אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד

שליחה על ידי Plaschkes »

* נציגות רשמית - יש נציגות לבוקס בארץ דרך באג. ונכון, כמו שכתבתי זה לא מאוד רלוונטי כי פרצתי אבל זה לא ממש מעניין כי זה סיכון ידוע בכל מכשיר שפורצים, מה שבPS לא אופציה כרגע. אנשים עדיין יכולים לקנות בוקס בפחות מחצי המחיר ממה שעולה PS ולקבל אחריות רשמית.

* משחקים - אין שום דבר שאתה יכול להגיד, בסופו של דבר ההשקעה הכספית שלי היא מזערית לעומת כל מי שיש לו אפילו 3 כותרים שונים לPS, ובניגוד אליך אני צריך לשלם בערך 13 שקל בשביל להוסיף משחק לאוסף בזמן שאתה צריך לשלם כמעט פי 4 מזה בשביל להחליף. משחקים בלעדיים - גם לPS אין הרבה מעבר לKillzone וMGS. זאת ממש לא הנקודה פה, כי הרוב המוחלט של המשחקים יוצאים לשתי הקונסלות, לכן הקרב הגדול הוא בין הקונסולות עצמן וההשקעה הכספית, כי בסופו של הדברים המשחקים זהים ברובם המוחלט.

* דור הבא - אני לא טועה לגבי תאריך היציאה של הדור הבא, ואתה טועה לגבי סוני שימשיכו לדרוך במקום. זה מאוד עובד ככה. הטכנולוגיה תתקדם, ואיתן גם הקונסולות. גם אני וגם אתה לא יכולים לנחש בכלל איך הטכנולוגיה תראה בעוד כמה שנים ולכן אני מעדיף לא לדון בזה יותר מדי, אבל אני מבטיח לך שלא יקרה מצב שיוצא בוקס חדש ולא יוצא PS חדש. אני מוכן לחתום לך על זה.

* סרטים ובלו-ריי - כתבתי איפשהו שזה רק פונקציה נחמדה? לא, כתבתי שאפשר להוריד סרטים בHD, ואומנם אתה חושב שאתה מכיר אותי אבל אני בהחלט מוריד סרטים בHD ורואה אותם על הLCD 42" שיש לי בסלון, אם אתה רוצה להיכנס פה לPissing Contest, אז אני בהחלט יודע, אני פשוט מעדיף לא לשלם על זה אם יש לי את האפשרות.

* רשת אלחוטית - כמו שאמרתי פונקציה נחמדה אבל לא הכרחית. הראוטר שלי פשוט יושב ליד הבוקס ומחובר אליו בכבל רשת וגם אני מנגן מוזיקה וסרטים דרכו, פשוט לא באלחוטי... זה ממש לא יוצר שום בעייתיות, כל שאר המחשבים בבית שלי עובדים עם אלחוטי אז זה לא מפריע לי שהראוטר יושב ליד הבוקס.

* הארד-דיסק - בהחלט אפשר לחבר כל סוג הארד-דיסק חיצוני דרך USB.

עוד משהו?
תמונה

תמונות וקליפים של הגיטרות שלי.

תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

בנוסף, נגיד ולא פרצת את האקס בוקס, אז יש לך אחריות עולמית.
וגם יש חנויות שפורצות ונותנות אחריות משלהם, לדוגמא, האקס בוקס שלי התפגר איזה שבועיים אחרי שקניתי אותו, והם פשוט הביאו לי אחד חדש.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

עמית,
שאלת תם.... מה זה בתכלס בלו ריי?

ירד לי COD 5. אתקין היום.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

לדעתי Call ‎Of ‎Duty ‎5 הוא באותה רמה של 4 רק עוסק במלחמת העולם השנייה. מאוד נחמד סה"כ. אבל בסופו של דבר אין על COD‏ ‏4 ברשת... :D
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

גם 3 עוסק במלחמת העולם השניה...
על איזה מלחמה עוסק 4?
תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

4 הוא מלחמה מודרנית.
אני הכי נהנתי מהמולטי של 1 ו2..
תמונה
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

בלו-ריי זה פורמט דיסק (כמו DVD) שסוני פיתחה בעל נפח גדול, מה שמאפשר לשים עליו סרטים ברזולוציה גבוהה יותר, רזולוציית HD. הפורמט הזה לאט לאט נכנס יותר ויותר לשוק, יוצאים יותר ויותר סרטים, חדשים וישנים, מתחילים לראות אותו בספריות וידאו, ויש כבר לא מעט נגנים וגם קצת צורבים. סביר להניח שבסופו של דבר הפורמט הזה יחליף את הDVD, כמו שהDVD החליף את הVHS.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

ממש נהניתי מ4.
יש כמה משימות מטורפות..... כמו עם הצלף... אבל הכי כיף זה להרוג ערבים :) :party:
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

Plaschkes כתב:* נציגות רשמית - יש נציגות לבוקס בארץ דרך באג. ונכון, כמו שכתבתי זה לא מאוד רלוונטי כי פרצתי אבל זה לא ממש מעניין כי זה סיכון ידוע בכל מכשיר שפורצים, מה שבPS לא אופציה כרגע. אנשים עדיין יכולים לקנות בוקס בפחות מחצי המחיר ממה שעולה PS ולקבל אחריות רשמית.

* משחקים - אין שום דבר שאתה יכול להגיד, בסופו של דבר ההשקעה הכספית שלי היא מזערית לעומת כל מי שיש לו אפילו 3 כותרים שונים לPS, ובניגוד אליך אני צריך לשלם בערך 13 שקל בשביל להוסיף משחק לאוסף בזמן שאתה צריך לשלם כמעט פי 4 מזה בשביל להחליף. משחקים בלעדיים - גם לPS אין הרבה מעבר לKillzone וMGS. זאת ממש לא הנקודה פה, כי הרוב המוחלט של המשחקים יוצאים לשתי הקונסלות, לכן הקרב הגדול הוא בין הקונסולות עצמן וההשקעה הכספית, כי בסופו של הדברים המשחקים זהים ברובם המוחלט.

* דור הבא - אני לא טועה לגבי תאריך היציאה של הדור הבא, ואתה טועה לגבי סוני שימשיכו לדרוך במקום. זה מאוד עובד ככה. הטכנולוגיה תתקדם, ואיתן גם הקונסולות. גם אני וגם אתה לא יכולים לנחש בכלל איך הטכנולוגיה תראה בעוד כמה שנים ולכן אני מעדיף לא לדון בזה יותר מדי, אבל אני מבטיח לך שלא יקרה מצב שיוצא בוקס חדש ולא יוצא PS חדש. אני מוכן לחתום לך על זה.

* סרטים ובלו-ריי - כתבתי איפשהו שזה רק פונקציה נחמדה? לא, כתבתי שאפשר להוריד סרטים בHD, ואומנם אתה חושב שאתה מכיר אותי אבל אני בהחלט מוריד סרטים בHD ורואה אותם על הLCD 42" שיש לי בסלון, אם אתה רוצה להיכנס פה לPissing Contest, אז אני בהחלט יודע, אני פשוט מעדיף לא לשלם על זה אם יש לי את האפשרות.

* רשת אלחוטית - כמו שאמרתי פונקציה נחמדה אבל לא הכרחית. הראוטר שלי פשוט יושב ליד הבוקס ומחובר אליו בכבל רשת וגם אני מנגן מוזיקה וסרטים דרכו, פשוט לא באלחוטי... זה ממש לא יוצר שום בעייתיות, כל שאר המחשבים בבית שלי עובדים עם אלחוטי אז זה לא מפריע לי שהראוטר יושב ליד הבוקס.

* הארד-דיסק - בהחלט אפשר לחבר כל סוג הארד-דיסק חיצוני דרך USB.

עוד משהו?
"אין הרבה מעבר ל..." יש הרבה מעבר ל - יש המון משחקים בלעדיים שלעולם לא יצאו לשום קונסולה אחרת, שרק בשבילם לבד שווה לקנות פיאס3, הרבה יותר בהשוואה למה שיש לבוקס להציע (שגם ככה אפשר לשחק את רובם במחשב), אתה רוצה שאני אמנה אותם? משחקי מולטי פלטפורם לא מהווים שיקול בקניית קונסולה. הקרב הגדול הוא במשחקים הבלעדיים, והפיאס 3 מנצח בהליכה.
הדור הבא – אתה טועה, כאחד שהיתה לו כמעט כל קונסולה שיצאה לשוק מ 1987 מימי ה sega master system (אני יכול לכתוב ספר על gaming), הפלייסטיישן (מ 1995) ממש לא מתקדם עם ה"טכנולוגיה", בניגוד למחשב שאתה צריך לשדרג כל שנתיים ולתקעת שם קונסולות אחרות (זה בעצם סוד ההצלחה שלו), סתם לדוגמא, יש הבדל עצום בין משחקים שיצאו לפיאס2 בזמן יציאתה ( או שנה או שנתיים אחר כך) לעומת משחקים שיצאו כמה שנים אחר כך, ככל שהזמן עובר המפתחים לומדים לנצל יותר ויותר את הכוח של הקונסולה, קח את god of war למשל, ותשווה אותו מבחינה גראפית למשחקים שיצאו כמה שנים לפני כן, הישג מדהים. אותו דבר קורה עם הפיאס3, בניגוד ל360 שהגיע כבר לשיא היכולת הגראפית שלו.
בלו ריי – אין לך, אתה לא יודע, זה לא נושא לדיון. כולנו מורידים סרטים.
רשת אלחוטית – לא הכרחי לך, הכרחי לי.
"עוד משהו?" – כן, למרות שחלק מהדברים פחות חשובים, אבל לצורך ההשוואה:
ה 360 זה מכשיר מכוער, ממשק מכוער. הגנרטור בהפסקות חשמל אצלנו בבניין עושה פחות רעש ממנו, הקונסולה הכי לא אמינה שיצאה אי פעם כבר אמרתי.
פיאס3 – אולי הקונסולה הכי אמינה שיצאה אי פעם. ממשק פשוט וגאוני (XMB) כמו ב PSP, Bluetooth - שוב, אין צורך בחוטים, אני מחבר את האוזניות הסטריאופוניות של הנייד שלי. אפשרות לחבר מקלדת ועכבר (במשחקים מסוימים) או כל דבר אחר (בלוטות', יו אס בי), לגלוש באינטרנט, תומך DIVX.
Lord Of The Strings כתב:ממש נהניתי מ4.
גם אני ממש נהנתי מ 4, בהחלט אחד הFPS החזקים שיצאו, מה שמיוחד במשחק הזה זה הרלוונטיות שבו בהשוואה למה שקורה בעולם, האיסלם הקיצוני, והריאליסטיות שלו, המשימות מהמצלמה של המסוק מדהימות, (חוץ מזה כמה כבר אפשר להרוג נאצים עם אותם נשקים) מתתי איזה 20 פעם במשימה עם הצלף, אחרי שהוא נפצע ואתה מושיב אותו באיזה נקודה באיזור פתוח ומתחילים לרדת טרוריסטים ממסוקים מהאויר, הקטע הכי קשה במשחק לדעתי, ודרך אגב, ההמשך של המשחק יוצא ב 11.10.09 והוא נקרא "modern warfare 2"
music4ever prog4life
Plaschkes
פלשקס
יצירת קשר:

שליחה על ידי Plaschkes »

טוב אמיר, זה לא מגיע לשום מקום, תבלה לך עם הPS שלך, אני אבלה עם הבוקס. בוא נסגור את זה פה.
תמונה

תמונה
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

^
+1
בסופו של דבר זה עניין של דעה, אני גם יכול לזיין את השכל על הPS3 שלך כל היום.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

גם אני ממש נהנתי מ 4, בהחלט אחד הFPS החזקים שיצאו, מה שמיוחד במשחק הזה זה הרלוונטיות שבו בהשוואה למה שקורה בעולם, האיסלם הקיצוני, והריאליסטיות שלו, המשימות מהמצלמה של המסוק מדהימות, (חוץ מזה כמה כבר אפשר להרוג נאצים עם אותם נשקים) מתתי איזה 20 פעם במשימה עם הצלף, אחרי שהוא נפצע ואתה מושיב אותו באיזה נקודה באיזור פתוח ומתחילים לרדת טרוריסטים ממסוקים מהאויר, הקטע הכי קשה במשחק לדעתי, ודרך אגב, ההמשך של המשחק יוצא ב 11.10.09 והוא נקרא "modern warfare 2"[/quote]

שימחת אותי לגבי ההמשך!
אכן הצלף משימה טובה...וכן גם עם המטוס (לא מסוק) שאתה מפגיז מהאוויר. מאוד ריאליסטי. הזכיר את צילומי צה"ל שלנו :)
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

המשימה עם המטוס משהו מטורף לגמרי. הם הצליחו לדמות את המשימה הזאת כל כך טוב שזה פשוט מדהים.
תמונה
YtsejAmir
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtsejAmir »

MrReD כתב:^
+1
בסופו של דבר זה עניין של דעה, אני גם יכול לזיין את השכל על הPS3 שלך כל היום.
mrred, זה לא עניין של דיעה, זה עניין של העדפה.
Lord Of The Strings כתב:
גם אני ממש נהנתי מ 4, בהחלט אחד הFPS החזקים שיצאו, מה שמיוחד במשחק הזה זה הרלוונטיות שבו בהשוואה למה שקורה בעולם, האיסלם הקיצוני, והריאליסטיות שלו, המשימות מהמצלמה של המסוק מדהימות, (חוץ מזה כמה כבר אפשר להרוג נאצים עם אותם נשקים) מתתי איזה 20 פעם במשימה עם הצלף, אחרי שהוא נפצע ואתה מושיב אותו באיזה נקודה באיזור פתוח ומתחילים לרדת טרוריסטים ממסוקים מהאויר, הקטע הכי קשה במשחק לדעתי, ודרך אגב, ההמשך של המשחק יוצא ב 11.10.09 והוא נקרא "modern warfare 2"
שימחת אותי לגבי ההמשך!
אכן הצלף משימה טובה...וכן גם עם המטוס (לא מסוק) שאתה מפגיז מהאוויר. מאוד ריאליסטי. הזכיר את צילומי צה"ל שלנו :)
[/quote]

זיו, אני שמח לשמח אותך, גם אני מחכה להמשך :cheers: כן, ברור שמטוס חחח, וגנבת לי את המילים מהפה - נראה לי שראיתי את כל הצילומים האפשריים שצה"ל פירסם ב youtube וזה היה בזמן ששחקתי ב 4
music4ever prog4life
סמל אישי של משתמש
WhoIsMax
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי WhoIsMax »

Lord Of The Strings כתב:

שימחת אותי לגבי ההמשך!
אכן הצלף משימה טובה...וכן גם עם המטוס (לא מסוק) שאתה מפגיז מהאוויר. מאוד ריאליסטי. הזכיר את צילומי צה"ל שלנו :)[/quote]
הצלף זה המשימת פלאשבק הזאת? שאתה משחק את קפטן פרייס וצריך להיצמד ללתחת של המפקד שלך כשאתם בשדה ועוברים מעליכם חיילים?
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

כן זאת המשימה הזאת...
אגב, גם ב5 יש משימה דומה כשאתה מדמה חייל רוסי פצוע בסטלינגרד ויש איתך עוד רוסי פצוע אחר, גם כן צלף ואתה צריך למלא את ההוראות שלו ולחסל גנרל גרמני כלשהוא.
וגם שם יש משימת סיוע אווירי ממטוסים רק שזה מעל הים ואתה עם מטוס אמריקאי ממלחמת העולם השנייה.... בגלל זה אני חושב שמבחינה משחקית 4 ו 5 כמעט זהים למעט העלילה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

הם ב99% זהים, זה אותו מנוע משחק בדיוק ובסדרת CoD אוהבים למחזר כמה שיותר.
תמונה
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

שיחקתי אתמול KillZone 2 בפלייסטשן 3 החדש של חבר מהקיבוץ והם כ"כ הרסו את המשחק!!!!
אין את האפשרות לעשות מצב לחימה שיש זמן וצריך להרוג מספר מסויים של הלגאסט/ISA ולשחק בשניים...
הם הפכו את זה למשחק של יחיד ואני שונא אותם!
הם לקחו את כל התכונות הטובות של קילזון וזרקו אותם לפח!
וגם זה ממש דומה ל- CoD...
תמונה
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

חברים,
התקנתי את המשחק (cod 5) וכשאני מעלה אותו הוא מיד נותן לי הודעת שגיאה ו:
Waited 0 msec for asset 'shadowclear' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'shadowcookieoverlay' of type 'material'.
Waited 6 msec for asset 'shadowcookieblur' of type 'material'.
Waited 508 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.
Waited 0 msec for asset 'stencildisplay' of type 'material'.
Waited 230 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".

------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

מישהו יודע?
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

תמחוק הכל ותתקין מההתחלה.
תמונה
שלח תגובה