אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
-
- בריל!
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
שאלה בקשר ל PSP: מישהו יודע אם אפשר לחבר מקלדת אלחוטית שתעבוד על הקונסולה?
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
Rise up and take the power back!!!
- YtseJam
- The Count of DT-IL
- יצירת קשר:
מקס פיין חוזר! למחשב האישי ולקונסולות המשחקים.
http://news.walla.co.il/?w=/4006/1456786
http://news.walla.co.il/?w=/4006/1456786
- MrReD
- שגריר האופת'
ישששש MP2 היה אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי בחיים שלי. אני מאוד מקווה שלא יאכזב.
- Ozerivarium
- דרימיסט-על
יוווו חיכיתי לזה המוווון זמן ! אלי - לא רק השני היה טוב אלא גם הראשון . אני מתקשה להאמין שאני לא אשחק בו
, די נשברתי חח

- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
MP2 אחלה של משחק....חבל שהסרט מאוד איכזב.
קצת באיחור סגרתי את "קריאת חירום" 4. שווה להוריד אץ 5?
קצת באיחור סגרתי את "קריאת חירום" 4. שווה להוריד אץ 5?
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
כן! אומנם שונה מ4 עקב העובדה שזה שוב WWII, אבל אחלה משחק, ממש מגניב.
אני כנראה קונה מחר X360 חדש שיחליף את הקודם שנפטר. מוכרים עכשיו גרסת ארקייד מפושטת ב1200 ש"ח! בהתחשב בעובדה שזה בא עם שלט אלחוטי ששווה 250 שקל (ואולי אני אמכור ב200) זה ממש ממש זול...
אני כנראה קונה מחר X360 חדש שיחליף את הקודם שנפטר. מוכרים עכשיו גרסת ארקייד מפושטת ב1200 ש"ח! בהתחשב בעובדה שזה בא עם שלט אלחוטי ששווה 250 שקל (ואולי אני אמכור ב200) זה ממש ממש זול...
- MrReD
- שגריר האופת'
הכי שווה לקנות ארקייד אם היה לך 360 בעבר כי אפשר להשתמש בכונן הקשיח של ה360 הישן (בהנחה שהוא לא היה ארקייד).
מה שמעצבן עכשיו זה שיוצאים מלא משחקים שעדיין לא נפרצו ל360. אז צריך לחכות עוד איזה שבועיים בערך עד יצא העדכון הבא וגם אז צריך לשלוח את המכשיר כדי שיעדכנו את הפריצה.
מה שמעצבן עכשיו זה שיוצאים מלא משחקים שעדיין לא נפרצו ל360. אז צריך לחכות עוד איזה שבועיים בערך עד יצא העדכון הבא וגם אז צריך לשלוח את המכשיר כדי שיעדכנו את הפריצה.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
ה1.51 זו לא הגרסה הכי עדכנית?
- MrReD
- שגריר האופת'
כן אבל כמה שבועות הולך לצאת 1.6 אז אני ביינתים יסבול כי חבל סתם לעדכן פעמיים.
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
טוב
שמתי להוריד את קריאת חירום 5 ואת הלם ביולוגי.
התחלתי לשחק ב"סיור רפאים - לוחם מתקדם " (Ghost Recon Advanced Warfighter)..
חביב
פעם אהבתי את 3 הראשונים.
שמתי להוריד את קריאת חירום 5 ואת הלם ביולוגי.
התחלתי לשחק ב"סיור רפאים - לוחם מתקדם " (Ghost Recon Advanced Warfighter)..
חביב
פעם אהבתי את 3 הראשונים.
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
קניתי את הבוקס.
מישהו רוצה שלט אלחוטי, עדיין בניילונים? 200 ש"ח.

מישהו רוצה שלט אלחוטי, עדיין בניילונים? 200 ש"ח.
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
יש לעוד מישהו כאן ps3 חוץ מניר? אשמח להחליף משחקים.
יש לי:
the eldar scrolls IV: oblivion
john woo presents stranglehold: collectors edition
brothers in arms: hell's highway
tomb rider: underworld
army of two
Plaschkes, תתחדש על הבוקס מספר 2, רק חבל שזו הקונסולה הכי לא אמינה שיצאה אי פעם.

יש לי:
the eldar scrolls IV: oblivion
john woo presents stranglehold: collectors edition
brothers in arms: hell's highway
tomb rider: underworld
army of two
Plaschkes, תתחדש על הבוקס מספר 2, רק חבל שזו הקונסולה הכי לא אמינה שיצאה אי פעם.
music4ever prog4life
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
בגרסאות הישנות אתה צודק, בגרסה הנוכחית אחוז התקלות עומד על 0.03%. אני אישית לא שמעתי או קראתי על אף אחד שהייתה לו תקלה, אז אני לא ממש חושש לבוקס החדש.
חשבתי על לעבור לPS3, אבל ההשקעה הכספית, הן בקונסולה עצמה והן במשחקים, פשוט מגוחכת לטעמי...
חשבתי על לעבור לPS3, אבל ההשקעה הכספית, הן בקונסולה עצמה והן במשחקים, פשוט מגוחכת לטעמי...
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
אין הרבה תקלות בגירסה האחרונה כי עדיין לא עבר מספיק זמן, וכן, היום להוציא כסף בשביל לקנות דברים זה בכלל "מגוחך" כמו דיסקים (מוזיקה), סרטים, משחקים וכו', אפילו ספרים כבר אפשר "לצרוב", אבל עם הכסף של הבוקס מספר 2 שלך יש לי משחקים לשנה-שנתיים הבאות, אונליין בחינם, ובזמן שה 360 שלך יעלה אבק כי כבר לא מוציאים לו משחקים ("אקס בוקס 720" יצא) הפיאס3 ישאר לעוד 5 שנים. בנוסף זה גם נגן בלו ריי, רשת אלחוטית, אפשרות הרחבה לכל הארד דיסק של מחשב נייד או הארד דיסק חיצוני, ועוד.Plaschkes כתב:בגרסאות הישנות אתה צודק, בגרסה הנוכחית אחוז התקלות עומד על 0.03%. אני אישית לא שמעתי או קראתי על אף אחד שהייתה לו תקלה, אז אני לא ממש חושש לבוקס החדש.
music4ever prog4life
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
בנוגע לתקלות, Time Will Tell, אבל אני מאמין שבמידה ויהיו תקלות מיק' יאריכו את האחריות כמו שעשו עם הגרסאות הישנות ל3 שנים (הבעיה היחידה היא שרוב האנשים פורצים ולכן האחריות בטלה).
אם 3 משחקים מספיקים לך לשנה-שנתיים אז אתה מסתפק במועט, לי יש כרגע בערך 15 משחקים לבוקס וזה לא ממש מספיק, וכל אלה עלו לי בערך כמו משחק אחד שלך. האון-ליין זו הוצאה דיי שולית בסה"כ, וה"720" לא יצא לפני 2012 אז אתה יכול להיות רגוע, ואם ומתי שהוא יצא, אני יכול להבטיח לך שיצא גם PS חדש, אחרת סוני יפלו בגדול, ככה זה עובד. מיק' לא יוציאו קונסולה חדשה וסוני פשוט יעמדו בצד.
נגן בלו-ריי - כבר אמרנו שעדיף להוריד דברים, לא? למה לא להוריד סרטים בHD?
רשת אלחוטית - פונקציה נחמדה אבל לא הכרחית.
הרחבת הארד-דיסק - לא בדיוק הבנתי את הכוונה שלך... שהPS כאילו יכול להשתמש בHDים אחרים? אם כן גם הבוקס...
אם 3 משחקים מספיקים לך לשנה-שנתיים אז אתה מסתפק במועט, לי יש כרגע בערך 15 משחקים לבוקס וזה לא ממש מספיק, וכל אלה עלו לי בערך כמו משחק אחד שלך. האון-ליין זו הוצאה דיי שולית בסה"כ, וה"720" לא יצא לפני 2012 אז אתה יכול להיות רגוע, ואם ומתי שהוא יצא, אני יכול להבטיח לך שיצא גם PS חדש, אחרת סוני יפלו בגדול, ככה זה עובד. מיק' לא יוציאו קונסולה חדשה וסוני פשוט יעמדו בצד.
נגן בלו-ריי - כבר אמרנו שעדיף להוריד דברים, לא? למה לא להוריד סרטים בHD?

הרחבת הארד-דיסק - לא בדיוק הבנתי את הכוונה שלך... שהPS כאילו יכול להשתמש בHDים אחרים? אם כן גם הבוקס...
- Greenburger
- דרימיסט-על
מה יעזור לך להוריד סרטים ב- HD אם אין לך את הנגן שמסוגל לנגן אותם?
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
- Greenburger
- דרימיסט-על
מה הקשר?
זה שאתה מפעיל סרט באיכות HD על המחשב רק אומר שאתה רואה אותו באיכות רגילה. בשביל לראות אותו באיכות HD צריך את כל המכשור, כולל הממיר, ורק אז תראה אותו באיכות הטובה.
זה שאתה מפעיל סרט באיכות HD על המחשב רק אומר שאתה רואה אותו באיכות רגילה. בשביל לראות אותו באיכות HD צריך את כל המכשור, כולל הממיר, ורק אז תראה אותו באיכות הטובה.
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
(]/|\[)
And lose their way home
Our gift divine
-
- פלשקס
- יצירת קשר:
Oo
מחשבים בהחלט מסוגלים להוציא אות HD ידידי. אני מחבר את המק שלי לLCD ומוציא 720P ביציאה דיגיטלית...
מחשבים בהחלט מסוגלים להוציא אות HD ידידי. אני מחבר את המק שלי לLCD ומוציא 720P ביציאה דיגיטלית...
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
איזה בדיוק אחריות אתה מקבל בארץ? ועוד ל 3 שנים? אין נציגות רשמית ממייקרוסופט בארץ, וגם אם הייתה זה לא היה עוזר לך כי פתחת את המכשיר.Plaschkes כתב:בנוגע לתקלות, Time Will Tell, אבל אני מאמין שבמידה ויהיו תקלות מיק' יאריכו את האחריות כמו שעשו עם הגרסאות הישנות ל3 שנים (הבעיה היחידה היא שרוב האנשים פורצים ולכן האחריות בטלה).
נגן בלו-ריי - כבר אמרנו שעדיף להוריד דברים, לא? למה לא להוריד סרטים בHD?![]()
3 משחקים? החלפה עולה 50 ₪, ויש לי חברים עם עוד משחקים, ודרך אגב, הבוקס חלש במשחקים בלעדיים.
אם אתה חושב שאקס בוקס חדש לא יצא לפני 2012 אז אתה טועה ובעיקר שסוני יוציאו קונסולה חדשה ב 2012, זה ממש לא עובד ככה, בניגוד לקונסולות אחרות פלייסטיישן מחזיק לפחות 10 שנים (עדיין יוצאים לפיאס2 משחקים, כמו לפיאס1, והוא עבר את ה 10 שנים ממזמן).
בלו ריי, פונקציה נחמדה" כנראה שבגלל שאין לך אז אתה לא יודע, זה לא אותו דבר כשיש לך LCD full HD 42".
רשת אלחוטית בשבילי הכרחית, אני מנגן מוזיקה וסרטים מהמחשב לפיאס3 בצורה אלחוטית, זו פונקציה טובה, במיוחד כשאין לי הארד דיסק חיצוני.
לגבי ההארדיסק, אני מתכוון שאתה לא יכול לחבר כל הארד דיסק שאתה רוצה כמו במחשב רגיל, אתה צריך אחד שמייקרוסופט הוציאו ובנפחים מוגבלים, לגבי החיצוני אולי אני טועה. usb
music4ever prog4life