[דיון] מה לדעתכם היה קורה אלמלא ג'יימס וג'ורדן לא...

המקום שלכם לדיונים על כל מה שקשור לדרים ת'יאטר בפרט ומוסיקת הפרוגרסיב מטאל בכלל.
ufomatan
בריל!

Re: [דיון] מה לדעתכם היה קורה אלמלא ג'יימס וג'ורדן לא...

שליחה על ידי ufomatan »

חברים- הצעות לייעול הניהול יתקבלו בברכה בפרטי לאחד המנהלים.
אני חושב שאחרי הרבה שנים שעידן טל ואני מנהלים את הפורום הזה, אנחנו יודעים איך אנחנו רוצים שהוא יתנהל.
ואם זה אומר לדחות ולא לפתוח 4 אשכולות בו זמנית, אז תכבד את ההחלטה הזאת ודי להתווכח על הכל.
נמאס כבר שעל כל שטות מתנפלים עלינו, אנחנו מנסים להיות בסדר עם אנשים ועדיין שהפורום הזה יישאר מסודר ושיהיה כיף להיכנס אליו להגיב. בטח שהדיונים יהיו עניינים ולא שכונה (כמו תקופה שהייתה כאן שכל דיון הפך שכונה והבריח אנשים)
אז בבקשה תנו לנו לעשות את העבודה שלנו, ודי להתלונן על הכל. יש גבול גם לסבלנות הרבה שלי.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

לי ולעוד הרבה לא נמאס, כי לי ולעוד הרבה זה הדיון הראשון מהסוג הזה.
חוץ מזה, אני לא מבין למה צריך להפסיק להגיד משהו שאני חושב רק כי "זה ירגיז את טל" (שד"א עוד לא ראיתי שהתרגז בכלל), וזה לא משנה שהדיון לא יפגיש בין האנשים, זה.... דיון.
הדיון לא צריך להוביל למשהו, זה סתם מעניין, ואני לא חושב שכל דיון שנפתח צריך להוביל למשהו, למה מוביל דיון על "איזה שיר תשימו בחתונה"?
ובקשר למשפט האחרון: כל עוד הדיון ימשיך כמו שהוא היה עד עכשיו, אני לא רואה סיבה למה הוא ינעל.

DreamTheaterMan27 - תודה שהסטת את נושא הדיון מהמטרה הראשית שלו. היית יכול פשוט לפנות לאחד המנהלים, וחוץ מזה אני מסכים איתם שלפתוח 5 דיונים ביום אחד זה באמת לא נחוץ.
ufomatan
בריל!

שליחה על ידי ufomatan »

שיהיה לכם לבריאות! ברגע שהאשכול הזה מאבד כיוון בדיון הבאמת מטופש הזה, הוא ייסגר.
אני מצטער על כל החדשים, אבל אני לא מסכים שכל כמה חודשים הדיון הזה יפתח מחדש! מאז ההופעה הצטרפו לפורום הזה הרבה מאוד אנשים, וזה לא אומר שאפשר לפתוח אשכולות שימחזרו דיונים קודמים כאן, בטח לא כאלה שגרמו כאן להרבה עצבים וכעס.
מעולם לא אמרתי להפסיק להגיד משהו כי טל יתעצבן, יש כאן מגיבים שאתם לא מודעים אליהם, שזו המטרה שלהם,
ואנחנו לא ניתן לאנשים להפוך את הפורום הזה לבדיחה או למקום לפרובוקציות, קצת נמאס לי מהשטויות האלה.
מי שלא מתאים לו שלא יגיב כאן. אני מגיב כאן מתוך אדיבות וכבוד אל מי שכותב כאן, אבל אם כל הזמן יהיו ויכוחים, אז אני לא אענה לאף אחד והאשכולות האלה פשוט ינעלו.
"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות וכל תורה שאין עמה מלאכה סופה בטילה וגוררת עון וסוף אדם זה שיהא מלסטם את הבריות"- הרמב"ם
Rise up and take the power back!!!
סמל אישי של משתמש
DreamTheaterMan27
דרימיסט מתקדם
יצירת קשר:

שליחה על ידי DreamTheaterMan27 »

NamelessATM כתב:לי ולעוד הרבה לא נמאס, כי לי ולעוד הרבה זה הדיון הראשון מהסוג הזה.
חוץ מזה, אני לא מבין למה צריך להפסיק להגיד משהו שאני חושב רק כי "זה ירגיז את טל" (שד"א עוד לא ראיתי שהתרגז בכלל), וזה לא משנה שהדיון לא יפגיש בין האנשים, זה.... דיון.
הדיון לא צריך להוביל למשהו, זה סתם מעניין, ואני לא חושב שכל דיון שנפתח צריך להוביל למשהו, למה מוביל דיון על "איזה שיר תשימו בחתונה"?
ובקשר למשפט האחרון: כל עוד הדיון ימשיך כמו שהוא היה עד עכשיו, אני לא רואה סיבה למה הוא ינעל.

DreamTheaterMan27 - תודה שהסטת את נושא הדיון מהמטרה הראשית שלו. היית יכול פשוט לפנות לאחד המנהלים, וחוץ מזה אני מסכים איתם שלפתוח 5 דיונים ביום אחד זה באמת לא נחוץ.

אוקיי, צודק. אולי זה באמת לא נחוץ לפתוח 5 ביום אבל באמת שאני לא מבין מה זה כ"כ מפריע לכם ?
הריי זו בעצם המטרה כאן ,לא? ליצור עיניין , להפיח חיים בפורום ולדבר על הכל .או שאתם רוצים כאן אווירה של בית-קברות ?
:wow:
זה באמת משנה אם הייתי פותח דיון 1 בשבוע או בחודש או פשוט זורק כל מה שעולה לי לראש במכה כמו שעשיתי? (אני לא רואה בזה שומדבר רע).

ת'אמת , אני חושב שזה הגיע למצב שאנשים כבר מפחדים להביע דיעה ולומר את מה שהם חושבים בגלל שאולי מישהו עלול להתעצבן בגלל זה.
(אני לא מדבר על פרובוקציות במתכוון,הסתלבטויות או דיברי הכפשה - זה באמת פסול בעיניי , אלא לדיעה חופשית ,אובייקטיבית ועיניינית ).

מתן ,
לא חלקתי אפילו לרגע אחד על אופן ניהולך את הפורום, רק זרקתי הצעה קטנה לגביי ריכוז תגובות.(בפעם הבאה אני אפנה בפרטי) ,
אבל מצד שני - אני לא חושב שעם כל פיפס צריך להטריד את אחד המנהלים .
מה גם ש..כמו שכבר אמרתי , אנשים כאן כבר לא יודעים מה לחשוב לעצמם , כן לשלוח הודעה פרטית,לא לשלוח הודעה פרטית,לפתוח דיון,לא לפתוח וכאלה.
סליחה שאני אומר את זה אבל אתם לא סגורים על עצמכם. :?

אני לא ידעתי שהדיון שפתחתי על ג'יימס&ג'ורדן יעורר סערה או יפתח תיבת פנדורה שכבר נסגרה פה פעם ,
זאת לא היתה הכוונה שלי בכלל אבל אם זה מפריע או לא לעיניין או גולש מנושא הדיון - אפשר להסביר את זה בצורה יפה ומכובדת בהודעה פרטית ולא בצורת איום ש"אם לא תפסיקו מייד לדבר ולהתנגח על זה אנחנו ננעל לכם את הדיון !!" לא-צריך-להתעצבן-על-כל-דבר-קטן!

אל תתעצבן !
זה עושה קמטים בטרם עת.חבל :P
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it

I tried to think
and nothing happened
סמל אישי של משתמש
YtseJam
The Count of DT-IL
יצירת קשר:

שליחה על ידי YtseJam »

מצחיק ומדהים אותי לראות משתמש חדש שבמקרה הטוב נכנס לפורום כמה ימים ברציפות ובדרך-כלל רק לעיתים יחסית רחוקות, ושלא יודע משמאלו ומימינו, בא בתעוזה ובבורות וכותב שלא נותנים כאן לפתוח אשכולות, שלא נותנים לו להביע דעה ושאר ירקות... וכל זאת מבלי בכלל להיות חבר בקהילה הזו, שלא לדבר על להכיר אותה בכלל.

אני חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, ושאתה לא צריך לצאת בהצהרות על מה שקורה כאן בפורום, ולא רק בגלל שזו שטות מוחלטת וחסרת כל בסיס (שכן אתה בקושי מבקר כאן), אלא גם בגלל שמאז שנרשמת למערכת הפורומים שלנו, אתה קיבלת חופש מלא - כמו כולם וללא יוצא מן הכלל - לפתוח אשכולות ולכתוב לא מעט תגובות [שטותיות], ללא אף הערה, לא מצד המנהלים ולא מצד החברים לפורום - כי לא היה צורך להעיר (הרי אתה זכאי לדעתך שלך). וכשהצורך עלה, אגב, זה נעשה בהודעה פרטית (זה נורא קל: לא בטוח במשהו? שלח הודעה).

חברי הפורום יודעים טוב מאוד מה לעשות, ובהחלט מסתדרים פה נהדר במשך שנים רבות.

השיחה הזו תמה ולא תשוב באשכול הזה.
סמל אישי של משתמש
ilai fields #7
דרימיסט-על

שליחה על ידי ilai fields #7 »

אז מהה...
עשה טוב ללהקה שרודס ולאברי הצטרפו? :whistle: :roll:
תמונה
סמל אישי של משתמש
NamelessATM
דרימיסט-על

שליחה על ידי NamelessATM »

מה שבטוח, DreamTheaterMan27, אם רצית תשומת לב קיבלת אותה. ם:
סמל אישי של משתמש
yakim
דרימיסט שרוף
יצירת קשר:

שליחה על ידי yakim »

ilai fields #7 כתב:אז מהה...
עשה טוב ללהקה שרודס ולאברי הצטרפו? :whistle: :roll:

חחחחחחח :haha: :haha:
"I guess...do they read left to right in Japan?...No?...Or is that Israel I'm thinking? Right to left, right? Yeah, so I go left to right."
-JP regarding the way his bank presets are arranged
סמל אישי של משתמש
DivineComedy
דרימיסט-על
יצירת קשר:

שליחה על ידי DivineComedy »

מזל טוב , עכשיו אפשר באמת לנעול.
"Everyone in the world should listen to Sigur Ros. Then maybe it'd be a better place."
נעול