לכל אלבום יש כמות הצבעות אחרת ובכל מקרה זה לא מדגם מייצג, כי עם כל הכבוד ל-PoS, אני משוכנע ש-SFAM ואפילו SDOIT הם אלבומים טובים יותר ואני משוכנע שהרבה אנשים חושבים כמוני.Beren כתב:טוב תאמת.. ציפיתי להרבה כי האלבום הזה נחשב לאלבום פרוגרסיב מטאל מספר 1 ב-progarchives אפילו מעל SFAM ומעל I&W ותאמת שקצת התאכזבתי, אלבום טוב ללא ספק ומעניין נורא אבל לא הייתי שם אותו בטופ 10. אולי לא הייתי צריך להתחיל לשמוע מהאלבום הזה. יש לPoS אלבומים אחרים מומלצים לשמיעה?
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
עזוב, Remedy Lane הוא באלבום הכי טוב שלהם והוא היחיד שלהם שהתחברתי אליו. כל השאר לא אהבתי. וכן אני יודע שאני יוצא דופן.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Beren
- דרימיסט מתקדם
מקובל. Remedy Lane it is
-
- דרימיסט מתחיל
- NamelessATM
- דרימיסט-על
5/5? מישהי פה הגזימה, יותר בכיוון של 2.5/5 או 3/5 אם אני מפרגן. והנה דרך לתרץ אלבום שנשמע לא טוב:

RIGHTזה כל הקטע של האלבום הזה, התכנים עצמם גסים, בלתי מעובדים, חשופים. אם כן, לייפות אותם באולפן יהיה סוג של צביעות

- gimnis
- דרימיסט מתקדם
רוב הסיכויים שאני יוצא דופן, אבל דווקא האלבומים שלהם שהכי התחברתי אליהם הם One Hour By The Concrete Lake
וBE
פשוט כי לדעתי בThe Perfect Elementת עא כמה שאני אוהב אותו, יש הרגשה מאוד טכנית שהרבה יותר מזכירה את דרים, ואני דווקא אוהב יותר את הצד שלהם שפחות פרוג לפי הספר, כמו בי שלדעתי הכי טוב שלהם מבחינת הקונספט, כי הוא מקורי ומעניין ממש, וone hour... כי פשוט אני אישית ממש נכנסתי אליו, אבל זאת יותר דעה אישית
אבל כל האלבומים שלהם (חוץ מסקארסיק S: ) ממש טובים לדעתי וכל אחד מהם צריך האזנה בצומת לב מלאה, ושווה להיכנס אליהם, בקיצור, בהצלחה
וBE
פשוט כי לדעתי בThe Perfect Elementת עא כמה שאני אוהב אותו, יש הרגשה מאוד טכנית שהרבה יותר מזכירה את דרים, ואני דווקא אוהב יותר את הצד שלהם שפחות פרוג לפי הספר, כמו בי שלדעתי הכי טוב שלהם מבחינת הקונספט, כי הוא מקורי ומעניין ממש, וone hour... כי פשוט אני אישית ממש נכנסתי אליו, אבל זאת יותר דעה אישית
אבל כל האלבומים שלהם (חוץ מסקארסיק S: ) ממש טובים לדעתי וכל אחד מהם צריך האזנה בצומת לב מלאה, ושווה להיכנס אליהם, בקיצור, בהצלחה

-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בכוונה לא כתבתי סקירה על האלבום הזה כי זה פשוט הייתה קטילה לא נגמרת ואולי הייתי נותן להם ציון 5, מתוך 10 כמובן.
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אממ בהקשר לתמונה מהקליפ המצופה... אוון סיינפלד ביים את הקליפ הזה??? לא מתאים לגידנלאו קריירה של כוכב פורנו.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor