לא להאמין מה אפשר לעשות מגיטרה פשוטה .

שמתם לב לציפורניים שלו נכון ?
Ozerivarium כתב:אני שמח שאהבת עילי , שמעתי את האלבום הזה ביום חמישי שעבר ( חלק ממנו ) , בפעם המי יודע כמה , זה אלבום של פעם .. ואני בטוח שבאך וגאוני הקלאסית היו גאים בהם ( למרות הרעשRemedyLane כתב:איי איזה אלבום אדיר....ilai fields #7 כתב:Adagio - Underworld
שוב תודה לעוזרי על המלצה משובחת!!![]()
אני מטורפת על הפרוייקט שלהם! אין שילוב ווקאלי יותר מתאים מהם. ובנוסף לכל, מנגן שם גם הגיטריסט התותח, מנגוס קרלסון, שבכלל לוקח את האלבום למעלה עם הסאונד והרגש המדהימים שלוExpedition כתב:Russel Allen & Jorn Lande -Where Have The Angels Gone![]()
אני בדרך להשמעה מלאה של ANGRA - temple of shadows
מומלץ מאוד לפרוגרים ההדוקים שבנינו. אלבום קונספט מדהים וסוחף.) .
הפרוייקט של ראסן אלן ויורן לאנד באמת מדהים , הסולואים שמגנוס דופק שמה מלודים ועשויים טוב . אני רוצה לשמוע את ההוצאה השניה שלהם . איך ההוצאה השניה מיכל ? טובה כמו האלבום הראשון ?
הלוואי עליי שהייתי מגלה את Nevermore בגיל שלךDanielK כתב:שומע את האלבום This Godless Endeavor של Nevermore .
זה לא שאני כזה צעיר בנאדםMrReD כתב:הלוואי עליי שהייתי מגלה את Nevermore בגיל שלךDanielK כתב:שומע את האלבום This Godless Endeavor של Nevermore .
כיתה ט' זה ממש צעיר.DanielK כתב:זה לא שאני כזה צעיר בנאדםMrReD כתב:הלוואי עליי שהייתי מגלה את Nevermore בגיל שלךDanielK כתב:שומע את האלבום This Godless Endeavor של Nevermore .
![]()
כיתה ט'
ואם כבר מה אני שומע עכשיו- Symphony X- The odyssey
בסיסט משובח!Idan_Floyd כתב:Victor Wooten - 2 Timers