טל רודס כתב:מביש! העיקר שאנחנו "הדמוקרטיה" היחידה במזרח התיכון...
Excuse me but this is bullshit.
I would prefer deporting illegal babys than to face what England (and the rest of Europe) is going through right now.
לא נראה לי שרוב המהגרים לאנגליה הם לא חוקיים, אלא כאלה שביקשו וקיבלו אישורי מקלט /כניסה למדינה ולאו דווקא לצורך עבודה, יכול להיות שאני טועה פה...
בארץ הכתבות הן מגמתיות, עושים לך כתבה איך עובדים זרים גונבים לאחרים דירות ועבודה ויום אחרי זה כתבה על כך שאף ישראלי לא מוכן לעבוד בקטיף,
הדעה שלי, למי שעוד לא היה אני מזמינה לדרום ת"א ב 8 בערב ותגידו לי אתם כמה האיזור סימפטי, לגבי זה שישראלים לא מוכנים לעבוד בקטיף - ברגע שתקחו לאוכלוסייה מסויימת את כל
הכספים שהיא מקבלת כדי לשבת על הת*ת ולא לעשות כלום הם ילכו לעבוד גם שם.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
שוקרון, סלח לי אבל זה פשוט פופוליזם זול מה שאתה אומר ונובע מבורות ואי הכרת המציאות.
אתה צריך לדבר (במיוחד אחד כמוך שמקורב לדת) על זה שהיהדות היא אור לגויים, צריכה להראות דוגמא לדתות האחרות על פתיחות, על יכולת לקבל לחברה אנשים שונים ואחרים. ובמיוחד המשפט "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך" , אם מדינת ישראל שקמה אחרי השואה מתנהגת בצורה כזאת גזענית, מה עוד אפשר להגיד? בושה וחרפה.
Sentient 6 כתב:אני יודע שזה יותר לטוויטר מאשר לפורום אבל ברצינות בא לי להוריד סטירה למרגלית צנעני על זה שהיא מנסה להפוך למרכז העניינים עכשיו.
שמעתי שהיא עצורה
כן זה די אדיר האמת, רשמתי כמה שאני מרוצה מזה בפיסליסט. אני יודע שקשה לקחת ברצינות את מה שאני הולך להגיד אבל לפני כמה שנים ראיתי את הסרט דני שובבני עם וולטר מתיאו וחשבתי לעצמי "מה יקרה אם שחקן כמו וולטר מתיאו ימות?" והוא מת באותו השבוע. אומנם היה כבר זקן בטירוף אבל צירוף מקרים מטריד למרות זאת.
Sentient 6 כתב:אני יודע שזה יותר לטוויטר מאשר לפורום אבל ברצינות בא לי להוריד סטירה למרגלית צנעני על זה שהיא מנסה להפוך למרכז העניינים עכשיו.
שמעתי שהיא עצורה
כן זה די אדיר האמת, רשמתי כמה שאני מרוצה מזה בפיסליסט. אני יודע שקשה לקחת ברצינות את מה שאני הולך להגיד אבל לפני כמה שנים ראיתי את הסרט דני שובבני עם וולטר מתיאו וחשבתי לעצמי "מה יקרה אם שחקן כמו וולטר מתיאו ימות?" והוא מת באותו השבוע. אומנם היה כבר זקן בטירוף אבל צירוף מקרים מטריד למרות זאת.
אתה כנראה מדיום!
אני אורן זריף השמאלני. כולם להתרכז ממש חזק ולהעביר כסף לחשבון בנק שלי וככה ליברמן יחטוף שבץ.
Sent from my Mjolnir Mark VII Powered Assault Armor
טל רודס כתב:שוקרון, סלח לי אבל זה פשוט פופוליזם זול מה שאתה אומר ונובע מבורות ואי הכרת המציאות.
אתה צריך לדבר (במיוחד אחד כמוך שמקורב לדת) על זה שהיהדות היא אור לגויים, צריכה להראות דוגמא לדתות האחרות על פתיחות, על יכולת לקבל לחברה אנשים שונים ואחרים. ובמיוחד המשפט "מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך" , אם מדינת ישראל שקמה אחרי השואה מתנהגת בצורה כזאת גזענית, מה עוד אפשר להגיד? בושה וחרפה.
זה פופוליזם. אין שום דבר גזעני באמירה שלי ואני עומד מאחוריה במאה אחוז. סיסמאות נבובות וגיוס השואה זה פופוליזם.
אני לא מדבר בשם הדת, ולא מייצג את הדת. אני מדבר מהיגיון פשוט ו Common Sense.
טל רודס כתב:
ההוכחה שהרב-תרבותיות נכשלה, כאשר אנשים שמקבלים כל כך הרבה כסף והטבות במסגרת מדיניות הרווחה הנדיבה של הממשלה, יורקים לבאר ממנה הם שותים. השוטרים מפחדים להשתמש באלימות כי הם יודעים שהתקשורת תעשה מזה מטעמים, עצוב.
טל רודס כתב:1. לא, כי אני תושב של האיחוד האירופי ולא של איזה מדינה נחשלת שממנה מקבלים מקלט מדיני או איזה קולוניה בריטית לשעבר. יש יותר מדי מהגרים לא חוקיים באנגליה, יותר מדי כאלה שקיבלו מקלט מדיני ויותר מדי חולירות שמנצלים וחולבים את המערכת מכל מיני בחינות, הרבה אנשים שפשוט באו לאנגליה כדי לנצל את ההטבות ולא כדי לתרום לחברה או להשתלב בה.
מסתבר שהיחס שלנו למהגרים לא חוקיים הוא זהה פחות או יותר, אז תהיה עקבי בבקשה.
Entia non sunt multiplicanda praeter neccessitatem
טל רודס כתב:מביש! העיקר שאנחנו "הדמוקרטיה" היחידה במזרח התיכון...
Excuse me but this is bullshit.
I would prefer deporting illegal babys than to face what England (and the rest of Europe) is going through right now.
לא נראה לי שרוב המהגרים לאנגליה הם לא חוקיים, אלא כאלה שביקשו וקיבלו אישורי מקלט /כניסה למדינה ולאו דווקא לצורך עבודה, יכול להיות שאני טועה פה...
בארץ הכתבות הן מגמתיות, עושים לך כתבה איך עובדים זרים גונבים לאחרים דירות ועבודה ויום אחרי זה כתבה על כך שאף ישראלי לא מוכן לעבוד בקטיף,
הדעה שלי, למי שעוד לא היה אני מזמינה לדרום ת"א ב 8 בערב ותגידו לי אתם כמה האיזור סימפטי, לגבי זה שישראלים לא מוכנים לעבוד בקטיף - ברגע שתקחו לאוכלוסייה מסויימת את כל
הכספים שהיא מקבלת כדי לשבת על הת*ת ולא לעשות כלום הם ילכו לעבוד גם שם.
זה פשוט לא עונה על הפוסט שלי בשום צורה. את התוצאות של הפתיחות באנגליה ראינו בשבוע האחרון. מי שרוצה להתכחש לזה מוזמן. אבל כולנו יודעים שהוא חי בסרט, או לפחות מעדיף לחיות בסרט.
יתכן מאוד שישראלים עצלנים שמנים שלא מוכנים לעבוד בעבודת כפיים. אבל זה אפילו לא לעניין. לכל מדינה בעולם יש מדיניות מוגדרת וברורה מאוד לגבי הגירה ומהגרים, מי רשאי לאזרחות, מי רשאי לאשרת עבודה וכ"ו.
כל מדינה בעולם מגרשת מהגרים לא חוקיים. תפסיקו לעשות מזה עניין רק בגלל ששר הפנים הוא אלי ישי. (וזה לא שאני מסמפט אותו)
עד כמה שאני הבנתי, המצב באנגליה הוא לא בדיוק רק בגלל שאלו הם מהגרים, אלא בעקבות שיטת הממשל שהוציאה את אנגליה מאותו משבר חברתי-כלכלי שהם חוו לפני מספר עשרות שנים. אותו פיתרון סוציאלי שרוצים ליישם בישראל, שבעצם גרם לכך שאותו מעמד ביניים חלש רק קיבל וקיבל כסף אבל לא צמחה מכך כל תוצאה חיוביות שגרמה לאותם אנשים לצאת מהבור שלהם אלא רק לשקע אותם בו, ועכשיו יש מהומות.
זה לא כל הסיפור כמובן, אני כבר לא זוכר את הפרטים המלאים, אבל אני בטוח שגדול יותר מעצם היותם מהגרים. אלו הם גם דורות של מהגרים שפשוט נזנחו. וגם לאו דווקא מהגרים נטו.
אני חושב שפט קונדל כמה פוסטים מעלי הסביר במלים קצת יותר קשות ממני מה באמת הגורמים למהומות שם.
שים לב שבניגוד לכאן, לא הייתה שם "מחאה". רק מהומות נטו. אדם שמתמרר ומתמרד על המצב הכלכלי שלו, לא שורף את הבית של השכן, או דורס בעלים של חנות למוות.
מענין.... אף אחד לא אמר על פט קונדל שהוא גזען. והוא דיבר הרבה יותר קשה ממני.
פט קונדל הוא פופוליסט,גזען ומדבר הרבה שטויות, זה נשמע לך מגניב ומשכנע כי אתה לא גר באנגליה וכי יש לו יכולות רטוריות חזקות מאד, אבל הוא מדבר המון שטויות.
מסתבר שהיחס שלנו למהגרים לא חוקיים הוא זהה פחות או יותר, אז תהיה עקבי בבקשה.
היחס שלנו ממש לא זהה. אני עקבי, לא קראתי לגירוש, לא קראתי לטרנספר אלא לטפל בבעיית ההגירה הלא חוקית. אני לא אקרא בחיים לגירוש ילדים, כי תמיד תרוץ לי בראש התמונה של הילד מגטו ורשה שעומד חסר אונים מול חיילי ה- SS.
את התוצאות של הפתיחות באנגליה ראינו בשבוע האחרון. מי שרוצה להתכחש לזה מוזמן. אבל כולנו יודעים שהוא חי בסרט, או לפחות מעדיף לחיות בסרט.
התוצאות של הפתיחות? לא ידעתי שאתה מומחה להסטוריה ופוליטיקה בריטית. כמו שכתבתי המהומות האלה נובעות לא רק בגלל הגירה אלא בגלל נושא של רב-תרבותיות, נושאי רווחה, חינוך וכל מיני נושאים אחרים.
You are feeding yourselves with misinformation and assumptions about other countries.
Your first comment was just ignorant in many ways.
First off kids that are born here are not illegal, they are not illegal anywhere, except in places where you can just decide that you suddenly don't like a part of the population and eliminate it.
Secondly, are kids to illegal immigrant who were born here the REAL problem in that country? REALLY? Personally I think that the parts of the population that undermine the authority of the government are just a bit more dangerous right now. And by those groups I mean the arab population (not all of it), the fearful population (aka haredim) and the fundamentalist settlers. All these three groups directly cause damage to Israel and yet the biggest threat right now is the illegal mom's legal kid who was born there. wow
Thirdly, a word about illegal immigrants in California. There are two kinds, the ones that entered the country illegally and the ones who entered the country legally but overstayed their visa, these being the majority of them.
There is a perception that the US are hard on illegal immigrants but there are actually quite a few in California who live a relatively normal life. I'm talking now about the ones who overstayed their visa. For example they will usually not be deported unless they commited some felony. For example they can even be stopped by a cop while driving a car (they cannot get CA driving license) and usually nothing will happen to them. It is a risk of course but people take it. So ilegal immigrants are not exactly hunted here day and night. Just an example of a place other than Israel.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
טל רודס כתב:פט קונדל הוא פופוליסט,גזען ומדבר הרבה שטויות, זה נשמע לך מגניב ומשכנע כי אתה לא גר באנגליה וכי יש לו יכולות רטוריות חזקות מאד, אבל הוא מדבר המון שטויות.
הקשבתי לו לא פעם, בערך בחצי מהזמן הוא מציד טיעונים הגיוניים אפילו כאלה שאני מסכימה איתם, ואז אתה מוצא את עצמך מקשיב לו ומסכים אבל מתישהו לקראת האמצע אתה קולט שהוא מתחיל לקשקש שטויות
ואתה מגיע למצב של מה לעזאזל קרה פה עכשיו?!?! הכל מתחיל הגיוני אבל משהו בדרך משתבש והוא מתחיל להגיד משהו בין שטויות מוחלטות לפרופוגנדה זולה.
Love is an act of blood and Im bleeding
A pool in the shape of a heart...My soul is set aflame, the daily fight is on, still pain ain’t gone
Work to live. Another tear, another bleeding
Every day another price to pay. I pay and bleed
Therefore I consider leaving. But this land forces me to stay
בגלל זה צריך להקשיב לכל הצדדים אחרת אתה מוטה בלי שאתה שם לב. תקשיבו כל היום לפוקס ניוז ותחשבו "ואוו הם צודקים הם בעד ישראל בלה בלה בלה" אבל מצד שני מדובר בחבורה של אוונג'ליסטים מטורפים מנותקים מהמציאות שלא שמים בשיט על שכבות באוכלוסיה כמו... עניים למשל. ברגע שמישהו מעלה כתבה למשל שמנסה לשכנע אותך שמובטלים הם בעצם טפילים על החברה ושהפגנה של ארגוני מורים היא בכלל חבורה של פושעים מאורגנים שמנסים לפגוע במעמד הביניים צריכה להידלק לך נורה לגבי בעל הבית שנותן להם מיקרופון לירוק לתוכו. שמתי לב שאם תקשיבו גם לסטיבן קולבר כל היום, כמה שאני אוהב אותו ואני מאוד מאוד אוהב אותו, אחרי כמה שעות הוא גם מתחיל לאבד כיוון לגמרי ופשוט יורה בעיניים עצומות. מצד שני אני מרגיש שהסאב טקסט שלו הוא במידה רבה פשוט אנרכיה ואני די נוטה לשם בכל מקרה אז למה לא.
לגבי אברהם, השורה האחרונה שלך שבן אדם שרוצה למחות באמת לא פונה לונדליזם... אני לא הכי מתלהב מזה, זה לא לגיטימי אבל כן זה פורקן של תסכול והרגשה שיורקים עלייך, זה בד"כ יהיה פתרון של אנשים צעירים יותר אבל זה פתרון של אנשים נואשים. בן אדם שמרגיש שהוא יוצא למחאה מרים שלט, בן אדם שמרגיש שאין לו עתיד פשוט ירים אבן.
Sentient 6 כתב:
לגבי אברהם, השורה האחרונה שלך שבן אדם שרוצה למחות באמת לא פונה לונדליזם... אני לא הכי מתלהב מזה, זה לא לגיטימי אבל כן זה פורקן של תסכול והרגשה שיורקים עלייך, זה בד"כ יהיה פתרון של אנשים צעירים יותר אבל זה פתרון של אנשים נואשים. בן אדם שמרגיש שהוא יוצא למחאה מרים שלט, בן אדם שמרגיש שאין לו עתיד פשוט ירים אבן.
אל תוציא את דברי מהקשרם, כמובן שהמורדים בלוב למשל בהחלט מבטאים "מחאה".
אני דיברתי על ההתפרעויות באנגליה. שם לא היתה (ועדיין אין) שום מחאה קונקרטית. מה שהיה שם זה פורקן יצרים, ביזה, רצח, שוד ופגיעה בחפים מפשע יותר מאשר בגוף ממשלתי או בשלטון עצמו.
בן אדם בלי עתיד אולי באמת היה מתפרע, אבל הוא לא היה מרוקן חנות אלקרוניקה וגאדג'טים כי המצב חרא.
ד"א גלן בק התחיל היום את holy land mind fuck fest 2011 שלו... יש את כל הנבואות והחירטוטים האלו שהאנטי קרייסט יגיע לארץ הקודש וישלהב אנשים וכל השטויות האלו שמורחים בערוץ ההיסטוריה המטומטם ואני די מתחיל לחשוב שיש מצב שזה הוא.
כן... זה ושג'ורג' סורוס היהודי ניצול השואה הוא בעצם ניאו-נאצי שמעוניין להשמיד את אמריקה מבפנים.
מי שלא ראה את סטיוארט קורע את הצורה לגלן בק אחרי התוכנית על סורוס לא יודע מהו הומור מפחיד, מלחיץ, מדאיג וקורע מצחוק.