אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

Re: אשכול דיוני הכדורגל של YtseJammers Israel

שליחה על ידי טל רודס »

כן הגיע הזמן, בסוף אתה תהיה אנגלופיל.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אז תיקו 0 בין צ'לסקי לסטוק, 0-0 בין ארסנל לניוקאסל ו- 1-1 בין לוזרפול לסנדרלנד.
יונייטד היחידה מבין ארבעת הגדולות שמצליחה לנצח במחזור הפתיחה. אומנם משחק לא משהו של האדומים אבל בהתחשב בגיל הצעיר של ההרכב, ובזה שזה מחזור הפתיחה ומשחק חוץ, אני מאוד מרוצה מהשלוש נקודות האלו!
נקווה שמחר שיטי תמשיך את קו המחזור הזה וגם תפסיד נקודות בבית נגד העולה הויילשית החדשה!

2:2 מרתק בין ריאל לבערסה... משחק ממש טוב, ריאל הפתיעה עם היכולת, ולמען האמת אני חושב שהגיע לה לנצח.
תמונה
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

יונייטד כרגיל עם ניצחון, ממש לא מפתיע.

ריאל עשו בית ספר לברצלונה אתמול, וברצלונה הבקיעו במחצית הראשונה משום מקום. לא הגיע לריאל להפסיד והתיקו לא משקף את מה שהתרחש על המגרש. היה גם פנדל ברור של ואלדז על רונאלדו שהשופט לא שרק. אני מניח שברצלונה תסגור את העניין בגומלין, אבל מה שבאמת חשוב זה הליגה וליגת האלופות ואם ריאל ייראו ככה בהמשך העונה אז יהיה להם הרבה מה למכור השנה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

שאלה לשאר אוהדי מכבי חיפה כאן.

כולנו יודעים שאלישע הוא המאמן הראשון בקבוצה שבאמת מתאים לה והיא מתאימה לו, מביא תארים, אירופה, מגדל צעירים בקצב מדהים ומייצא לאירופה בקצב בכלל לא שפוי וכל פעם מרכיב את הקבוצה מחדש במרוץ לכל התארים. המועדון והמאמן מתאימים כמו כפפה אחד לשני והוכח כבר שגם שהתואר לא מגיע בסוף השנה הוא האיש הנכון להרים שוב את הקבוצה. מה הסיכוי לדעתכם שאלישע לוי יהפוך לאלכס פרגוסון של מכבי חיפה?
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

There were several managers in the last two decades that I thought could become the Ferguson of Maccabi Haifa. But I think the culture of long term patience is just no there. Also remember that there are VERY few Fergusons in the world. So I think the chance for that is very low. I do hope to see Elisha in MAccabi Haifa for many years
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

מצטער ניר, אבל אלכס פרגוסון יש רק אחד... :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

you can keep him
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

מתן, חוזר אליך כמו בומרנג: האם האוהדים של חיפה (בעיני הגרועים בישראל ביחד עם מכבי ובית"ר) מסוגלים למהלך שכזה?

ההבדל בין 3 הקבוצות הנל" דרך-אגב, למקרה ששאלתם (אני יודע שלא), הוא הבעלים. בחיפה הוא שם זין על האוהדים, במכבי ובבית"ר משום מה יש להם השפעה.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אנחנו קהל שרגיל ורוצה הכל ולא מסוגל לסתום. אני אישית כל עוד אנחנו חזקים כמו בשלוש השנים האחרונות אלך אחרי אלישע כמה שצריך אבל יש מחלוקת גדולה לגביו בקהל. שחר עושה מה שהוא רואה לנכון ובצדק כי הוא חכם ומנוסה בצורה מפחידה והוא יודע מה לעשות. אני חושב שעם אלישע יבחר להמשיך וימשיך לנצח הוא יכול לתת לקבוצה לפחות עוד חמש שנים בכיף ושימותו הקנאים. מבחינתי הוא כבר הרוויח את המקום שלו בספרי ההיסטוריה של הקבוצה כי השלוש שנים האחרונות היו הכי עמוסות ומעניינות מאז שהקבוצה עברה לשחר. מעניין אותי גם מה חילופי הדורות בהנהלה שיגיעו בסופו של דבר יעשו לקבוצה. אלישע מאמן עצום לדעתי כי בניגוד לרוני לוי הוא מאחד את השחקנים ולא מתכסח איתם, הוא פסיכולוג כמו אברהם גרנט והוא עובד עם מחלקת הנוער ומקדם צעירים בצורה מדהימה, הוא מתאים לקבוצה וחבל שהרבה אנשים בקהל לא רואים את זה וממשיכים לצעוק "ראובן עטר" כאילו שאין להם חיים. רוני לוי עשה עבודה מדהימה אבל הוא לא חשב קדימה באמת ובגלל זה לדעתי אלישע הוא יותר טוב ולעטר יש עוד הרבה התחשלות לעשות אם ולפני שהוא יחזור הביתה וזה רק יעשה טובה לכולם.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

נראה לי שאני אראה את המשחק של חיפה היום, יש אצלנו שידור של כל משחקי המוקדמות ואנחנו יכולים בדיגיטל לבחור איזה משחק לראות. לא כמו בארץ שעושים שידור משולב בחרלטון ומחליטים לך מה להראות...
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אין קילר אינסטינקט ואין כלום ובמקום להגיע אחרי 5 - 0 אתה מגיע למריטת עצבים ועוד פעם מאלמו ועוד פעם רוזנבורג... ימפולסקי היה צריך להיכנס עוד במחצית וגדיר היה צריך להיכנס גם. פשוט ביזבוז ואם שבוע הבא נגמר בהפסד וואלה מגיע לנו. מחצית ראשונה בליץ מדהים ומוות קליני בשני. ביזבוז.

ד"א אם מישהו זוכר את התצוגה האלוהית של דבידוביץ' מול ולנסיה לפני המון שנים... זה למה הם קוראים לו התמנון.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

חיפה פשוט פראיירית, היא הייתה צריכה בדקה ה-30 כבר להוליך 3:0 ולסגור את צמד המשחקים האלה. פשוט חבל אם הם לא יעלו לשלב הבתים. זה עדיין פתוח מאד אבל שער החוץ של הבלגים יכול להיות משמעותי מאד.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

Sentient 6 כתב:אין קילר אינסטינקט ואין כלום ובמקום להגיע אחרי 5 - 0 אתה מגיע למריטת עצבים ועוד פעם מאלמו ועוד פעם רוזנבורג... ימפולסקי היה צריך להיכנס עוד במחצית וגדיר היה צריך להיכנס גם. פשוט ביזבוז ואם שבוע הבא נגמר בהפסד וואלה מגיע לנו. מחצית ראשונה בליץ מדהים ומוות קליני בשני. ביזבוז.

ד"א אם מישהו זוכר את התצוגה האלוהית של דבידוביץ' מול ולנסיה לפני המון שנים... זה למה הם קוראים לו התמנון.
התלות בדווידוביץ' הייתה צריכה להסתיים לפני 3 שנים כבר. שוער מועד לפציעות, שנותן משחק או שניים בשנה שהם תצוגת תכלית לשוערות, אך עדיין מפסיד לקבוצה שלו כמות לא קטנה של נקודות על שטויות עונה אחר עונה. נכון שהוא עוגן הגנתי ברמה הפסיכולוגית (הגנה שסומכת על השוער שלה) אבל חיפה הייתה יכולה לא פעם לשים את ידה על שוער יותר טוב ממנו, וגם יותר טוב משאראנוב.
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

בדיחה קטנה:

מסי שוכב במיטה עם איזו בחורה, באמצע היא קמה לשירותים ואומרת לו מסי תרגיש בנוח... כשאני יחזור נעשה מה שאתה הכי טוב בו... הבחורה חוזרת ורואה אותו עם עוד שתי בחורים עירומים בחדר אז היא אומרת לו: מסי WTF מה זה צריך להיות?! אז מסי אומר לה: מצטער מאמי אני לא יודע לעשות כלום בלי צ'אבי ואינייסטה.

ראיתי את זה רץ איפשהו....
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Mars Volter כתב:
Sentient 6 כתב:אין קילר אינסטינקט ואין כלום ובמקום להגיע אחרי 5 - 0 אתה מגיע למריטת עצבים ועוד פעם מאלמו ועוד פעם רוזנבורג... ימפולסקי היה צריך להיכנס עוד במחצית וגדיר היה צריך להיכנס גם. פשוט ביזבוז ואם שבוע הבא נגמר בהפסד וואלה מגיע לנו. מחצית ראשונה בליץ מדהים ומוות קליני בשני. ביזבוז.

התלות בדווידוביץ' הייתה צריכה להסתיים לפני 3 שנים כבר. שוער מועד לפציעות, שנותן משחק או שניים בשנה שהם תצוגת תכלית לשוערות, אך עדיין מפסיד לקבוצה שלו כמות לא קטנה של נקודות על שטויות עונה אחר עונה. נכון שהוא עוגן הגנתי ברמה הפסיכולוגית (הגנה שסומכת על השוער שלה) אבל חיפה הייתה יכולה לא פעם לשים את ידה על שוער יותר טוב ממנו, וגם יותר טוב משאראנוב.
כל כך לא מסכים. לשוערים זוכרים רק טעויות זה דבר ראשון. אם אניימה היה בשער של הפועל עשר שנים אז הייתה זוכר לו גם רק טעויות. דבידוביץ' אחרי לכמה משחקים אגדיים ועובדה שבעונה של אבדן האליפות בגלל הקיזוז הוא קבע שיא מיעוט ספיגה חדשה בארץ. הבן אדם נוטה להיפצע כן אבל אתה לא יכול לזרוק אותו לכלבים אחרת על אותו משקל אתה יכול לשלוח גם את יניב קטן לליגה הלאומית, כמו שאמרת בעצמך הוא עוגן ולפעמים זה לא פחות חשוב.
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

מישהו הביא יציאה חזקה שבוע שעברה בפייסבוק. "אני מבין שדוידוביץ' מביא לאשתו הרבה מייק אפ מהדיוטי פרי, אבל למה היא שמה כל כך הרבה איפור כאילו היא בתיאטרון קבוקי".

:haha:
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

איך לעזאזל אנחנו יוצאים מהחרא הזה.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

מניח שאנחנו לא.

ליגה אירופאית... יש...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

לא ראיתי את הגומלין אבל הבנתי שעוואר (הווארד) ווב נתן כרטיס אדום לא מוצדק לשחקן של חיפה, כמה מפתיע. והחלאה הזה הולך לשפוט אותנו באולד-חרא ביום ראשון.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

טל רודס כתב:לא ראיתי את הגומלין אבל הבנתי שעוואר (הווארד) ווב נתן כרטיס אדום לא מוצדק לשחקן של חיפה, כמה מפתיע. והחלאה הזה הולך לשפוט אותנו באולד-חרא ביום ראשון.
איציק כהן רץ מאחורי השחקן שלו, השחקן מפיל את עצמו בלי שום מגע מינימלי אפילו, ווב מושך את כהן הצידה עם כל היהירות המיותרת שלו וזורק לו צהוב שני כאילו שאין לזה שום חשיבות. איזה שמוק מגעיל וחסר כבוד. אין שום מצלמה בעולם שתעיד שכהן נגע בו והעיקר בפרסומות מנסים למכור לך שהשופטים של UEFA רואים הכל ואם אתה מכבד את המשחק אתה צריך לכבד אותם. אחד היורשים של פייר לואיג'י קולינה מוכיח שאין לו שום כבוד בעצמו אז למה שמישהו ישים עליו בכלל.

ההשלכות המנטליות של הסיפור הזה הן די איומות כי זה מאלמו שוב פעם. זה להגיע אל הבאר ואז לגלות שלפני הבאר עומד איזה שמוק בשם הווארד ווב שחושב שהוא יותר חשוב מהמשחק. זה נפילת מתח והאשמות ושאלה של "מה עכשיו עושים?" כשעד לפני 24 בכלל דיברו על לחזק את הקבוצה עם עוד שני שחקנים ועכשיו כולם חושבים על המצב הכלכלי של הקבוצה שזה שטויות כי א' המצב הכלכלי מעולה ב' אין שום סיבה ששחקנים יחשבו על זה אפילו. אני לא יודע איך אלישע יצליח להוציא את הקבוצה מהסיפור כי בסופו של דבר היינו צריכים עוד אתמול להגיע לשם עם יתרון של שלושה שערים ושום תלות בשום דבר כולל השופט אבל לא היה קילר אינסטינקט ובנוסף לכל עכשיו גם העוגן של הקבוצה מסתבך בשטויות עם האגו שלו. זה קורה פעם בעשור בקבוצה רק הבעיה היא ששכשיוסי בניון עשה את השטויות האלו הוא היה בן 20 ולא בן 30 ופצוע אנושות. בליגה יהיה בסדר אני מאמין כי השבוע האחרון רק הראה כמה כלים חזקים יש לקבוצה שלנו אבל בליגה האירופאית קשה לי להאמין שהשחקנים יבואו עם רעל של ממש בעיניים. אלישע הוא נייס גאי שמביא איתו הבנה והיגיון וידיעה שעם קבוצה חזקה וטקטיקה הטובים מנצחים, שסבלנות זה הכלי הכי חזק שלך אבל לפעמים אין זמן וסבלנות לא תעזור... זה מה שהרגיז אותי בהפועל ת"א, שגוטמן מצא דרך להכניס רעל ישר לעיניים של השחקנים שלו ולנו אין קילר אינסטינקט ואני לא מאמין שהרבה שחקנים בקבוצה יבואו להוכיח משהו אלא אם נקבל קבוצות ממש ממש אימתניות. טוואטחה, איציק כהן, פאלח שהיה מדהים אתמול, גולסה מהסיבות הברורות שהוא יגרור עד שהוא יצא לחו"לל... אלה האנשים שיודעים שהם צריכים להוכיח את עצמם כל ערב מחדש, כל השאר בקבוצה נוטים לשכוח את זה לפעמים כי אולי זה משהו שאלישע לא מזכיר מספיק.... אולי כן אבל זה לא מורגש... עוד ערב קשה לקבוצה אבל זה קורה כי מכבי חיפה היא כמו שוער, היא עושה כל כך הרבה שאת הטעויות לא שוכחים לה. אני מתנחם בעבודה שבארון יש מספיק קבלות כדי לדעת שנצא מזה. יהיה בסדר.

ד"א קטן יכול ללכת לדבידוביץ' עכשיו ולהגיד לו "קטונתי, גם אני טועה, סליחה".
שלח תגובה