אני שונאת את השעה האחרונה של הצום... רק אז אני מתחילה להרגיש חולשה בד"כ. אחרי זה נכנסים להתקלח, דופקים שוט של ערק כדי להקל על הגוף ושותים משהו חם... החלק האהוב עליי בצום ^^"
גם גיליתי שיש לי נטייה מוזרה שכזו בצומות (זו צורת הרבים של הצמילה 'צום'?) - לפעמים אני פשוט שוכחת שנגמר הצום,וממשיכה לצום גם אחרי המקלחת חחחח
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
יאפ, זה מטשטש את הגוף וככה קל יותר לצאת מהצום... טוב, אצלנו במשפחה זה תמיד היה ככה.
אני מוהלת את זה עם קצת מים כדי שלא אקיא מהזוועה, אבל ככה זה מאז שאני זוכרת...
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
TheLight כתב:אני שונאת את השעה האחרונה של הצום... רק אז אני מתחילה להרגיש חולשה בד"כ. אחרי זה נכנסים להתקלח, דופקים שוט של ערק כדי להקל על הגוף ושותים משהו חם... החלק האהוב עליי בצום ^^
אם מישהו מכם אי פעם תהה איך אפשר לגרום לאולקוס באופן יזום - הנה התשובה!
There is a huge difference between being tolerant and tolerating intolerance" - Ayaan Hirsi Ali"
הצומות האלו זה ממש שטויות . אני לא מבין על מה אנשים מתבכיינים - זה כולה 24 שעות . ותחשבו שפעם הצומות היו 3 ימים ( תענית אסתר אם אני לא טועה ) .
זה הכל פסיכולוגי .
כשעבדתי בחנות של פרוזן יוגורט (קרפים , טוסטים כהנה וכהנה ) שנה שעברה , הייתי בעבודה וצמתי וראיתי כל הזמן אוכל עובר מול העיניים , שכן - אני הכנתי אותו גם . אבל זה איתגר אותי . היה קצת קשה אבל בסופו של דבר התגברתי .
אני פעם צמתי את הצום הזה.. אבל גם, לא במלואו . אחרי זה זה כבר הפך לבכלל לא.. . לצום בקיץ זה קשה מאוד. ההתענות היא גדולה יותר. לא נורא, לא אזכה לראות בביניינו של בית המקדש השלישי, שעפ"י הלך העניינים כרגע, יהיה בשלטון פלסטיני. .
יום כיפור המזג אוויר הוא נוח ואין בעיה. ואני צם. אנחנו יהודים, אנחנו לא צרכים לגלות את זה כל פעם שאנחנו מתקלחים .
אז אני יהודי לפי דעתי, אז מה .
Ozerivarium כתב:הצומות האלו זה ממש שטויות . אני לא מבין על מה אנשים מתבכיינים - זה כולה 24 שעות . ותחשבו שפעם הצומות היו 3 ימים ( תענית אסתר אם אני לא טועה ) .
זה הכל פסיכולוגי .
כשעבדתי בחנות של פרוזן יוגורט (קרפים , טוסטים כהנה וכהנה ) שנה שעברה , הייתי בעבודה וצמתי וראיתי כל הזמן אוכל עובר מול העיניים , שכן - אני הכנתי אותו גם . אבל זה איתגר אותי . היה קצת קשה אבל בסופו של דבר התגברתי .
מסכים איתך.
הפעם היחידה שהיה לי קשה לצום הייתה בטירונות ביום כיפור.
שמירות 2/4 או 2/6 באמצע הבקעה. חום פסיכי, ומעמדה לעמדה אתה עלול לעשות הליכה גם של חצי שעה.
ואיכשהו זה היה אחד הימים הטובים שהיו לי בטירונות.
"מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." (צ'רצ'יל)
התחלתי ללמוד נהיגה סופסוף אחרי התעצלות של כמה חודשים והנה משהו שקרה לי.
נסעתי על איזה כביש ממש בהתחלת השיעור ואני רואה שאני נוסע ב20 קמ"ש (למרות שזה נראה ממש מהיר!) אז אני שואל את עצמי:פאק! מה 20 קמ"ש?! פאדיחות. אז הגברתי מהירות והגעתי ל30 קמ"ש ואני שם לב שזה קצת לא הגיוני מה שהולך פה. היחס בין הקמ"ש למהירות המכונית.
מה הסתבר? אני הסתכלתי על מספר הסיבובים של המנוע בדקה או משהו כזה ולא על המהירות בכלל! אני נסעתי בסביבות ה70-80 קמ"ש איך שיצאתי מהבית בשיעור ראשון!
אבל בסופו של דבר ואם לצטט את בוראט היה Great success!
'I have space torte! yes. cunt cunt cunt starship! Haaaa... I hate your balls!' Ziltoid the Omniscient.