אשכול פוליטיקה ואקטואליה

המקום שלכם לדיונים על כל מה שלא קשור לפרוגרסיב: סדרות טלויזיה, ספורט, מחשבים, סלולאר וכל האוף-טופיק העולה על דעתכם.
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה

שליחה על ידי Sentient 6 »

liordavidlior כתב:קצת רוח חיים בהסברה.
ואני כבר רואה את המחרפים והמגדפים טוענים שהוא נכנע ללובי היהודי וכו'...

ושהממשלה לא תרים את האף, יש לה לקח חשוב מהפרשה: להתחיל לשתף פעולה ולהפסיק לחשוב בשטאנץ של "כל גויים סבבוני".
too late.

ואני לא אומר את זה בציניות אלא באמת כל גורם אפשרי יצא בחגיגות ניצחון ודרישות בהתנצלות אז גם הנסיגה הזאת חסרת תועלת כי שומדבר לא יעשה איתה.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

תראו איזה יופי!

http://www.hakolhayehudi.co.il/?p=7345
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
Ozerivarium
דרימיסט-על

שליחה על ידי Ozerivarium »

עד לאן הטמטום מגיע .. ואני חשבתי שכתובות על הקירות ברחובות של "לא קונים אלקטרה " זה אחד הדברים המטומטמים שיכולים להמצא . אגב לא קונים אלקטרה נכתב עקב מה שקרה עם הקברים באשקלון .
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

הייתי 3 ימים בפריז בכנס של פעילים יהודים צעירים מכל רחבי אירופה, בין היתר יצא לי לדבר עם ח"כ אנסטסיה מיכאלי
תמונה
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

שליחה על ידי Mars Volter »

סיפרת לה על גלולות נגד הריון?
תמונה
"The bigger the lie, the more they believe"
טל רודס
שגריר הפרוגרסיב
יצירת קשר:

שליחה על ידי טל רודס »

:-)
סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

טל רודס כתב:הייתי 3 ימים בפריז בכנס של פעילים יהודים צעירים מכל רחבי אירופה, בין היתר יצא לי לדבר עם ח"כ אנסטסיה מיכאלי
תמונה
"ויגור זאב עם כבש"? :roll:

קיצר משהו קטן.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4056116,00.html
הסיטרה הזאתי שהמפגרת הזו הביאה ליריב אופנהיימר. עזבו את עצם הסטירה אלימות לכל דבר. סך הכל, פעילי שלום עכשיו מנסים להביא הוכחות מהימין האינטלקטואלי לכך שישנה הסכמה שהייתה הסטה להרצחו של רבין. אין בכך רע.
מן הסתם, כל אלימות צריך להגנות. אבל, טוקבקיסטים זה עם מפגר. שמצודד את סטירתה. יש כאלה שמציעים שהיא תדליק משואה ביום העצמאות.
זה אותם אנשים גם שעושים את הנזק הכי גדול שאי פעם אפשר לעשות למדינה הזו וזו הצבעה לליברמן. פשיזם בלתי נתפס שבאה משנאה תהומית לכל מי שאומר כן הכי קטן למדינה פלסטינית. מדינה דמוקרטית ללא דמוקרטיה. מדינה ללא מוסר וערכים שלא יודעת לקבל את האחר.
לאן הגענו? אני נותן שנה עד שהעולם יתחעיל להתחיל להחרים אותנו באופן קצת יותר רשמי בגלל שאנחנו עדיין יושבים בשטח שלא שלנו, ושבשטח הנ"ל ישנם עדיין אנשים שרוצים בית, כמו שאנחנו רצינו לפני 48. וקיבלנו. אפשר להגיד, כל מיני דברים שזה סתם תעתוע והמצאה של העולם הערבי. למרות שלא. מדינה יהודית קמה כי הגיעו למסקנה אחרי מלחמת העולם השניה שיהודים צרכים בית, וישראל הייתה האופצייה הכי ריאלית עקב התיישבות של יהודים כאן. אבל, כאן פלסטינים היו כאן. תמיד היה כאן עוד עם. זה עוד כתוב בתנ"ך. אפשר להגיד שהפלסטינים זה תעתוע והמצאה. אבל חלוקה כבר הייתה ב47?
נכון, במידה הזו הכי נוח להסתכל על עצמנו. כי זאת מחלת הפשיזם.. הא!! קאסם בב"ש! בואו ניכנס לעזה, נהרוג את כולם.. אז זהו. זה לא עובד ככה. אי אפשר להתנהג כמו טרוריסטים ולהרוג את כולם. אנחנו מדינה מתוקנת. ואנשים לא שמים לב לזה. והדבר חרה לי מאוד..
לא יודע. סתם תסכול מהמצב מכאן במדינה. וכמה קשה להיות משהו שהוא לא הרוב. זה קשה. ומעליב במיוחד שאתה לא בסביבה כזו. אין לאנשים... לא משנה..
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

i don't have hebrew on this computer...
but you know that palestine /palestinians is a made up word of the last 50 years, there is no such nationality such as palestinian.
since the 1920 (and before) but for the sake of this point... zionist jews came from eastern europe and russia and bought lands from arabs who sold them beacause most of it were swamps and there was no significant agriculture, they can immigrate to any country in the middle east Jordan, lebanon, siria... but nobody wants them can you guess why?

anyway i don't support violence but i can understand that people who live under constant "war like" feeling will say something like that. israel cannot afford to do something like "get itno gaza and kill 'em all", it's the frustration speaking.
honestly , i don't believe that this conflict will be resolved, and this is also something people trying not to think about.
we can't be terrorists? why because were human right? well they are supposed to be human also... so why ....they know very well that their own organizations keeping money and aid from the population but still they prefer to blame the "zionist israel".

sorry for any typo's :)
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...
My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone

Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

מת על האנשים שאומרים: "אין פתרון לסכסוך הזה" כאילו להדגיש כמה הפערים גדולים...
פתחו ספר היסטוריה, תבדקו כמה מהסכסוכים הגדולים בהיסטוריה (אירלנד-אנגליה זו דוגמא) ותראו ש-80 שנים של "מלחמה" זה כלום, ובאמת שהצעדים שנעשו בכיוון של סיום הסכסוך ב-20 השנים האחרונות היו משמעותיים יותר מרוב צעדי הפשרה שנעשו בסכסוכים היסטוריים קודמים.
דר"א, מונצ'יילד (קוראים לך מאשה אם אני לא טועה?), את לא תומכת באלימות זה ברור אבל את מבינה אנשים שמתנהגים באלימות? זה לא קצת כמו להגיד... אני לא תומך במחבלים אבל אני מבין מה מוביל אדם לעשות זאת? או שבגלל שזו אלימות קשה זה הבדל? כלומר מה הגבול? האם לרצח של אדם אחד יש נסיבות מקילות? לא? ומה עם להרביץ למישהו עד זוב דם? או סתם סתירה? לא כ"כ הבנתי את המשפט הזה שלך...
תמונה
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

תשמע יש הבדל גדול בין אנגליה -אירלנד לעומת מה שהולך בארץ,
היו המון סכסוכים עקובים מדם בין אנגליה-צרפת לדוגמא והיום אתה לא תדמיין מלחמה שם הבעייה היא המנטליות
יוון וטורקיה שונאות אחת את השנייה אבל הן בנו קיר בגבול וזהו, אין לך פתרון פה של לבנות קיר - ניסינו לא הלך.

שים לב לא אמרתי בשום מקום שאני מבינה מה יוביל בן אדם לעשות משהו אלה אני מבינה בנאדם שאומר את מה שהוא אומר. בין להגיד ובין לעשות יש פער,
לחלק מהאנשים יותר קטן מלאחרים אבל מבחינתי יש הבדל מאוד גדול בין להגיד לבין לעשות.
להגיד משהו כמו "צריך להיכנס לעזה ולשטח אותה" זה משהו שאדם אומר כי הוא כבר מתוסכל מהמצב, ויצא לי גם להגיד משהו בסגנון - אבל לא קניתי טנק וניסיתי לעשות את זה בפועל.

אני חושבת שיש לא מעט אנשים שמרגישים שכשכבר מנסים לבוא לקראת הפלסטינאים הם מתחילים לדרוש עוד יותר עד כדי כך שהם דורשים דברים שהם יודעים בוודאות
שהם לא יקבלו , אבל אז הם יוכלו להגיד שהם ניסו וישראל היא זאת שתקעה את המו"מ.

liordavidlior
דרימיסט-על

שליחה על ידי liordavidlior »

לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל אני חושב שכל גבר צריך לקרוא את זה:

http://attcoil.wordpress.com/2011/01/19 ... %9C%D7%99/
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
סמל אישי של משתמש
moonchild
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי moonchild »

liordavidlior כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל אני חושב שכל גבר צריך לקרוא את זה:

נכנסתי לקישור חלק מהדברים זעזעו אותי לגמרי ויש דברים שאני נתקלתי בהם אישית,
אני חושבת שרוב הגברים הנורמטיביים לא מתנהגים ככה אבל כנראה יש מספיק חלאות גם ככה, זו אחת הסיבות שאני אישת מאוד מתנגדת למילה "כוסית" או "כוסון" ולא מבינה איך המילה הנ"ל,
יכולה להיתפס כמשהו מחמיא...

סמל אישי של משתמש
yyzboy1928
דרימיסט-על

שליחה על ידי yyzboy1928 »

נראה לי כאן אני אוכל לכתוב את זה.. בפייסבוק פשוט יצלבו אותי..

לדעתי החיבור הזה של פאתח אבו מאזן ושות' עם החמאס, זה פשוט תוצר עצוב מאוד של ביבי. שלא רוצה לגשת לשולחן המשא ומתן ומשחק את ההארד טו גט. ועכשיו, הנה עוד תנאי למשא ומתן נוסף. ניתוק מחמאס. להכביד עוד ועוד ועוד ועוד ועוד על משא ומתן. עד שעראפת מת, ונפתח צוהר ענק לאולי הזדמנות לשלום, אנחנו אפילו לא נוקפים אצבע. היה בזמנו כל מיני דיבורים נחמדים של אולמרט. אבל בזה זה נגמר. ונתקע בגלל שהחמאס, הוא הכלי המשחק החכם ביותר במפה הפוליטית הזו. זה פשוט מדהים איך הוא מסובב את כל המדינה הזו וכל הפוליטיקאים על אצבע אחת. עושה טרור ,בד"כ זה בדיבורי שלום ומסביר למה בתקופות של ביבי אין טרור, עם ישראל מפתח שנאה לפלסטינים ושם איקס על הרעיון הפלסטיני, מצביע למפלגות ימניות שיתקעו את המשא ומתן. בדיוק מה שהחמאס רוצה.
העם בישראל לא קולט שחמאס עושה לו בצפר. וזה עיוורון. הרי הם לא רוצים מדינה פלסטינית בגבולות 67. הם רוצים כאן הכל. הם רוצים להפוך את תל אביב מבירת החופש לבירת האיסלאם הקיצוני. ואנחנו במקום לשים גבול ברור ביננו לבינהם, אנחנו עושים ההפך. תוקעים את המשא ומתן, הגוש השפוי של הפלסטינים מתרועע עם חמאס, אשר יש להם קשר ישיר לרצח של מאות ישראלים וחיילים. וזה פוגע בנו.
לא נותנים מדינה, מסכנים את תהליך השלום בצורה פושעת. ביבי מפקיר את העם ברגע שהוא אפילו לא עושה פוזות של מתענין. יוזם פסגות שלום עם אובמה. ניתן כל מה שצריך מ67. עב"ס תוכניות עבר כמו שהיה עם עראפת וברק בזמנו, פיצוי לפליטים והכרה במדינה יהודית עב"ס תכנית החלוקה של האו"ם ב47. לא רוצים, העולם ידע מי כאן המכשול לשלום. ולצורך העניין, שיהיה הסכם, לא כמו אוסלו. משהו יותר הדדי ואמיתי, יהיו פיגועים, וחמאס יהפוך ללא רלבנטי.
איפה המנהיג שיעשה את זה? צריך מנהיגות אמתית שתעשה את זה.. במצב כיום, אני נותן שנה בערך עד שהעולם יתחיל להטיל עלינו סנקציות.. זה די בדרך.. רק עיוור לא רואה את זה.. אנחנו נצטרך לעשות את זה מתישהו. אחרי 40 שנה.. להפטר מהגידול הזה שנקרא גבוות 67.
קוראים לי אליעד, אבל אני רוצה שתקראו לי ג'יימי :)
|פינת הכותרות של ג'יימי. מצחיק אם לא תיכנסו| :)
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

... עד שהם הרגו את הבן את שלו!
מועמר קדאפי הוא, "הדיקטטור שנראה כאילו שהפנים שלו נמסות"!

http://news.walla.co.il/?w=/2/1819378

אף פעם לא לימדו אותי את השיעור ההוא של לא לצחוק על הטרגדיות של אחרים.
סמל אישי של משתמש
avrahamshuk
דרימיסט-על

שליחה על ידי avrahamshuk »

מי זה בכלל קדאפי... :-)

בן לאדן חוסל!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4063123,00.html
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

קדאפי הוא הרוב שניידר של העולם המוסלמי, מה מי זה?! תהיה רציני!!!

בשעה טובה. הגיע לו תליין אבל כדור לתוך הפרצוף זה גם טוב.
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

איך לעזאזל האמריקאים מצליחים להפוך את הדבר הזה ל-one big frat party?

לא יכול לחכות למטעמים שסטיוארט וקולבר יעשו ממה שהלך היום בפוקס ניוז.
תמונה
סמל אישי של משתמש
Sentient 6
דרימיסט-על

אם הייתי הורג את האויב הכי גדול שלי גם אני הייתי עושה מסיבת חבית בטופלס לכל האומה מול הכנסת. מגיע להם לשמוח ואתה תראה שקולבר יסכים איתי על זה.

כולם לעמוד דום לשירת ההמנון!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M[/youtube]
סמל אישי של משתמש
_Sapir_
דרימיסטית שרופה

שליחה על ידי _Sapir_ »

liordavidlior כתב:לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל אני חושב שכל גבר צריך לקרוא את זה:

וואו כל הכבוד ליאור איפה מצאת את זה?
התחברתי להרבה ממה שהיא כתבה..וכל אחת לצערי יכולה להתחבר לזה..
Love is the Dance of Eternity
סמל אישי של משתמש
Mars Volter
דרימיסט שרוף

Sentient 6 כתב:אם הייתי הורג את האויב הכי גדול שלי גם אני הייתי עושה מסיבת חבית בטופלס לכל האומה מול הכנסת. מגיע להם לשמוח ואתה תראה שקולבר יסכים איתי על זה.

כולם לעמוד דום לשירת ההמנון!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M[/youtube]
מתן, לא חשבתי שהמשפט הזה ייכתב בפורום אי-פעם אבל... קייטי פרי הקדימה אותך:

http://twitter.com/#!/katyperry
(הציוץ ה-7)
תמונה
שלח תגובה