ג'יימי, בתגובה לשאלה שלך,אני אענה את התשובה שאני תמיד עונה כשאני עושה דברים שאני לא חייבת לעשות -
"סתם, כי אני יכולה. "
וואו, היה לי את אחד הלילות הכי הזויים שיש. הייתי אמורה לצאת למסיבת טבע עם ידיד, אבל לשנינו לא היה כוח לצאת מהעיר אז הסתובבנו בתוך קרית גת, הלכנו אליי הבייתה ונרדמנו בסלון מול הVOD. בסופו של דבר עלינו לחדר ונרדמנו שוב חחח ואיכשהו קמנו ב9 בבוקר, לעשות סיבוב באשקלון עד עכשיו
לא תיכננתי את זה ככה, ממש לא, אבל בסופו של דבר זה היה אחד הלילות המהנים. (:
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
להסתובב באשקלון?? זאת האטרקציה שלך?? מה עם לעלות על 369 ולרדת בתחנה האחרונה ומשם לקחת קו 5 וקצת יותר להנות??
תראי, בנוגע לצום, אנחנו מכירים אותך. ולא הייתי מתפלא אם היית צמה אפילו עד עכשיו או שהיית עושה כבר גשר עם יום כיפור.. כי זה פשוט את.. אור גואטה עם כל היתרונות והחסרונות של הכפרה עלייך .
בהתחלהלא נסענו לאשקלון כדי להנות, נסענו לעשות כמה סידורים קטנים... אבל הם לקחו זמן אז הסתובבנו בינתיים בעיר ^^"
מה שהכי משעשע זה שהוא החבר שלי לשעבר, והדייט הראשון שלנו היה באשקלון... עשינו את אותו המסלול שעשינו באותו יום... היה ממש נחמד
ולגבי הצום, אני מודה, אני באמת לא יכולה לאכול הרבה... בסעודה המפסקת אכלתי רבע צלחת של פסטה וזהו, זה הספיק לי לכל הצום...
ככה זה, גם בסוף הצום אכלתי קינדר בואנו לבן ונסתם לי התיאבון
"אדם צריך לחם בשביל לחיות, ופרח, שיהיה לו בשביל מה לחיות."
Im writing from London
Today i visited the London Dungeon (Spooky! ) and the Stamford Bridge Stadium.
theres an internet place near the Hotel.. ( Hilton in Padington)
Well.. ill be back in 2 weeks
רק לחשוב להיות כאן עוד שבועיים. חוזרת לארץ מחר במקום ב9 לחודש הקדמתי עוד יותר.
הייתי היום אצל דוד שלי והוא נתן לי את הארסנל ממברשיפ קיט. אבל עכשיו אני לא בטוחה אם הוא אשכרה קנה לי ממברשיפ 09 או שהוא רק נתן לי את הקיט שלו... ואני לא מתכוונת לשאול.
Just Because You're Paranoid Doesn't Mean They're Not Out to Get You!!!!
DanielK כתב:Im writing from London
Today i visited the London Dungeon (Spooky! ) and the Stamford Bridge Stadium.
theres an internet place near the Hotel.. ( Hilton in Padington)
Well.. ill be back in 2 weeks
רק לחשוב להיות כאן עוד שבועיים. חוזרת לארץ מחר במקום ב9 לחודש הקדמתי עוד יותר.
הייתי היום אצל דוד שלי והוא נתן לי את הארסנל ממברשיפ קיט. אבל עכשיו אני לא בטוחה אם הוא אשכרה קנה לי ממברשיפ 09 או שהוא רק נתן לי את הקיט שלו... ואני לא מתכוונת לשאול.