אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
Re: אשכול משחקי וידיאו! PC, קונסולות ועוד
מישהו שמע על המשחק Resistance?
שיחקתי אותו אתמול והוא לא רע בכלל!

-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
שמע??? זה אחד המשחקים שקיבלתי עם ה ps3 בקופסא כשקניתי אותו לפני שנה וחצי בערך. אחד ה FPS הכי טובים ששיחקתי בהם - נשקים לא מהעולם הזה תרתי משמע (המפתחים הם i insomanicשאחראים לסידרה של ratchet and clank - אין חברה שמתמחה בנשקים יותר מ insomanic), אקשן, סיפור, גיוון משחקיות (שליטה בטנק, ג'יפ ועוד), והאונליין שלו לא רואה את cod 4 ממטר לדעתי. אני מניח ששחקת קצת במשחק, אתה צריך לגמור את המשחק בשביל ממש להנות ממנו - מחקות לך הרבה הפתעות בהמשך השלביםilai fields #7 כתב:מישהו שמע על המשחק Resistance?

music4ever prog4life
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
העלת לי את הציפיות אמיר!
ואם כבר הזכרת את Ratchet & Clanck, אני וחבר שלי סיימנו את Ratchet Gladiator פעמיים ובהחלט משחק בן זונה מכל הבחינות!!
שמעתי ש"מחתרת" 2 אמור לצאת בקרוב, או שהוא כבר יצא?
וכמו שכבר אמרתי מקילזון 2 ממש לא התלהבתי כי אין את האפשרות לשחק בשני שחקנים...
שאני משחק בפלייסטשן 3 אז הבחור שהפלייסטשן שייך לו מביא אותו למועדון נעורים של הקיבוץ ואנחנו יושבים 5-7 אנשים ופשוט משחקים.
בד"כ זה פיפ"א או PES או קילזון שהאנשים הנכונים הגיעו ואז היינו יושבים שניים והורגים חייזרים אבל עכשיו אין את לעשות את זה...
אני מקווה שהבחור יתן לי ולחבר שלי (אותו חבר הנ"ל) לסיים את המשחק!

ואם כבר הזכרת את Ratchet & Clanck, אני וחבר שלי סיימנו את Ratchet Gladiator פעמיים ובהחלט משחק בן זונה מכל הבחינות!!
שאני משחק בפלייסטשן 3 אז הבחור שהפלייסטשן שייך לו מביא אותו למועדון נעורים של הקיבוץ ואנחנו יושבים 5-7 אנשים ופשוט משחקים.
בד"כ זה פיפ"א או PES או קילזון שהאנשים הנכונים הגיעו ואז היינו יושבים שניים והורגים חייזרים אבל עכשיו אין את לעשות את זה...

-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
חבל, זה מעפן שאתם תלוים בבחור הזה, בכל אופן, לגבי ratchet and clank תנסו להשיג את tools of destruction וההמשך שלו quest for booty (שאותו ניתן להוריד מה PSN), מומלץ בחום.ilai fields #7 כתב:העלת לי את הציפיות אמיר!![]()
המשך שךןואם כבר הזכרת את Ratchet & Clanck, אני וחבר שלי סיימנו את Ratchet Gladiator פעמיים ובהחלט משחק בן זונה מכל הבחינות!!
resistance 2 יצא כבר מלפני כמה חודשים, אתם לא מעודכנים... אני פשוט מחכה שחבר שלי יגמור אותו, כנ"ל לגבי קילזון 2 שחבל שאתם מוותרים עליו רק בגלל שאי אפשר לשחק שני שחקנים, כי הוא באמת שווה. אני מקווה מאוד שאתם משחקים דרך מסך HD, כי אם לא אז חבל על הזמן. דרך אגב, השבוע אני מקבל את afro sumorai ו condemned 2, ויש לי עוד משחקים, אם יש לבחור הזה משחקים שאני רוצה, אשמח להחליף איתו.
music4ever prog4life
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
באמת מעפן שאנחנו תלויים בו, אבל מה לעשות שזה קיבוץ ו- 99% מהאנשים פה לא יכולים להרשות לעצמם להוציא 3000 ש"ח על זה...

- Lord Of The Strings
- תמרי!
- יצירת קשר:
מעניין
יש את זה גם לPS2 או PC?
יש את זה גם לPS2 או PC?
- MrReD
- שגריר האופת'
אין. המשחק הזה הוא הHalo של הPS3 רק שהוא בחיים לא יצא למחשב.
- ilai fields #7
- דרימיסט-על
- MrReD
- שגריר האופת'
^
כי זה משחק בלעדי לPS3 שהם בונים עליו שימכור את המכשיר. למיקרוסופט פחות משנה שHalo יוצא למחשב בגלל שמערכת ההפעלה של המשחק היא במילא שלהם.
בקיצור, קליזון ורסיסטנס שניהם בלעדיים לPS3 וזה ישאר ככה.
כי זה משחק בלעדי לPS3 שהם בונים עליו שימכור את המכשיר. למיקרוסופט פחות משנה שHalo יוצא למחשב בגלל שמערכת ההפעלה של המשחק היא במילא שלהם.
בקיצור, קליזון ורסיסטנס שניהם בלעדיים לPS3 וזה ישאר ככה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני כרגע משחק:
Company Of Heroes - שוב חזרתי אליו
Football Manager 2009
Empire Total War
ובPS3
Rock Band 2
Guitar Hero World Tour
ומחכה ל Guitar Hero Metallica
Company Of Heroes - שוב חזרתי אליו
Football Manager 2009
Empire Total War
ובPS3
Rock Band 2
Guitar Hero World Tour
ומחכה ל Guitar Hero Metallica
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Greenburger
- דרימיסט-על
מטאליקה כבר יצא (נראה לי שבוע שעבר)
Life is what happens while you make other plans
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
(]/|\[)
Some of us choose to live gracefully
Some can get caught in the maze
And lose their way home
This is the life we belong to
Our gift divine
- MrReD
- שגריר האופת'
המשחק אכן יצא.
מה שמעצבן זה ב360 צריך לעדכן את הפריצה בשביל המשחק
מה שמעצבן זה ב360 צריך לעדכן את הפריצה בשביל המשחק

- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
כן הוא בדרך אליי...
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- WhoIsMax
- דרימיסט שרוף
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay משחק מעולה (לפחות בPC. לא יודע איך הוא באקסבוקס..)
משלב נהדר בין first-person shooting לstealth שזה שילוב אדיר לדעתי.. מי שעוד לא שיחק - מומלץ.
נ.ב יצא לו חידוש\sequel\משחק נוסף שנקרא The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. זה כבר מעל ומעבר ליכולות של המחשב שלי, מישהו שיחק?
משלב נהדר בין first-person shooting לstealth שזה שילוב אדיר לדעתי.. מי שעוד לא שיחק - מומלץ.
נ.ב יצא לו חידוש\sequel\משחק נוסף שנקרא The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena. זה כבר מעל ומעבר ליכולות של המחשב שלי, מישהו שיחק?
-
- דרימיסט מתקדם
- יצירת קשר:
מסכים איתך מאוד, גמרתי את escape from butcher bay במחשב מלפני כמה שנים - מתי שהוא יצא (הגירסה של האקסבוקס היא אותה גירסה), לא רק מומלץ, מומלץ בחום! ואני בהחלט אשחק גם בחידוש של המשחק שלא פחות מוצלח מהמקור,וין דיזל תותח, למרות שיצא עוד משחק בהשתתפותו - wheelman, אכזבה, אל תתקרבו.WhoIsMax כתב:The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay משחק מעולה (לפחות בPC. לא יודע איך הוא באקסבוקס..)

music4ever prog4life
- Osirus
- דרימיסט מתקדם
*הקפצה, כן זה בהחלט שווה את זה*
למי שאוהב קווסטים ולמי שמחבב קווסטים, למי שמסמפט קווסטים, ולמי שמתייזז עם קווסטים, סדרת Monkey Island חוזרת!
http://www.telltalegames.com/monkeyisland
והנה טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=EHojfwdL ... r_embedded
נראה מעניין, למרות שאני לא התלהבתי מהרביעי בסדרה שנעשה בתלת-מימד, אבל אפשר להיות אופטימיים ולקוות שמבחינת הומור ומשחקיות המשחק יצליח לגרום להנאה, כמו שאר הסדרה
אז יאללה:
a pirate i was meant to be, trim the sails and roam the sea!!!
למי שאוהב קווסטים ולמי שמחבב קווסטים, למי שמסמפט קווסטים, ולמי שמתייזז עם קווסטים, סדרת Monkey Island חוזרת!
http://www.telltalegames.com/monkeyisland
והנה טריילר:
http://www.youtube.com/watch?v=EHojfwdL ... r_embedded
נראה מעניין, למרות שאני לא התלהבתי מהרביעי בסדרה שנעשה בתלת-מימד, אבל אפשר להיות אופטימיים ולקוות שמבחינת הומור ומשחקיות המשחק יצליח לגרום להנאה, כמו שאר הסדרה
אז יאללה:
a pirate i was meant to be, trim the sails and roam the sea!!!

Today Crime Does Pay....The Shadow Knows!!!
-
- דרימיסט מתחיל
אהלן חבר'ה, קפצתי לפה להתייעצות קטנה.
בחודש הקרוב אני מתכוון לעשות רכישה משמעותית בתחום המשחקים, ואני מתלבט קשות בין פחות או יותר שלוש אופציות.
הראשונה היא מחשב מפלצתי חדש. את הנוכח שלי קניתי ב8 לפני ארבע שנים ורק לאחרונה הוא התחיל להיות לא רלוונטי מבחינת המפרט שלו. התוכנית שלי היא לעשות קנייה דומה בסביבות ה7-8, משהו חזק.
השנייה והשלישית די זהות, מדובר בקונסולה. הPS3 או הXBOX 360 ביחד עם איזו 29 אינצ' HD או משהו.
הגורם העיקרי פה כמובן הוא הכסף. הסיכויים שאני אצליח לגייס 8 בזמן הקרוב הם לא גדולים אבל קיימים. האופציות האחרות יותר בכיוון של ה5, שזה יותר רלוונטי.
בגדול אני נוטה יותר לכיוון המחשב, מכיוון שמחשב טוב זה הרבה יותר ממשחקים. מצד שני, אני יכול להמשיך לעבוד על הנוכחי ולהעביר את המשחקיות מעכשיו לקונסולה החדשה.
אני אשמח לקבל עצות, דיעות ומה לא ממכם פה.
תודה מראש!
בחודש הקרוב אני מתכוון לעשות רכישה משמעותית בתחום המשחקים, ואני מתלבט קשות בין פחות או יותר שלוש אופציות.
הראשונה היא מחשב מפלצתי חדש. את הנוכח שלי קניתי ב8 לפני ארבע שנים ורק לאחרונה הוא התחיל להיות לא רלוונטי מבחינת המפרט שלו. התוכנית שלי היא לעשות קנייה דומה בסביבות ה7-8, משהו חזק.
השנייה והשלישית די זהות, מדובר בקונסולה. הPS3 או הXBOX 360 ביחד עם איזו 29 אינצ' HD או משהו.
הגורם העיקרי פה כמובן הוא הכסף. הסיכויים שאני אצליח לגייס 8 בזמן הקרוב הם לא גדולים אבל קיימים. האופציות האחרות יותר בכיוון של ה5, שזה יותר רלוונטי.
בגדול אני נוטה יותר לכיוון המחשב, מכיוון שמחשב טוב זה הרבה יותר ממשחקים. מצד שני, אני יכול להמשיך לעבוד על הנוכחי ולהעביר את המשחקיות מעכשיו לקונסולה החדשה.
אני אשמח לקבל עצות, דיעות ומה לא ממכם פה.
תודה מראש!
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
אני לא חושב שקונסולה היא תחליף טוב למחשב חזק, לכן לדעתי מחשב טוב הוא חובה בכל מקרה.
אני עם מחשב וPS3 (וPSP שדי מעלה אבק) ואני מרגיש שאני מכוסה מבחינת היצע המשחקים שאני צריך ואוהב. המחשב שלי גם לא חדש במיוחד אבל הוא מזדקן יותר בכבוד מכל מחשב שהיה לי בעבר. הוא עדיין מריץ בכמעט מקסימום כל מחשק שאני נותן לו.
וPS3 זה PS3, בחודשים האחרונים אני טוחן Rock Band ו Guitar Hero, ואני נהנה בטירוף. אני באמת צריך להתחיל למכור חלק מהמשחקים היותר ישנים שלי....
אני עם מחשב וPS3 (וPSP שדי מעלה אבק) ואני מרגיש שאני מכוסה מבחינת היצע המשחקים שאני צריך ואוהב. המחשב שלי גם לא חדש במיוחד אבל הוא מזדקן יותר בכבוד מכל מחשב שהיה לי בעבר. הוא עדיין מריץ בכמעט מקסימום כל מחשק שאני נותן לו.
וPS3 זה PS3, בחודשים האחרונים אני טוחן Rock Band ו Guitar Hero, ואני נהנה בטירוף. אני באמת צריך להתחיל למכור חלק מהמשחקים היותר ישנים שלי....
-
- דרימיסט מתחיל
יש גם את העניין שמשחקים של קונסולות עולים המון כסף... בסופו של דבר אני מאמין שיותר מכל דבר אחר, זה ייקבע ע"י התקציב שאני אצליח לגייס.
תודה רבה על חוות הדעת
תודה רבה על חוות הדעת