חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
TheLight
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

Re: חלום בהתגשמותו: חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי TheLight »

Kingalpaca כתב:ואו!
הוצאת לי את המילים מהפה :)
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Let the Light surround You (:
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

למי שלא יצא בחייו לראות איך נראה לו"ז של דרים ת'יאטר ביום הופעה:
תמונה

הכל מסודר בצורה כל כך מקצועית, ריק פולנר מתקתק את הזמנים והכל עובד כמו שעון שוייצרי!
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dt-forever »

טל רודס כתב:למי שלא יצא בחייו לראות איך נראה לו"ז של דרים ת'יאטר ביום הופעה:
תמונה

הכל מסודר בצורה כל כך מקצועית, ריק פולנר מתקתק את הזמנים והכל עובד כמו שעון שוייצרי!
חח.. ישר למחרת טיסה?!! פעם ראשונה בארץ שייתיירו קצת.. פתקים בכותל וכאלה.. מעניין מתי הם נחתו בישראל?

מישהו הסתכל על השעון וראה מתי הם עלו על הבמה בדיוק ומתי ירדו??
קבוצת פייס פרוגרסבית:
http://www.facebook.com/group.php?gid=189730295474
Dark5675
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי Dark5675 »

dt-forever כתב:
תמונה

חח.. ישר למחרת טיסה?!! פעם ראשונה בארץ שייתיירו קצת.. פתקים בכותל וכאלה.. מעניין מתי הם נחתו בישראל?

כן, הם עלו ב20:50 וירדו בדיוק שעתיים אחרי זה. להדרן הם עלו בערך 2-3 דק' אחר כך, למשך רבע שעה.
Lurx
דרימיסט מתחיל

Re: חלום בהתגשמותו - חוויות ותמונות מההופעה

שליחה על ידי Lurx »

חתוליס כתב:ערב טוב לכולם,
לכל מי שלא מכיר אותי, אני הייתי חלק מהמשלחת האחרונה לטורקיה. אני מעריץ את הלהקה מזה כ-6 שנים וחבר מועדון בכחצי מהתקופה הזאת. בתקופה שלפני הצבא עבדתי במיוחד כדי להשיג מספיק כסף למימון הטיסה שלי לטורקיה. הרמתי 2 ערבי מחווה ללהקה ואני משתדל לעזור איפה שרק אפשר, כאשר האינטרס שלי הוא אותו האינטרס של כולנו - לקבל כמה שיותר הכרה והערכה מהלהקה עצמה, דבר שהתגשם במלואו הערב.
ולמרות כל זה, הערב ראיתי את הלהקה ממרחק של בערך 70-80 מטר, מאחורי המגדל ממנו צולם הוידאו. לא ראיתי כמעט כלום.
התגובה הראשונית תהיה "איך זה קורה? לא יכלת להגיע בזמן, כדי להכנס מהראשונים?". אז האמת היא שלקחתי לעצמי שבוע חופש מהצבא, כדי שלא יקרה מצב שבו משחררים אותי מאוחר ואני נכנס בדקת איחור. הגעתי למקום בשעה 15:00, ומצאתי את שערי הכניסה הראשונית ריקים מאנשים. יכולתי לעמוד שם, או לפחות קרוב לשם. אבל חברת "הדרן" הבטיחו לי, כחבר מועדון המעריצים, שאני אכנס חצי שעה לפני כולם, יחד עם כל מועדון. יכלתי ליצור לעצמי רשת בטחון ופשוט לעמוד שם, למקרה שההבטחה הזו לא תמומש. אבל הבנתי שהעניין לא בדיוק "רץ חלק", אז החלטתי לראות איפה אני יכול לתרום את חלקי...
כשהגעתי, עידן אמר לי שהוא צריך לדבר עם בחור בשם ניב מהדרן, שיעביר לקב"ט במקום את האישור להכניס את חברי המועדון בזמן המובטח. אבל ניב לא עונה. אז מה עושים? התחלתי לרדוף אחרי הקב"ט ההוא, שלא הסכים לדבר איתי. ניסיתי לדבר עם אנשים נוספים מהדרן, שלא יכלו או לא רצו לעזור - בזמן שכל חברי המועדון יושבים להם בשאננות על הדשא ומצטלמים, או עושים מה-בזין-שלהם, או עומדים בתחילת התור הראשוני לכניסה - כל זה, במקום להרים את התחת ולעזור.
כמובן שלא עזר בית-דין וב17:30 (אגב, כמקובל במדינת ישראל, שלא כפי שנקבע מראש - בשעה 18:00) נפתחו השערים. אני ומריאנה, שהחלטנו לוותר על הכניסה שלנו לבקסטייג' בתמורה לכניסה מוקדמת, נפלנו בין הכיסאות - ולא קיבלנו לא זה, ולא זה. ולא בגלל שלא יכולנו. יכולנו בכל זמן להגיד "שיתפוצצו שאר חברי המועדון, אנחנו עומדים ראשונים". אבל במקום לעשות את זה, רצנו אחרי אנשים. רציתי להגיד לכם שאני לוקח בחזרה את מה שאמרתי באשכול שפתח טל אתמול. התאכזבתי מאד מהשאננות של כולכם. שאננות, חוסר אכפתיות, כיסויי-תחת או איך שלא תרצו לקרוא לזה... שלא לדבר על אנשים שאמורים לאחד אותנו ולדאוג לנו כמועדון, שנקבל את מה שהובטח לנו. ולא, אני לא מדבר על עידן, שעשה מעל ומעבר בשבילנו ורץ ממקום למקום.

הלוקיישן, החולצות המזויפות של הטור, בירה - בכניסה, 22 שקלים, ביציאה, 10 שקלים, ההתנהלות של הדרן, ההתנהלות של חברי מועדון המעריצים, ההתנהלות של מועדון המעריצים אל מול הלהקה ואל מול הדרן, השאירו לי מהערב הזה זכרון של ניחוח ישראלי חריף באוויר. אתם עלובים, ואפילו קצת עלוב שהלהקה האדירה הזאת הניחה את רגלה בבוץ המסריח הזה. מזל שהפרפורמנס והלהקה היו אדירים, ומזל שהיה לי את מריאנה איתי, שהפכה את החוויה לבלתי נשכחת. אחרת, אני לא יודע מה היה קורה.

אתם בהחלט בהחלט עלובים.
אולי אנשים יראו את זה כיומרני, ואני לא מתכוון לפגוע באופן אישי, אבל חתיכת כפוי טובה. אנשים עבדו קשה כדי להביא להקה שאתה אוהב לארץ, ובמקום להגיד "וואי, תודה אנשים, היה אדיר", אתה מחפש את הדברים הרעים. גם אותי טרטרו, גם אותי שלחו ממקום למקום, גם לי הבטיחו להיכנס מוקדם (למרות שאני לא חבר משלם במועדון המעריצים). בסופו של יום כל ההבטחות לא שוות כלום. אבל החוויה כן. וסתם בשביל הרקורד, עד שדרים לא עלו ישבתי על הדשא מאחור, ליד הדוכן של המרצ'נדייז, ואז, פשוט נכנסתי פנימה והתקדמתי, לפני שITPOE נגמר הייתי ליד הגדר.

היה נהדר, היה אחד הימים היפים של חיי.
לשמוע את פורטנוי אומר "you made our first time in israel fucking amazing" עשה לי את ההופעה.

תודה קודם כל, לDream Theater שבאו לפה ופרקו לי את המוח בהופעה הטובה ביותר שראיתי.
אחרי זה תודה ענקית לאנשי המועדון שטרחו לגרום ליום הזה לקרות.

היה *ל*פ*נ*י*ם* :twisted:
סמל אישי של משתמש
dt-forever
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי dt-forever »

Dark5675 כתב:
dt-forever כתב:
תמונה

כן, הם עלו ב20:50 וירדו בדיוק שעתיים אחרי זה. להדרן הם עלו בערך 2-3 דק' אחר כך, למשך רבע שעה.
אם הם חזרו להדרן של רבע שעה יוצא שהם גמרו אחריי 11 וזה לא כמו שכתוב בדף במודגש שב11 זה נגמר..
אבל מה זה משנה כבר...
קבוצת פייס פרוגרסבית:
http://www.facebook.com/group.php?gid=189730295474
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

חכו לוידאו שצילמתי....

שאלתי את ג'יימס מה חושב על הארץ. אז הוא אמר שממש אין להם זמן לטייל והוא מאוד מקווה שבפעם הבאה ייצא לו :)

חכו לוידאו......
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Technetium »

Lord Of The Strings כתב:חכו לוידאו שצילמתי....

שאלתי את ג'יימס מה חושב על הארץ. אז הוא אמר שממש אין להם זמן לטייל והוא מאוד מקווה שבפעם הבאה ייצא לו :)

חכו לוידאו......
צילמת את כל ההופעה בוידאו?
סמל אישי של משתמש
Ashleadt
דרימיסטית שרופה
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ashleadt »

אני רק עכשיו קראתי את העמודים הראשונים של האשכול הזה, ואני חייבת להרחיב על התגובה שלי כשאמרתי ש"היה מושלם".
כמו עילי, אין לי ממש אופציה לעזור כי אין לי במה, אין לי את הסמכות הזאת, אין הרבה שאני אישית יכלתי לעשות.
עידן, מתן וטל עשיתם עבודה נפלאה! ועדיין עושים! אם זה עידן שנשרף כולו מהשמש או טל שעשה טלפוניים מחו"ל ומתן שהתרוצץ גם כן ממקום למקום.
וכשיצאתי מהפגישה עם הלהקה, אפילו לא אמרתי "תודה", כנראה בגלל שהייתי ב"היי". אז תודה ענקית!. לא רק שהם באו לארץ וראיתי אותם (שזה באמת היה מספיק לי!) אלא גם פגשתי אותם! לא הייתי מבקשת יותר מזה! אין לי מילים לתאר את האושר! כל החברים שלי (שלא אוהבי דרים) אמרו לי אינספור פעמים לפני ההופעה שהם לא ראו אותי כל כך מאושרת בחיים! וזה בזכותכם! תודה תודה תודה! אני מעריכה את העבודה שלכם, את הזמן שאתם מפנים בשביל המועדון הזה, והפורום כולו. וגם אם דרים לא היו באים והיה לוקח עוד 6,7 שנים, אתם שווים את ה100 ש"ח בשנה למועדון! שבכלל לא הולך אליכם! אלא זה בשבילנו במהלך השנה. מגיע לכם יותר מזה. בעיקר מבחינת הערכה שלא נראה שאתם מקבלים מספיק!
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
Nuno1
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי Nuno1 »

פוסט ראשון שלי באתר, אני פשוט חייב לכתוב על הופעה של דריים בארץ !

ראיתי כבר3 הופעות של דריים בחול ואחת מהופעות הייתה סוף הTOUR והם ניגנו את כל MASTER OF PUPPETS. אני חייב לומר שההופעה בארץ היתה הרבה יותר מוצלחת ! פשוט היה מדהים. סטליסט מושלם, אחלה סאונד, וסוף סוף לראות הופעה של דריים בארץ הקודש :) בנוסף היתה הרגשה שהם נהנו לנגן !

אחד הדברים המדהימים בשבילי היו לראות את רכבת ישראל נוסעת בזמן TAKE THE TIME :) לא נקלט..

עדיין בהיי מהופעה, פשוט מדהים !
yonia3334
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי yonia3334 »

טוב,

הייתה הופעה מצויינת!
אני חושב הסטליסט היה מאד מאוזן, אם כי קצת קצר לטעמי (לא מגיע לנו יותר משעתיים? )
הסאונד היה טוב, אבל מהמקום שאני עמדתי בקושי שמעתי את רודס, והסנר של פורטנוי נשמע לא מאוזן ביחס לשאל חלקי התופים.
בהתחלה נסיתי להיות בקרבת הבמה, אבל הדחיפות שם...לא להאמין, לא חשבתי שכך זה יהיה בהופעה של דרים.
לדעתי הבעיה המרכזית בהופעה היתה המיקום - הדרן לא העריכו נכון את גודל הקהל שיבוא, וכשהבינו שזה יהיה הרבה יותר מ-6000 הם העבירו את ההופעה לחצר האוחרית של האולם, מקום לא מתאמים לאירוח הופעות לטעמי.
העיקר שהדרן עשו קופה יפה...

מה שכן, מגיע שאפו ענק לקהל העצום שבא שהוכיח שיש פה הרבה מאד אנשים שאוהבים מוסיקה - 12.000-9000 זו הפתעה עצומה, אני לא ציפתי לזה.
וכל הכבוד אחרון מגיע למועדון הזה, בלעדיו אני בטוח שחברי דרים לא היו דורכים פה.
תודה!

ורק נקווה שנראה אותם פה שוב...בקרוב.
סמל אישי של משתמש
Idan_Floyd
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי Idan_Floyd »

חכו לוידאו......

יש לך גם את חוויות הבקסטייג' (והדשא :D ) מתועדות בוידאו נכון?
תמונה
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

הייתה הופעה פשוט חזקה! ניגנו את כל השירים הטובים! ברור שיש עוד שהייתי רוצה שהם ינגנו, אבל ההופעה הייתה נמשכת 4-5 שעות, אז לא משנה פעם הבאה ;)

הם נתנו שואו מטורף, כל נגן פצצה, זה היה מדהים לראות אותם בעיניים! פטרוצ'י הוא אחד מהגיטריסטים האהובים עלי, מייונג האדיש שנותן הופעה בת ז**ה בדרך שלו, פורטנוי הענק (איך התרגשתי כשהורידו את הבד מהמערכת שלו), רודס שפשוט הפתיע אותי כי לא ידעתי שהוא מופיע ככה, ולאברי שהקול שלו היה סבבה לגמרי בהופעה שלנו...

היה ענק הקטע של רודס עם האייפון, אף אחד בקהל לא הבין מה זה החייזר הזה חחח ואז עם ה-Keytar שלא הכרתי אז בכלל התלהבתי מזה. או שפורטנוי התמסר עם אחד הטכנאים שלהם עם מקל תופים באמצע שיר, ולא פספס אף מכה למרות שלפעמים הוא לא הצליח לתפוס - פשוט חזק!!!

הצחיק אותי שלאברי אמר "שלום תל אביב!", ומישהו גם כתב פה שהוא צעק באיזשהו שלב "חזק שישמעו עד ירושלים!" חחח חבל שלא שמתי לב

הרגו אותי עם הבא נגילה!

באמת הופעה ששווה להגיע אליה, גם אם אתה לא מעריץ שרוף של הלהקה. כל מי שאוהב מוסיקה יהנה לראות את הלהקה הזאת בעיניים. לא מתחרט על שקל (אולי על הכסף ששילמתי לחניה), ולא מתחרט על זה שויתרתי על להופיע בערב מגמת מוסיקה האחרון שלי בשביל להגיע.

:party:
jacoba777
דרימיסט מתחיל

Best love story, ever (Dream Theater- "Live scenes from TA")

שליחה על ידי jacoba777 »

Haifa 14.6.09, I wander on the Grand Canyon especially to buy a video camera to shoot Dream Theater's concert in the 16th. I finally find the perfect camera for the perfect price. I looked at it and thought, that's the least what I could do to make the night remembered.

We arrived to the exhibition ground at 15:25, only 5 minutes before we stood in line. The atmosphere was weird, why would nobody seemed interested in being in the first raw. Then out of a sudden, 3 lines were accumulated, and the next thing I know is that I was among one of them. For more than two hours we stood in line not knowing when we'll get in. Not to mention the pushing and the waving that occurred. When finally it was about 17:50, the guards probably sympathized with us and let us in. For a moment I thought "Finally now I could run toward the first raw". Or that what everyone else thought, but in fact we were ranged in another line, where they'll do an actual body and a backpack search to make sure you don't have alcohol, drugs, or a video camera. "Oh my god, I thought, I didn't know we're not supposed to bring video cameras with us, I am not going back to return my video camera, I'll be lost".

The guard searched and checked every inch of my body and gave my backpack to another guard who checks the backpacks. The table where they put my backpack had many other ones too. I waited in confusion. The guard opened my back pack, takes out my video camera's case, opens it to find it in another pouch, and calmly give it back to me. I snatched my backpack and ran toward the heaped up crowd.

I couldn't manage to get to the first raw, but mine wasn't that bad. I was in the 6th raw, were about 500 people were in front of me and aside me. So then we just stood there and waited. The preparation band who was on stage seemed ready to play. They jammed a little so we thought its gonna start immediately, but instead it didn't. They weren't satisfied in fact that we stood for over two hours, and so they let us stand for another two. At 20:00 the preparation band came back to the stage to play what I felt to be the longest four songs ever. Everyone else in the crowd was pushing us and taking us to the sides, for a moment I felt like a puppet in a puppet show. It was like a sea of people, or one big orgy. I was just trying to survive in a hope that once the gods go on stage, it will be much calmer.

Only a few minutes after the preparation band left the stage. Anyone who came up on stage motivated the people to cheer very loudly, and also caused many more chaos in the crowd. A few moments then I saw a very familiar face behind the drum set. It was John Myung. In that moment I thought "Oh my god, this is happening, right here, right now". I wasn't mistaken only 20 minutes after that, I managed to reached as close as to the second raw, just a spit away from the stage. 10 minutes later while surviving the aggressive crowd, I don't know how to describe it, simply John Petrucci came out and stood in front of me. It seemed like a DREAM to me. He looked kind of old, but it didn't matter his technique, his presence, his charisma, and his feeling to music. I remember my self shouting "Oh my god John". Every time I shout his name I felt like I was gonna cry, because I felt like one of my DREAMS came true.

I just couldn't believe what I saw. It was very magical he seemed so real, yet it is a DREAM coming true. I was in front of the best band of all times, more importantly I was in front of the greatest guitarist of all times. This joy of a very few seconds make me feel in heaven. As the crowd was pushing and waving again, I thought I can't enjoy it like this. I'll break my neck or suffocate if I stay for another 5 minutes here. So, in tears, I moved back while listening to Petrucci's solo, as if it speaks to me saying why did you give up?! But what I could say, I longed for a seat or the grass to lay down after standing for over 6 hours in density.

I went back to the very end of the crowd just trying to breathe any piece of air I could find. Then I realized that I've made one of the biggest mistakes of my life, which is leaving in a very good point of observing the best scene of my life. I tried to open my video camera and zoom it, but it just betrayed me and didn't switched on. So there I was standing in the last lines not knowing what to do. But I thought, I came here for DREAM THEATER, I wanna make my best attempt to enjoy it.

As the third song "A rite of a passage" was toward its end, and that I knew the play list beforehand, I know their best song is one of the best ballads ever. I starting penetrating inside 12000 people, and managed to go as far as the 15th line. When James Labrie` started singing I got so emotional and shed one tear while singing along. When Petrucci played the acoustic solo I just couldn't take it anymore and burst into tears. He really can get to everyone's emotions. I stood there listening and weeping. An hour later, I managed to get 5 more lines closer.
Jordan Rudess hit the progression on D Major, and I immediately knew what would be the next song. It was The Spirit Carries On. While singing along with Labrie` I felt so elevated. Like living in another world. Petrucci's solo was magnificent. It shivers my essence. As the solo goes to its melodic sequence in the end, I started applauding and weeping again. I was the only one applauding and pointed my finger to Petrucci, which also the thing that I did alone, and it all comes out of emotions. He picks one note in the solo Looks at me and points back. I grabbed my hair and stretched back my head while not believing what just happened. He pointed back at me, as if he was saying to me "I love you".

That was what the power of music can do to one of us. You can communicate with the gods only through music. Because it is very simple. It is a very simple language. All you have to do is listen and respond. In the end Mike Portnoy completed the unforgettable scenery of the night after the five of them been gathered to tell us good night saying to us "It was so fuckin' awesome night we had", and promised us to come back very soon.

That was my love story, of my favorite band of all times.

AND KEEP THE DREAM ALIVE!!!

Here's the link for the unforgettable moment (notice 2:19): http://www.youtube.com/watch?v=FcZkruGSfyE
HITMAN
דרימיסט מתחיל

שליחה על ידי HITMAN »

מדהים לראות כמה החבר'ה כאן רציניים ואת כמות התגובות שפורסמו.

כמו שכתבתי הקלטתי את ההופעה לדיסק והבטחתי לכם דוגמה, אז הנה:

http://www.siz.co.il/download.php?file= ... 2owqy4.mp3

ההקלטה היא באמצעות מיקרופון מקצועי. לצערי לא הצלחתי למצוא מקום בלי רעשי קהל, אבל זאת נקודה לזכות הקהל המצויין שהיה. בוטלג לא הולך לצאת מזה, כי מכירות של הקלטות לא רשמיות זה דבר אסור, אבל במקרה ועוד מישהו הקליט ומעוניין בהחלפת עותקים, אפשר ליצור עמי קשר כאן: rammsteinconcerts@gmail.com

בברכה,
רועי
http://rammsteinconcerts.webs.com
סמל אישי של משתמש
Technetium
דרימיסט מתחיל

HITMAN כתב:מדהים לראות כמה החבר'ה כאן רציניים ואת כמות התגובות שפורסמו.

כמו שכתבתי הקלטתי את ההופעה לדיסק והבטחתי לכם דוגמה, אז הנה:

http://www.siz.co.il/download.php?file= ... 2owqy4.mp3

ההקלטה היא באמצעות מיקרופון מקצועי. לצערי לא הצלחתי למצוא מקום בלי רעשי קהל, אבל זאת נקודה לזכות הקהל המצויין שהיה. בוטלג לא הולך לצאת מזה, כי מכירות של הקלטות לא רשמיות זה דבר אסור, אבל במקרה ועוד מישהו הקליט ומעוניין בהחלפת עותקים, אפשר ליצור עמי קשר כאן: rammsteinconcerts@gmail.com

בברכה,
רועי
http://rammsteinconcerts.webs.com
אז למה לא לחלוק עם כולם בחינם? :idea: זה מבאס, כי לי אין שום הופעות שלהם, אני לא אוהב לאסוף סתם הופעות אלא אם הן חשובות לי, ומן הסתם ההופעה הזאת חשובה לי

אבל לא משנה, אני עדיין מחפש מישהו שצילם את כל ההופעה בוידאו...
סמל אישי של משתמש
MrReD
שגריר האופת'

שליחה על ידי MrReD »

Technetium כתב:הייתה הופעה פשוט חזקה! ניגנו את כל השירים הטובים! ברור שיש עוד שהייתי רוצה שהם ינגנו, אבל ההופעה הייתה נמשכת 4-5 שעות, אז לא משנה פעם הבאה ;)

הם נתנו שואו מטורף, כל נגן פצצה, זה היה מדהים לראות אותם בעיניים! פטרוצ'י הוא אחד מהגיטריסטים האהובים עלי, מייונג האדיש שנותן הופעה בת ז**ה בדרך שלו, פורטנוי הענק (איך התרגשתי כשהורידו את הבד מהמערכת שלו), רודס שפשוט הפתיע אותי כי לא ידעתי שהוא מופיע ככה, ולאברי שהקול שלו היה סבבה לגמרי בהופעה שלנו...

היה ענק הקטע של רודס עם האייפון, אף אחד בקהל לא הבין מה זה החייזר הזה חחח ואז עם ה-Keytar שלא הכרתי אז בכלל התלהבתי מזה. או שפורטנוי התמסר עם אחד הטכנאים שלהם עם מקל תופים באמצע שיר, ולא פספס אף מכה למרות שלפעמים הוא לא הצליח לתפוס - פשוט חזק!!!

הצחיק אותי שלאברי אמר "שלום תל אביב!", ומישהו גם כתב פה שהוא צעק באיזשהו שלב "חזק שישמעו עד ירושלים!" חחח חבל שלא שמתי לב

הרגו אותי עם הבא נגילה!

באמת הופעה ששווה להגיע אליה, גם אם אתה לא מעריץ שרוף של הלהקה. כל מי שאוהב מוסיקה יהנה לראות את הלהקה הזאת בעיניים. לא מתחרט על שקל (אולי על הכסף ששילמתי לחניה), ולא מתחרט על זה שויתרתי על להופיע בערב מגמת מוסיקה האחרון שלי בשביל להגיע.

:party:
לפעם הבאה תכיר את A Change Of Seasons :irked:
תמונה
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

Re: Best love story, ever (Dream Theater- "Live scenes from TA")

שליחה על ידי avrahamshuk »

WOW.......
Jacob, I don't know who you are but you write amazing... thank you for that magnificent post.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Lord Of The Strings
תמרי!
יצירת קשר:

שליחה על ידי Lord Of The Strings »

Idan_Floyd כתב:

חכו לוידאו......

יש לך גם את חוויות הבקסטייג' (והדשא :D ) מתועדות בוידאו נכון?

כל הבקסטייג' מצולם. מעט מהדשא (תכלס לא היה משהו מעניין). ואולי כחצי שעה מההופעה....
לו הייתי מביא חצובה (הממ הממ עידן :) )...
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

Great post JACOB :metal:
שלח תגובה