טל רודס כתב:הייתי 3 ימים בפריז בכנס של פעילים יהודים צעירים מכל רחבי אירופה, בין היתר יצא לי לדבר עם ח"כ אנסטסיה מיכאלי

"ויגור זאב עם כבש"?
קיצר משהו קטן.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4056116,00.html
הסיטרה הזאתי שהמפגרת הזו הביאה ליריב אופנהיימר. עזבו את עצם הסטירה אלימות לכל דבר. סך הכל, פעילי שלום עכשיו מנסים להביא הוכחות מהימין האינטלקטואלי לכך שישנה הסכמה שהייתה הסטה להרצחו של רבין. אין בכך רע.
מן הסתם, כל אלימות צריך להגנות. אבל, טוקבקיסטים זה עם מפגר. שמצודד את סטירתה. יש כאלה שמציעים שהיא תדליק משואה ביום העצמאות.
זה אותם אנשים גם שעושים את הנזק הכי גדול שאי פעם אפשר לעשות למדינה הזו וזו הצבעה לליברמן. פשיזם בלתי נתפס שבאה משנאה תהומית לכל מי שאומר כן הכי קטן למדינה פלסטינית. מדינה דמוקרטית ללא דמוקרטיה. מדינה ללא מוסר וערכים שלא יודעת לקבל את האחר.
לאן הגענו? אני נותן שנה עד שהעולם יתחעיל להתחיל להחרים אותנו באופן קצת יותר רשמי בגלל שאנחנו עדיין יושבים בשטח שלא שלנו, ושבשטח הנ"ל ישנם עדיין אנשים שרוצים בית, כמו שאנחנו רצינו לפני 48. וקיבלנו. אפשר להגיד, כל מיני דברים שזה סתם תעתוע והמצאה של העולם הערבי. למרות שלא. מדינה יהודית קמה כי הגיעו למסקנה אחרי מלחמת העולם השניה שיהודים צרכים בית, וישראל הייתה האופצייה הכי ריאלית עקב התיישבות של יהודים כאן. אבל, כאן פלסטינים היו כאן. תמיד היה כאן עוד עם. זה עוד כתוב בתנ"ך. אפשר להגיד שהפלסטינים זה תעתוע והמצאה. אבל חלוקה כבר הייתה ב47?
נכון, במידה הזו הכי נוח להסתכל על עצמנו. כי זאת מחלת הפשיזם.. הא!! קאסם בב"ש! בואו ניכנס לעזה, נהרוג את כולם.. אז זהו. זה לא עובד ככה. אי אפשר להתנהג כמו טרוריסטים ולהרוג את כולם. אנחנו מדינה מתוקנת. ואנשים לא שמים לב לזה. והדבר חרה לי מאוד..
לא יודע. סתם תסכול מהמצב מכאן במדינה. וכמה קשה להיות משהו שהוא לא הרוב. זה קשה. ומעליב במיוחד שאתה לא בסביבה כזו. אין לאנשים... לא משנה..