אשכול פוליטיקה ואקטואליה
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
Re: אשכול פוליטיקה ואקטואליה
את צודקת מארי.
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
היה כיף להפגין היום בבאר שבע (למרות שכל מה שהפגנתי זה נוכחות). אפשר לראות שילוב אדיר בין סטודנטים, שמאלנים הזויים, אנשים קשי-יום וסתם משפחות כשלכולם יש דבר אחד במשותף - נשבר הזין. לא ברור ממה או ממי, אבל נשבר. המחאה הזו מבחינתי הצליחה כי האדישות היא כבר לא נחלתם של הישראלים, רק של המנהיגים שלהם.

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
כל הכבוד לכל מי שבא להפגין בכל חלקי הארץ, אין להפגנה ולמחאה הזאת שום קשר לפוליטיקה אלא כמו שאמרת "הגיעו מים עד נפש" והגיע הזמן לשינוי ולהחזרת השפיות למדינה. מה בסה"כ אנשים רוצים? לחיות בכבוד. אני מקווה שהמספרים האלה רק יגדלו בהפגנות ובמחאות הבא ושאנשים לא יישברו ולא יתייאשו. לא יכול להיות שגן לילד שלך יעלה יותר משכר לימוד לאוניברסיטה, איפה נשמע דבר כזה? לא יכול להיות שתצטרך 123 משכורות בשביל להגיע לדירה, כאשר פעם היית צריך 70 משכורות. והרשימה ארוכה, אני לא צריך להמשיך לתת דוגמאות למחירי המחיה המטורפים שנהיו בישראל.
אגב, מדוע משתמשים במילה טייקונים בארץ? מדובר באוליגרכים לכל דבר, בדיוק כמו ברוסיה. מדובר באנשים שקיבלו תעשיות וחברות מהמדינה במחירים זולים ומגוחכים, והתעשרו, ועל ידי כך הם מנהלים את המדינה. מהיום אמרו אוליגרכים ולא טייקונים.
אגב, מדוע משתמשים במילה טייקונים בארץ? מדובר באוליגרכים לכל דבר, בדיוק כמו ברוסיה. מדובר באנשים שקיבלו תעשיות וחברות מהמדינה במחירים זולים ומגוחכים, והתעשרו, ועל ידי כך הם מנהלים את המדינה. מהיום אמרו אוליגרכים ולא טייקונים.
-
- דרימיסט שרוף
ודעתכם?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102845,00.html
אהבתי את התוספת הקטנה הזו בסוף הכתבה..4000 שקל שהם יותר ממה שהרבה אנשים מרוויחים במדינה הזו.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4102845,00.html
אהבתי את התוספת הקטנה הזו בסוף הכתבה..4000 שקל שהם יותר ממה שהרבה אנשים מרוויחים במדינה הזו.
-
- דרימיסט-על
טל, מה קורה אצלכם בלונדון?
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Recreational Violence
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
- Sentient 6
- דרימיסט-על
DivineComedy כתב:Recreational Violence

אנחנו צריכים לעשות טקס פרסי פורום (לקרוא לזה "היאצי" רק בשביל לתת להודעה הזאת את תואר ההודעה הטובה ביותר של השנה. סליחה טל, סליחה כל תושבי לונדון.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
בלגאן של כל מיני פרחחים שהחליטו לבזוז ולשדוד חנויות. ההוכחה שהרב-תרבותיות נכשלה, כאשר אנשים שמקבלים כל כך הרבה כסף והטבות במסגרת מדיניות הרווחה הנדיבה של הממשלה, יורקים לבאר ממנה הם שותים. השוטרים מפחדים להשתמש באלימות כי הם יודעים שהתקשורת תעשה מזה מטעמים, עצוב.liordavidlior כתב:טל, מה קורה אצלכם בלונדון?
- Mars Volter
- דרימיסט שרוף
ניר: אחד הטובים שלך.
טל:
1. האם זה נכון לומר שהרב-תרבותיות שהונהגה באנגליה תרמה לכך שגם מישהו כמוך יוכל לחיות ולשגשג במדינה הזו?
2. יש לדבר הזה בכלל כיוון אידאולוגי? האם מישהו מהמפגינים מנסה לשייך את הסיפור הזה לנגיד... מדיניות הצנע של קמרון? או שזה פשוט good ol' anarchy in the UK?
טל:
1. האם זה נכון לומר שהרב-תרבותיות שהונהגה באנגליה תרמה לכך שגם מישהו כמוך יוכל לחיות ולשגשג במדינה הזו?
2. יש לדבר הזה בכלל כיוון אידאולוגי? האם מישהו מהמפגינים מנסה לשייך את הסיפור הזה לנגיד... מדיניות הצנע של קמרון? או שזה פשוט good ol' anarchy in the UK?

"The bigger the lie, the more they believe"
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
1. לא, כי אני תושב של האיחוד האירופי ולא של איזה מדינה נחשלת שממנה מקבלים מקלט מדיני או איזה קולוניה בריטית לשעבר. יש יותר מדי מהגרים לא חוקיים באנגליה, יותר מדי כאלה שקיבלו מקלט מדיני ויותר מדי חולירות שמנצלים וחולבים את המערכת מכל מיני בחינות, הרבה אנשים שפשוט באו לאנגליה כדי לנצל את ההטבות ולא כדי לתרום לחברה או להשתלב בה.
2. האידיאולוגיה היא אנרכיה כי הקיצוצים של הממשלה עוד לא ממש התחילו לפגוע באנשים, אבל ברור שיש לזה קשר להבדלי המעמדות ולעובדה שבריטניה כמו הרבה מדינות אחרות פיתחה קפיטליזם במשך עשרות השנים האחרונות. האשמה היא גם של השמרנים וגם של הלייבור, כי הם אלו שהיו בשלטון מאז מלחמת העולם השנייה.
2. האידיאולוגיה היא אנרכיה כי הקיצוצים של הממשלה עוד לא ממש התחילו לפגוע באנשים, אבל ברור שיש לזה קשר להבדלי המעמדות ולעובדה שבריטניה כמו הרבה מדינות אחרות פיתחה קפיטליזם במשך עשרות השנים האחרונות. האשמה היא גם של השמרנים וגם של הלייבור, כי הם אלו שהיו בשלטון מאז מלחמת העולם השנייה.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
It's about fucking time for the police to start shooting the looters and the huligans!
How can a constitutional country sit by and let their citizens killed while they are trying to protect their property from looting?
This just makes me mad.
How can a constitutional country sit by and let their citizens killed while they are trying to protect their property from looting?
This just makes me mad.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
אני מסכים איתך, ועל מה ראש הממשלה מדבר? הוא מאיים שהשוטרים ישתמשו בנשק יום הדין: Water Canons. גם אותי זה מטריף האדישות שלהם וההעדפה של לתת לאנשים להתפרע מאשר להשתמש בכוח כדי להחזיר את הסדר לרחובות. זה אחד הדברים שאני לא אוהב פה, נותנים יותר מדי Liberty על חשבון החיים של אנשים, ויהיו את החולירות שמנצלים את זה לרעה(הפרחחים האלה, מטיפים איסלמיים קיצוניים).
-
- דרימיסט-על
די! אני לא יכול יותר עם דתיים!!! גם המוסלמים המזדיינים האלה שהורסים כל חלקה שפויה באירופה, וגם הדוסים הקיצונים שהרגו את ירושלים!!!!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4107423,00.html
הגיע הזמן להקים קולוניה אתאיסטית על הירח.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4107423,00.html
הגיע הזמן להקים קולוניה אתאיסטית על הירח.
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
-
- דרימיסט-על
עוד קצת עצבים מהמדינה. הזמנתי גרבי מטיילים מקצועיות, שעולות בארץ הון, מאיביי לקראת טיול שקרב ובא. המשלוח (הקטן) יצא מאנגליה ב20 ליוני ועדיין לא הגיע - שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. הודעה שנשלחה למוכר נענתה כך:
Hi Thanks for your message we sent your item on the 20th by royal mail airmail see pasted section below, i have emailed our royal mail security manager who will get in touch with your loss prevention officer in israel to carry out an investigation in the meantime could you check with your neighbours to see if they have taken it in for you and let me know i will get back to you as soon as the post delivery service in israel get back to our security manager we send all goods in royal mail issued black security packs which are supposed to be recorded when delivered manually, There seem to be quite a few delivery issues in israel with comments other sellers have made on the forums we are seriously lloking as blocking israel from buying goods as it is to much hassle with deliveries there as we do not make much profit on the items as it is , i have also emailed israel customs as there was a customs fom on the packet and they keep records of all deliveries on our behalf speak soon best regards
Hi Thanks for your message we sent your item on the 20th by royal mail airmail see pasted section below, i have emailed our royal mail security manager who will get in touch with your loss prevention officer in israel to carry out an investigation in the meantime could you check with your neighbours to see if they have taken it in for you and let me know i will get back to you as soon as the post delivery service in israel get back to our security manager we send all goods in royal mail issued black security packs which are supposed to be recorded when delivered manually, There seem to be quite a few delivery issues in israel with comments other sellers have made on the forums we are seriously lloking as blocking israel from buying goods as it is to much hassle with deliveries there as we do not make much profit on the items as it is , i have also emailed israel customs as there was a customs fom on the packet and they keep records of all deliveries on our behalf speak soon best regards
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
Britain is a riot
Brilliant video by Mr Condell
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g[/youtube]
Brilliant video by Mr Condell
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g[/youtube]
- Sentient 6
- דרימיסט-על
אני יודע שזה יותר לטוויטר מאשר לפורום אבל ברצינות בא לי להוריד סטירה למרגלית צנעני על זה שהיא מנסה להפוך למרכז העניינים עכשיו.
- DivineComedy
- דרימיסט-על
- יצירת קשר:
So now Israel are deporting kids who were born in the country.
How fucking low can you go??
How fucking low can you go??
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
מביש! העיקר שאנחנו "הדמוקרטיה" היחידה במזרח התיכון...
-
- שגריר הפרוגרסיב
- יצירת קשר:
שמעתי שהיא עצורהSentient 6 כתב:אני יודע שזה יותר לטוויטר מאשר לפורום אבל ברצינות בא לי להוריד סטירה למרגלית צנעני על זה שהיא מנסה להפוך למרכז העניינים עכשיו.

- Sentient 6
- דרימיסט-על
כן זה די אדיר האמת, רשמתי כמה שאני מרוצה מזה בפיסליסט. אני יודע שקשה לקחת ברצינות את מה שאני הולך להגיד אבל לפני כמה שנים ראיתי את הסרט דני שובבני עם וולטר מתיאו וחשבתי לעצמי "מה יקרה אם שחקן כמו וולטר מתיאו ימות?" והוא מת באותו השבוע. אומנם היה כבר זקן בטירוף אבל צירוף מקרים מטריד למרות זאת.טל רודס כתב:שמעתי שהיא עצורהSentient 6 כתב:אני יודע שזה יותר לטוויטר מאשר לפורום אבל ברצינות בא לי להוריד סטירה למרגלית צנעני על זה שהיא מנסה להפוך למרכז העניינים עכשיו.