אשכול Peacelist

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

Re: אשכול Peacelist

שליחה על ידי Ozerivarium »

Mars Volter כתב:עוזרי, אני מכבד אותך והכל, אבל רק שתדע: ניסיתי לשמוע את המוזיקה שאתה שם פה... היא גרועה (כן, גרועה) ע"פ כל אמות המידה שאני מכיר במוזיקה. אתה לא תחנך אותי עם הפלורליזם המוזיקלי הכפייתי שלך, ואני לא אחנך אותך עם הגישה הקונפורמיסטית שלי (שהיא קונפורמיסטית מבחירה, לא כי אני לא פתוח למוזיקה חדשה).
לפעמים מי ששומע מוזיקה ייחודית הוא לא מיוחד, לא עם ראש פתוח, לא אוונטגרד - הוא פשוט עף על עצמו שהוא שומע מוזיקה שאף אחד לא שומע. הוא חושב שאף אחד בעולם לא מבין אותו אז הוא שומע מוזיקה שאף אחד לא מבין. אני לא טוען שזה המקרה אצלך, אבל איך אתה אומר: תפתח את הראש גם לדברים אחרים...
אני גם מכבד אותך רן . הדיון פה על מוזיקה ואין כאן צורך להכנס לאילו שהם קווים אישיים - את זה אל תשכח כי נראה לי שלקחת את זה ללב וזו לא המטרה כאן .
אין פה גם מטרה לחנך בכוח , אך צמד המילים שלך - שיש בו נימת התנשאות - פגע בזיו , ובי (וגם במוניקה אדוורדסון אני מאמין) . נדמה שיש לך התנגדות לכל מה שקשור לדברים שנשמעים לך גרועים אולי ... אני לא יודע מה לא עושה לך את זה . אז סתם שתדע - הפלורליזם שלי לא כפייתי - הרבה אנשים דווקא כן רוצים לגמוע אותו , הוא כפייתי בשבילך וחבל . אתה יכול לקחת ולבדוק מידע (עשית את זה וחבל שלא נהנית ממנו) ואתה יכול להמשיך להודעה הבא . אתה מוזמן ואף רצוי ! "לחנך " אותי עם איזו גישה שתהיה - קונפורמיסטית ככל שתהיה , אני פתוח לדברים וזה מה שפספסת כאן - ושוב - חבל (אגב אם אתה פתוח למוזיקה חדשה כמשתמע מדבריך, שים כאן דברים , אני אשמח לשמוע מה יש לך להציע [ רק לא "לבבות שבורים הם לאדיוטים " של זאפה בבקשה] ) .
לגבי צטטת הסיום שלך למה שאמרתי - לא רק אני אומר את זה , הרבה אנשים ששומעים קצת דברים אחרים והם לא בעלי גישה קונפורמיסטית כשלך - אומרים את זה . תאמין לי שאני מכיר הרבה פלצנים מסצינת האקפסרימנטל שחושבים שהם מיוחדים וגם רואים את זה בשתיקה הסנובית שלהם ובהסתגרות שלהם . אם הייתי כזה - לא הייתי נשאר כאן וטורח לענות לך .
בשורה התחתונה מה שאני מנסה להגיד בהודעה וזו (ונחזור לפיסליסט או שנפתח אשכול מתאים) - ההתנסחות שלך כמו "גוש סקנדינבי " באה מזווית ראיה שלדעתי היא מפוספסת ומוטעית והיא מסכמת בערך את כל הזווית בין קונפורמיזם לנון קונפורמיזם , לחוקים ומתודות מקובלות שעברו במהלך כל ההיסטוריה לבין תיאוריות חדשות שמתנגדות למה שמקובל . המילים שלך הן קול תמידי שמשתחרר לאוויר העולם אחרי שאנשים לא שומעים את מה שהם באמת רוצים לשמוע . הם לא רוצים לקבל את זה . אז אוקיי אל תקבל - אבל אל תזלזל במוזיקה או במה שאני מאמין . ושוב - אין כאן שום כפייה , מי שרוצה לוקח ומי שלא עובר הלאה . ואני אסיים בהומור (שיש בו מן האמת) : תעזוב לי תנויז בשקט ;) .

הודעות אגדיות זה לפיסליט . ;)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

שליחה על ידי Sentient 6 »

הDMR האהוב שלי חוזר. הידד.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

Mogwai, Dream Theater, Iron Maiden, Sigur Ros

Not a bad summer for live shows
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

בהחלט לא רע. אצלנו די יבש , יש איזה פסטיבל פרוג חביב ביולי אבל פרט לזה אין ממש משהו מעניין. אני מחכה לטור של הפלאוור קינגס בספטמבר.
סמל אישי של משתמש
Axxon N
דרימיסט-על

שליחה על ידי Axxon N »

ואצלנו יש דארק טראנקוויליטי חודש הבא :P מוחעחעחעחעחע :twisted:
".I'll show you light now. It burns bright forever. No more blue tomorrows. You on high now, love"
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

צ'רלס פויול הוא מטאל הד והלהקות האהובות עליו הן קניבל קורפס ונייפלם דת'. i shit you not.
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

LOL הכי לא ציפיתי.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

DivineComedy כתב:Mogwai, Dream Theater, Iron Maiden, Sigur Ros

Not a bad summer for live shows
So I bought tickets for Outside Lands festival in SF, 3 days of crazy lineup including Metallica, Sigur Ros and Explosions in the Sky and tons of others from many genres. Gonna be awesome.

The problem is that the tickets were expensive and I don't want to spend any more money this year on shows. And today Rush announced they are in San Jose in November, like 10 minutes from my house. I'm seriously thinking about dropping Dream Theater. I guess I will see their setlist this summer and decide. If it's gonna be the latest bad album mostly, I'm gonna pass.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ואוו איזו פאקינג גיבורה. סימונה סימונס חטפה בטעות מקל בפרצוף שעף לאריאן וואן ויסנביק (לא להתבלבל עם ג'יימס ואן דר ביק) מהיד ואחרי כמה שניות היא הייתה בחזרה על המיקרופון כמו גדולה.
פעם שניה שדבר כזה קורה לה ד"א אחרי שלפני כמה שנים היא חטפה בטעות חפץ שמישהו מהקהל זרק לה כדי שתתפוס. tough luck. הקטע המדובר מתחיל ב6:35.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

ללמוד גיטרה זה קשה אבל יש לי ESP שאני ממש לא ראוי לה ומפרט מההופעה של ארצ' אנמי אז אני מאמין שזה יתן לי את הכוח היחסי של מיקל אמוט או לפחות של עכביש עם כישורי פריטה טובים. אני אוהב את הכלי הזה, לא יודע למה חיכיתי עד גיל 24.
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

בכמה חודשים ליפני הצבא הייתה לי תקופה שבה לא הורדתי מוזיקה חדשה בתדירות גבוהה, לפחות לא כמו שהייתי רגיל פעם, היה לי קצת burnout, אבל לשמחתי בחודש האחרון (לצערי כשאני בצבא) חזר לי ברמות על הרצון והתשוקה הזאת לשמוע כמה שיותר מוזיקה חדשה וזה דבר טוב. מצד שני הצבא לא מאפשר לי לשמוע מוזיקה חדשה כמו שצריך וזה bitch (זתומרת, כל הצבא מתאים ל-Bitchlist אבל זה כבר סיפור אחר ואין לי כוח עכשיו), אבל בכל זאת אני שמח לחזור לחרוש על מוזיקה :)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

בעתיד לכל אחד מאיתנו יהיה quadcopter עם מכונת יריה שמחוברת אליו ונוכל להפעיל אותו דרך הטאלבט או הסלולרי שלנו כמו אצל FPS RUSSIA.

have a nice day.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

תחפשו בגוגל את הביטוי zerg rush, אל תשאלו למה פשוט תסמכו עליי, אתם תאהבו את זה.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

גיליתי את זה שלשום, לא זוכר איפה. חשבתי שנחטפתי ע"י חייזרים.
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
DT_Tal
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי DT_Tal »

כן, כל הeaster eggs של גוגל, ראיתי את זה ב9GAG.
http://rateyourmusic.com/~talazy
http://www.last.fm/user/talamorgoth
*יש לציין, אני "עצלן מוזיקה".

רשימת הסרטים האהובים עליי
(לא כל כך מסודר אז לא כל כך משקף, אבל בערך..)
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

שבוע בלי קצינים, חמשוש מוקדם, אין צבא בראשון :)
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

איזה בונוס.

פתחתי עכשיו את with teeth של NIN והיה בפנים עוד דיסק הפוך ותהיתי כי זה לא אלבום כפול והפכתי אותו וזה אנאמיז של נוורמור, הגירסת רימאסטר שאני לא מצליח למצוא כבר בשום מקום!!! ארבע שנים מחורבנות שאני לא מוצא את הדיסק הזה והוא היה בפנים כל הזמן!!!

טרנט, הצלת אותי שוב. תודה לך.

dude איזה קטע דפוק.
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אני מת על העובדה שכל מה שאני צריך לעשות זה לדקלם את השורה where is the wonder wheres the awe וחברה שלי אוטומטית מזמזמת נייטויש וזה נתקע לה בראש לשעות ועד לפני חודשיים היא שנאה אותם בכלל. כזה תענוג זדוני.
סמל אישי של משתמש
ofri17
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי ofri17 »

לאלתר על הבאקינג טראק של Comfortably Numb :D
אמא שלך כל כך טיפשה... היא מנסה לנגן The Dance Of Eternity עם מטרונום
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

ליפני שבועיים הייתה לי שיחה עם הקב"נית וכבר אז היא אמרה לי שהיא תיתן המלצה שאני אצא מהמסלול של הלוחמה, ולהפתעתי התהליך היה ממש מהיר וכבר היום השתחררתי מהיחידה שהייתי בה. מחר אני הולך לבקו"ם להשתבץ מחדש, ואני מקווה שהפעם אני אקבל תפקיד שאני יותר יאהב :ם
הבאסה היחידה הייתה כמובן לעזוב אנשים שכבר הכרתי חודשיים וחצי, וגם לא היה זמן להגיד שלום כמו שצריך כי די תפסו אותי בהפתעה כשאמרו לי שאני כבר היום חוזר הבייתה במקום מחר ,אבל היי, אני לא מתלונן על זה שאני בבית עכשיו :)

מחר יהיה מעניין... יהיה מעניין.
שלח תגובה