WTF ! תקשיבו לזה : Polkadot Cadaver - הרכב אמריקאי מ Rockville , שמשלב דיסקו , עם קברט ,מטאל וכמובן פולקה , אפשר להשוות אותם אולי ל Chrome Hoof . אה כן וכולם יוצאי הרכב Avant Garde Metal נוסף שנקרא Dog Fashion Disco . מומלץ מאוד לכל חובב אוונגארד מטאל בלי הרבה מורכבות . פשוט זורם וקליל . ממש עכשיו הם הוציאו את Sex Offender :
[quote="Ozerivarium"]לא נשמע לכם קצת כמו להקה מאוד מוכרת ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DKr3x08bsA[/youtube]
פיין אוף אהה... אין להם בושה ללההקה הזאת.
הרכב מאוד מוכשר ההרכב -
polkadot ולא רק מטורף עושה רושם שהם יודעים בדיוק מה הם עושים ולכן זה כל כך טוב.
Ozerivarium כתב:WTF ! תקשיבו לזה : Polkadot Cadaver - הרכב אמריקאי מ Rockville , שמשלב דיסקו , עם קברט ,מטאל וכמובן פולקה , אפשר להשוות אותם אולי ל Chrome Hoof . אה כן וכולם יוצאי הרכב Avant Garde Metal נוסף שנקרא Dog Fashion Disco . מומלץ מאוד לכל חובב אוונגארד מטאל בלי הרבה מורכבות . פשוט זורם וקליל . ממש עכשיו הם הוציאו את Sex Offender :
Do not turn your face towards me
Confronting me with my lonliness
You are in a forest unknown
The secret orchard
And your voice is vast and achromatic
But still so precious
טל רודס כתב:למי שמתגעגע לסימפוני איקס של פעם (אלבומים כמו Divine Wings ו- V) שישמע את הלהקה הפינית Anthriel שהוציאה את האלבום The Pathway , יופי של הפקה וכתיבה. הזמר והמוסיקה נשמעת פשוט סימפוני איקס
וואו .. פשוט וואו . סוף-סוף להקת פרוג' מטאל שיודעת לעשות מוזיקה . אחלה קלידים , יש הרבה גיוון ועניין במוזיקה . גם סולואים מצויינים . אני בהחלט הולך להאזין להם . זה ממש טוב !
והנה ההמלצה שלי לכל אוהבי ה Djent / פיוז'ן מטאל , כדאי לכם לשים לב לבחור הצעיר ששמו David Maxim Micic - בוגר ביה"ס Barklee שבאהר"ב . הבחור הוציא לפני שנה EP שנקרא Bilo וקשה להתעלם מהדמיון שלו לאלבום הסולו של Marco Sfogli שנקרא Ego . אני כבר חצי שעה שומע את קטעים נחברים מהEP ופשוט נגנב . סוף סוף אני נתקל במישהו שעושה פרוג' מטאל מעניין ! (בנוסף להמלצה של טל על Anthriel ) , שימו לב למקוריות , ובנוסף ל - Vasil Hadzimanov - הקלידן שהצטרף לדיוויד .
שלום לכולם! אני חורש על דרים כבר הרבה זמן, ובא לי להכיר עוד להקות בסגנון.. על מה אתם ממליצים?
שמעתי קצת פורקיופיין טרי והם טובים בינתיים, אבל מה יש עוד? תמליצו לי על שירים מסוימים של אופת' למשל או סימפוני אקס או כל שאר הלהקות בסגנון, אני לא מכיר הרבה.
אני פשוט לא רוצה ליפול על שיר מעפן של להקה כלשהי כי אז אני אחשוב שהלהקה לא משהו, כמו שתמיד אני גולש ביוטיוב וכשאני לוחץ על משהו ישר קופץ השיר Forsaken של דרים, ואני חושב שהרבה יסכימו איתי שהוא אחד השירים הכי פחות טובים של דרים.. אישית הייתי מעדיף שיקפוץ פתאום איזה גלאס פריזן או מטרופוליס או משהו..
בקיצור המלצות..
תודה לכולכם מראש!
קודם כל, אל תשמע שירים, תשמע אלבומים.
לגבי אופת' תתחיל בBlackwater Park, האלבום שהכי מייצג את האלבומים היותר חדשים שלהם חוץ מזה שהוא מעולה.
הייתי אומר שתנסה גם לשמוע את Pain of Salvation, ובמיוחד את האלבום Remedy Lane.
חוץ מזה יש עוד איזה 200 להקות מצוינות שאפשר להמליץ לך, אבל תפרט קצת יותר על איזה סגנון אתה שומע ונוכל להמליץ על יותר להקות..
Circus Maximus - The 1st Chapter: פרוג מטאל מעולה. יש שיאמרו "חקיינים של דרים"
Between The Buried And Me - The Great Misdirect: פרוג דת' מטאל. אחת הלהקות האהובות עלי.
מצטרף להמלצה של Opeth ו- Pain of Salvation
Adagio - Underworld: אחד האלבומים האהובים עלי. סימפוניק פרוג.
אני לא יודע על סגנון מדויק\.. אני אוהב פרוג מטאל, אני אוהב את דרים מאוד! בואו נגיד ככה:
פורקיופיין זה הצד הכי קיצוני של פרוגרסיביות בסולם כלשהו, דרים הם בין ה פרוג למטאל ומשלבים את שניהם, ואופת' הם יותר בצד של המטאל, הבנתם?
אז אני באזור הדרים, לא נוטה לשום מקום, לא מעדיף פרוג על מטאל או ההפך, אני אוהב את שניהם ביחד ובגלל זה אני אוהב את דרים!
PT
I
I
I
I
DT
I
I
I
I
OPETH
הבנתם? אופת' בין אופת' לדרים זה האזור של המטאל, ובין PT לדרים זה האזור של הפרוגרסיב. יופי הבנתם.
בקיצור, תודה על ההמלצות!
דרך אגב, מה נחשב לאלבום הכי טוב או לאחד האלבומים הכי טובים של Porcupine Tree?
כן, האמת אני הייתי הולך על ההמלצה של רן... FOABP ו-Lightbulb Sun. הם מציגים יפה את הצדדים השונים במוזיקה המאוחרת של PT, אחרי זה אם נתפסת עליהם אפשר לנסות אלבומים כמו The Sky Moves Sideways, Up The Downstairs, Signify שהם יותר פסיכדלים וניסיוניים.
בכללי מבין כל הלהקות שאפשר להמליץ לך אחרי ששמעת את DT פורקיופיין טרי הם הלהקה האהובה עלי, אבל יש עוד אלבומים טובים שאפשר להמליץ לך:
Pain of Salvation - האלבומים The Perfect Element ו-Remedy Lane.
Symphony X - אני לא יודע למה ואני בטח במיעוט נוראי שלא הכי התחבר לאלבום שלהם V, אבל אני ממליץ לך מאוד על האלבום שלהם The Divine Wings of Tragedy.
כמו שאמרו גם Opeth מומלצים מאוד.
Between The Buried And Me האלבום Colors, אם אתה יכול לסבול מטאלקור ודברים קצת יותר קיצוניים.
לפרוג יותר מוקדם:
Genesis - האלבומים Selling England By The Pound ו-Foxtrot.
Yes - Close To The Edge.
Pink Floyd - Dark Side of The Moon, Animals.
נראה לי שזה יספיק לבינתיים. חשוב שתבין אבל, שאף אחת מהלהקות האלה לא באמת נשמעת כמו דרים, אלא פשוט כולן תחת הסגנון הזה של פרוג רוק/מטאל ופונות לכיוונים שונים. רוב הלהקות ש"נשמעות כמו דרים" הן לא יותר מחקיינות שלא מציעות משהו ששווה לשמוע.
טל רודס כתב:למי שמתגעגע לסימפוני איקס של פעם (אלבומים כמו Divine Wings ו- V) שישמע את הלהקה הפינית Anthriel שהוציאה את האלבום The Pathway , יופי של הפקה וכתיבה. הזמר והמוסיקה נשמעת פשוט סימפוני איקס
וואו .. פשוט וואו . סוף-סוף להקת פרוג' מטאל שיודעת לעשות מוזיקה . אחלה קלידים , יש הרבה גיוון ועניין במוזיקה . גם סולואים מצויינים . אני בהחלט הולך להאזין להם . זה ממש טוב !
והנה ההמלצה שלי לכל אוהבי ה Djent / פיוז'ן מטאל , כדאי לכם לשים לב לבחור הצעיר ששמו David Maxim Micic - בוגר ביה"ס Barklee שבאהר"ב . הבחור הוציא לפני שנה EP שנקרא Bilo וקשה להתעלם מהדמיון שלו לאלבום הסולו של Marco Sfogli שנקרא Ego . אני כבר חצי שעה שומע את קטעים נחברים מהEP ופשוט נגנב . סוף סוף אני נתקל במישהו שעושה פרוג' מטאל מעניין ! (בנוסף להמלצה של טל על Anthriel ) , שימו לב למקוריות , ובנוסף ל - Vasil Hadzimanov - הקלידן שהצטרף לדיוויד .